Ειδήσεις:

Το φτιάχνουμε ακόμα.. υπομονή ...

Main Menu

15 τύποι ανδρών που πρέπει να αποφεύγουμε!

Ξεκίνησε από pixie, Ιουλίου 16, 2013, 01:48:35 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

pixie

Τυχαία έπεσε το μάτι μου εδώ και είπα να το αναδημοσιεύσω. Να δω και αν ή πού συμφωνείτε.  ;-)

O ειδικός στις σχέσεις των δύο φύλων Τζόσουα Πομπέι μας υποδεικνύει τους τύπους άνδρα που πρέπει να εγκαταλείψουμε χωρίς δεύτερη σκέψη.

 Μοιάζει χαριτωμένος, αστείος και έξυπνος. Μόλις τον έχεις γνωρίσει αλλά μέσα σε λίγα λεπτά τον έχεις φανταστεί σαν  ερωτικό παρτενέρ, σύντροφο, σύζυγο και πατέρα. Προσέξτε όμως. Αν και κάποιοι άνδρες μπορεί να μοιάζουν ιδανικοί τις πρώτες εβδομάδες των ραντεβού, υπάρχουν κάποια προειδοποιητικά σήματα στα οποία εμείς οι γυναίκες πρέπει να τους δώσουμε την δέουσα σημασία. Ο Τζόσουα Πομπέι λοιπόν, ειδικός στις σχέσεις και το on line dating, ξεχώρισε δεκαπέντε τύπους ανδρών πάνω από τα κεφάλια των οποίων αναβοσβήνει το σήμα κινδύνου. Αρκεί να το προσέξουμε!
 


1.-Ο ''αμετακίνητος από τις συνήθειες του'' τύπος.
 
Αυτός ο τύπος άνδρα απλώς θα γίνεται πιο αμετακίνητος με τον καιρό. Αν στα πρώτα ραντεβού σας αρνείται να δοκιμάσει ο,τιδήποτε καινούργιο να είστε σίγουρες ότι η μακροχρόνια σχέση μαζί του θα γίνεται όλο και πιο βαρετή και μονόπλευρη.
 

2.-Ο ''τρέχε από πίσω μου και μάζευε'' τύπος.
 
Είστε η σύντροφός του και όχι η καμαριέρα του. Ο άνδρας που περιμένει από εσάς να βρίσκεστε κάπου εκεί τριγύρω και να μαζεύετε τα πιάτα του, τα ρούχα του ή να τον φροντίζετε σαν να είναι μικρό παιδί, σίγουρα δεν είναι υλικό για μακροχρόνια σχέση και το πιθανότερο είναι πως στο κοινό σας μέλλον θα σας αντιμετωπίζει σαν να είστε η μαμά του.


3.-Ο ''μιλάω συνεχώς για τις τιμές'' τύπος.
 
Εάν συνεχώς μιλά για το πόσο φτηνά αγόρασε κάτι, για το πόσο κάνει εκείνο ή το άλλο ή που έχουν καλές εκπτώσεις προσέξτε. Αν και σε όλους μας αρέσει να βρίσκουμε κάτι σε ευκαιρία, ο τύπος που μιλά για αυτό στα πρώτα ραντεβού πιθανότατα θα αποδειχτεί σφιχτοχέρης και μίζερος στην διάρκεια της σχέσης.


4.-Ο ''βλέπω συνέχεια αθλητικά'' τύπος.
 
Δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερα κακό στο να κάθεται ένας άνδρας στον καναπέ και να βλέπει το αγαπημένο του ματς. Πολλοί άνδρες το κάνουν. Αρκεί  αυτό να μην προηγείται της σχέσης ή των οικογενειακών υποχρεώσεων. Υπάρχει διαφορά μεταξύ του να αγαπάς τα σπορ και του να έχεις παιδιάστικη εμμονή με αυτά. Επιλέξτε έναν άνδρα που να την διακρίνει.
 

5.-Ο ''τί θα φάμε σήμερα'' τύπος.
 
Το να περιμένει ένα φρεσκομαγειρεμένο σπιτικό γεύμα κάθε βράδυ προμηνύει μία όχι καλά εξισορροπημένη σχέση μακροπρόθεσμα. Φροντίστε να βάλετε τις σωστές βάσεις μακροπρόθεσμα. Ή κόψτε ρόδα μυρωμένα.


6.-Ο ''γίνομαι και λιγότερο ρομαντικός σε κάθε ραντεβού'' τύπος.
 
