Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 401
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 232
  • Total: 233
  • cuba

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΙΔΕΕΣ

Ξεκίνησε από SurvivoR, Ιουλίου 04, 2007, 03:47:04 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

SurvivoR

ti eipe o a8eofobos ?

poia keraia ?
poion immito ???

pw pw 8elei update h anasuggrotisi opwsdpote :24:

heinrich

θα συμβουλευα να αναγράφεται στο μπλογκ και το είδος της μουσικής κάτω από τον τίτλο των εκπομπων.

Μπορεί π.χ. να πέσει η Μαντώ σε μαύρη δίνη και από μπρίκια να παίξει ροκ. Κρίμα δεν θα ήταν να χάσουμε μια τέτοια συλλεκτική εκπομπή?

SurvivoR

oti kai an paizei h manto krima einai na min tin akoume ....genikotera !

fmas

Συμφωνώ και επ' αυξάνω........

Χθες σπάστικα πολύ γιατί ο ΟΤΕ δεν είχε DSL στην Βόρεια Ελλάδα......

Anonymous

Παράθεση από: "heinrich"θα συμβουλευα να αναγράφεται στο μπλογκ και το είδος της μουσικής κάτω από τον τίτλο των εκπομπων.

Apo ton erxomeno mina kai me tin oloklirwsi tou fthinopwrinou programmatos tha exete tin dunatotita na gnwrizetai to periexomeno twn perissoterwn ekpompwn.

Mazi me autes kai tis eidikes ekpompes pou tha diamorfwthoune.

Einai kati pou ws radiofwno kai gnwrizoume kai frontizoume na beltiwthei.
Euxaristw para polu gia autin tin episimansi, uposxomaste ena perissotero leptomeres programma gia tin fetini periodo.

anzelina

ebala to radio na akouso tou A33 na akouso...kai les kai mou milaei kapoios eksogihnos htan... :roll:  :roll:  :roll: ti egine.....sindethikame me to diasthma kai den to ematha egw akoma.....  :?:  :?:  :?  :?  :?

koukoutso

εχωωω παρααααπονοοο το media11 το βλαμμενο που εχω δεν παιζει το ραδιο αν και βολευομαι με το winamp αυτο ηθελα να πωωωωωω ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣ

SurvivoR

katalbes ti eipes ???a esy eisai dip mpoufo telika :P

koukoutso

Παράθεση από: "SurvivoR"katalbes ti eipes ???a esy eisai dip mpoufo telika :P

ti eipaaaaaaa  :cry:  :cry:  :cry:  ειπα απλως οτι με το media εμενα προσωπικα το ραδιο δεν παιζειιιιι καθολουυυ κατι μου χαν πει οτι τρεχει με την 11 εκδοση αλλα δεν θυμαμαι και εαν αλλως εχει το ιδιο προβλημα υπαρχειιιιι λυση και ειναι το winamp ανοιξτε το με αυτο :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

παλι μαμακια ειπααααααα??????????????

sexy

koukoutsako, anathema an katalava ti eipes......den peirazei vre esy na eisai kala....  :hug2:

CINDY

εγω γιατι καταλαβα τι ειπε?μην μου το πληγωνετε το κουκουτσακι μου!
θα σας δειρω ολους!
εγω δεν εχω κανενα παραπονο απο το α33 ραδιο
απλα θα ηθελα ενα πιο γεματο και δυναμικο προγραμμα!

Jezebell

Μιας και το ραδιο μας κανει παλι μια δυνατη προσπαθεια θα θελαμε απ ολους εσας να μας δωσετε ιδεες αλλα και να μας πειτε που νομιζετε οτι μπορουμε να βελτιωθουμε!!!
Στο κατω κατω στο ραδιο την πρωτη και την τελευταια κουβεντα την εχετε εσεις!!!

Gerogriniarhs

Στα σποτάκια,αυτός που μιλάει με την Σοφία και ψάχνει για 'δικτυακό' ραδιόφωνο,ρωτάει για δημοτικά και νησιώτικα και η Σοφία του λέει ότι τα παίζουμε όλα.Πότε παίζουν τα κλαρίνα ωρέ;
Ούτε μια Ιτιά δεν έχω ακούσει ακόμα...

black_velvet

Τι λες ωρέ γερογκρινιάρη; Τόσα τσάμικα έχουμε χορέψει εδώ μέσα.
Ακόμη κι απ' τον loco την είχα ακούσει την Ιτιά κάποιο πρωινό πριν από καιρό....
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

232 Επισκέπτες, 1 Χρήστης