Ειδήσεις:

Το φτιάχνουμε ακόμα.. υπομονή ...

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Θέματα - loco

#1
Πωλείτε High end audio tube DAC!


Τι είναι ένα DAC?
O ψηφιακός ήχος (cd player, υπολογιστής, mp3, flac) δεν μπορεί να ακουστεί από τον άνθρωπο. Ετσι το DAC καλείται να κάνει αυτή τη δουλειά.
Να μετατρέψει αυτά τα σήματα σε ήχο (αναλογικό σήμα) για να τα ακούσουμε (Digital to Analog Converter). [img align=right]http://www.a33.gr/files/images/4243/dac_t.jpg[/img]

Ολες οι παραπάνω συσκευές που ανέφερα περιέχουν ένα υποτυπόδες DAC εσωτερικά για αυτή τη μετατροπή. Αλλά πόσο καλό μπορεί να είναι?
Απάντηση :
Σε ενα cd player των 800 ευρώ (!!) τι κοστίζει ο μηχανησμός? Το τροφοδοτικό? Το laser? Το dac?
Ποσο ποιοτικό ειναι το ρεύμα που διατρέχει όλους αυτούς τουε εσωτερικούς μηχανισμούς σε ενα cd player?
Η απάντηση είναι απλή.
Απλά η απόδοση μιας τέτοιας συσκευής είναι ανεκτή και τίποτα παραπανω. !!

Αυτά με οδήγησαν να κατασκευάσω ένα εξωτερικό DAC που συνδέεται με το cd player με οπτική ίνα ή ομοαξονικό καλώδιο (παρακάμπτοντας τον εσωτερικό μηχανισμό), ή με το pc μέσω USB.Το Dac αυτό DAC-T (το ονομάζω) έχει τα πρακάτω.

Καταρχήν είναι Λυχνιακό !! Που σημαίνει ΜΟΥΣΙΚΟΤΗΤΑ!!!
Η πλακέτα (σχεδιασμένη απο μένα, φέρει αγωγούς από χρυσό !
τα καλώδια είναι απο ασήμι και μη οξυγονομένο χαλκό.
Είναι ντυμένα σε τεφλόν και μετάξι για επιπλέον αναλυση και μουσική λεπτομέρεια!
Τα βύσματα σύνδεσεις είναι επώνυμα απο χρυσό, ασήμι και ρόδιο !
Το κουτί είναι απο κόκκινο καναδικό έβαινο για εξομάλυνση και μουσική "ζεστασιά".
Το καπάκι είναι απο ακρυλικό θαμπόγυαλο για οπιτικό ενδιαφέρον δέιχνοντας το ιριδίζον μπλέ φώς από το εσωτερικό κατα τη λειτουργία.
Ο μετασχηματιστής R-CORE σχχεδιασμένος από μένα ειδικά για το DAC με μηδενικούς μαγνητικούς και ηλεκτρικούς θορύβους.
Βρίσκεται κλεισμένος σε μεταλλικό σφυρήλατο κουτί εκτός του DAC για επιπλέον ηλεκτρική και μαγνητική απομόνωση.
Η λυχνία είναι προστατευμένη σε "κλουβί" από ρόδιο για γείωση διαφυγόντων δυνορευμάτων και φυσικά για ομορφιά!!!
Ολες οι αντιστάσεις που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι στρατιωτικής ποιότητας DALES και πυκνωτές audio gold grade NICHICON.!!!
Η τεχνολογία του βαζίζεται στο κορυφαίο chip Burr Brown PCM1794!!!

Ενα "εξωτικό" DAC που υπόσχεται να διαλυσει τον ανταγωνισμό !!