Δεν είναι ότι περιμένουμε από αυτόν πεντάστερα ραντεβού και λουλούδια για όλη μας την ζωή αλλά το να πάψει να είναι αρκετά ρομαντικός από το πέμπτο ή το έκτο ραντεβού είναι ενδεικτικό του τι πρόκειται να γίνει σε ένα ή δύο χρόνια.


7.-Ο ''τώρα που έκανα σεξ δεν χρειάζεται να προσπαθήσω άλλο'' τύπος.
 
Πάντα να παρατηρείται το πώς διαμορφώνεται η συμπεριφορά ενός άνδρα αφού κάνετε σεξ για πρώτη φορά. Αν το ενδιαφέρον του παραμένει ή μεγαλώνει τα σημάδια είναι καλά. Αν αρχίζει να αδιαφορεί και να τεμπελιάζει μάλλον δεν ήθελε ποτέ κάτι παραπάνω από αυτό.


8.-Ο ''σε αφήνω να πληρώνεις τους λογαριασμούς μου'' τύπους.
 
Οποιοσδήποτε άνθρωπος -ανεξαρτήτως φύλου- αρχίζει να ζητά βοήθεια για να εξοφλήσει λογαριασμούς ή χρέη από τα πρώτα ραντεβού πρέπει να σημάνει κόκκινο συναγερμό. Αν ξεκινήσετε να πληρώνετε για αυτόν νωρίς στην σχέση αυτό μάλλον θα θέσει τον τόνο και θα διαμορφώσει το κοινό σας μέλλον.
 

9.-Ο ''δεν είμαι πολύ φιλόδοξος'' τύπος.
 
Προσέξτε τα μεγάλα λόγια και τα μεγάλα σχέδια που ανακοινώνει όσον αφορά τι θέλει να κάνει στην ζωή του. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να είναι ένας άνδρας φιλόδοξος ή να έχει μεγάλα σχέδια, αρκεί να είναι ειλικρινής.
 

10.-O ''πέρασα τα 30 αλλά μένω με την μαμά μου'' τύπος.

Για έναν άνδρα το να μένεις με τους γονείς του είναι αποδεκτό μέχρι τα 25 και αυτό με την προυπόθεση ότι σπουδάζει ή το κάνει  για να εξοικονομήσει χρήματα. Αλλά οποιοσδήποτε δουλεύει για τουλάχιστον δύο χρόνια και μένει με τους γονείς του δεν πρόκειται να μεγαλώσει ποτέ. Τελεία και παύλα.
 

11.-Ο ''συγνώμη δεν είμαι ιδιαίτερα τηλεφωνικός'' τύπος.
 
Το να μην θέλει ένας άνδρας να είναι συνέχεια με το τηλέφωνο κρεμασμένο από το αυτί σαν σκουλαρίκι, είναι αποδεκτό. Το να μην απαντάει όμως στα μηνύματα και στα τηλεφωνήματα σας είναι δείγμα αγένειας και έλλειψης σεβασμού.


12.-Ο ''θέλω να έχω τον έλεγχο'' τύπος.

Αυτός που σας βομβαρδίζει με συνεχή τηλεφωνήματα για να ξέρει πού ακριβώς βρίσκεστε κάθε ώρας της ημέρας και που θέλει να εγκρίνει όλους τους φίλους και τις συναναστροφές σας. Απλώς τρέξτε μακριά από αυτόν τον τύπο άνδρα.
 

13.-Ο ''δεν ξέρω τί θέλω'' τύπος.

Τη μια μέρα θέλει σχέση. Την άλλη μέρα θέλει παιδιά. Δύο μήνες αργότερα δεν είναι σίγουρος για τίποτα από τα δύο. Συνήθως αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει ''θέλω οικογένεια και παιδιά αλλά δεν θέλω να τα κάνω μαζί σου''.
 

14.-O ''καλύτερα ας μείνουνε μέσα'' τύπος.
 
Αν σας αρέσει περισσότερο να μένετε σπίτι παρά να βγαίνετε αυτός είναι ο ιδανικός τύπος για εσάς. Ένας άνδρας όμως που από τα πρώτα ραντεβού αποφεύγει να βγαίνετε ή είναι τεμπέλης ή βγαίνει μόνο όταν θέλει να βρει γυναίκα και να την σύρει στην σπηλιά του.
 

