Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 219
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 213
  • Total: 214
  • Leon

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΙΝΚΥ ΜΕ ΡΟΖ ΤΟΥΤΟΥ...

Ξεκίνησε από tristana, Οκτωβρίου 08, 2004, 04:41:57 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Bijoux

ναι καμαρι μου ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ για ολα!!

Ικανοποιημενος;;

αλλα με μια μικρη επισημανση
σε μενα απευθυνοσουν στο που πηγε η μπαλα
κρυφτηκες και επιασες κοροιδο χρηστες οπως η ενια ο ανδρεας η ποιζον και η γωγω για να χεις αλλοθι και να τους εμπλεξεις σε μια κουβεντα
που δεν ηξεραν γιατι συμμετειχαν τι καυτηριαζαν...
γουσταρω τους υπερανω ανθρωπους..

θελεις να πουμε απο που ξεκινησε το ολο θεμα στο που πηγε η μπαλα
και στο καλημερα ειπα;
ετσι ανοιχτα μπροστα σε ολα τα παιδια
εκανα λαθος ρωτωντας σε για την σχεση σου
ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ( με σμσ )
και αυτο ηταν λογος να με κραξεις στο φορουμ;
κανενας ψιθυρος δεν ηρθε στα αυτια σου!!
αν ηρθε εδω ανοικτα οπως το κανω και εγω πες τα ολα..

και ναι ρε γαμωτο δεν ειναι ολοι αληθινοι
ουτε αγαπιουνται στο φορουμ
πως να το κανω;
να αλλαξω αποψη για να σε ικανοποιησω;
και ετσι αφου εχεις εσυ το δικαιωμα να καυτηριαζεις
εγω γιατι να φιμωθω;

κανενα ζητημα αντιπαραθεσης
οπως αφησα στο φορουμ τα παραπανω θεματα
αφηνω και αυτο
αν κρινουν οτι φευγει ας παει στον κιαδα

skou70

1. i proswpiki mou zwi afora emena kai mono emena...auto to edw anoikta ola sto forum klp sigoura den xaraktirizei emena ... as psaxtoun allou gia sapounoperes osoi tous endiaferoun ...

2. to sms pou anafereis den itan o logos na grapsw to pou einai i mpalla ... kai den tha egrafa pote kati gia na kraksw esena i opoiondipote allon proswpika...tha sou ekana ena tilefwnima kai tha se rwtousa kai tha sou tin elega katidian me tin anesi mou...ektithesai anaferomeni se allous xristes giati apo ALLOUS xristes ematha oti ematha kai ta pira sto kranio na grapsw oti egrapsa ... epeidi emfanistike san vevaiotita apo ALLOUS xristes auto pou mou irthe se sms apo esena ... kai ksanalew oti adiaforo to POIOS leei kati...endiaferomeno to GIATI na me koutsompoleuoun pisw apo tin plati mou

3. to an thewreis oti ksereis tous logous pou EGW egrapsa kati den me endiaferei ... apla den ksereis...kai pali ypotheteis ... kai fysika kaneis lathos ...

4. lupamai poly! tipota allo apo emena

tristana

'Οπως είπα... όσοι αγαπιόμαστε και εκτιμούμε ο ένας τον άλλον
βρισκόμαστε πάντα.  Είμαι περήφανη και ευχαριστώ τον Σκου
για την φιλία, τη ζεστασιά και την ειλικρίνεια που μου χάρισε
εδώ και πέντε χρόνια που τον γνωρίζω. Δεν θα αναφέρω τα τρελά γέλια
και το αστραφτερό μυαλό του, διότι αυτά τα γνωρίζει όποιος διαβάζει
όσα γράφει εδώ χωρίς να χρειάζεται να ξέρει ποιος καλοπροαίρετος ντόμπρος και ανοιχτόμυαλος άνθρωπος υπάρχει πίσω από το νικ ΣΚΟΥ70.
'Ενας άντρας απ'αυτούς που διατείνονται ορισμένες ότι δεν υπάρχουν πια.
Τα ίδια είχα γράψει για'κείνον πριν από δύο χρόνια σ'ένα θέμα από'κείνα
που συνήθιζα να γράφω χιουμοριστικά, αλλά η ουσία παραμένει η ίδια.
Το ποιος είναι ειλικρινής και συνεπής φαίνεται μέσα στη διάρκεια των ετών
και κανείς δεν χρειάζεται να αποδείξει κάτι.

Κάποιος είπε "δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι".
Κάτι ήξερε.

Και τέλος, είναι θλιβερό, λυπηρό και αξιοθρήνητο να κρίνουμε πάντα
εξ ιδίων τα αλλότρια.