[align=center] ή προσωπικό μήνυμα ή γράφτε εδώ[/align]
#2
Υγεία / ορίστε τι τρώμε!!!
Σεπτεμβρίου 30, 2010, 01:19:41 ΜΜ
Αξίζει να το δουμε και να ενημερωθούμε, ίσως ξυπνησουμε και σώσουμε ότι προλαβαίνουμε.
Ιδίως αυτοι που έχουμε μικρά παιδιά.[align=center]
[flash width=560 height=311]http://www.dailymotion.com/swf/video/xeqjbh_tvxs-gr-yyyyyyy-y-y_shortfilms?additionalInfos=0" width="480" height="266" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed></object><br /><b><a href="http://www.dailymotion.com/video/xeqjbh_tvxs-gr-yyyyyyy-y-y_shortfilms">tvxs.gr | &Tau;&rho;ό&phi;&iota;&mu;&alpha; &Alpha;.&Epsilon;.</a></b><br /><i>&Alpha;&nu;έ&beta;&eta;&kappa;&epsilon; &alpha;&pi;ό <a href="http://www.dailymotion.com/tvxorissinora">tvxorissinora</a>. - <a href="http://www.dailymotion.com/gr/channel/shortfilms">&Delta;&epsilon;ί&tau;&epsilon; ά&lambda;&lambda;&epsilon;&sigmaf; &tau;&alpha;&iota;&nu;ί&epsilon;&sigmaf; &amp; TV videos.</a></i>[/flash][/align]
#3

Της γυναίκας


1. Γδύνεστε τοποθετώντας τα ρούχα σε διαφορετικά καλάθια (ασπρόρουχα, χρωματιστά).

2. Φορώντας μπουρνούζι κατευθύνεστε στο μπάνιο. Εάν καθοδόν συναντήσετε τον φίλο σας καλύπτετε βιαστικά τα ελάχιστα γυμνά χιλιοστά δέρματος με νευρικές κινήσεις και τρέχετε με μικρά-σπαστικά βηματάκια στο μπάνιο..

3. Παρατηρείτε το είδωλό σας στον καθρέφτη και παραπονιόσαστε για το στομαχάκι που αποκτήσατε.

4. Μπαίνετε στο ντους.

5. Πλύσιμο σώματος διαλέγοντας με τη σειρά το πανάκι για το πρόσωπο, τα χεριά, τα πόδια, το φυσικό σπόγγο Καλύμνου και την ελαφρόπετρα Σαντορίνης.

6. Λούσιμο μαλλιών πρώτο, με σαμπουάν 7 σε 1 και 63 βιταμίνες.

7. Λούσιμο μαλλιών δεύτερο, με σαμπουάν 7 σε 1 και 63 βιταμίνες.

8. Μαλακτικό μαλλιών με βάση έλαια jojoba και αποξεραμένους όρχεις νορβηγικού κάστορα.. Το αφήνετε τρία λεπτά να δράσει.

9. Στο διάστημα αυτό απλώνετε στο πρόσωπο μάσκα από χτυπητά αβγά και μούσμουλα. Το αφήνετε τρία λεπτά να δράσει.

10. Κατόπιν και αφού εν τω μεταξύ έχουν περάσει και τα τρία λεπτά του μαλακτικού ξεπλένετε το κεφάλι.

11. Ξύρισμα στα πόδια και στις μασχάλες. Μην ξεχνάτε την περιοχή γύρω από το μπικίνι. Αποφασίζετε όμως να την αποτριχώσετε με κερί.

12. Κατά την αφαίρεση του κεριού αμολάτε τσιρίδα η οποία αργότερα θα δικαιολογηθεί ως κραυγή αγανάκτησης για τις πιτσιλιές που εντοπίσατε και πάλι στη λεκάνη της τουαλέτας.

13. Βγαίνετε και αφού σφίξετε καλά τις βρύσες στεγνώνετε όλες τις υγρές επιφάνειες.... Ακολουθεί ψεκασμός με ειδικά αντί-μυκητιακά και αντί-μουχλιακά σπρέι.

14. Στεγνώνετε το σώμα με πετσέτα η οποία έχει έκταση όσο ο κάμπος της Λάρισας x2.

15. Τυλίγετε το κεφάλι με δεύτερη πετσέτα σε στιλ Σεβάχ ο θαλασσινός.