15.-Ο ''δεν μου αρέσουν οι φίλοι σου'' τύπος.
 
Κανένας άνδρας δεν είναι πιο σημαντικός από τους φίλους μας. Αν δεν του αρέσουν και αρνείται να βγαίνει μαζί τους, εγκαταλείψτε τον πάραυτα!Τώρα βέβαια εύλογο και το παρακάτω ερώτημα: Πού βρίσκεται επιτέλους αυτή η σπάνια παρακαταθήκη των σωστών αντρών? :roll:  :lol:

saliara

Καλά το 10 δεν ισχύει ούτε καν πλέον!!!

Αλλά εγώ ένα γνωρίζω.. Άνδρας - γυναίκα ότι "ελαττώματα" έχει ο καθένας, όσο μεγαλώνει ο ίδιος, τόσο μεγαλώνουν και αυτά!!
Αν και όταν αγαπάς τα βλέπεις όλα χαριτωμένα, με τον καιρό αλλάζει και αυτό.. :|

sevenseas

Θέλω μαμά έν' αντρούλη
λίγο νοστιμούλη
με ξανθά μαλλιά
να μην έχει ερωμένη
και να μη φορεί γυαλιά
για να είμαι ευτυχισμένη
και να μη μου αντιμιλά
να `μαστε οι δυο μονιασμένοι
κι όλο να περνούμε με φιλιά τρελά.

Εν πρώτοις να μη καπνίζει
να πίνει μόνο νεράκι
στα κέντρα να μη γυρίζει
και να χορεύει λιγάκι.

Να έχει άκρα υγεία
στα σπορ να έχει μανία
να ξέρει και πυγμαχία
γιά τις δικές μας σκηνές.

Θέλω να έχει παράδες
να `χει θείους και θειάδες
για κληρονομιά.

Απαραίτητος δε όρος
να μη μου ζητά παιδί
να μην είναι δικηγόρος
δεν τον θέλω ποιητή.

Θέλω μαμά έν' αντρούλη
λίγο νοστιμούλη
με ξανθά μαλλιά
να ξέρει γλώσσας πέντ έξι,
να έχει γλώσσα δεν πρέπει
σαν του μιλώ, ούτε λέξη
πολλές φορές να μη βλέπει.

Μετάλλια να `χει ανδρείας
να είν' αβρός στας κυρίας
να μην αρνείται αγγαρείας
και να `ναι και τρυφερός.

saliara

Αν και σπάνια συναντάς αθλητή με μυαλό κι εγώ έναν τέτοιο θέλω.. χαχαχαχαχαχαχα Λίγο απ' όλα!!! Αλλά όχι τόσες γλώσσες. Μπορεί να με βρίζει και να μη ξέρω τι λέει...


Μια απορία τώρα που το ξαναδιάβασα...
Το "Ή κόψτε ρόδα μυρωμένα" γιατί το λέμε??

pixie

[quote user="saliara" post="374697"]Μια απορία τώρα που το ξαναδιάβασα...
Το "Ή κόψτε ρόδα μυρωμένα" γιατί το λέμε??[/quote]
Έκφραση που σημαίνει ''φύγετε τρέχοντας''.
Είναι κάτι σχετικό με το ''κόψτε λάσπη'' αν το έχεις ακούσει.   :lol:

Εμένα πάντως με ενοχλεί αφάνταστα το είδος των αντρών που χρησιμοποιεί την τακτική της υποτίμησης και της ειρωνείας, της αγένειας και της χοντροκοπιάς στο λόγο, η κομπλεξική συμπεριφορά δλδ. ως επιβολή τάχα απέναντι στη γυναίκα αποσκοπώντας στην απαξίωσή της ως φύλο. Είναι τραγικοί αυτοί οι τύποι, για γέλια και για κλάματα μαζί. Αντί να κοιτάζουν τα χάλια τους και την ανεπάρκειά τους, ασκούν και κριτική, γελοιοποιούνται στην προσπάθειά τους να πείσουν ότι οι ίδιοι κινούνται στα ''ύψη'' έχοντας την εντύπωση πως μειώνοντας ανθρώπους ανεβαίνουν επίπεδο. :razz:  :lol: :mryellow:

sevenseas

οταν υπαρχε μια κατηγορια γυναικων που αρλουμπολογει ασυστολα
καλα παθαινει οσα περιγραφεις
και δεν ειναι θεμα φυλοθ
ειναι θθεμα αντοχγς στην αρλουμπα

