Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 615
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 186
  • Total: 186

Σε ποιον θέλετε να πείτε ευχαριστώ?

Ξεκίνησε από kataigida, Ιουλίου 10, 2009, 01:26:14 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

[quote user="jcdenton" post="361308"]Στην kuria & στον KostasD33 (οι κυρίες προηγούνται, άρα αναφέρονται πρώτες) για την κατανόηση που έχουν δείξει στο πρόσωπο του jcdenton (ή στο avatar μου αν προτιμάτε).  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:[/quote]

παρακαλω.... υποχρεωση μου να σε μαστιγωνω σε τακτα χρονικα διαστηματα για να στρωνεις χαρακτηρα αγορι μου...  :lol:  :lol:  :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

jcdenton

[quote user="kuria" post="361570"]υποχρεωση μου να σε μαστιγωνω σε τακτα χρονικα διαστηματα[/quote]

Και μετά μου λέτε πως εγώ της βάζω ιδέες  :twisted:  :twisted:  :oops:  :oops:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

kuria

jcdenton

Θέλω να πω:

παρακαλώ στην kuria (για την παραπάνω δημοσίευση)

ευχαριστώ στην kuria που ασχολείται με τον α33 & μπορώ να της δείχνω πόσο την αγαπώ.
Ross Perot (1930 - ...)

katinaki

στη Σάντρα, τη Βασιλική και την Κούλα :D

jcdenton

Στον τρελό χρήστη του a33, που συνεχίζει να γράφει ό,τι του κατέβει & προσπαθεί να μας πείσει για την ορθότητα των γραπτών του. Με κάνει να λύνομαι στα γέλια  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:
Ross Perot (1930 - ...)

katinaki

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  εκτός του κυρίου που αναφέρει ο ένας εκ των κυρίων με τα γυαλιά  :lol:  θέλω να πω ευχαριστώ στο γιατρό μου κ. Θωμά Χρηστίδη.  :oops:

saliara

Στον ευγενικό κύριο στο σούπερ μαρκετ που δεν με έβρισε και απλά χαμογέλασε όταν έπεσα πάνω του με το καρότσι!!! :lol:  :lol:
Τι καλός κυριούλης.... :mryellow:

saliara

-Στον παππούλη μου που έκανε όμορφη την μητέρα μου και φυσικά βγήκα εγώ πιο όμορφη!!!!!!!!

-Στους καλούς ανθρώπους που με τις πράξεις τους μου δείχνουν ότι αν και είναι λίγοι, υπάρχουν ακόμη!! [size=8](Οι κακιασμένοι σκυλιάστε).[/size]

-Στους στριμμένους, όπου με τη μουράκλα τους με κάνουν και γελάω..

-Στους παρτάκηδες, γιατί βλέποντας τους, με κάνουν να λέω ευχαριστώ για τα πιο μικρά πράγματα!! [size=8](Ξέρετε ότι όσα και να σας δωθούν, πάντα λίγα θα σας φαίνονται).[/size]

________________________________________________________________________________________________

-Στον Κώστα που έφτιαξε τον a33 και μπορώ να γράφω βλακείες και μη, για να περνάει η ώρα μου..
Ξανά στον Κώστα που ως τώρα δεν μου' χει κάνει ποτέ παρατήρηση και εγκρίνει και ότι γράφω.. [size=8](Περίεργο).[/size]

-Στους υπόλοιπους που με διαβάζουν και είτε γελάνε, είτε κοροϊδεύουν, ή απλά δεν ασχολούνται. [size=8](Όλα δεκτά).[/size]

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους πάντες!!!!! Όλοι και όλα σε κάνουν τον άνθρωπο που είσαι.. Σκληρό, γλυκό, αφελή, νευρικό, εγωιστή, καλόκαρδο, μίζερο, δραστήριο, επικοινωνιακό, μοναχικό, αγαπητό, μισητό. Τα πάντα..

Και αυτό είναι μαγεία...

kuria

στο Θεο που ακομα με ανεχεται και με βοηθαει...

katinaki

στην αδελφή μου!

που με τις πράξεις της έκανε τον μπαμπά μου να μου γράψει το σπίτι ολόκληρο :lol:

jcdenton

[quote user="kuria" post="375849"]στο Θεο που ακομα με ανεχεται και με βοηθαει...[/quote]

Παρακαλώ  :mryellow:
Ross Perot (1930 - ...)

saliara

[quote user="katinaki" post="375866"]στην αδελφή μου!

που με τις πράξεις της έκανε τον μπαμπά μου να μου γράψει το σπίτι ολόκληρο :lol:[/quote]

χαχαχαχα Αυτό θα πει κερδίζω με την αξία μου.. Ολόκληρο ε?? Καλό..

186 Επισκέπτες, 0 Χρήστες