16. Ψάχνετε με επιμονή κάθε σημείο του σώματος σας για σπυράκια τα οποία εξολοθρεύονται πάραυτα με ειδικό τσιμπιδάκι για το σκοπό αυτό.
 

17. Φορώντας μπουρνούζι κατευθύνεστε στο δωμάτιο. Εάν καθοδόν συναντήσετε τον φίλο σας καλύπτετε βιαστικά τα ελάχιστα γυμνά χιλιοστά δέρματος με νευρικές κινήσεις και τρέχετε με μικρά-σπαστικά βηματάκια στο δωμάτιο, ξοδεύοντας τις επόμενες δυο ώρες διαλέγοντας ποιο από τα φρεσκοπλυμενοσιδερωμένα ρούχα θα φορέσετε!

Του ανδρός

1
. Αράζεις στο κρεβάτι και γδύνεσαι πετώντας τα ρούχα στο σωρό με τα υπόλοιπα.

2. Προχωράς όπως σε γέννησε η μάνα σου προς το μπάνιο.. Εάν καθοδόν συναντήσεις τη φίλη σου κορδώνεσαι επιδεικνύοντας
περήφανα τον «Xoσέ».

3. Στο μπάνιο τώρα. Καμαρώνεις στον καθρέφτη την άπαιχτη κορμάρα σου και ρουφάς το σκεμπέ σου προσπαθώντας να διακρίνεις τους κοιλιακούς σου μυς. Δε διέκρινες κανέναν, μην πτοείσαι κάπου εκεί (στο βάθος) κρυμμένοι είναι. Καμαρώνεις τον «Xoσέ» ξύνεις τα παπάρια σου και μυρίζεις τελευταία φορά για σήμερα το μπρούσκο αντρικό σου άρωμα στα δάχτυλα με τα οποία ξυνόσουν.

4. Μπαίνεις στο ντους.

5. Δεν ψάχνεις για πανάκι (γιατί απλούστατα δεν έχεις από αυτό)

6. Πλένεις μούρη και μασχάλες.

7. Αμολάς δυνατή πορδή και χαίρεσαι με τα ηχητικά εφέ που δημιουργούνται μες στο μπάνιο.

8. Ακολουθεί πλύσιμο του «Xoσέ»,της γύρω περιοχής και του κώλου. Μην παραλείψεις να αφήσεις για σουβενίρ μερικές από τις τρίχες των Σημείων αυτών πάνω στο σαπούνι.

9.. Συνεχίζεις με λούσιμο του κεφαλιού με ένα οποιοδήποτε σαμπουάν.

10. Παραμερίζεις την κουρτίνα και κοιτιέσαι με τους αφρούς στο κεφάλι τον καθρέφτη.

11. Μην ξεχάσεις να κατουρήσεις.

12. Ξεπλένεσαι.

13. Βγαίνεις αγνοώντας την Μικρή Πρέσπα που έχει δημιουργηθεί επειδή δεν είχες τραβήξει εντελώς την κουρτίνα.

14. Καμαρώνεις στον καθρέφτη την άπαιχτη κορμάρα σου και ρουφάς το σκεμπέ σου προσπαθώντας να διακρίνεις τους κοιλιακούς σου μυς. Δε διέκρινες κανένα, μην πτοείσαι κάπου εκεί (στο βάθος) κρυμμένοι είναι.. Καμαρώνεις τον «Χοσέ».

15.. Γρήγορο στέγνωμα και βγαίνουμε αφήνοντας τα φώτα ανοιχτά και την κουρτίνα να στραγγίζει στο πάτωμα αντί στην ντουζιέρα.

16. Με μια πετσέτα τυλιγμένη στη μέση προχωράς προς το δωμάτιο με αέρα αρχαίου ολυμπιονίκη. Εάν καθοδόν συναντήσεις τη φίλη σου
ακολουθούν αποκαλυπτήρια σε συνδυασμό με διάφορες ατάκες π.χ. Πες μου μωρό μου τη γνώμη σου για το εκκρεμές του Φουκώ....λάμπει το θηρίο...κ.τ.λ.

