Ειδήσεις:

Το φτιάχνουμε ακόμα.. υπομονή ...

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Μηνύματα - kapoia_za

#2
Καλλιτεχνικός καφενές / Re: τι ακούς τώρα?
Οκτωβρίου 19, 2014, 05:11:03 ΜΜ
#4
Καλλιτεχνικός καφενές / Re: τι ακούς τώρα?
Σεπτεμβρίου 24, 2014, 12:05:21 ΠΜ
#5
#6
Cafe / Re: εύλογα άηχος
Μαΐου 18, 2014, 10:11:02 ΜΜ
α...τςςς
#7
Cafe / Re: Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή?
Μαΐου 18, 2014, 10:02:50 ΜΜ
#9
Cafe / Re: Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή?
Μαΐου 15, 2014, 09:16:28 ΜΜ
Κρίμα που δε με αντιλαμβάνεσαι, είναι σα να μη με βλέπεις... Δεν έχω διάθεση για παραπάνω ανάλυση, θα το βρούμε σε άλλες συζητήσεις, όπως είπες
#10
Cafe / Re: Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή?
Μαΐου 15, 2014, 08:01:16 ΜΜ
[quote user="κώστας" post="375311"]...μοιάζει αρκετά εκλεπτυσμένος και ντελικάτος, αλλά μπορεί και να μην είναι.
[size=13]Δηλαδή δεν θα μου κάτσεις;[/size][/quote]άνετα, αλλά πού πήγαν οι τρόποι σου ;
#11
Cafe / Re: Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή?
Μαΐου 15, 2014, 07:58:25 ΜΜ
[quote user="Nikos Apomakros" post="375310"]Ποιά η διαφορά "αφομοίωσης" και "μόλυνσης" αν όχι ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε το ξένο σώμα, τις ιδιότητες και τις συνέπειές του.[/quote]Ακριβώς! Διαλέγοντας τον όρο αφομoίωση, προκατέβαλες τον τρόπο που θα αντιληφθώ  το ξένο σώμα, τις ιδιότητες και τις συνέπειές του. (ναζισμός = μόλυνση, το ίδιο λέμε)[quote user="Nikos Apomakros" post="375310"]Το μόνο που αγνοούσα (και αγνοώ ακόμα γιατί ασχολείσαι με άλλο θέμα) είναι η δική σου άποψη.[/quote]Εννοείς το τί θεωρώ εγώ πιο σημαντικό; Και αυτό που συμβαίνει και αυτό που αντιλαμβάνομαι. Η σχέση τους  είναι δυναμική. Αλλά δεν έχει σημασία στην προκειμένη. Δε διαφώνησα με την άποψή σου,  αλλά με τον τρόπο που έφτασες σε αυτή. Κι αυτό δεν είναι άλλο θέμα, ίσα ίσα...
#12
Cafe / Re: Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή?
Μαΐου 15, 2014, 03:16:17 ΜΜ
[quote user="Nikos Apomakros" post="375305"]Το ερώτημα είναι: Τι είναι σημαντικότερο τελικά; Το τι αποτελεί "ξένο σώμα" ή το τι αντιλαμβάνεσαι και αντιμετωπίζεις ως τέτοιο;[/quote]Σημαντικότερο όσον αφορά τι; Έστω ότι σημαντικότερο (για κάποιο κριτήριο Α) είναι το τί αντιλαμβάνομαι πως υπάρχει και όχι το τί υπάρχει.
[quote user="Nikos Apomakros" post="375305"]Είναι πολύ σημαντικό αυτό το παιχνίδι. Ας το βαφτίσω "το παιχνίδι της αφομοίωσης".[/quote]Εστω λοιπόν ότι η προηγούμενη ερώτηση αφορούσε τη διαδικασία της αφομοίωσης (θα μπορούσε να αφορά τη διαδικασία της μόλυνσης ή κάτι άλλο). Υπάρχει κριτήριο λοιπόν, αλλά δίνεται κι ένα δεδομένο : "οι ξένοι οργανισμοί αφομοιώνονται". (?)
[quote user="Nikos Apomakros" post="375305"]Τίποτε δεν είναι μικρόβιο ή ξένο σώμα ή δικό μας κομμάτι εάν ΕΜΕΙΣ δεν το αντιληφθούμε ως τέτοιο.[/quote]Από το τι είναι σημαντικότερο με πήγες στο τί είναι καθοριστικό. Αφού αγνοείς το ερώτημά σου, το μόνο που πετυχαίνεις θέτοντάς το είναι να με αποπροσανατολίσεις...
............................
Χαόνομαι...γι αυτό νομίζω πως ελίσσεσαι..Μπορεί βέβαια κι εσύ να μην ελίσσεσαι μέχρι να αντιληφθείς ότι ελίσσεσαι...Γι αυτό και στο λέω...
#13
Cafe / Re: Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή?
Μαΐου 15, 2014, 10:19:13 ΠΜ
Τι σου συνέβη βρε Νίκο και ελίσσεσαι έτσι.. και δε σε καταλαβαίνω... Τα πρωινά βέβαια νιώθω πάντα πιο χαζή, ιδιαίτερα τα ηλιόλουστα. Ωραίο πρωί το σημερινό.Εσένα χθες μπορεί να σε πείραξε η πανσέληνος. (οι απορίες μου : το ίδιο γάζες και μικρόβια;; αν κάτι δεν αναγνωρίζεις ως ξένο σώμα αλλά ως κομμάτι του εαυτού σου, από πού το ξέρεις ότι είναι μικρόβιο; ) Η λέξη άνοιξε θέματα. Εγώ πάντως ο λόγος που την χρησιμοποίησα ήταν για να τσιγκλήσω λίγο τον κώστα που μοιάζει αρκετά εκλεπτυσμένος και ντελικάτος, αλλά μπορεί και να μην είναι. Καλημέρα σας φόρουμ!
#15
Cafe / Re: Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή?
Μαΐου 08, 2014, 02:41:15 ΜΜ
[quote user="κώστας" post="375249"][align=justify][size=13]...της kapoia_za που έχει ...[/size][/align][/quote]Ευχαριστώ κώστα που εκτιμάς το βλέμμα μου, αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι κι έχω κάνει στροφή στην καριέρα μου. Εξεπλάγην θετικά όταν πριν λίγο καιρό έμαθα πως εργάζεσαι ως πιανίστας σε οίκο. Αν και γνώριζα πως είσαι άνθρωπος της νύχτας, οι πληροφορίες μου σε τοποθετούσαν πάντα σε ένα πόστο πιο αποστειρωμένο (δεν εμφέβαλλα βέβαια ποτέ πως θα έχεις χέρια πιανίστα).
Παίζω κιθάρα και χορεύω.Είμαι σχετικά εμφανίσιμη - αν και φοβάμαι πως δε θα είμαι του ύφους σας. Σε κάθε περίπτωση, κι εφόσον βέβαια χρειαστείτε άνθρωπο, θα ήμουν υπόχρεη αν έλεγες μια καλή κουβέντα για εμένα.

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου, περιμένω την απάντησή σου.