Bijoux

2. to sms pou anafereis den itan o logos na grapsw to pou einai i mpalla ... kai den tha egrafa pote kati gia na kraksw esena i opoiondipote allon proswpika...tha sou ekana ena tilefwnima kai tha se rwtousa kai tha sou tin elega katidian me tin anesi mou...ektithesai anaferomeni se allous xristes giati apo ALLOUS xristes ematha oti ematha kai ta pira sto kranio na grapsw oti egrapsa ... epeidi emfanistike san vevaiotita apo ALLOUS xristes auto pou mou irthe se sms apo esena ... kai ksanalew oti adiaforo to POIOS leei kati...endiaferomeno to GIATI na me koutsompoleuoun pisw apo tin plati mou

θα μου εκανες ενα τηλεφωνημα;;
χαχαχαχαχα ας γελασω
ποσες φορες σου ειπα να τηλ και με εγραφες;
ελπιζω να αντεχεις το μαχαιρι ως το κοκκαλο
σε προκαλω αλλιως εισαι ΨΕΥΤΗΣ
τι σου ειπαν οι αλλοι χρηστες και τα πηρες στο κρανιο
νικ νειμ δεν εχουν;
μου ειπαν σου ειπαν και το σπασμενο τηλ
εδω ανοικτα το και το  μπορείς ή μας πουλάς φύκια και μεταξωτές κορδέλες; αρκετα με υποννοουμενα πια

3. to an thewreis oti ksereis tous logous pou EGW egrapsa kati den me endiaferei ... apla den ksereis...kai pali ypotheteis ... kai fysika kaneis lathos ...

4. lupamai poly! tipota allo apo emena

skou70

den katalava apo pou kai ws pou kathesai kai grafeis oti sou katevainei sto kefali kai nomizeis oti eisai sto apyrovlito bijoux

eixa skopo na min ksanagrapsw tipota giati kai toso pou asxolithika poly itan alla esy [size=18]TO EXEIS PARAKANEI SE EKSORGISTIKO VATHMO

SIGA NA MI SOU DWSW LOGARIASMO GIA TO TI LEW KAI TI KANW ME TON KATHENA GNWSTO I FILO MOU EDW MESA

POIA NOMIZEIS OTI EISAI ??? POU THA ME PEIS KAI PSEYTH ???

POIA NOMIZEIS OTI EISAI POU ME PROKALEIS - AS GELASW - NA VGALW FORA PARTIDA TO TI LEW KAI ME POION ?
[/size]

mipws exeis xasei teliws to metro? i mipws thewreis oti me korwnes gia fykia kai metakswtes kordeles metriazetai i geliotita twn grafomenwn sou?an ithela na se kraksw onomastika bijoux den tha to ekana opws paliotera se proigoumeno thema?? TOTE POU SOU TIN EIPA GIA TO ARXIGIKO YFOS STA GRAFOMENA SOU MOLIS EGINES SYNTONISTRIA??? tha se fovomoun? e loipon se pliroforw oti DEN itan gia esena to thema opws episis se pliroforw oti DEN GYRNANE TA PANTA GYRW APO ESENA KAI KALA THA KANEIS NA TO PAREIS XAMPARI KAI ESY

anti na kathesai na asxoleisai me emena kai tous allous kalytera PSAKSE LIGO KALYTERA TO TI LES ESY STOUS DIKOUS SOU FILOUS KAI POU MILANE META AYTOI GIA NA VGOUN KAPOIA PRAGMATA STIN FORA...

i siwpi den einai panta xrysos eidika an thewrithei adynamia...tha se symvouleua na MHN ksanaxrisimopoiiseis xaraktirismous otan anaferesai se mena...akoma kalytera kane mou tin xari na min ksanasxolitheis me mena...

spellbound

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

Αμαν βρε παιδια, δυο μερες ελλειψα και το καναμε Αμερικαν Μπαρ εδω!! (Θεος σχωρεσ' τον αυτον που το λεγε.. )

Ειρηνη υμιν!!!

Και για ολα αυτα τελικα φταιει ο Κινκαρος !!! ( τι ηθελα και τον μελετουσα!!)  χε χε.... ετσι και με ακουγε ο ζουζουνος.... :wink: )

Λοιπον, αποφασισα τα εξης :  Τριστανα, Αι λοβ γιου καργα βρε μπουμπου, ακομα και μετα τοσους μηνες απουσιας  :P  :P που αλλως τε γνωστοι και δικαιολογημενοι εκατερωθεν.