17. Στο δωμάτιο πετάμε την πετσέτα στο κρεβάτι ή σε καρέκλα και ντυνόμαστε σε διάστημα δυο λεπτών φορώντας τα ρούχα που
φορούσαμε και πριν συμπεριλαμβανόμενου και του σώβρακου αφού ελέγξουμε πρώτα εάν έχει εσωτερικά ίχνος από φρενάρισμα. Δεν είμαστε δα και τίποτα σιχαμένοι.
#4
:evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:


Πρώτο Θέμα  

αρ.φυλ.  205

σελ.42-43  

Πέμπτη, 29  Ιανουάριος 2009

ΙΚΑ:ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ!

http://3.bp.blogspot.com/_SFZt0tl-B3U/SYE4fdDmkvI/AAAAAAAAYhI/ipJOx_wVJYI/s400/ika.jpg  

Μετανάστεςαπό γειτονικές χώρες,  με  λίγους μόνο μήνες  ασφάλισηςστην  Ελλάδακαι οι οποίοι έχουν συμπληρώσει τα όρια ηλικίας, μπορούν  να πάρουν την κατώτατη σύνταξη του ΙΚΑ ύψους  716  ευρώ, σύμφωνα  με τους νέους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής  Ένωσης.

…Βουλγάρα60 ετών η οποία  έχει  δουλέψει μόνο έναν χρόνο στην  Ελλάδα,  κατοικεί στη χώρα και παίρνει από το ΙΚΑ σύνταξη του  ΕΚΑΣ 716 ευρώ.Όχι, δεν  είναι το τελευταίο σύντομο ρατσιστικό ανέκδοτο, αλλά η  νέα ασφαλιστική καταιγίδα που θα μεγαλώσει αναπόφευκτα  τη «μαύρη τρύπα» του μεγαλύτερου ασφαλιστικού φορέα της  χώρας μας.

Της  Μαίρης Λαμπαδίτη

Ο  αριθμός  αιτήσεωνγια συνταξιοδότηση  Βουλγάρων  εργαζομένων  τριπλασιάστηκεαπότομα τους τελευταίους  μήνες,προκαλώντας την εύλογη απορία της αρμόδιας διεύθυνσης  του ΙΚΑ. Το μυστήριο βεβαίως λύθηκε όταν οι υπάλληλοι  ανέτρεξαν στους κοινοτικούς κανονισμούς απονομής  συντάξεων. Οι Βούλγαροι και οι Ρουμάνοι, ως ισότιμα μέλη  της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχουν το δικαίωμα της ελεύθερης  διέλευσης στην χώρα μας από την 1η Ιανουαρίου του 2009  και απολαμβάνουν τα ίδια εργασιακά και συνταξιοδοτικά  προνόμια με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους πολίτες. Έτσι,  ακόμα  και με λίγους μήνες  ασφάλισηςστην Ελλάδα, ένας Βούλγαρος, ένας Ρουμάνος ή ένας  Πολωνός που έχει δουλέψει 14-15 χρόνια στην πατρίδα του,  μπορεί (στα 65 ο άντρας, στα 60 η γυναίκα) να πάρει την  κατώτατη σύνταξη  του ΙΚΑ, ύψους 486 ευρώ, όπως επίσης  να κάνει και αίτηση για χορήγηση  του ΕΚΑΣ, ύψους 230 ευρώ.  Το  ποσό θεωρείται  αστρονομικό  για τη  Βουλγαρία,  η οποία καταβάλλει συντάξεις-ψίχουλα, της τάξεως των 40  έως 130 ευρώ.

