Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 226
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 148
  • Total: 148

Παράπλευρες συζητήσεις για τον Θανάση Λερούνη

Ξεκίνησε από KostasD33, Σεπτεμβρίου 25, 2009, 11:23:49 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Pappas10

[quote user="κώστας" post="325612"]Ξέρεις, Pappas10
συνήθως με διαλέγουν για φίλο τους.
Και συνήθως αποδέχομαι την επιλογή τους.
Συνήθως ε; Όχι πάντα, μην το πάρεις πάνω σου.
[/quote]

Καλά κάνεις.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

larus audouinii

αν μου επιτρέπετε....

δεν κρυβω πως μπαίνοντας στην ενότητα εδώ, θλίβομαι για τις αντιπαραθέσεις αν και μέσα από τις ζωηράδες τους :) φαίνεται καθαρά η μια κοινή άποψη όλων των μέλων
Δεν καταλαβαίνω το νόημα και που αποσκοπούν οι αντιπαραθέσεις , αλλά η ενότητα εδώ ανήκει μόνο σε κάποιο άτομο και στην φίλη Ρία, μια ξεχωριστή και αγαπημένη φυσιογνωμία του φόρουμ
Αξίζει ένα εύγε στον a33 για αυτή την προσπάθεια συμπαράστασης
Θα παρακαλούσα τον admin να διαγράψει όλα τα υπόλοιπα σχόλια

Η δική μου άποψη είναι πως ο καθένας συμβάλλει έστω και με μια ηλεκτρονική υπογραφή Το ζήτημα είναι το αποτέλεσμα, η ΣΚΕΨΗ όλων προς μια κατεύθυνση με όποιο τρόπο Αυτό έχει ανάγκη ο ίδιος ο δάσκαλος, όχι την αδιαφορία καποιων όπως και των ΜΜΕ  

Μια εικόνα έχω στον νου μου....την εικόνα των δυο χεριών που δίνει το ένα στο άλλο...ε'ιτε καθημερινά είτε στην ζωή είτε σε κάποιες άλλες ιδιάιτερες περιπτώσεις Ας την κρατήσει αυτή η ενότητα

Θέλω να πιστευω πως ο Ελληνας εθελοντής είναι όντως καλά και σύντομα θα λήξει η περιπέτεια του

Υ.Γ δεν μπορώ να φανταστώ ένα κόσμο αρσενικού γένος (όποιον) χωρίς τα χαρακτηριστικά αυτού του ιδιαίτερου εγωισμού (όπως και της ευαισθησίας σας)
Υ.Γ2 ομολογω πως δυσκολευτηκα πολύ να υπογράψω και το έκανα με ένα ιδιαίτερο τρόπο, δεν μου βγήκε ατομικά αλλά παραρτήματος ... Για αυτό και καταλαβαίνω (ίσως) τον "κώστας" αν και ο ίδιος μάλλον δεν θέλει να πει κάποια πράγματα

Pappas10

[quote user="larus audouinii" post="325620"]αν μου επιτρέπετε....

δεν κρυβω πως μπαίνοντας στην ενότητα εδώ, θλίβομαι για τις αντιπαραθέσεις αν και μέσα από τις ζωηράδες τους :) φαίνεται καθαρά η μια κοινή άποψη όλων των μέλων
Δεν καταλαβαίνω το νόημα και που αποσκοπούν οι αντιπαραθέσεις , αλλά η ενότητα εδώ ανήκει μόνο σε κάποιο άτομο και στην φίλη Ρία, μια ξεχωριστή και αγαπημένη φυσιογνωμία του φόρουμ
Αξίζει ένα εύγε στον a33 για αυτή την προσπάθεια συμπαράστασης
Θα παρακαλούσα τον admin να διαγράψει όλα τα υπόλοιπα σχόλια

Η δική μου άποψη είναι πως ο καθένας συμβάλλει έστω και με μια ηλεκτρονική υπογραφή Το ζήτημα είναι το αποτέλεσμα, η ΣΚΕΨΗ όλων προς μια κατεύθυνση με όποιο τρόπο Αυτό έχει ανάγκη ο ίδιος ο δάσκαλος, όχι την αδιαφορία καποιων όπως και των ΜΜΕ  

