Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 226
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 219
  • Total: 219

Μπαχάλεμα Στο ''κάτι'' πίσω από το Εγώ

Ξεκίνησε από KostasD33, Ιουλίου 29, 2009, 07:32:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KostasD33

βλαμμένο

κι άμα καταλάβαιναν όλοι τι λέμε τότε θα ξέραμε κι εμείς τι είπαμε................  :razz:

Vanessa

ΑΧΑ!Και βλαμμενο?Δεν εφτανε το ουφο???

Μα καλα...ετσι μιλατε στους μοντερατοραδες εδω ΜΕΣΑ?
Που ειναι ο Βαγκνερ?Που ειναι ο Πουτσινι???

kuria

α ολα κι ολα επιδοξοδιακογιαννοδιασεισμενη... δεν ειμαι μονο προβλεπομενα εξυπνη αλλα και προνοητικια παντα... 3 στρεμματα τσιγκινο σωβρακο εχω φορεσει στο εγω μου και σκεφτομαι να το ενισχυσω...   ]
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

pixie

[quote user="kuria" post="322262"]α ολα κι ολα επιδοξοδιακογιαννοδιασεισμενη... δεν ειμαι μονο προβλεπομενα εξυπνη αλλα και προνοητικια παντα... 3 στρεμματα τσιγκινο σωβρακο εχω φορεσει στο εγω μου και σκεφτομαι να το ενισχυσω...   ][/quote]
Μια χαρά! Αλλά το προβλεπόμενα ''έξυπνη'' ήτο [ :razz: ] αυτοσαρκασμός δι' εμέ! Σχόλιο επί της αλλαγής του επαγγέλματος... ;-)  :mryellow:

kuria

αυτοσαρκασμενη... αν νιωσεις εντονο πονοκεφαλο, ζαλαδα, ναυτια ή υπνηλια κοιτα να πας σε κανενα εφημερευον νοσοκομειο... και μη διανοηθεις να κοιμηθεις συνεχομενα γιατι ειναι εξαιρετικα επικινδυνο τις πρωτες ωρες μετα τη διασειση...

kuria

εννοειται φυσικα οτι αν αρχισεις εμετους ή παρουσιασεις προβληματα με την οραση εφυγες κατεπειγοντως...

pixie

[quote user="kuria" post="322280"]αυτοσαρκασμενη... αν νιωσεις εντονο πονοκεφαλο, ζαλαδα, ναυτια ή υπνηλια κοιτα να πας σε κανενα εφημερευον νοσοκομειο... και μη διανοηθεις να κοιμηθεις συνεχομενα γιατι ειναι εξαιρετικα επικινδυνο τις πρωτες ωρες μετα τη διασειση...[/quote]

Οι γνωστές οδηγίες προς διασειομένους έχουν εφαρμοστεί ήδη επιτυχώς σε Νοσοκομείο κατά γράμμα!  ;-) :mryellow:
Εκτελώντας δε μετ' επιμελείας και διαρρήδην τας εντολάς, κυκλοφορώ επί τριήμερον με παγοκύστεις στο κεφάλι...
Ο φόβος βαρούχειου ύπνου είναι πλέον αντιστρέψιμος...

Έρρωσθε, γλυκοκελαϊδούσα μου!!!! :smile:

kuria

οριστε τωρα ουτε απο πισω ουτε απο μπρος δεν εχει το εγω μας...

pixie

Θάταν πρόκληση τώρα να πω πως το δικό μου είναι στη γνωστή, καλή θέση του? ;-)

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

kuria

περιττο μπορει να ειναι για σενα βελουδενια μου... ρωτα ομως και το δικο της το σωψυχο που μπορει να μην κρατιεται;    ]

pixie

Αχ, ρε γμτο... δεν μπορώ να το φρενάρω!  :razz:   :mrgreen:

kuria

και πολυ συνολακι καζουαλ το σωψυχο λεμε...  ]

pixie

Σωστά... Λέω να το σουλουπώσω λίγο...

Εμφάνιση σε παραλλαγή εξαντρίκ... :mryellow:

219 Επισκέπτες, 0 Χρήστες