Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 192
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 242
  • Total: 243
  • Leon

Πού θα καταλήξουν οι Ελληνίδες που έχουν γίνει τόσο δύσκολες

Ξεκίνησε από Sotis, Ιουνίου 15, 2006, 12:34:44 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sotis

Είναι γεγονός ότι στις μέρες μας οι συμπατριώτισές μας δεν ενδιαφέρονται τόσο για σχέσεις αλλά για τα λεφτά ή για εφήμερες σχέσεις της μιας νύχτας κι αυτό παίζεται!

Φίλοι μου παρατήρησαν ότι οι Ελληνίδες έχουν έναν υπέρμετρο εγωισμό πάνω τους όταν είναι λίγο όμορφες. Πιστεύουν ότι τις αξίζει κάτι καλύτερο από τον Χρήστο, τον Μήτσο, τον Βαγγέλη που έχει λίγο φαλακρίτσα, λίγα κιλά παραπάνω, έχουν τις δουλειές τους και είναι καλά παιδιά κατά βάθος. Δεν είναι όμως οι πρίγκιπες που τους αξίζει να έχουν. Οι πρίγκιπες με τις αμύθητες περιουσίες, την θεϊκή ομορφιά, την ιπποτική τους ευγένεια. Οι πρίγκιπες που μας δίδαξαν οι γιαγιάδες μας όταν μεγαλώναμε.

Τις αξίζει το καλύτερο, το ιδανικότερο γιατί βαδίζουμε σε δύσκολους καιρούς και πρέπει να εξασφαλίσουμε τα προς το ζήν για να μπορέσουνε να μεγαλώσουν τα παιδιά τους στις ολοένα και αυξανόμενα δύσκολες ημέρες μας.

Μια και είναι λιγότερες από τους άντρες στις ηλικίες που ψάχνονται για σχέση, αλλά εκμεταλευόμενες και το γεγονός ότι κάθε γυναίκα πολιορκείται από πολλοί άντρες τους απορρίπτουν όλους γιατί κανείς δεν είναι ο πρίγκιπας που της αξίζει. Φυσικά μετά από πολλές χυλόπιτες αρχίζει και χτυπάει το βιολογικό τους ρολόι που τις θυμίζει ότι ήρθε η ώρα να γίνουν μητέρες. Και τι θα γίνει τώρα που δεν έχουν βρει κανέναν γιατί ο ένας τους βρωμάει κι ο άλλος τους ξυνίζει; Θα βρούνε έναν τυχαίο, θα τον παντρευτούν χωρίς πολλά πολλά και θα κάνουν παιδιά. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις 2. Και μετά, αφού καταλάβουν ότι δεν τους άξιζε αυτός γιατί τις φέρεται σαν ζώο αποφασίζουν ή να τον χωρίσουν ή να βρούνε μια παράλληλη σχέση για να αναπληρώσουν την συναισθηματική τους απώλεια. Βρίσκουν έτσι ένα κορόϊδο που του καταστρέφουν τη ζωή πουλώντας του παραμύθια ότι σʼ αυτόν βρίσκουν ότι δεν βρήκαν στον άντρα τους και ότι θέλουν να πάρουν διαζύγιο για να ζήσουν μαζί του. Πράγμα που φυσικά ποτέ δεν γίνεται γιατί πρέπει να αποκαλύψουν την ημιπαράνομη σχέση τους στην οικογένειά τους.

Bijoux

Jezebell

Δεν θα διαφωνησω...αλλα μη ξεχναμε οτι και οι Ελληνες αντρες μιας κ το θεμα ειναι εθνικο ειναι ιδιοι και χειροτεροι.
Δεν διαλεγετ γυναικες ουτε συμφωνα με την ηλικια σας ουτε συμφωνα με την μορφωση σας με την οικονομικη σας κατασταση την εξωτερικη σας εμφανιση, την οικογενειακη σας εστω παραδοση και πολλες φορες ουτε καν συμφωνα με το γουστο σας

papi

soti sumfono etsi einai opos ta les

Bijoux

φταίνε τα παραμύθια που μας έλεγαν μικρές!!

Nikos28

Είναι αλήθεια οτι μια μεγάλη μερίδα των Ελληνίδων είναι έτσι όπως τις περιέγραψε ο Λευτέρης. Αλλά αυτό δε λέει τίποτα...

