Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 187
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 266
  • Total: 267
  • Leon

Τι εκανες χτες βραδυ?

Ξεκίνησε από Rakendytos, Μάρτιος 06, 2008, 07:43:29 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Pappas10

[quote user="pinkkiss" post="314754"][quote user="Pappas10" post="314753"][quote user="pinkkiss" post="314750"]....ανεμενα..[/quote]

Κι εγώ από αναμονή εκοιμήθην πάραυτα.... μην αγχώνεσαι...  ]

ευχαριστω για τη συμβουλιτσα...δεν αγχωνομαι ..αλλα να ....κραταω λιγο πικρα ..θα φυγει και αυτη στη διαρκεια της μερας...
...και ευτυχως ..παντα υπαρχει ενα επομενο ...βραδυ...!!!!!
 ]
[/quote]

Βασικά... αν δεν έρθει το λεωφορείο παίρνεις άλλο. Ή παίρνεις το Μετρό ή το Τρόλεϊ... ή στη χειρότερη ταξί.

Η αξία της αναμονής καθορίζεται από την διάρκεια και τον προορισμό του Ταξιδιού... αν αυτό είναι "θολό" ή, πιθανώς, κοινότυπο δεν χρειάζεται να περιμένεις....

ΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααααααααα
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

kuria

[quote user="Pappas10" post="314755"]

Η αξία της αναμονής καθορίζεται από την διάρκεια και τον προορισμό του Ταξιδιού... αν αυτό είναι "θολό" ή, πιθανώς, κοινότυπο δεν χρειάζεται να περιμένεις....

ΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααααααααα

τερμα πια η πολυετης αναμονη για το θολο ταξιδι σου στο πρωταθλημα... απο σημερα χριζομαι ΓΑΒΡΟΣ!!![/quote]
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Pappas10

[quote user="kuria" post="314759"][quote user="Pappas10" post="314755"]

τερμα πια η πολυετης αναμονη για το θολο ταξιδι σου στο πρωταθλημα... απο σημερα χριζομαι ΓΑΒΡΟΣ!!![/quote][/quote]

To να γίνεις υποστηριχτής της εμετικής ομάδας του πειραιά με σήμα τον δαφνοστεφανομένο κύναιδο δεν συνιστά ταξίδι αλλά τέλμα.

Μη με πριζώνεις ρε γυνάικα τώρα...  :mrgreen:   :mrgreen:   :mrgreen:
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

[quote user="kuria" post="314759"][quote user="Pappas10" post="314755"]

τερμα πια η πολυετης αναμονη για το θολο ταξιδι σου στο πρωταθλημα... απο σημερα χριζομαι ΓΑΒΡΟΣ!!![/quote][/quote]

Φυσικά και το άνωθεν quote  δεν είναι του Παππά αλλά της γνωστής οπαδού της ομάδας με σήμα το κεφάλι του δαφνοστεανομένου κύναιδου. Πιστοί, άλλωστε, υποστηρικτές της κατάκτησης πλαστών - έως επίπλαστων - πρωταθλημάτων, οι οπαδοί του ερυθρόλευκου αθλητικού εμετού του πειραιά συγχρονίζονται με το ύφος και ήθος του συλλόγου - μέσω αντίστοιχων πλαστογραφιών.

ΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααααααααααααα
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

kuria

ε ρε γλεντια που θα κανουμε οταν με το καλο ο ομορφος μας βγει ΓΑΒΡΑΚΙ κι εσυ αρχισεις τα βαρεια...  ]

kuria

τα βαρια με ει για ακομα μεγαλυτερο βαρος...  ]

Pappas10

[quote user="kuria" post="314765"]ε ρε γλεντια που θα κανουμε οταν με το καλο ο ομορφος μας βγει ΓΑΒΡΑΚΙ κι εσυ αρχισεις τα βαρεια...  ][/quote]

Βασικά... ούτε να το σκέφτεσαι....

Καλά δεν με λυπάσαι;
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

kuria

pinkkiss

...οινοποσιες, μεζεδακια ...και γελιο ..μεχρι δακρυων με το διδυμο παπινοcrazy.... !!!!!!

DaisyDuck

Φάγαμε ήπιαμε.. κοτσομπολέψαμε... γελάσαμε....

καιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι κάναμεεεεεεεεεεεεεεε και αταξίεςςςςςςςςςςςςςςςς με την κυρίααααα απο πάνωωωω μου και την crazy !!!

Pappas10

[quote user="black_velvet" post="314826"]
Όχι!  ][/quote]

Άλύπητες είστε ρε κύναιδε μου συνουσιάζω το στανιό μου μέσα συνουσιάζω...

Δεν είναι αστεία αυτά...

Ρε ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

black_velvet

[marquee direction=right] ]

Καλημέρα Παππά.  :smile:  
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Crazy

σχεδόν ξεφύγαμε των ορίων ... οι γύρω μας πάντως το απόλαυσαν !!!
κοριτσάρες τρελαίνομαι να γλεντάω μαζί σαςςςςςςςςςςςςςς
πάμε να .. καταπλήξουμε τα πλήθη !!!

Crazy

266 Επισκέπτες, 1 Χρήστης