Μια εικόνα έχω στον νου μου....την εικόνα των δυο χεριών που δίνει το ένα στο άλλο...ε'ιτε καθημερινά είτε στην ζωή είτε σε κάποιες άλλες ιδιάιτερες περιπτώσεις Ας την κρατήσει αυτή η ενότητα

Θέλω να πιστευω πως ο Ελληνας εθελοντής είναι όντως καλά και σύντομα θα λήξει η περιπέτεια του

Υ.Γ δεν μπορώ να φανταστώ ένα κόσμο αρσενικού γένος (όποιον) χωρίς τα χαρακτηριστικά αυτού του ιδιαίτερου εγωισμού (όπως και της ευαισθησίας σας)
Υ.Γ2 ομολογω πως δυσκολευτηκα πολύ να υπογράψω και το έκανα με ένα ιδιαίτερο τρόπο, δεν μου βγήκε ατομικά αλλά παραρτήματος ... Για αυτό και καταλαβαίνω (ίσως) τον "κώστας" αν και ο ίδιος μάλλον δεν θέλει να πει κάποια πράγματα[/quote]

Το θέμα μα μεν δεν είναι το τι κάνει ο καθένας. Δικαίωμα του καθενός να κάνει ό,τι θέλει και του λέει η ιδεολγία του, τα  πιστεύω του, η ανατροφή ή ό,τι τέλος πάντων ορίζει τις πράξεις του.

Το να βγαίνει όμως οποιοσδήποτε ανενεργός και να το παίζει και τιμιτής των ενεργούντων - έστω και στο ελάχιστο -  με αμπελοφιλοσοφικές εστιάσεις και κοινωνιολογικές κριτικές του πρωκτού είναι το λιγότερο οξύμωρο. Και καμία κοινωνία ή φιλοσοφία δεν αναπτύχθηκε σε υποστηλώματα οξύτητας ή - πολύ περισσότερο - μωρίας.

Εγώ ΔΕΝ καταλαβαίνω τον Κώστα γιατί δεν βλέπω κανένα δείγμα κρίσης της κοινωνιάς στην συγκέντρωση υπογραφών ούτε καμία ανάγκη ενδελεχούς μελέτης προς αποφυγή απερίσκεπτης πράξης στο να υπογράψω μία αίτηση για την απελευθέρωση ενός δασκάλου που κρατείται όμηρος από μία ομάδα φονταμενταλιστών.

Σέβομαι την κάθε ατομική θέση γιατί είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να σκέφτεται ό,τι και όπως θέλει. Η κριτική όμως στη δράση των άλλων ΠΡΕΠΕΙ να στηρίζεται σε επιχειρήματα και όχι προσωπικά ιδεολογήματα.

Για να τελειώνουμε λοιπόν. Αν ο κάθε "κώστας" την έχει δει τιμητής ή απαξιωτής της δράσης των άλλων, δικαίωμα του αλλά ας μας πει πρώτα σε ποιά ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ του δράση  στηρίζει την κριτική και την απαξίωση του. Διότι αλλιώς, ομοιάζει με τον μοιρολάτρη τεμπέλη που όταν πλημυρίσει το σπίτι αντί ν' αρπάξει κάναν κουβά να αδειάσει τα νερά κάθεται στην πολυθρόνα και κριτικάρει τους άλλους γιατί δεν κάνουν αρκετά γρήγορα. Ή - ακόμα χειρότερα - λέει "τι κάνετε μωρέ μαλάκες με τους κουβάδες... φέρτε μία αντλία" χωρίς να πει που βρίσκεται η αντλία και αν μπορεί κάποιος να την φέρει και χωρίς - φυσικά - να την φέρει ο ίδιος.

Ε χέσε με ρε φίλε δηλαδή....
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

κώστας

2 - 3 σύντομες επισημάνσεις
διότι έγινε λάστιχο το θέμα.