Αυτοί  οι αλλοδαποί όμως ζουν στην Ελλάδα ή  απλώς  εισπράττουν τη σύνταξη από το  ΙΚΑκαι συνεχίζουν  να διαμένουν στην φθηνή χώρα  τους;  Τα  μικροκυκλώματα πέριξ της  Ομόνοιας, τα οποία  εκμεταλλεύονταν πριν από λίγα χρόνια τους αλλοδαπούς για  να τους βγάλουν τηνπεριβόητη άδεια  παραμονής και εργασίας  (500 έως 1.800 ευρώ ήταν η  ταρίφα για την άδεια),  σπεύδουν τώρα ναβγάλουν σύνταξη με το  αζημίωτο…

Το  σημαντικότερο κατόρθωμά τους είναι να  ξεπεράσουν  τα γρανάζια της γραφειοκρατίας  που  ταλαιπωρούν εξίσου και εμάς τους Έλληνες και να δηλώσουν  ψεύτικη  διεύθυνση κατοικίας εντός της ελληνικής επικράτειας,  λαδώνονταςκάποιον πρόθυμο να δανείσει τη διεύθυνσή του, καθώς  απαραίτητη  προϋπόθεση για τη συνταξιοδότηση είναι ο αλλοδαπός να  αποδείξει ότι διαμένει  μόνιμα  στην  χώρα μας.

Έτσι, οι  αρμόδιες υπηρεσίες του ΙΚΑ συχνά διαπιστώνουν ότι  σε  πολλές  περιπτώσεις αναφέρεται η ίδια διεύθυνση  σπιτιού,  αλλά  οι ελεγκτικοί μηχανισμοί και αυτή τη φορά δεν έχουν βρει  την άκρη του νήματος.

Η Μαρίνα  Δ., 66 ετών, από τη Βουλγαρία,  ήρθε  πέρυσι στη χώρα μας  ενώ ήδη είχε διανύσει 25 χρόνια ασφάλισης.  Η  σύνταξη που περίμενε να πάρει στην χώρα της δεν ήταν  παραπάνω από 130  ευρώ.

Δούλεψε λοιπόν  έναν χρόνο σε συνεργείο καθαριότητας και μετά την 1η  Ιανουαρίου, που βαφτίστηκε  και επισήμως ισότιμη Ευρωπαία  πολίτης(αφού εξέπνευσε και η διετής μεταβατική περίοδος που  είχε ζητήσει από την Ε..Ε., το Υπουργείο Απασχόλησης),  πληροφορήθηκε ότιδικαιούται σύνταξη από το  ΙΚΑ.  Βάσει  των κοινοτικών κανονισμών, οι Ευρωπαίοι  εργαζόμενοιαν έχουν ασφαλιστεί έναν χρόνο στη χώρα υποδοχής  τους,έχουν συγκεντρώσει το σύνολο των απαιτούμενων ενσήμων  και συμπληρώσει το όριο ηλικίας, ενώ αποδεδειγμένα είναι  μόνιμοι κάτοικοι σε αυτή τη χώρα, δικαιούνται να πάρουν  σύνταξη.  Το  σκεπτικό που διέπει την κοινοτική  νομοθεσία είναι ότι κάθε  κράτος-μέλος είναι υποχρεωμένο να προσφέρει το ελάχιστο  εγγυημένο εισόδημα και την ανάλογη περίθαλψη στους  Ευρωπαίους πολίτες που διαμένουν και εργάζονται σε αυτό.  Η Μαρίνα Δ., που γνώριζε ότι δεν θα τα' βγαζε πέρα με  τις πολύπλοκες διαδικασίες των ασφαλιστικών ταμείων,  πλήρωσε 4.000 ευρώ στο κύκλωμα, στο οποίο σημειωτέον  συμμετέχουν και δικηγόροι, για να βγάλει  τηνκατώτατη σύνταξη των 486 ευρώ, ενώ σε δύο χρόνια μπορεί  να κάνει αίτηση και για το  ΕΚΑΣ!  Προφανώς έπεσε θύμα εκμετάλλευσης, αφού η συνήθης αμοιβή  των δικηγόρων για τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι 500 έως  800 ευρώ (μία έως δύο  συντάξεις).

