Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 226
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 392
  • Total: 392

Δεν ξανακοιτάω οπίσθια

Ξεκίνησε από κώστας, Μάρτιος 23, 2009, 07:16:11 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

κώστας

Εδώ και 2-3 εβδομάδες
έκανα την βλακεία
-όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων-
να ενημερώσω το flash player της adobe
με την ανανεωμένη έκδοση 10 τάδε.

Έκτοτε,
με τον ΙΕ σβήνει ο υπολογιστής
και επανεκκινεί μόνος του,
ενώ με τους Firefox, Google Chrome, Opera
δεν φορτώνει η ιστοσελίδα
για την οποία απαιτείται flash.

Αν έχει αντιμετωπίσει και άλλος
αυτό το πρόβλημα
και το έχει επιλύσει επιτυχώς,
παρακαλώ ας δώσει τα φώτα του.
eLe

KostasD33

[img align=left]http://www.a33.gr/album_pic.php?pic_id=2434&sort_method=pic_time&sort_order=DESC&full=true[/img] [align=justify]Κατά 90% και έχεις φάει ιό
Είτε μέσω της fake αναβάθμισης του flash που πιθανά σε έκανε να κάνεις είτε από άλλον τυχαίο λόγο

Δεν χρειάζεται καμία αναβάθμιση για το 10 το οποίο στην τελική βγήκε πρόσφατα και ακόμα δεν υπάρχουν flash βασισμένα στον 10

Συνοπτικά τι κάνεις.
Πρέπει να κάνεις ένα πλήρη και αναλυτικό σκαναρισμα και καθαρισμό του υπολογιστή σου για ιούς, συνιστώ το not32 και να ζητήσεις να κάνει αναλυτικό σκαναρισμα και όχι απλό. Θα κρατήσει μερικές ώρες   [/align][img align=right]http://www.a33.gr/album_pic.php?pic_id=2075&sort_method=pic_time&sort_order=DESC&full=true[/img]

Επίσης ένα τσεκάρισμα και έναν καθαρισμό για spam κλπ δεν θα του κάνει κακό. Συνιστώ τα ad-aware και το ccleaner. Έχουν free εκδόσεις και να καθαρίζεις συχνά με αυτά το PC.

Και πάντα μα πάντα αν θέλουμε να αναβαθμίσουμε κάποιο πρόγραμμα ακόμα και το flash πάμε μόνοι μας στο επίσημο site και όχι με τα αυτόματα link

Καλή επιτυχία

(αν πρέπει με το PC που έχει πρόβλημα να μπεις στο ιντερνετ για τους καθαρισμούς και δεν σε αφήνει δοκίμασε να μπεις με save mode) και μετά να ανοίξεις τον ΙΕ ή όποιο άλλο θέλεις.
Αν δεν έχεις το not32 το δίνουν free για ένα μήνα. Κατέβασε το και δουλεύει άψογα επίσης μπορείς στο site της eset που έχει το Not32 να κάνεις Online σκαναρισμα και καθαρισμό του PC σου.

Αν με όλα αυτά δεν καταφέρεις τίποτα μάλλον θα πρέπει να πας σε κάποιο σοβαρό κατάστημα ή επαγγελματία στην περιοχή σου να σου το φτιάξει.

Το φωτογραφικό ρεπορτάζ στο αφιερώνω για να σου ανεβάσω το ηθικό

κώστας

Καταρχήν το πρόβλημα
είναι γενικότερο]
eLe

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

KostasD33

Παράθεσηέχω σκανάρει με norton, macafee, kaspersky και f-secure.
εγω σου είπα με not32.
Δοκίμασε το.
το ccleaner δεν βρισκει ιους.

με save mode δουλεύει κανονικά?? αν ναι τοτε 100% εχεις φάει ιο

Gerogriniarhs

...αλλιώς δεν θεραπεύεται ο Νιαγάρας...

pinkkiss

....εδω αφηνω κ εγω τα ματια μου ....πανω σε κατι υπεροχα ..αχλαδωτα...!!!!

Gerogriniarhs

Βρε ό,τι φρούτο θέλει ας είναι (έχουμε κι ανάγκη από βιταμίνες),με τη φλούδα το δαγκώνεις. ;-)

black_velvet

[quote user="KostasD33" post="313592"]
Παράθεσηέχω σκανάρει με norton, macafee, kaspersky και f-secure.
εγω σου είπα με not32.
Δοκίμασε το.
το ccleaner δεν βρισκει ιους.

με save mode δουλεύει κανονικά?? αν ναι τοτε 100% εχεις φάει ιο[/quote]

Βρε ξανθέ! nod32 = norton.
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

larus audouinii

της eset νομιζω πως ειναι ...μπορει να κάνω λάθος...κάπου υπάρχει σελίδα για δωρεαν σκανάρισμα της εταιρίας για ιους κλπ (δεν το έχω πρόχειρο εδώ)
καλό, όπως και το  kaspersky,  αν και εγώ κατέληξα στο AVG .. Ο ccleaner ξεπερασμένος
Το ίδιο πρόβλημα είχα και γω με το φλας Διαπίστωσα πως τον διαγράφει απο τον pc, κάθε φορά που τρεχω κάποιο πρόγραμμα προστασίας...πιθανά το μπέρδεμα να  βρίσκεται και στις ρυθμίσεις από τα πλαγκίν....ή στο μητρώο  :roll:  Η λύση για μένα ειναι να κλείνω τον firefox και να τρεχω το setup του φλας από την αρχή κάθε φορα και μετά να ανοίγω τον firefox Ρώτα κάποιον τεχνικό στη γειτονιά σου, η οπλίσου με θέληση και σκάβε

KostasD33

[quote user="black_velvet"]
Βρε ξανθέ! nod32 = norton.
[/quote]

τσουκ....
το not32 δεν ειναι το Norton

not32 της eset.com

skou70

yparxei kanena programma gia na fygoun oi kokkiniles pou dhmiourgei i ammos sto aristero imisi twn axladwtwn?

pinkkiss

[quote user="skou70" post="313710"]yparxei kanena programma gia na fygoun oi kokkiniles pou dhmiourgei i ammos sto aristero imisi twn axladwtwn?[/quote]

....πετας πουλακι .....ή μου φανηκε...?
..τοσο αχλαδωτο ...στην κοκκινιλα κολλησε το ματι σου ... ]

Michael_Design

skou70

xm mallon den egina katanohtos :P
katarxhn mou pire misi peripou wra na proseksw oti yparxei kokkinila...eixa kollisei sto mageytiko synolo  :shock:
meta otan kapoia stigmi ksekollisa kai to proseksa epsaxna na vrw tropo na to svisw epeidh me enoxlouse otan to ekana wallpaper sto desktop :shock:

392 Επισκέπτες, 0 Χρήστες