Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 615
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 188
  • Total: 188

Aγάπη θα πει...

Ξεκίνησε από vasilis, Δεκεμβρίου 12, 2004, 01:04:21 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

vencedor

>>>να στριβει το μαχαιρι σε ανοιχτη πληγη....
>>>> εσυ εκει.....>>>να σε γυρευω, σε μια ψευτικη υδρογειο....
>>> κ ο ερωτας σου διαταγη κ τελεσιγραφο....>>>> κ εγω εδω.... με ενα αντιγραφο....

κ ΕΣΥ εκειιιι.....   >>>>>να με ματωνει η φωνη σου κ το ψεμα σου.... >>>>ΕΣΥ?....εκει!

papadia

......Σςς

Μη μιλας.

Ακουω την Αναγκη Σου!!!!

ΑΠΟΨΕ!!!  την εννοιωσα....

....κ καταλαβα τι

θα πει αγαπη!!!!
...οσο μπορω...οταν μπορω...

papadia

....μια γλυκια μουσικη

να σου χαϊδευει τ'αυτια

και η φωνη του που θα σου λεει

πως μπορει να σου κατεβασει

τ'αστερι που χαζευεις

καθε νυχτα στον ουρανο!!!!
...οσο μπορω...οταν μπορω...

saliara

Το μυαλό να σου λέει: "Που πας βρε ζώον?? Θα φας τα μούτρα σου"!!
Και η καρδιά απλά λέει: "Προχώρα άφοβα.. Δε βλέπεις τα ροδοπέταλα"??

kuria

συγχωρεση και προστασια...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

saliara

Και μετά σου λένε μεγάλωσε!!!!! :roll:

Ρεββέκα 8 ετών
Όταν κάποιος σε αγαπά ο τρόπος πού προφέρει το όνομά σου είναι διαφορετικός. Ξέρεις ότι το όνομά σου είναι ασφαλές στο στόμα του.  (Και εμένα μ' αρέσει να ακούω το όνομα μου..)
________________________________________________________________________________________________
Βασίλης 4 ετών
Αγάπη είναι όταν ένα κορίτσι βάζει άρωμα κι ένα αγόρι άφτερ σέιβ και μετά βγαίνουν έξω μαζί και μυρίζουν ο ένας τον άλλο. (Γλυκούλι μου).
________________________________________________________________________________________________
Κάρολος 5 ετών
Αγάπη είναι όταν βγαίνεις γιά φαγητό και δίνεις στον άλλο τις μισές τηγανιτές σου πατάτες χωρίς να του ζητήσεις να σου δώσει κι αυτός από τις δικές του. (Αυτά είναι!!!)
Λευτέρης 4 ετών
Αγάπη είναι όταν η μαμά φιάχνει καφέ γιά τον μπαμπά και πίνει πρώτα μιά γουλιά εκείνη γιά να δεί αν τον πέτυχε. (Πόσο αθώο..)
Δανιήλ 7 ετών
Αγάπη είναι όταν φιλιέσαι όλη την ώρα. Μετά βαριέσαι να φιλιέσαι αλλά θέλεις συνέχεια να είσαι μαζί με τον άλλο και να μιλάτε. Η μαμά μου κι ο μπαμπάς μου έτσι κάνουν. Κι όταν φιλιούνται εμένα μου φαίνεται αηδία. (χαχαχα τρελαίνομαιιιιι).
Πάνος 7 ετών
Αν θέλεις να μάθεις ν' αγαπάς, καλύτερα πρέπει να ξεκινήσεις από ένα φίλο πού μισείς. (7 ετών!!!!!!!!!!!!!!) ]
Μαρία 8 ετών
Η μαμά μου με αγαπάει πιό πολύ απ' όλους. Κανένας άλλος δεν έρχεται να με φιλήσει όταν πέφτω γιά ύπνο.  (Μάνα είναι ΜΟΝΟ μία!!)
Ελένη 5 ετών
Η αγάπη είναι όταν η μαμά βλέπει τον μπαμπά αξύριστο και βρώμικο και πάλι πιστεύει ότι είναι ωραιότερος κι απ' τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ. (Ξέρει τον Ρεντφορντ???)
Λάμπρος 4 ετών
Αφήνω την μεγαλύτερη αδελφή μου να με πειράζει, γιατί η μαμά λέει ότι με πειράζει επειδή μ' αγαπάει. Κι μετά εγώ πειράζω την μπέιμπι σίτερ γιατί την αγαπάω. (Από μικρά αρχίζουν!!!)
Μάρκος 6 ετών
Δεν πρέπει να λές σ' αγαπώ αν δεν το εννοείς. Αλλά αν το εννοείς πρέπει να το λες συνέχεια γιατί οι άνθρωποι ξεχνάνε. (!!!!!!!!! Απίστευτος !!!!!!!!!!!!!)

Πηγή: www.akous.gr

188 Επισκέπτες, 0 Χρήστες