Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 202
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 201
  • Total: 201

15 τύποι ανδρών που πρέπει να αποφεύγουμε!

Ξεκίνησε από pixie, Ιουλίου 16, 2013, 01:48:35 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

κώστας

...τσιμουδιά

[align=justify][size=13]Σε διαψεύδουν οι προηγηθείσες 46 λέξεις ή 244 χαρακτήρες (χωρίς τα κενά -στοιχεία word office, μην εκτεθούμε).[/size][/align]
eLe

kapoia_za

Σε σενα αναφερόμουν, εννοώντας  πως δε θα σε κατηγορήσω για τπτ...  
Αγόρι  μου όμως εσύ κάθησες και μέτρησες  (ακόμα κι αν το έκανες με τη βοήθεια του προγράμματος γουορντ) μια μια τις λέξεις που έγραψα. Λίγο θέλω η φτωχη  για να θρέψω ελπίδες....;;;

sevenseas

ΓΗΑ ΠΕς ΜΟΥ ΡΕ ΚΟΣΤΑ ΠΟΥ ΤΕΙΝ ΗΔΕς ΤΗΝ ΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ?
πες μου
οτι εχβ ενα πληκτρολογιο για πεταμα
δεν σημαινει ανορθογραφια
ετσι γουσταρω να γραφωω
για την ουσια ομως μοκο
τι α κανουμε
ολοι οι ανορρθογραφου κι ασχετοι
ριβουν
τα να κανω/
να σας γραψω?

kapoia_za

εγώ γουστάρω πάντως να σε διαβάζω. αυτό δε σημαίνει
ότι δεν είσαι ανορθόγραφος (έτσι λέγεται;)
κι εγώ είμαι , αλλά όταν τις υπογραμμίζει με κόκκινο (κόλπο του υπολογιστή) κάνω δεξί κλικ.
Καλημέρα

pixie

Εγώ πάλι λέω τώρα... μήπως ανάμεσα στους τύπους που πρέπει να αποφεύγουμε είναι τελικά και οι ''δήθεν ανορθόγραφοι''?  :roll:  :lol:

larus audouinii

Σε διαβάζω σε μια οθόνη ψείρα Μάγια , που να γράφεις κιόλας. Δεν είναι πρόβλημα η ανορθογραφία βέβαια. Άσε που μπορεί να το διασκεδάζεις όταν σε συμβουλεύεται, ή οταν χρειάζεται τα δάκτυλα για τους υπολογισμούς νοερά κλείνοντας το ένα μάτι.Ειδικά όταν αυτά τα μάτια είναι όμορφα.Συχνά το θέμα δεν έχει να κάνει με την εξυπνάδα ή την μόρφωση και την δεξιότητα.

pixie

κώστας

Λίγο θέλω η φτωχη  για να θρέψω ελπίδες....;;;

[align=justify][size=13]Το "φτωχη" προστέθηκε κατόπιν ωρίμου σκέψεως;[/size][/align]
eLe

kapoia_za

Αναλύοντάς την εκ των υστέρων παρατηρώ πως πρόκειται για λέξη γραμμένη δίχως τόνο και με δυο κενά δίπλα της. Μόνο ένα κοφτερό μάτι θα μπορούσε να αντιληφθεί την αβεβαιότητα της.
Είμαι πλούσια σε αισθήματα πάντως μιας και η φτωχή μου αυτοπεποίθηση σε αποθαρρύνει.

κώστας

...εκ των υστέρων...
[align=justify][size=13]Δηλαδή αφού την έγραψες και αφού την "ανέλυσα" εγώ ή αφού την έγραψες και πριν την "αναλύσω" εγώ;[/size][/align]
eLe

κώστας

...ΠΕς ΜΟΥ ΡΕ ΚΟΣΤΑ...
[align=justify][size=13]Δεδομένου ότι το πληκτρολόγιό σου γράφει το "Σ", το "ΠΕς" είναι ανορθόγραφο. Απορώ πώς δεν το βλέπεις· βγάζει μάτι.[/size][/align]
eLe

kapoia_za

[quote user="κώστας" post="374827"]...εκ των υστέρων...
[align=justify][size=13]Δηλαδή αφού την έγραψες και αφού την "ανέλυσα" εγώ ή αφού την έγραψες και πριν την "αναλύσω" εγώ;[/size][/align][/quote]
Δεν απαντώ. Πρόκειται για ερώτηση παγίδα που θα επηρεάσει τη μετ έπειτα σχέση μας.

KostasD33

saliara

χαχαχαχαχα Τι λέτε μωρέ?? Και κάθομαι και διαβάζω μπας και βγάλω νόημα...  :shock:

[quote user="KostasD33" post="374830"]μασάει η κατσίκα ταραμά ...[/quote]

Μασάει και φτύνει και τα κουκούτσια!! :razz:

KostasD33

[quote user="saliara" post="374835"].... Και κάθομαι και διαβάζω μπας και βγάλω νόημα...  :shock:
....[/quote]
τον κώστα μπορείς να τον διαβάσεις και ανάποδα με τα παλινδρομικά μονοπάτια της σκέψης του.....
κάτι σαν το "Νίψον ανομήματα μη μόναν όψιν"

201 Επισκέπτες, 0 Χρήστες