Για έναν απλούστατο λόγο: Διότι αν αυτά τους τα χαρακτηριστικά δεν έβρισκαν ανταπόκριση απο εμάς τους άντρες, ΔΕ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ.

Άρα φταίμε κι εμείς όσο φταίνε κι αυτές!

Το ίδιο, βέβαια, ισχύει και για τις γυναίκες, για όσα κατηγορούν τους άντρες...

Απλά πράγματα.

barby

[size=24][/size]ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΠΙΣΩ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ Κ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?ΕΧΕΤΕ ΚΟΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ Κ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΝΥΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ..........ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?

mourmouritsas

ιστοριες για αγριους :P  :roll:

barby

[size=24][/size]ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΡΙΟΥΣ ΜΑ Κ ΑΓΡΙΚΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

seagull

Παράθεση από: "barby"[size=24][/size]ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΡΙΟΥΣ ΜΑ Κ ΑΓΡΙΚΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

οπως και παντου γενικά barby,ίσως
Σοτις για να το λες ..
Γενικά όμως δεν μου αρεσει ο χαρακτηρισμος του κειμένου για τη ΓΥΝΑΙΚΑ, σαν γυναικα,..το Ελληνίδα το αφηνουμε (προσωρινά)
"Θα βρούνε έναν τυχαίο, θα τον παντρευτούν χωρίς πολλά πολλά και θα κάνουν παιδιά"...αυτό δε το σχολιάζω καν
Μια γυναικα εχει τις δικές της ευαισθησίες Σοτις (αυτό σημαινει πολλα)και μια γυναίκα φέρνει στον κόσμο ένα παιδί,άν προτιμάς στατιστικά 2 ..Αυτός είναι ο ταγμένος ρόλος της από την φύση και όταν γνωρίσεις τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια αγγίζεις πολύ περισσότερα και δεν χαρίζεις εύκολα αλλα δημιουργεις το καλύτερο
Οταν αγαπαει δίνεται και μένω σε αυτό το ρήμα μόνο..η διαφορά είναι πως η "γυναίκα" δίνεται με'ενα ξεχωριστό τροπο
τελικά δεστο και ετσι..πηλος στα χερια του ανδρα..δεν εξαρταται και απο τα δικα του χερια? Συμφωνουμε ?
 :D

HORHE

στις μερες μας,σε αυτες τις δυσκολες μερες μιας εποχης ασχημης για ολους..απο πλευρας οικονομικης αλλα και δυσκολων καταστασεων...ο ανθρωπος ειναι δυσκολο να δεθει,να αφεθει ,να δωθει...
δεν ειναι μονο γυναικες..ειναι και περισσοτεροι αντρες...
εχουν φυγει τα αισθηματα,εχει φυγει η αληθεια,
εχουν ερθει τα ψεμματα,
εχει ερθει η μοναξια της ψυχης...
οι αντρες λενε και χειροτερα,κανουν και χειροτερα..
οι γυναικες οταν νιωσουν δεν σε αφηνουν...
οι αντρες μεχρι να νιωσουν ..τους εχουν αφησει...
η δυσκολια στις σχεσεις υπαρχει...
οι γυναικες δεν θελουν ευκολα αλλα μην παιξεις και μαζι τους...
οι αντρες το ευκολο το θεωρουν λιγο αλλα δεν θα σε παρακαλεσουν κι ολας...
ολα αυτα ειναι η συνεχεια του κοσμου μας...ολα αυτα ειναι η συνεχεια της ψυχης μας...
δενομαι αφηνομαι αγαπω και νιωθω...
το λεω το φωναζω το δειχνω το αισθανομαι..
αν πληγωθω?οκ ειμαι εδω και συνεχιζω και οτι αγαπησω ποτε δεν θα μισησω...

SoFiA24

Μάλλον το ζήτημα πρέπει να τοποθετηθεί ολίγον τι διαφορετικά-κατά την ταπεινή μου πάντα άποψη. Το ζήτημα λοιπόν -για μένα- είναι το που θα καταλήξουν οι ανθρώπινες σχέσεις όταν οι εκπρόσωποι και των δύο φύλων έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά ή αυτές τις σταθερές όταν πρόκειται να επιλέξουν σύντροφο.

