Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 202
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 236
  • Total: 236

η συμπτωση τυ ερωτσ

Ξεκίνησε από sevenseas, Ιανουαρίου 07, 2014, 02:04:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

sevenseas

Η σύμπτωση του έρωτα
Έστω ένας άνδρας Α  κι ένας πεπερασμένος αριθμός γυναικών Α1 έως Α 5.000.000
Από τις 5.000.000  οι 2.500.000 είναι μεγάλες στην ηλικία, Άρα ,μένουν άλλες 2.500.000 . από τα 2.500.000 γυναίκες οι 1.200.000 είναι ανήλικες ,άρα μένουν 1.300.000 . Από αυτές οι 800.000 είναι παντρεμένες . Πόσες μένουν?   400.000 !!!!
Ε οι 200.000 είναι άσχημες !!!!! τελικά μένουν 200.000 . Από αυτές οι 10.000 είναι λεσβίες και μένουν 190.000 . Από τις 190.000  οι 160.000 μένουν σε απόσταση μεγαλύτερη των 100 χιλιόμετρων από τον Α . Άρα μένουν 30.000 . Από τις 30.000 οι 29.000 έχουν άλλο ανδρικό πρότυπο και δεν γουστάρουν τον Α. .Τι μένει ? 1.000γυναικες . Από τις 1.000  οι 990 δεν πρόκειται να   συναντηθούν τυχαία με τον Α .

Υπο αυτές τις προϋποθέσεις ο Α έχει την δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ 10 γυναικών

Όμως δεν εξετάστηκε η περίπτωση ο Α να είναι
1.αδελφη , πιθανότητες 50 %
2.μαλακας πιθανότητες 90 %
ανέραστος , πιθανότητες 70 %

Τελικά ο έρωτας  είναι σύμπτωση

saliara

Άσ' τα να πάνε... Κι εγώ είμαι από τα άτομα που θέλουν να ερωτευτούν με την πρώτη ματιά, αλλιώς δεν...
Οπότε πιθανότητα... 0,00001 Δε βαριέσαι... Κάπου υπάρχει κάτι και για' μας!!  ;-)

sevenseas

σα να βιαζεσαι μικρο
πρεπει να ριξεις πολλες ματιες

saliara

Μπαααα μετά την τρίτη ματιά χάνεται η μαγεία... :P

sevenseas

εμ
τι να σου κανω κι εγω ο ερμος ?

κώστας

[size=13]Να την πείσεις πως είναι λάθος η άποψη ότι όσο περισσότερο κοιτάζει τόσο λιγώτερο της αρέσει.[/size]
eLe

sevenseas

μπα εχω βαρεθει να πειθω
αλλα αφου ετσι της αρεσει γιατι να την πεισω για το αντιθετο?
δικαιωμα της στην ζωη και στον ερωτα

κώστας

[size=13]Δεν είπε κανείς το αντίθετο. Εσύ υποθέτεις ότι έτσι της αρέσει και εγώ διαπιστώνω ότι έτσι δεν της αρέσει.[/size]
eLe

saliara

"δικαιωμα της στην ζωη και στον ερωτα" Έτσιιιι.. Για όλους!!

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Έχεις πάντα μια περίεργη τοποθέτηση ρε Κώστα..
Το' χω ξαναπεί άλλωστε.. Ωραίο πάντως, μ' αρέσει!!

Αλλά θα επιμείνω στην πρώτη ματιά μου.. Άντε, ίσως και στην δεύτερη γιατί πάντα δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρία..  :wink:

κώστας

[align=justify][size=13]saliara
επειδή ο KostasD33 είναι ντροπαλός με έβαλε να σε ρωτήσω (ενόψει των σαρωτικών αλλαγών που θα κάνει στο site) τα κυριότερα σημεία που θα ήθελες να υπάρχουν σε ένα site, ιδιαίτερα όσα δεν πιστεύεις ότι μπορούν ή πρόκειται να γίνουν/υπάρξουν.
[/size]
[/align]
eLe

saliara

Να υποθέσω η ερώτηση είναι " Ποια θα ήθελα να είναι"? Ρε συ Κώστα μη μου βάζεις δύσκολα και το κεφαλάκι μου είναι τουμπανιασμένο από το διάβασμα...

Τπτ δεν θέλω να αλλάξει!! Άλλωστε δεν μου (πολυ)αρέσουν οι αλλαγές.
Θέλω παντού να υπάρχει ποικιλία για να μπορώ να διαλέγω!! :wink:

Όσο για τον αν ο Κώστας είναι ντροπαλός.... Καλά ναι!! χαχαχαχα :mrgreen:

KostasD33

Και βέβαια είμαι ντροπαλός μη κοιτάς που δεν το δείχνω από ντροπαλοσύνη.... Τώρα άφησα και μούσι για να μη φανεί ότι είμαι ντροπαλός

saliara

Και να μην ξεχάσουμε να πούμε ότι είσαι ντροπαλός!!!

χαχαχαχαχα Γεια σου ρε Κώστα!!!! :-*

κώστας

[align=justify][size=13]saliara
σχετικά με την "περίεργη τοποθέτηση", τα πράγματα είναι απλά(;). Το "θέλω να ερωτευτώ με την πρώτη ματιά" δείχνει ξεκάθαρα τον τύπο της γυναίκας που σέβεται την φύση της, την αρπακτική της φύση. Αρπάζει (και αρπάζεται από) το ερωτικό της αντικείμενο. Εκθειάζω την ενεργητική συμπεριφορά και εφιστώ την προσοχή στην παθητική.
[/size]
[/align]
eLe

saliara

Δεκτό! Άλλωστε στα λιοντάρια αρέσει το κυνήγι..

236 Επισκέπτες, 0 Χρήστες