Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 202
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 237
  • Total: 237

Super εμφάνιση

Ξεκίνησε από jcdenton, Οκτωβρίου 28, 2011, 01:18:08 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jcdenton

Όλοι μας έχουμε κάποια κριτήρια, όσον αφορά το "ιδανικό" ταίρι. Χαρακτήρας, προσωπικότητα, περιουσία, status κλπ. Καλώς ή κακώς μετράει και η εμφάνιση. Ποιά είναι η "τέλεια" εμφάνιση του έταιρου φύλου για εσάς;

Υποσημείωση 1: ναι, ναι ξέρω πως ο χαρακτήρας μετράει περισσότερο. Αυτό λέω και εγώ. Το θέμα όμως διαπραγματεύεται ένα συγκεκριμένο topic των σχέσεων, αυτό της εμφάνισης.

Υποσημείωση 2: το να γράψεται την ιδανική εμφάνιση, δεν σημαίνει πως αποκλείεται όλες τις υπόλοιπες. Απλά, περιμένω να... μάθω ποιο στυλάκι είναι το Νο1.
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

jcdenton

Ψηλή, μελαχροινή με αγορέ μαλλί, αθλητικό σώμα (χωρίς να είναι ο θηλυκός Σβαρτσενέγκερ), να προτιμά το σπορ ντύσιμο ή δερμάτινα.

Ross Perot (1930 - ...)

Nikos Apomakros

Αν και δεν περίμενα οτι θα πάθαινα ξανά "σοκ" παρόμοιο με αυτό όταν είδα την Liv Tyler ως Arwen στο
Lord of the rings

τελικά διαψεύστηκα... βλέποντας την Victoria στο Twilight...

κάπου εκεί ανάμεσα τους κυμαίνεται η ιδανική θηλυκή εμφάνιση για μένα...
μια λεπτή ισορροπία μεταξύ "αθώας" και "φονικής".

pixie

Κατ΄αρχήν θα μου αρκούσε να είναι καλός σκηνοθέτης με τις εικόνες μου/του... ;-)

Και βέβαια ως ζωγράφος έχω μάθει να παίζω με τις μορφές και να εξιδανικεύω... Οστεώδη χέρια, αποφασισμένα σκληρό βλέμμα, μια λεπτή νευρώδης φιγούρα, οτιδήποτε ξεχωριστό ή παράξενο ή σκοτεινό, πάντοτε με συγκινούν...

vencedor

:roll:
δυσκολη ερωτηση....

Belladona

... συγκεκριμμένο τύπο δεν έχω, ένα καλό σύνολο από δικές μου προδιαγραφές θα το προτιμούσα . το "πακέτο" που λέμε  :smile: θα έδινα φυσικά προτεραιότητα σε ένα πολύ ανδρωπρεπή τύπο και όχι σε αυτόν που αποκαλούμε "ομορφο" ή "γλυκό".

kuria

ενα ταλεντο στο διανοητικο τζουντο...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

red_till_death

Κάποιον που να μπορεί να με χειρίζεται, αλλά να μη το χρησιμοποιεί εις βάρος μου.

saliara

[quote user="red_till_death" post="362411"]Κάποιον που να μπορεί να με χειρίζεται, αλλά να μη το χρησιμοποιεί εις βάρος μου.[/quote]

Πςςςςς Τι είπες τώρα!!!Πανέξυπνο και σωστό!!!

Εγώ πάλι θέλω έναν άντρα που να είναι και παιδί..Έναν ευγενικό που να έχει και μια δόση αλητείας
Σίγουρα ψηλό..Να ντύνεται ωραία αλλά που και που να είναι οτι να ναι..Να μου κάνει τα χατήρια αλλά να μου λέει και όχι!!
Δηλαδή ένα φυσιολογικό..χαχαχα
Και πάντα μα πάντα...να είναι εκεί για'μενα!!Σε ότι τον χρειαστώ..

kapoia_za

[quote user="red_till_death" post="362411"]Κάποιον που να μπορεί να με χειρίζεται, αλλά να μη το χρησιμοποιεί εις βάρος μου.[/quote]
ωραίο!
-
ο ανεξάρτητος χαρακτήρας είναι βασικό. αν και συνήθως καταλήγει
εις βάρος μου/μας

red_till_death

[quote user="saliara" post="362423"][quote user="red_till_death" post="362411"]Κάποιον που να μπορεί να με χειρίζεται, αλλά να μη το χρησιμοποιεί εις βάρος μου.[/quote]

Πςςςςς Τι είπες τώρα!!!Πανέξυπνο και σωστό!!!

Εγώ πάλι θέλω έναν άντρα που να είναι και παιδί..Έναν ευγενικό που να έχει και μια δόση αλητείας
Σίγουρα ψηλό..Να ντύνεται ωραία αλλά που και που να είναι οτι να ναι..Να μου κάνει τα χατήρια αλλά να μου λέει και όχι!!
Δηλαδή ένα φυσιολογικό..χαχαχα
Και πάντα μα πάντα...να είναι εκεί για'μενα!!Σε ότι τον χρειαστώ..[/quote]Όποιος καεί τέτοια λέει...χαχαχαχα.
Εντάξει κι εσύ δε ζητάς πολλά... Ωραίος μου ακούγεται, αν τον βρεις μπορούμε να τον μοιραστούμε?  :P Και στο ψηλος συμφωνώ κ επαυξάνω...με έντονο βλέμμα, μάλλον μελαχρινός.

AlitakosRe

AlitakosRe

jcdenton

[quote user="kapoia_za" post="362424"][quote user="red_till_death" post="362411"]Κάποιον που να μπορεί να με χειρίζεται, αλλά να μη το χρησιμοποιεί εις βάρος μου.[/quote]
ωραίο!
-
ο ανεξάρτητος χαρακτήρας είναι βασικό. αν και συνήθως καταλήγει
εις βάρος μου/μας[/quote]

[quote user="kuria" post="362407"]ενα ταλεντο στο διανοητικο τζουντο...[/quote]

:shock:  :shock: Που κολλάνε αυτά με την εμφάνιση :?:  :?:  :?:
Ross Perot (1930 - ...)

saliara

red till death Δεν διαφωνώ καθόλου...Άλλωστε η μητέρα μου μου έμαθε να μοιράζομαι πολλά απ'τη ζωή μου :razz:  :razz:

Όσο για'σενα μικρό ανόητο πλάσμα...Ναι jc εσένα λέω..Πόσο κουτό αγόρι..
1.Για να κάνεις τζούντο όπως αναφέρει η κυρία πάει να πεί ότι θα είναι όσο να' ναι γραμμωμένος.
2.Αν ξέρει πως να σου συμπεριφερθεί πάει να πεί ότι έχουν περάσει λίγα χρόνια(γιατί όσο είσαι νέος μαθαίνεις και κάνεις βλακείες), οπότε θα χει μια γοητεία!!! Και 3. Δεν βρίσκω αυτή τη στιγμή...Αλλά είμαι σίγουρη ότι κάτι θα βρείς να σχολιάσεις οπότε θα το πω!!! ;-)  :lol:

237 Επισκέπτες, 0 Χρήστες