Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 160
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 142
  • Total: 143
  • Leon

ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ,ΕΙΣΑΙ Η ΑΛΛΗ!

Ξεκίνησε από ChocolateMousse, Μαΐου 27, 2008, 06:07:36 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ChocolateMousse

…ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ…ΛΕΕΙ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΝ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ…

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΚΕΙΝΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ. ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ ΚΑΙ ΠΛΗΓΩΝΕΙ.. ΟΜΩΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ, ΔΕ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ. ΔΕΧΕΣΑΙ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ…ΑΛΛΗΣ, ΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΕΚΕΙΝΟΥ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ. ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΘΙΑΣΑΡΧΗΣ ΜΑΖΙ. ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΘΥΜΙΩΝ ΣΟΥ. ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΙΑ, ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥ, Η  ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.

ΟΜΩΣ, ΕΙΣΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΛΙΑΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙΣ. ΤΟ ΠΡΟΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ. ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ. ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ. ΕΝΟΙΩΣΕΣ ΤΗ ΓΗ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΙΛΗΣΕΣ. ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΤΗ ΣΙΩΠΗ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΩΡΑ? ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΝΥΞΗ ΕΚΕΙΝΟΣ, ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΣΕΙΣ. ΊΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΧΩΡΙΣΕΙ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΟ ΛΕΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
ΕΤΣΙ, ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ, ΥΠΟΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΣΙΩΠΗΛΗ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ…ΑΛΛΗΣ.

ΕΧΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΟ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΟΝΗ ΣΟΥ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΜΗΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ  ΥΓΙΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΑΡΑΧΤΙΡΙΣΤΕΙ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ, ΒΡΕΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕΙΣ, ΒΡΕΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ «ΦΕΥΓΩ, ΜΩΡΟ ΜΟΥ».

ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ. ΕΠΤΑ ΦΟΡΕΣ ΠΕΦΤΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΧΤΩ ΦΟΡΕΣ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ. ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ. ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΓΗ. ΊΣΩΣ, ΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ. ΟΜΩΣ, ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΘΕΛΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΜΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ, ΣΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ, ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ…ΑΝΤΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, ΑΝΤΙΟ…

Enia

Ποιο εξάμηνο? Ποια δυο χρόνια? Για όνομα...!!!

Στον πρώτο μήνα, φωνάζοντας και χτυπώντας την πόρτα πίσω σου - το λιγότερο!!!

katinaki

το έχω ζήσει.  :?

Δεν είναι τόσο εύκολο Ένια και οι παντρεμένοι είναι οι πιο επίμονοι.
Σε κυνηγάνε τόσο που δεν φαντάζεσαι.
Το έμαθα κι εγώ στο 6μηνο.

Στο χρόνο αποχώρησα.

lucretia

"φέυγω μωρό μου";

Ετσι απλά;

Οοοοχι αγάπη μου, όχι δεν φέυγω.

Θα τα πω όλα στην λατρευτή σου γυναικούλα και αφού σε διώξει με τις κλωτσιές, θα σου πω και εγώ "αντε και γα... αγάπη μου".

Γιατί, "μωρό μου", αυτού του είδους τα παιχνίδια απαιτούν δυνατούς παίχτες.

Που μπορούν να αναλάβουν τις ευθύνες και τα ρίσκα των πράξεών τους.
Που δεν παίζουν εκ του ασφαλούς.
Που είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα θέλω τους με θάρρος απέναντι στον εαυτό τους και στους άλλους.

Οπότε, έπαιξες και έχασες, "μωρό" μου.

8)

sevenseas

αααααααααααααααααααααα

γραφτε κι αλλα τετοια

τρελλαινομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

μου αρεσουν

σας εκλιπαρω

katinaki

Παράθεση από: "lucretia""φέυγω μωρό μου";

Ετσι απλά;

Οοοοχι αγάπη μου, όχι δεν φέυγω.

Θα τα πω όλα στην λατρευτή σου γυναικούλα και αφού σε διώξει με τις κλωτσιές, θα σου πω και εγώ "αντε και γα... αγάπη μου".

8)

Οχι βρε Λουκρητία μου. Τι μου 'φταιξε αυτή η καημένη η γυναικούλα?

ή μήπως δεν τα 'χε καταλάβει? η οποιαδήποτε γυναίκα το καταλαβαίνει. Εκτός αν δεν θέλει να το καταλαβει

:wink:

xhmeia

δυσκολες καταστασεις....
σιγουρα ομως, μπορεις να φυγεις απο κατι που δεν ειναι αυτο που ονειρευοσουν....
αρκεις να το αποφασισεις
και μετα απο καποιο διαστημα...
σιγουρα ξεπερνας και προχωρας  :D

Stilvy

όλα μέσα στην ζωή είναι αλλά δεν σας κρύβω πως με άγχωσε το συγκεκριμένο θέμα...νομίζω πως το πρώτο σοκ το παθαίνεις όταν σου λέει είμαι παντρεμένος....αλλά που να βρεις κουράγιο να αντιδράσεις? μετά από κάποιο διάστημα που το μυαλό επανέρχεται στην θέση του έχεις το κουράγιο να σκεφτείς "κι εγώ τι κάνω εδώ" και βρίσκεις την δύναμη και φεύγεις, το θέμα είναι όταν φύγεις και καταλάβεις πως η ζωή σου ήταν πιο όμορφη ακόμα και σαν κομπάρσος εκεί ξεκινάνε τα δύσκολα, από την άλλη πόσο μπορεί να διαρκέσει αυτή η απογοήτευση κανείς δεν ξέρει, πάντως την θεωρώ την πιο δύσκολη περίοδο ]