...Φίλε, το θέμα ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ το τι κάνει ο καθένας!
Διαφορετικά, καλά έκαναν οι ταλιμπάν, τελειώσαμε.

Πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο να λέει ότι
δεν καταλαβαίνει και να εξηγεί γιατί δεν καταλαβαίνει!
Τι καταλαβαίνω εγώ;
Ότι ο άνθρωπος αυτός καταλαβαίνει μόνο τα της κούτρας του.

Μοιραία λοιπόν ακολουθώ την τελευταία προτροπή του.
eLe

black_velvet

[ot user="κώστας" post="325625"]2 - 3 σύντομες επισημάνσεις

Τι καταλαβαίνω εγώ;

[/ot]

Είσαι εντελώς εκτός θέματος. Πάρ'τον εγωισμό και τράβα σε άλλα θέματα.

Το θέμα εδώ είναι η συλλογή υπογραφών για τον δάσκαλο. Και όχι τι κάνει ο πάσας ένας που πατά το κουμπί της απάντησης στον a33.
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

κώστας

Η διαστροφική σκέψη
ξαναεμφανίζει! κάτι
το οποίο θεωρεί εκτός θέματος.

Τίποτα δεν είναι εκτός θέματος
όταν εξυπηρετεί την αλήθεια.

Έτσι, εσύ είσαι εκτός θέματος
και όχι εγώ.
eLe

Gerogriniarhs

[quote user="pixie" post="325700"]Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσαν απεσταλμένοι από το Τσιτράλ στην επαρχία Νουριστάν του Αφγανιστάν, οι Ταλιμπάν απαιτούν για την απελευθέρωσή του δύο εκατομμύρια δολάρια και την αποφυλάκιση τριών υψηλόβαθμων Ταλιμπάν. Εναλλακτικά, ζητούν να ασπαστεί το ισλάμ και δεν απαιτούν τίποτε άλλο.[/quote]

Αυτό το εναλλακτικό,τι είναι πάλι;Θυσιάζουν 2 εκατ.δολλάρια και 3 συναγωνιστές τους για να κερδίσει το ισλάμ ένα πιστό ακόμη;  :shock:

Pappas10

[quote user="κώστας" post="325625"]2 - 3 σύντομες επισημάνσεις

Τι καταλαβαίνω εγώ;

[/quote]

Το τι κάνει ο καθένας για τον εαυτό του είναι δικαίωμα του. Το θέμα είναι το τι κάνει σε συνάρτηση με τους άλλους. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις από τα συμφραζόμενα δεν μπορώ να σε βοηθήσω.  Οι ταλιμπάν καλά κάνουν και είναι μουσουλμάνοι φονταμενταλιστές. ΔΕΝ κάνουν καλά όμως όταν απαγάγουν ανθρώπους ή σκοτώνουν γι' αυτό το λόγο.

Κι εσύ καλά κάνεις και δεν υπογράφεις, πρόβλημα σου. Δεν κάνεις καλά όταν - εμέσως πλην σαφώς - θεωρείς ότι οι υπογράφοντες συμβάλουν ή είναι μέρος της κοινωνικής κρίσης αλλά και απερίσκεπτοι.

Το έπιασες τώρα ή όχι;

Εξηγώ ότι δεν καταλαβαίνω σε συνάρτηση με την αιτιολόγηση που έδωσες. Δεν έχει να κάνει με την δική μου αντίληψη αλλά με την ανικανότητα σου να συνδέσεις τις αιτίες που επικαλείσαι με το πρακταίο σου... ή το μη πρακταίο σου στην περίπτωση μας.

