Ειδήσεις:

Το φτιάχνουμε ακόμα.. υπομονή ...

Main Menu

Πλοήγηση GPS

Ξεκίνησε από gon, Μάρτιος 07, 2008, 07:23:20 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gon

Η εταιρεία BSI παρουσίασε στην ελληνική αγορά το νέο φορητό σύστημα πλοήγησης GPS της Dreamax, Dreamadrive 600, μια εύχρηστη συσκευή με προηγμένο δέκτη GPS SIRF III 20 καναλιών για αποτελεσματική και ακριβή λήψη σήματος των δορυφόρων ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες, όπως για παράδειγμα ανάμεσα σε ψηλά κτίρια.

Το Dreamadrive 600 διαθέτει οθόνη αφής 3,5 ιντσών, υψηλής ευκρίνειας και φωτεινότητας ώστε ο χρήστης να μπορεί εύκολα να διακρίνει το χάρτη, ακόμα και σε χώρους με πολύ φως.
Με τη βοήθεια του εικονικού πληκτρολογίου, η επιλογή του προορισμού είναι εύκολη και άμεση.
Το Dreamadrive 600 συνοδεύεται από το software Destinator και χάρτη της NGI με τα πλέον ακριβή και ενημερωμένα δεδομένα, ώστε να σας καθοδηγεί σωστά στον προορισμό σας με φωνητικές οδηγίες στα ελληνικά.

Η οδική κάλυψη είναι υπερπλήρης με 90% κάλυψη του βασικού δικτύου και αναλυτική κάλυψη οδών σε 63 πόλεις, 170 δήμους και 40.000 σημεία ενδιαφέροντος σε όλη την Ελλάδα.

Η συσκευή είναι επαναφορτιζόμενη, διαθέτει SD card slot και εκτός από GPS είναι και ένα εύχρηστο media player.
Τέλος, παρέχει τη δυνατότητα συνεχούς και δωρεάν αναβάθμισης χαρτών, ώστε να αποτελεί πάντα τον πιο καλό συνοδηγό για το ταξίδι ή τις διαδρομές μέσα στην πόλη.