pixie

Χμμμ... εγώ βεβαίως αναρωτιέμαι για ποιό λόγο μια που λέει αρλούμπες, όπως αναφέρεις, και ένας ψευτόμαγκας να έχουν σχέση μεταξύ τους. Οι χαρακτήρες ορίζονται από την αρχή και ο καθένας φέρει τον τρόπο του. Ούτε εκείνος είναι υποχρεωμένος να ακούει ανόητες πληροφορίες, ούτε εκείνη να δέχεται να την υποτιμούν. Γιατί καταπιέζονται λοιπόν και είναι μαζί? Είναι θέμα εξάρτησης? :roll:

papadia

[quote user="sevenseas" post="374705"]οταν υπαρχε μια κατηγορια γυναικων που αρλουμπολογει ασυστολα
καλα παθαινει οσα περιγραφεις
και δεν ειναι θεμα φυλοθ
ειναι θθεμα αντοχγς στην αρλουμπα[/quote]... ελεος δλδ ελεος

οι αρλουμπες ειναι προνομιο των γυναικων μονο?

μη τρελλαθουμε

μη σου τυχει- κ εμενα μου εχει τυχει- να συνυπαρξεις με ανδρα που λεει αρλουμπες

εκει να δεις...

απλουστατα συμφωνω με την pixie

νομιζεις οτι ο-η συντροφος σου λεει αρλουμπες?

φυγε- εκτος αν δε μπορεις ή δε θελεις για πολλους λογους

γτ να πω κ κατι αλλο  πολλοι επιβεβαιωνονται σαν ανθρωποι εχοντας συντροφο εναν που λεει "αρλουμπες"

αληθεια ποια ειναι η ετυμολογια της λεξης αρλουμπα?(ασχετο βεβαια) :lol:  :lol:
...οσο μπορω...οταν μπορω...

pixie

[quote user="papadia" post="374708"]αληθεια ποια ειναι η ετυμολογια της λεξης αρλουμπα?(ασχετο βεβαια) :lol:  :lol:[/quote]
Λένε ότι προέρχεται από αναγραμματισμό μιας ιταλικής λέξης[burla], αλλά πιθανότατα κι αυτό να είναι αρλούμπα!

Πάντως είναι πολύ σημαντική εννοιολογικά αυτή η λέξη στην πολιτική, αφού οι αρλούμπες του καθενός έπαιξαν τον βασικό ρόλο τους στο να καταστραφεί η Ελλάδα.

saliara

1. pixie ευχαριστώ για την απάντηση!!! ;-)
2. Νομίζω σε όλα είναι μισά μισά. Υπάρχουν άντρες που λένε "
μπούρδες" μόνο και μόνο για να το παίξουν έξυπνοι, αλλά και γυναίκες. Μη τα ισοπεδώνουμε όλα!! Εγώ ήμουν με "άντρα" που με μείωνε μόνο και μόνο για να μείνω μαζί του. Το είχε καταφέρει βέβαια τόσο καλά στην αρχή, γιατί είχε πολύ εύκολο το μπλα μπλα.. Τώρα το γιατί έμενα μαζί του... Πες το έρωτα, που δεν έβλεπα τπτ, πες το μαλάκυνση του εγκεφάλου μου, το θέμα ήταν ότι με έκανε να νιώσω ότι δεν άξιζα σαν γυναίκα..

Οπότε μπορεί άντρας ή γυναίκα να έχει σκατοχαρακτήρα, αλλά ο/η σύντροφος που θα κάτσει και θα ανεχτεί την απαίσια συμπεριφορά του/της, δικό του/της το σφάλμα, δική του/της και η βλακεία!! (δική μου γνώμη πάντα)!!!

κώστας

[size=13]#10 saliara, #5 pixie συμφωνώ και με τις δυο σας μ' αυτή τη σειρά που προέρχεται από σύμπτωση αλλά όχι τυχαία.[/size]
eLe