Η συμβουλή μου δεν δόθηκε σ' εσένα φυσικά... άλλωστε είναι αργά να την ακολουθήσεις... το πολύ - πολύ να την ανταποδώσεις.  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

sevenseas

θα το ξαναπω και παλι
ενας γαιδαρος πειναγε και διψαγε
του βαλε το αφεντικο του λοιπον
ενα δεματι σανο κι εναν κουβα νερο
ο γαιδαρος μεχρι να αποφασισει αν πρεπει να πρωτα να ξεδιψασει ή να κοψει την πεινα του
πεθανε απο διψα και πεινα

καθομαστε και συζηταμε γι αναλυσεις και συνειδήσεις

ενα τρισεκομμυριοστο να συμβαλει μια ρημαδα υπογραφή  για να γλιτώσει απο θανατο όποιοσδηποτε την βαλουμε χωρις τυμαπνοκρουσιες

αμαν δηλαδή

larus audouinii

[quote user="Pappas10" post="325622"]

Το να βγαίνει όμως οποιοσδήποτε ανενεργός και να το παίζει και τιμιτής των ενεργούντων - έστω και στο ελάχιστο -  με αμπελοφιλοσοφικές εστιάσεις και κοινωνιολογικές κριτικές του πρωκτού είναι το λιγότερο οξύμωρο. Και καμία κοινωνία ή φιλοσοφία δεν αναπτύχθηκε σε υποστηλώματα οξύτητας ή - πολύ περισσότερο - μωρίας.

.[/quote]

βιαστικά....όπω;ς συνήθως...

Μιχάλη ακριβώς σε αυτό το σημείο υπάρχει η ειδοποιός διαφορά κατά την δική μου οπτική Αλλά δεν θέλω για κάποιους  λόγους αλλά και δεν αρμόζει επί ουδενί να συνεχίσω τις σκέψεις μου Κάποια είναι αυτονόητα για όποιον μπορεί να νοιώσει απλά χωρίς λόγια Αυτό είναι η ουσία

aiollus αν υπήρχε η περίπτωση να "φοβόταν" κάποιος το ιντερνετ δεν θα βρισκόταν και εδώ και παραθέτοντας κομάτια της ψυχής του Κάποια όμως έχουν την δική τους αξία και δεν έχει κανένας δικαίωμα να τα ευτελίζει

Και τέλος επιτρέψτε μου μια προτροπή...με το θάρρος της παρουσίας μου εδώ ένα μεγάλο διάστημα Ας κρατηθεί το "μια κοινότητα a33" , δεν υπάρχουν καλά και κακά πρόβατα, πιστεύω πως όλοι κατέχουμε τα ίδια συστατικά

KostasD33

Ανοίγω αυτό το post και μεταφέρω εδώ διάφορους διαλόγους που αναπτύχτηκαν στο θέμα Υπογραφές για απελευθέρωση Έλληνα εθελοντή από Ταλιμπάν

Μπαίνει το θέμα αυτό στα διάσπαρτα όχι για κάποιο λόγο τιμωρίας παρά μόνο διότι στην ενότητα αυτή έχουν πρόσβαση μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη του α33. Με αυτό τον τρόπο οι επισκέπτες του α33 (που είναι πάντα κατά πολύ περισσότεροι από τους εγγεγραμμένους) δεν μπερδεύονται που είναι η βασική πληροφόρηση για το πώς και που θα ψηφίσουν.

Όταν τελειώσει με το καλό η όλη ένταση και προσπάθεια να ελευθερωθεί η Θανάσης Λερούνης το παρόν θέμα μπορεί να μεταφερθεί σε όποια δημόσια ενότητα του φόρουμ θέλετε.

Κάθε άποψη είναι σεβαστή αλλά και το κύριο μέλημα να κινηθούν τα νήματα του κρατικού μηχανισμού και οι Ελληνικές τηλεοράσεις που κρύβουν αυτό το γεγονός είναι πιο σημαντικά αυτό το διάστημα
Την κατανόηση σας για την παρέμβαση μου που μπορεί να είναι και άδικη για μερικά από τα κείμενα που θα αποσπαστούν εδω

[spoiler]Το παρόν κείμενο αναρτήθηκε 26-09-2009 και για λόγους σειράς διορθώθηκε η ημερομηνία και ώρα υποβολής του[/spoiler]