Τα  νέα διαδόθηκαν από στόμα σε  στόμα,  ο  κουμπάρος έφερε τον μπατζανάκη και η μητέρα την ξαδέλφη,  με αποτέλεσμα  7  στους 10  πολίτεςάλλων κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που καταθέτουν  αιτήσεις για συνταξιοδότηση στο ΙΚΑ να  είναι  Βούλγαροι.  Στην  πλειονότητά τους είναι γυναίκες που δουλεύουν σε  συνεργεία καθαριότητας ή προσέχουν ηλικιωμένους και λόγω  της κοντινής απόστασης με την Ελλάδα, για να φτουρίσει  και η σύνταξη, μένουν  στα χωριά τους στη  Βουλγαρία.

130.000  Βούλγαροι και  Ρουμάνοιεργάζονται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα  


ΚΑΤΑ  ΧΙΛΙΑΔΕΣΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

Σύμφωνα με  τους υπολογισμούς του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, σήμερα  στην χώρα μας ζουν και εργάζονται  130.000  Βούλγαροι και Ρουμάνοι. Το ΙΚΑ  γνωρίζει το πρόβλημα  και δεν κρύβει πως στο μέλλον θα πάρει  μορφή  χιονοστιβάδας.  Παράγοντες  της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εκτιμούν ότι οι  αιτήσεις Βουλγάρων για συνταξιοδότηση στη Βόρεια Ελλάδα  είναι χιλιάδες. Το υπόλοιπο  30% των αιτήσεων από ευρωπαϊκές χώρες έχει υποβληθεί από  Ρουμάνους, Πολωνούς και Έλληνες που έχουν δουλέψει στο  Βέλγιο και τη Γερμανία. Σε αυτό το σημείο εντοπίζονται  οι στρεβλώσεις του συστήματος για να μην κατηγορηθούμε  ότι «γκετοποιούμε», με βάση ρατσιστικά στερεότυπα,  ανθρώπους που εργάζονται σε σκληρά επαγγέλματα, συνήθως  ανασφάλιστοι και κακοπληρωμένοι, αντιμετωπίζοντας  καθημερινά την εργοδοτική ασυδοσία και βάζοντας σε  κίνδυνο ακόμα και τη ζωή τους, όπως συνέβη με τη  δολοφονική απόπειρα κατά της Βουλγάρας Κωνσταντίνας  Κόυνεβα.  Η  στρέβλωση εντοπίζεται στηχαώδη  διαφοράμισθών και συντάξεων των κρατών του πρώην ανατολικού  μπλοκ σε σχέση με το επίπεδο αποδοχών στη χώρα  μας.  Επί παραδείγματι, ο Έλληνας που δούλεψε 25 χρόνια στις  στοές του Βελγίου και 5 χρόνια στην Ελλάδα, θα πάρει  τουλάχιστον 1.000 ευρώ σύνταξη από τον ασφαλιστικό φορέα  του Βελγίου και άλλα 250 από το ΙΚΑ. Αντίθετα, στην  περίπτωση των βαλκανικών κρατών που εντάχθηκαν στην  Ε.Ε., το ποσό που απονέμει π.χ. η  Βουλγαρία  και η Ρουμανία δεν ξεπερνάει τα 100  ευρώ.

«Η  διαφορά θα επιβαρύνει το  ΙΚΑ»,επισημαίνουν  ανώτατα στελέχη του Ιδρύματος και  συμπληρώνουν:«Πρόκειται  για ανθρώπους που απλώς  κάνουν  τα τελευταία ένσημά τους στην Ελλάδα, έχουν  δηλαδήμηδενική προσφορά στο σύστημα και λαμβάνουν κανονική  σύνταξη.  Πολλές φορές  δεν  τους ξέρουν ούτε οι γείτονες αλλά ούτε και οι δημοτικές  αρχές.Εκτός  από συντάξεις  γήρατος,πολλοί  έχουν πάρει  επιδόματαπαραπληγικών, τυφλότητας κ.λ.π. Έχουμε κράτος πρόνοιας  και είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε, όμως  στο  μέλλον το κόστος θα είναι  υπέρογκο».  Πηγή:Πρώτο  Θέμα  