pixie

[quote user="saliara" post="374710"]Εγώ ήμουν με "άντρα" που με μείωνε μόνο και μόνο για να μείνω μαζί του. Το είχε καταφέρει βέβαια τόσο καλά στην αρχή, γιατί είχε πολύ εύκολο το μπλα μπλα.. Τώρα το γιατί έμενα μαζί του... Πες το έρωτα, που δεν έβλεπα τπτ, πες το μαλάκυνση του εγκεφάλου μου, το θέμα ήταν ότι με έκανε να νιώσω ότι δεν άξιζα σαν γυναίκα...[/quote]
Τι κρίμα που δεν μου έτυχε κι εμένα ένας τέτοιος να τον στείλω αδιάβαστο αφού τον τσακίσω!!! :evil:
Είναι ο κακώς εννοούμενος ανδρισμός! Τα παλληκάρια αυτά δεν διαθέτουν την απαιτούμενη ωριμότητα, δεν έμαθαν να συνεργάζονται σε σχέση, δεν αντιλαμβάνονται καν τι σημαίνει δέσμευση. Γιατί σχέση σημαίνει διαδικασία και αμοιβαιότητα και ουσιαστική επικοινωνία. Φταίνε και οι γυναίκες όμως που αναλώνονται σε όργια συνύπαρξης πιθανότατα από τον φόβο να μην μείνουν μόνες.

Αλλά, καλή μου saliara, οι άντρες κατά βάθος αγαπούν τις γυναίκες που αγαπούν τον εαυτό τους και διατηρούν τις αρχές τους, μην το ξεχάσεις αυτό! Και είναι εντελώς ανώφελο για μια γυναίκα να υποτάσσεται προσδοκώντας υπομονετικά να την αναγνωρίσουν και να της προσφέρουν το ανάλογο αντίδωρο. Πίστεψε στον εαυτό σου και πάρε μόνη σου αυτό που θέλεις. Μην φοβηθείς να προβάλλεις τις αξίες σου και να δείχνεις λίγη από τη δύναμη μεγατόνων μιας γυναίκας με όμορφο τρόπο πάντα γιατί η πλειοψηφία των αντρών τρομάζει εξαιρετικά εύκολα. :razz:

sevenseas

για την ισοτητα των οπλων ωμιλησα

πλεον  αυτης ανεσυρα εκ του φοριαμου μου ενα γραπτό που χροολογειται το 2006
με τιτλο
χαιρε  βλάκα

Θα μου θύμιζε πως περιέγραφε ο Σουρής τον εαυτό του , αν ανταποκρινόταν έστω και στο ελάχιστο το βοοειδές βλέμμα του σε ψήγμα εξυπνάδας, πολλοστημορια της ευφυΐας του συριανού ποιητή  . Αλλά φευ.
Ο βλάξ κι ο ατάλαντος έχουν άμυνες ζηλευτές .
Ο εγωισμός είναι η πλέον αξιόμαχη ασπίδα . πλην όμως ο βλάξ αποκαλύπτει τα νώτα του  στα πλήγματα του καθενός . ακόμη και μιας γυναίκας που επιθυμεί να παιξει με την μεγαλομανία  του βλακός .
Έτσι λοιπόν ο δύσμορφος  ο του Ταμπάκη το βλέμμα διαθέτων και μύτη Οβελιξ , είχε γίνει η βορρά στην πλάκα της ..
Και πίστευε ο δύσμοιρος, ότι ήταν θεός, τέλειος ,ερωτικός και πλείστα όσα ονειρευόταν να είναι αλλά δεν ήταν ποτέ.
Κι επεξέτεινε τα περιζήτητα χαρακτηριστικά που του αποδίδοντο και πλειοψηφούσε.
Τι γυναίκες τον ήθελαν ,ακόμη κι επώνυμοι  άντρες επιθυμούσαν το βλακώδες σώμα του και  γατόμορφη φωνή του.
Και δώστου έπαινοι και δωστου περηφάνια .
Μέχρι που του ηθε η κατραπακιά
Με μια γελοία δικαιολογία σταμάτησαν οι έπαινοι και οι κολακείες .
Μα ένας βλάξ τι να πιστέψει?
Ότι ήταν μια  παροδική η κρίση της  μάταια κι αλυσιτελούς  αυτοπεποίθησης του
Κι έμεινε ως βλάξ , δύσμορφος κι ατάλαντος με το πουλί στο χερι
Χαίρε ω χαίρε

κώστας

[align=justify][size=13]Εν ολίγοις -αν το αντιλαμβάνομαι καλά- "μακρυά από τις γυναίκες που θεωρούν τους άντρες βλάκες".[/size][/align]
eLe

κώστας

Τώρα το γιατί έμενα μαζί του...
[size=13]Γιατί όχι από ανάγκη; "Ανάγκα και θεοί πείθονται", λέει. Εσύ δηλαδή γιατί όχι;[/size]
eLe