KostasD33

Για όσους /ες έχασαν το θέμα….. βρίσκεται εδω

[quote user="KostasD33" post="325734"]Ανοίγω αυτό το post και μεταφέρω εδώ διάφορους διαλόγους που αναπτύχτηκαν στο θέμα Υπογραφές για απελευθέρωση Έλληνα εθελοντή από Ταλιμπάν

Μπαίνει το θέμα αυτό στα διάσπαρτα όχι για κάποιο λόγο τιμωρίας παρά μόνο διότι στην ενότητα αυτή έχουν πρόσβαση μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη του α33. Με αυτό τον τρόπο οι επισκέπτες του α33 (που είναι πάντα κατά πολύ περισσότεροι από τους εγγεγραμμένους) δεν μπερδεύονται που είναι η βασική πληροφόρηση για το πώς και που θα ψηφίσουν.

Όταν τελειώσει με το καλό η όλη ένταση και προσπάθεια να ελευθερωθεί η Θανάσης Λερούνης το παρόν θέμα μπορεί να μεταφερθεί σε όποια δημόσια ενότητα του φόρουμ θέλετε.

Κάθε άποψη είναι σεβαστή αλλά και το κύριο μέλημα να κινηθούν τα νήματα του κρατικού μηχανισμού και οι Ελληνικές τηλεοράσεις που κρύβουν αυτό το γεγονός είναι πιο σημαντικά αυτό το διάστημα
Την κατανόηση σας για την παρέμβαση μου που μπορεί να είναι και άδικη για μερικά από τα κείμενα που θα αποσπαστούν εδω

[spoiler]Το παρόν κείμενο αναρτήθηκε 26-09-2009 και για λόγους σειράς διορθώθηκε η ημερομηνία και ώρα υποβολής του[/spoiler][/quote]

Pappas10

[quote user="sevenseas" post="325720"]θα το ξαναπω και παλι
ενας γαιδαρος πειναγε και διψαγε
του βαλε το αφεντικο του λοιπον
ενα δεματι σανο κι εναν κουβα νερο
ο γαιδαρος μεχρι να αποφασισει αν πρεπει να πρωτα να ξεδιψασει ή να κοψει την πεινα του
πεθανε απο διψα και πεινα

καθομαστε και συζηταμε γι αναλυσεις και συνειδήσεις

ενα τρισεκομμυριοστο να συμβαλει μια ρημαδα υπογραφή  για να γλιτώσει απο θανατο όποιοσδηποτε την βαλουμε χωρις τυμαπνοκρουσιες

αμαν δηλαδή[/quote]

Σωστός... αλλά νομίζω ότι το ένα - να υπογράψεις ή να μην υπογράψεις - δεν περιορίζει το άλλο - να συζητάς για το θέμα "υπογράφω".
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

κώστας

Μεταξύ του #9 (Pappas10)
και #10 (κώστας)
λείπει κείμενο του Pappas10
συμπληρωματικό του #9
το οποίο έχει ξεμείνει
στο αρχικό θέμα.
eLe

KostasD33

yeap διότι έτσι έκρινα.
Έκρινα έτσι εκτιμώντας ότι στέκει κι από μονο του το κείμενο εκεί και λειτουργεί βοηθητικά στην κεντρική προσπάθεια συλλογής υπογραφων...
και του Aillou είναι εκεί ακόμα....

Αν το έχετε μεγάλη ανάγκη εδώ, το λέτε και το ξανά σκέφτομαι, όταν θα έχω χρόνο.
Αν η παρατήρηση σου εμπεριέχει και μια επιθυμία να φροντίζεις κι εσύ συντονίζοντας κάποια ενότητα του φόρουμ το συζητάμε κι αυτό.... (σκέψου πχ Αθλητικά που έδειξες πρόσφατα ταλέντο να έχεις και την χαρά να διασπάς τον βάζελο να εκδικηθείς) LoL  :mryellow:

(φυσικά το αποτέλεσμα της κάθε συζήτησης όπως καλά ξέρεις είναι αβέβαιο)

148 Επισκέπτες, 0 Χρήστες