αρ.φυλ.  205  

σελ.42-43
#5
Υγεία / Φάρμακο για τον καρκίνο?
Φεβρουαρίου 24, 2009, 10:04:54 ΠΜ
Ο γιατρός Ευάγγελος Μιχελάκης καρδιολόγος στην Αλμπέρτα του Καναδά ανακάλυψε

ότι η χορήγηση της ουσίας DCA σε ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο βοηθά
δραστικά στην υποχώρηση της ασθένειας!! Μάλιστα σε ορισμένες μορφές καρκίνου
όπως του πνέυμονα, του στήθους και του εγκεφάλου επιτεύχθηκε συρρίκνωση των
καρκινικών όγκων πάνω από 70%!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!
 

 
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΤΗΝ
ΑΓΟΡΑ;;;
 
ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΟΥΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ
ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΖΩΕΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ
ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.
 
ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ!!!
#6
Την Δευτέρα 02 Φεβρουαρίου το σωτηρίου έτους 2009 ο DJ Loco και ώρα 10η πρωινή,  Θα σας παρουσιάσει ένα 2ωρο αφιέρωμα στον Captain Beefheart αλλά και σε αλλα γκουπάκια και μουσικούλες που κινούνται στα πλαίσια την ψυχεδέλειας.

Δε θα πέσουμε στα βαρία αλλά σίγοyρα θα ταξιδέψουμε πανέμορφα αγγίζοντας αυτο το κομμάτι της μουσικής από μια άλλη πλευρά.
παρτε τα εισητηριάκια σας και ακολουθήστε με.

Πληροφορίες

Όνομα:
   Don Glen Vliet     [img align=right]http://www.a33.gr/files/images/4243/220px_captainbeefheart.jpg[/img]

Γέννηση:    Ιανουάριος 15, 1941 (1941-01-15) (ηλικία 68)
                                Glendale, California, U.S.

Είδος μουσικής:     Experimental rock, psychedelic rock, blues-rock, avant garde, protopunk

Επαγγέλματα :   Musician, songwriter, vocalist, painter

Όργανα:    Vocals, Harmonica, Saxophone, Clarinet, Hunting horn, Oboe, Keyboards

Χρόνια εμφάνισης:    1964–1982

Δισκογραφικές:    A&M, Buddah, Blue Thumb, ABC, Reprise, Straight, Virgin, Mercury, DiscReet, Warner Bros., Atlantic, Epic
Εχει πάιξει με:    Frank Zappa, The Magic Band

Website :Captain Beefheart

Δισκογραφία    
    * Safe as Milk (1967)
    * Strictly Personal (1968)
    * Trout Mask Replica (1969)
    * Lick My Decals Off, Baby (1970)
    * Mirror Man (1971)
    * The Spotlight Kid (1972)
    * Clear Spot (1972)
    * Unconditionally Guaranteed (1974)
    * Bluejeans & Moonbeams (1974)
    * Shiny Beast (Bat Chain Puller) (1978)
    * Doc at the Radar Station (1980)
    * Ice Cream for Crow (1982)


[align=center]
[/align]


[align=center]Για σύνδεση με το ράδιο πατάς εδώ
[/align]
#7
Cafe / Ni hao
Ιανουαρίου 15, 2009, 03:09:19 ΜΜ
您谈论什么


你好,这汉语语言的仅一个测试在论坛

doulevei ok !!!

Ni hao
#8
Πωλείται ή ανταλλάσεται suzuki sv650 μοντέλο 2002.
Είναι σε άψογη κατάσταση, φυλάσσεται σε γκαράζ και είναι πολυ πολυ προσεγμένο.
Απροβλημάτιστο, γρήγορο και πανέμορφο με καινούρι λαστιχάκια metzeler, μανιτάρια και flyscreen airmax..
Πωλείται για ή ανταλλάσεται με suzuki samurai σε καλή κατάσταση ή κάποιο μικρό τουτού πόλης (micra '00 - matiz klp)  :mryellow:Για τυχόν πώληση,  ή τιμή είναι 4200 ευρά.
Εχει 52000 χλμ στο κοντέρ αλλά το μοτερακι δεν έχει χασει μια.
Αχίζει τον κοπο.
Δεν θα την έδινα αλλά μεγάλωσε η οικογένεια.
Αντε και 2 πλαϊνά Kappa bags δώρο.

