Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 615
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 178
  • Total: 178

15 τύποι ανδρών που πρέπει να αποφεύγουμε!

Ξεκίνησε από pixie, Ιουλίου 16, 2013, 01:48:35 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

κώστας

Πρόκειται για ερώτηση παγίδα που θα επηρεάσει τη μετέπειτα σχέση μας.
[align=justify][size=13]Εξτγαογντινέγ, που θα έλεγε και ο KostasD33. Το παρελθόν (της ερώτησης) προβάλλεται στο μέλλον, ως επιρροή κατευθείαν του μέλλοντος, ούτε καν του παρόντος. [Γνωρίζουμε φυσικά ότι η απάντηση είναι γνωστή, σε σένα τουλάχιστον.] Διαπιστώνεται όχι μόνο η γνώση μέλλοντος αλλά και η μεταβολή του μέλλοντος από το μέλλον. Πραγματικά εκπληκτικό. Χαίρομαι που σε εμπνέω με τέτοιο (τρομακτικό θα έλεγα) τρόπο. Εννοείται υπάρχουν και χειρότερα. Να με διαβάσει π.χ. ο KostasD33 ανάποδα και να μου προβάλλει από το μέλλον κάτι στο παρελθόν, αλλάζοντάς το. Εκεί μπορεί και να τα κάνω πάνω μου, από χαρά πάντα.[/size][/align]
eLe

κώστας

κάτι σαν το "Νίψον ανομήματα μη μόναν όψιν"
[align=justify][size=13]Αυτό είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα παγίδας. Είναι θαυμαστό το καρκινικό αποτέλεσμα όχι σε αριθμό (που είναι πανεύκολο) όχι σε λέξη (που είναι εύκολο) αλλά σε ολόκληρη φράση όπου, για παράδειγμα, μία λέξη μπορεί να περιέχει -σε τμήματα ή ολόκληρες- άλλες λέξεις οι οποίες αντίστροφα, έχουν το δικό τους αυτοτελές νόημα. Η παγίδα είναι σ' αυτά που απαρτίζουν τη φράση. Η οποία είναι εκεί, έτσι κι αλλιώς.[/size][/align]
eLe

κώστας

Μασάει και φτύνει και τα κουκούτσια!!
[align=justify][size=13]Πάντως ό,τι μασάμε, καλό είναι να το καταπίνουμε. Θέλω να πω ότι αφού το φτάσαμε στο στόμα μας, το βάλαμε μέσα και αρχίσαμε την διαδικασία μάσησης, το φτύσιμο φανερώνει αρχικό λάθος και φυσικά επανάληψή του. Από την άλλη βέβαια ποιος μαθαίνει αποκλειστικά μετά την πρώτη φορά του κάθε λάθους του;[/size][/align]
eLe

larus audouinii

Που στο καλό θυμήθηκα τον κώδικα τώρα. Προφανώς φταίει και η ώρα. Τελικά είμαι κατά κάποιο τρόπο και εντός θέματος, αυτό που το βάζεις.

κώστας

larus audouinii
[align=justify][size=13]Ελπίζω πραγματικά να κάνεις λάθος στην προσωποποίηση. Στο κάτω-κάτω δεν χαρακτηρίζω μπεκρούλιακα ή ναρκομανή όποιον διαφωνώ μαζί του ή δεν μου αρέσουν αυτά που γράφει ή δεν καταλαβαίνω τι γράφει. Εννοώ ότι μπορεί να τον χαρακτηρίσω και χειρότερα αλλά ευθέως και "πάνω από τη ζώνη". Τίποτε δηλαδή που να μην μπορεί μέσω του λόγου να αντικρούσει/ανασκευάσει/διαψεύσει.[/size][/align]
eLe

larus audouinii

Να είσαι καλά για την απάντηση.Πέρασα απίθανα διαβάζοντάς σε κωστα.Την saliara σκέφτομαι ,όταν θα σε διαβάζει.Καλό υπόλοιπο νύχτας, καλημέρα.

κώστας

eLe

larus audouinii

αυτό ήταν όντως χτύπημα κάτω από την ζώνη.Και πολύ άδικο..

kapoia_za

Κώστα πολύ σε πάω αλλά προτιμώ να σου τη σπάω, αφήνω λοιπόν τα γλυκανάλατα που είχα κατά νου, και σε φαντάζομαι να καταπίνεις ελιές με το κουκούτσι.
Καλημέρα στο φόρουμ

saliara

Άσ' τα να πάνε Στέλλα... Ασ' τα να πάνε!!!

Πες μου τώρα Κώστα ότι καταπίνεις και τα κουκούτσια να με λωλάνεις!!!!!
Σε περίπτωση πάντως που το κάνεις [γιατί κι εγώ μικρό (πιο μικρό) τα κατάπινα], να ξέρεις ότι βγαίνουν δύσκολα..  :lol:  :lol:

Οπότε κάτι ξέρει η κατσίκα...

larus audouinii

Σε καλό μας πάλι. Τέτοια θέλω να βλέπω, λεκτικό πυρ κατά βούληση^.Ιχ  χεχε

saliara

Τι είναι καλέ πάλι το Ιχ???????????????? Εγώ το μόνο που ξέρω είναι το ΙΧ..
Καλά επίτηδες το κάνετε με τις λέξεις???

κώστας

eLe

saliara

Φτου και σε' σένα (ταπεινέ ημίθεε)!! Αλλά μην υποτιμάς τον εαυτό σου... Βγάζε και κάτι κάθε φορά.. Βγάλε το ταπεινός για αρχή..  8)

κώστας

[align=justify][size=13]Εδώ είναι που λένε "η αλεπού 100 και το αλεπουδάκι 101".[/size][/align]
eLe

178 Επισκέπτες, 0 Χρήστες