pinkkiss

… 6 μηνες και δεν ειχε καταλαβει ότι ειναι παντρεμενος…?
Αν είναι δυνατον…
Δεν του τηλεφωνησε ποτέ βράδια?
Δεν του ζητησε να ξενυχτυσουν καποια  Σαββατοβραδα..?
Δεν εφυγαν ποτέ σαββατοκύριακο εκδρομη??
Δεν βρηκε ποτε το κινητο του ..κλειστο ..και μια και δυο κα τρεις..??
...δεν είναι δυνατον..
…δεν υπαρχουν τοσο δεξιοτεχνες παντρεμενοι…
υπαρχουν όμως ….ανασφαλεις γυναικες … που αρκουνται στα …ψιχουλα…
διοτι …φαινεται ο παντρεμενος …και ευτυχως …φαινεται  ΝΩΡΙΣ …αρκει να  ΘΕΛΕΙΣ  να το δεις….

Και φυσικα ..να τον αποφυγεις …..

κώστας

Αν εμφανιστεί και παράλλη
μην ντραπείτε να με ενοχλήσετε.
eLe

Crazy

έρχομαι να συμφωνήσω ταπεινά με την Πίνκι μου ...
είναι αδύνατον ένας ελεύθερος άνθρωπος να μην "καταλάβει" έναν δεσμευμένο ...
το πολύ σε ένα μήνα !!! το πολύ όμως !!!
άρα .. η επιλογή να είναι σε αυτή την "σχέση" ήταν δική της από την αρχή ...
μέχρι εδώ .. οκ (ας πούμε.. οι επιλογές του καθενός είναι προσωπική του απόφαση..)
κι άντε να δεχτώ ότι δε το κατάλαβε .. και το ανακάλυψε στους 6 μήνες .. που έχει πλέον ερωτευτεί ...
γιατί έμεινε ??? τι θα πει ερωτεύτηκα ??? μα όλα ήταν ψέμα ...
αφού λοιπόν επέλεξε να μείνε με το ψέμα ... "ηθελέστα και παθέστα" λέμε στο χωριό μου ...
όποιος επιλέγει να ονειρεύεται και να ζει με ψευδεσθήσεις ..
πρέπει να είναι πάντα έτοιμος να ζήσει τη στιγμή που η σαπουνόφουσκα θα ξεφουσκώσει
και το ροζ συννεφάκι θα διαλυθεί στους 5 ανέμους !!!
είτε από τον ίδιο τον ονειρευάμενο είτε από τον πρωταγωνιστή των ονείρων ...
άνευ ουσίας .. άνευ σημασίας ..
τώρα θα πλατιάσω λιγουλάκι ... τι εννοείται καλέ "τι φταίει η γυναίκα του" ????????
πρώτον .. καλό θα ήταν κάποιος να τη σκουντίσει την άμοιρη ...
αν δεν είναι όντως γνώστης που εθελοτυφλεί με τη γνωστή ρίση "όπου κι αν πάει, σ' εμένα θα γυρίσει"
σαν αιώνια τσίχλα που πλέον ούτε γεύση δεν έχει ούτε άρωμα..
κι όσο γι αυτόν ... το θέμα εκεί είναι !!! που πας κύριος ???
γιατί τόσο ψέμα και τόση υποκρισία ???
λες και χάθηκαν οι παντρεμένες που σε ψάχνουν για τον ίδιο ακριβώς λόγο που ήρθες εσύ εδώ ...
γιατί δηλαδή να πληρώσω εγώ τα δικά σου κενά ???
να βρεις κάποια με τα δικά σου χαρακτηριστικά.. που να μπορείς να είσαι ειλικρινής ... κι ωραίος !!!
γιατί επιλέγεις να καταστρέψεις αυτό το κομμάτι της ζωής ενός ελεύθερου ανθρώπου ???
γιατί να τον γεμίσεις ψεύτικα όνειρα ???
να πληρώσεις κύριος !!! να δώσεις εξηγήσεις !!! και μετά τον διασυρμό .. να χαθείς στα βάθη της λήθης
και να μην τολμήσεις να εμφανίσεις ξανά το μίζερο παρουσιαστικό σου μπροστά της ...
- κι όλα αυτά .. επειδή κι εσύ είπες ότι την αγάπησες ... -

κι έρχομαι να καταλήξω λέγοντας ... όχι "φεύγω μωρό μου" ...
αλλά ... "ΟΥΣΤ επιτέλους ..."

κι αν με ακούται απόλυτη είναι γιατί ... το έκανα κι εγώ !!!
όχι με παντρεμένο .. αλλά με άνθρωπο που δε θα ήταν ποτέ δικός μου ...
εγώ ζούσα το μαγικό ονειράκι μου ... στο δικό μου ροζ συννεφάκι .. κάποια στιγμή .. ίσως .. που ξέρεις ...
ΤΡΙΧΕΣ !!!
και κάποτε όλο αυτό τελείωσε (άσχετο το πως..)
κι όταν είπα ότι δεν περνούσα καλά ... έγινα και κακιά !!!
βρε ΟΥΣΤ που σας λέω !!!
ΟΥΣΤ όσο είναι καιρός !!!!!!!!!

katinaki

Θα έρθω να συμφωνήσω απόλυτα με τις προλαλήσασες  ]

kuria

για φαντασου να... ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ να... ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ να... ΕΙΣΑΙ Η ΑΛΛΗ!  ]
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

142 Επισκέπτες, 1 Χρήστης