Στείλτε pm ή email.
Η μηχανη αξίζει τον κόπο.
#9
Cafe / Τρύπα στο νερό (hole In The Wall)
Νοεμβρίου 24, 2008, 02:24:53 ΜΜ
Αντε ρε στηρίχτε με  !! Την τετάρτη 26 του μηνού Νοέμβρη, στο γήπεδο πάλης στα Λιόσια (έξοδος 5 από αττική οδό προς ελευσίνα) και 4 η ώρα το απόγευμα και μετά, θα γίνουν τα γυρίσματα του τημεπαιχνιδιοου  (μεγας χαβαλές) "Μια τρύπα στο νερό"

Στο οποίο συμμετάσχω και εγώ, με αλλους 2 χεχε αντε ελατε να κάνουμε κερκίδα !!!

Βούρ όσοι μπορείτεεε ρεεε θέλω κόσμο να αποδώσω !!!

 :mrblue:
#10
Radio.a33 / Dj Loco
Ιουνίου 10, 2008, 12:10:53 ΜΜ


[align=center]<Γιά να συνδεθείς με το ράδιο α33 πατάς εδώ !! >[/align]


[align=center]Dj loco[/align]
[align=center]"get your tickets for the rock island line.."[/align]
[align=center]καθ'εκάστη πλην σαββάτου και κυριακής στις 9][/align]Οποιαδήποτε ομοιότητα με προσώπατα και καταστάσεις δεν είναι τυχαία.
Ασχολήθηκα με το ράδιο όπως και το ζεύγος Κιουρί. Αυτοί το ρίξανε στη φυσική εγώ στη ρομποτική, χαθήκαμε...

Με τα φωνικά δεν εχω ασχοληθεί αλλά πάντα ήθελα.   Έτσι προέκυψαν τα ραδιοφωνικά τεκτενόμενα που χαϊδευουν ή τραβάνε τα αυτάκια σας το πρωί.
Το πρόγραμμα μου είναι για τα λευκά και τα ευαίσθητα στους 30 βαθμούς (οικολογικό!!).
 Παίζω μουσική για τον καιρό όλο τον καιρό.
Τον εξευμενίζω, τον εξαγριώνω, κάνω όπως νιώθω και όπως με κάνει να νιώθω.
 Παιζω μουσική γι'αυτούς που αγαπάω, γιαυτούς που θα ήθελα να είχα δίπλα μου στο δρόμο μου και τους έχω ή τους έχασα.
 Παίζω μουσική γι'αυτούς που ακούν ή κωφεύουν, γι'αυτούς που βλέπουν ή εθελοτυφλούν και εντέλει παίζω μουσική για μένα.
Κινούμαι σε πλαίσια τετράγωνα, στρογυλλά και τρίγωνα, γεωμετρικά και μή, υπερσυμπαντικά και άκρως γήινα αλλά πάντα ROCK!!!!

Πάμε λοιπόν μαζί κάθε μέρα από 9]
 Πάρτε τα εισητηριάκια σας για το Rock island line, καθίστε αναπαυτικά ή κρατηθείτε από τας χειρολαβάς και ....φύγαμε.[/font]


Dj Loco

[align=center]<Γιά να συνδεθείς με το ράδιο α33 πατάς εδώ !! >[/align]

#11
Πωλήσεις - Αγορές - Αγγελίες / toyota starlet 2porto
Οκτωβρίου 26, 2007, 01:34:48 ΜΜ
Toyota starlet 1992 ep82

kokkino, diporto, me radio cd (clarion kai kala ixeiakia) to leei i psyxi tou kai einai atrakaristo, lastixakia me elaxista xiliometra.

Genika einai se poli kali katastasi kai einai se garaz.