Οι απαιτήσεις και για τα δύο φύλα έχουν φτάσει τα όρια του παραλόγου κι εκείνοι και εκείνες που έχουν απομείνει να ψάχνουν τον σύντροφό τους χωρίς ν ακολουθούν τέτοιου είδους πρότυπα μετριούνται στα δάχτυλα και θεωρούνται απ την πλειοψηφία στην καλύτερη των περιπτώσεων χαζοί .

Από την άλλη, όπως έχω ξαναπεί, η προσφορά που υπάρχει έξω κι από τις δύο πλευρές είναι τεράστια. Το πιο εύκολο για κάποιον ή για κάποια τη σήμερον ημέρα είναι μια εφήμερη σχέση. Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε που έλεγε και η διαφήμιση.

Αισθήματα;;; Ε;;Ποιος;; Τι;;;Που;;; Ασε καλέ... μπελάς...Θέλουν χρόνο και  πολλά άλλα πράγματα...Που να τρέχουμε τώρα... Τι;;; Να δώσουμε κάτι απ τον εαυτό μας;;; Γιατί ;;; Απαπα... Για να δίνουμε είμαστε τώρα ;;; Κι αν δεν πάρουμε ποτέ πίσω αυτό που δώσαμε ; Κι αν πληγωθούμε ; Κι αν, κι αν, κι αν...

Και τα δύο φύλλα βρίσκονται στο ίδιο γήπεδο και στην ίδια ομάδα προσπαθώντας να πετύχουν το αναμενόμενο γκολ με μια μπάλα που δεν φτάνει σχεδόν ποτέ στα πόδια τους. Κατοχή της μπάλας λοιπόν 0% . Συνεπώς,  είναι μαθηματικά , λογικά και όπως αλλιώς θέλετε βέβαιο οτι γκολ από τη δική μας ομάδα δεν προβλέπεται. Οχι μ αυτό το σύστημα , όχι μ αυτήν την τακτική. Το παιχνίδι απ όποια πλευρά κι αν το δεις ανήκει στον αντίπαλο.

Εν ολίγοις άντρες, γυναίκες, Έλληνες ή Ελληνίδες δεν έχει σημασία. Η μπάλα βρίσκεται εξ' ολοκλ'ηρου σε άλλα ποδαράκια. Η ανασφάλεια -κάθε είδους- έχει κατεβάσει μια απίστευτη 11άδα και μας παίζει μονότερμα. Μήπως να βρει ο καθένας έναν δικό του Ρεχάγκελ μπας και ανακάμψει η ομάδα ; Λέω εγώ τώρα

HORHE

εγω παντως εχω τον ρεχαγκελ μου...
εχω τον ρομαντισμο μου για κεντρο...δεν του ζηταω να βαζει γκολ..δεν του ζηταω να γλυτωνει γκολ..
μονο να παιζει καλα...
τον πονο τον εχω στον παγκο...
για επιθεση εχω την καρδια μου..
και για αμυνα τα αισθηματα μου...
γμτ τωρα καταλαβαινω γιατι παντα χανω.. :x  :x

heinrich

μου αρέσουν οι δύσκολες....
Λες γι αυτό να βρίσκω επιτυχία?

Nikos28

Παράθεση από: "SoFiA24"  

Η ανασφάλεια -κάθε είδους- έχει κατεβάσει μια απίστευτη 11άδα και μας παίζει μονότερμα.  

Μ' αυτή τη φράση τα λες όλα και μπράβο για τη γλαφυρότητα σου...  :wink:

Οι σημερινές σχέσεις εναρμονίζονται πλήρως με το πνεύμα της σημερινής εποχής.
Ισχύει κι εδώ ο,τι ίσχυε ανέκαθεν: Το Διαίρει και Βασίλευε. Η καταναλωτική σκουπιδοκουλτούρα έχει κάθε συμφέρον να μην κρατάνε οι σχέσεις για πολύ, έτσι ώστε οι άνθρωποι να ψάχνονται συνεχώς, να υποφέρουν απο μοναξιά κι έτσι να γίνονται πιο επιρρεπείς σε πιστωτικές κάρτες και shopping therapy...Με άλλα λόγια σε σαχλαμάρες, για να καλύψουν το κενό της ψυχής τους!

242 Επισκέπτες, 1 Χρήστης