Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 379
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 250
  • Total: 251
  • Leon

Η ΝΤΟΡΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ!

Ξεκίνησε από Gerogriniarhs, Δεκεμβρίου 02, 2009, 05:27:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ToniV

παντος (τασος),
κοιτωντας τις φωτογραφιες και των δυο σας,
δεν μπορω παρα να αναφωνησω:
αυγα σας καθαριζουνε?

rain

αιλα ρεε αναφονις κιολλας
σου παιρασαι το σωκ κε μας παιρνης κε ματη
εφτιχχος η δηκηα σου φοτωγραφια ινε σκετη γλικα κε θα την εκτιπωσο να την κανο μπλουζακη. πασχο απω γριγωροσπαιρμεια  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

ToniV

νταξει μωρε
κι εγω αν φωτογραφηθω τη στιγμη που διαβαζω στα ελληνικα βιβλια οτι η μακεδονια ειναι μια και ελληνικη,
καπως ετσι θα βγω..

katinaki

[quote user="rain" post="330746"] εκτιπωσο [/quote]
me γιοτα? :twisted:  απαπαπαπα  :mrviolet:

αικτοιπωσο  ;-)

Pappas10

[quote user="ToniV" post="330745"]παντος (τασος),
κοιτωντας τις φωτογραφιες και των δυο σας,
δεν μπορω παρα να αναφωνησω:
αυγα σας καθαριζουνε?[/quote]

Είμαστε χαρούμενοι άνθρωποι... κακό είναι;

Εσύ γιατί δεν βάζεις φωτό;
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

rain

τι σκατα διαβαζζες ρε κε βγικαις σαν εμαινα χορις το ροδαλω μου μαγουλακι
μπας και διαβαζζες σκοπιανα βιβλεια που λαινε οτι μεγας Αλεκος μηλαγε σλαβικα?
εκτς αν μ αφτα δεν παθενις σοκ

ToniV

εσυ που ξερεις τα πολλα,
το ξερες οτι η ολυμπιαδα πηγαινε με ζωα κι οτι τον αλεκο τον εκανε με τον βουκεφαλα?

rain

Pappas10τι λες ρε να βάλει Φώτο να μας φάει τις γκόμενες. Αφού για εμάς λέει ‘αυγα σας καθαρίζουν’ θα πρέπει να είναι κούκλος, τι κούκλος Άδωνης  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:
Να βάλει Φώτο σεξουάλα Μακεδόνισα κι ας είναι ελληνίδα, σκοπιανή ακόμα βουλγάρα είπαμε δεν είμαστε ρατσιστές σ αυτά  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Pappas10

[quote user="ToniV" post="330748"]νταξει μωρε
κι εγω αν φωτογραφηθω τη στιγμη που διαβαζω στα ελληνικα βιβλια οτι η μακεδονια ειναι μια και ελληνικη,
καπως ετσι θα βγω..[/quote]

Καλά αν εσένα σε χαροποιούν τέτοιου είδους αναγνώσματα καλά κάνεις... μη κρίνεις όμως εξ' ιδίων τα αλλώτρια.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

rain

[quote user="ToniV" post="330752"]εσυ που ξερεις τα πολλα,
το ξερες οτι η ολυμπιαδα πηγαινε με ζωα κι οτι τον αλεκο τον εκανε με τον βουκεφαλα?[/quote] δαιν ξαιρο πολα ρε, εγο ιμε βλακας απλα εγο το ξερο
εσι ψαξαι να βρις τον βουκαιφαλα να ισε εξιπνος

rain

[quote user="Pappas10" post="330754"][quote user="ToniV" post="330748"]νταξει μωρε
καπως ετσι θα βγω..[/quote]

Καλά αν εσένα σε χαροποιούν τέτοιου είδους αναγνώσματα καλά κάνεις... μη κρίνεις όμως εξ' ιδίων τα αλλώτρια.[/quote]

Μη του λες δύσκολα ρε, θα σου ξεφύγει καμία ορθογραφική μαλακία πάλι και θα πάθει σοκ και θα μας μείνει κάγκελο ο ¨Αδωνης

Pappas10

[quote user="rain" post="330753"]Pappas10τι λες ρε να βάλει Φώτο να μας φάει τις γκόμενες. Αφού για εμάς λέει ‘αυγα σας καθαρίζουν’ θα πρέπει να είναι κούκλος, τι κούκλος Άδωνης  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:
Να βάλει Φώτο σεξουάλα Μακεδόνισα κι ας είναι ελληνίδα, σκοπιανή ακόμα βουλγάρα είπαμε δεν είμαστε ρατσιστές σ αυτά  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:[/quote]

Συμφωνώ και επαυξάνω... το δικαίωμα αυτοδιάθεσης οποιασδήποτε κορασίδος ΠΡΕΠΕΙ να γίνεται και δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού άπαξ και οι διαστάσεις της συμφωνούν με την αισθητική μου προσέγγιση και σεξοϊδεολογική μου τοποθέτηση.

Εδώ βλέπεις κάτι τύπους που με αντίστοιχα προσωπικά εφαλτήρια στηρίζουν απόψεις εθνών, γλωσσών και ιστορίας.  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

ToniV

rain

Το επαυξάνεις να το εκλάβω ως Τσεχοσλοβάκα Μακεδόνισα??? Παναγιάμ παρθένα να γίνουμε όλοι ένα  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Pappas10

[quote user="ToniV" post="330760"]τελικα εδω εχετε μπει για να συζητησετε ή για να γαμησετε?[/quote]

Εσύ για τι από τα δύο ενδιαφέρεσαι;
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

250 Επισκέπτες, 1 Χρήστης