Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 187
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 263
  • Total: 264
  • Leon

Τι εκανες χτες βραδυ?

Ξεκίνησε από Rakendytos, Μάρτιος 06, 2008, 07:43:29 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jasper

σήμερα όταν ξανασκοτείνιασε ήμουν οργανωμένη (το κερί δίπλα στο σταχτοδοχείο) :)
δεν το 'βαλα στα πόδια ούτε μελαγχόλησα :)
και σ' ένα απρόσμενο παραλήρημα δημιουργικότητας...έκανα σκιές λαγουδάκια και προβατάκια στον τοίχο  :P

riaghul

Παράθεση από: "Ludwig"κάτι μου συμβαίνει και δεν μπορώ να διαβάσω πάνω από 2 σελίδες χωρίς να με πάρει ο ύπνος. Προχτές είπα να μορφωθώ οπτικοακουστικά. Εβαλα ένα 3ωρο ντοκυμαντέρ για το Αουσβιτς και με πήρε ο ύπνος στα 50'. Το κακό με τα ντοκυμαντέρ είναι πως έχουν πολύ σταθερή αφήγηση χωρις καμμιά αλλάγή στην ένταση της φωνής και σε υπνωτίζουν...

καλά κι εσύ με τέτοιο ντοκυμαντερ πήγες να κοιμηθείς?? :roll:  Ηθελα να ξερα τι όνειρα είδες μετά και τη θέση πηρες..υπερ του δυνατού η του αδύναμου?

Παράθεση από: "black_velvet"
να θυμηθώ να στείλω έναν σελιδοδείκτη στην ρία-Μαρία...

]

Να της τον πας.... ¨Ορισε ημερομηνία και θα σε περιμένω μετά βαϊων...(αφήνω τα κλαδιά απ έξω μη στραβωθούμε :lol: )

Παράθεση από: "jasper"...και σ' ένα απρόσμενο παραλήρημα δημιουργικότητας...έκανα σκιές λαγουδάκια και προβατάκια στον τοίχο  :P

Σύμπνοια δημιουργικότητας είχαμε.... :lol:

Rakendytos

ουτε εναν δεν ακουσα να μιλησει για σεξ.. :roll:
βρε καλα λενε οι Κομουνιστες..
αντι για ενεργοι πολιτες... εχουμε γινει παθητικοι τηλεθεατες..
 :28:

riaghul

Οχι μόνο ως ενεργοί πολίτες αλλά και ως πολίτες με ήθος.... :roll:

αυτό δεν το βγάζουμε στα φόρα :lol:

Rakendytos

εδω ειμαστε μια οικογενεια..
εγω δε σκιαζομαι να κυκλοφορω ξεβρακωτος στο φορουμ..
αλλιμονο.. :P

riaghul

έχεις κι εσύ το ήθος σου..... :lol:
δεν σκιάζεσαι μεν...αλλά μόνο τα "απλυτα" (ως κυκλοφορεί) πόδαράκια σου βλέπουμε :lol:  :P

Rakendytos

μη με προκαλεις γιατι θα κανεις χιλιομετρα..  8)

:P

joking

προσπαθούσα να κάνω 3 στράικ στην σειρά, αλλά απέτυχα......

την επόμενη φορά !! ]

xhmeia

oyte h DEH kophke
oyte T.V. blepw

xtes 8aymaza osoys
prospa8oysan na kanoyn strike  :P  :D

kuria

χτες βραδυ εκανα οτι και τα προηγουμενα καμποσα... περιμενα να ερθει το σημερα για να βρεθω επιτελους σπιτι μου!
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Ludwig

χτες έκανα δίαιτα
απόψε όχι!
λαχταριστός πουρες από κανονική πατάτα, με ζουμερή μοσχαρίσια κόντρα μπριζόλα,  μαρουλοσαλάτα και κόκκινο ακριβό κρασί.....
μπορεί η προετοιμασία να μου τρώει λίγο χρόνο παραπάνω αλλά από τότε που έκοψα το κάπνισμα και  το 24ωρο έχει γίνει ένα σύντομο ανέκδοτο, έχω απομονώσει τις στιγμές απόλαυσης σε πολύ συγκεκριμένες και ειδικές

Παρέα με 9η συμφωνία του θεόκουφου συνονόματου και της 5ης του Μάλερ.

για την δική σας ενημέρωση, η 9η (της χαράς) και τελευταία του Μπετόβεν είναι η μοναδική συμφωνία με χορωδιακά. Την συνέθεσε σχεδόν θεόκουφος και στο τέλος της πρεμιέρας,  μια από της σολίστ, τον γύρισε προς το ακροατήριο για να δει το χαμό από τα χειροκροτήματα που ειχε προκαλέσει. Να πάτε στην Βικιπαιδεια να βρειτε πληροφορίες και ηχητικό υλικό.

kuria

και εγω ακομα περιμενω να μου ψησεις... αντε κοιτα να το κανεις συντομα γιατι την τελευταια βδομαδα ερεψα το ερμο...  μονοφαγα!

Ludwig

δεν σου κάνω τίποτα γιατί θα μου φας όλο το φαί μου!

riaghul

κι εγώ που έλεγα να ζητήσω λίγο φαγάκι αλλα με την  9 συμφωνία??

-φαγητό δεν φτιάχνεις γι αλλον ...τσιγούνης ?:roll:
-την 9 θα μου τη στείλεις?

:idea:
Θα κεράσω ωραίο κρασί

kuria

μωρε αυτος δε δινει του αγγελου του νερο... θα δωσει μπριζολακια στην λιμοκτονουσα kuria;   :roll:

263 Επισκέπτες, 1 Χρήστης