Μπιζου, μην κολλας σε λεπτομερειες και τις κανεις θεμα !! αλλως τε μπαινουμε εδω για να περναμε λιγες στιγμες ευχαριστα και οχι για να κακοκαρδιζομαστε.  

Σκου , τελικα θα αποφυγω να σε ξαναπω Σκου Μου μην την ακουσω και εγω ξεγυρισμενη  και μαλιστα εις πολλαπλουν  :P  :P  :P  :P  :P

Αυτααα..... αντε δωστε τα χερια γιατι η ζωη ειναι μικρη  :wink:

Με αγαπη σε ολους
Σπελλ η οπως αλλοιως αγαπατε  :wink: (αν αγαπατε... οχι θα κατσω να σκασω  :wink: )

Anonymous

[size=18]Tha symfwnhsw me thn agaphth spell, life is too sort. and Make LOVE NO WAR. ayta.[/size]
 :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16: :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:

Anonymous

Συμφωνώ με Σπελ και Μαρτιν αν και η βασική ουσία που δεν λεει να ξεκολλήσει από το μυαλό μου είναι μια.
Ο Σκίου εξέθεσε το κορίτσι και τώρα πρέπει να το πάρει.
Παει του βγήκε η βρόμα δεν ξέρω από πού και δεν με νοιάζει...
Πρέπει να επανορθώσει λεμε χωρίς καμία άλλη χρονοτριβή..........

Πέραν της πλακιτσας
Αυτό το φόρουμ ανήκει σε όσους έχουν συμβάλει να γίνουν όλες οι όμορφες ακόμα και οι πικρές κουβέντες, οι χαζές και οι έξυπνες, οι καταθέσεις ψυχής ή ακόμα και μερικές κουβέντες μόνο και μόνο για να τραβηχτεί η προσοχή ατόμου που ενδιαφέρει. Απ όλα έχει ο μπαξές που λενε
Η ίδια η ζωή έχει απ όλα. Και την χαρά και την στεναχώρια και τους έρωτες και όλες τις δεκάδες ιδιαιτερότητες που χαρακτηρίζουν τον καθένα μας. Και φυσικά άλλοι ταιριάζουμε περισσότερο εδώ άλλοι εκεί. Έτσι είναι και στη καθημερινή μας ζωή. Επίσης όπως και στην καθημερινή μας ζωή συχνά το τόσο γίνετε τοοοοοοοσοοοοο (με το συμπάθιο κι άλας) ένας λόγος παραπάνω να γίνει σε έναν χώρο που αναπόφευκτα περισσότερο ανταλλάσσουμε κουβέντες παρά ματιές.
Κι ας μη ξεχνάμε πόσα πολλά μπορούν να πουν τα μάτια μερικές φορές χωρίς καμία κουβέντα.

Κάτι άλλο σχετικά με το θέμα αν υπήρξε προσωπική αντιπαράθεση κλπ και να κάνουμε κλείδωμα και στα τάρταρα κλπ
Ναι πράγματι στο θέμα έγινε η προσωπική αντιπαράθεση και αν θα μεταφερόταν στα διάσπαρτα την απόφαση αυτή θα την είχα εγώ. Όποτε αν ήταν να βαρέσετε κάποιον βαρέστε εμένα.
Δεν το έκανα όμως (αν και λίγο άδικο για άλλες προσωπικές αντιπαραθέσεις που μεταφέρθηκαν στα διάσπαρτα).
Δεν το έκανα σεβόμενος την πολύχρονη παρουσία των εμπλεκομένων και γνωρίζοντας ότι από μόνοι σας γνωρίζεται καλύτερα και από εμένα ότι κάθε προσωπική αντιπαράθεση σε νετ χώρο ποτέ μα ποτέ δεν μπορεί να βγάλει άκρη και καταλήγει οι περαστικοί παρατηρητές να χαμογελάνε λέγοντας (στην καλλίτερη των περιπτώσεων) για δες βρε δουλεία δεν είχαν και δουλειά βρήκαν να κάνουν.
Θα το μετέφερα στα διάσπαρτα μόνο αν οι εμπλεκόμενοι οι ίδιοι μου το ζητήσετε και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν θα το διαγράφαμε ή θα λογοκρίναμε.
Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ για κανέναν και δεν θα γίνει. Εκτός αν μας επισκεφτούν κλασικοί υβριστές του νετ που προς το παρόν δεν το έχουμε αντιμετωπίσει από κανέναν χρήστη ως πρόβλημα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση πιστεύω κολλάει περισσότερο από το γνωστό άσμα ύμνο για μένα του α33 το παρακάτω στιχάκι

O ουρανός είναι φωτιές
ανεμομαζώματα
σπίθες και κυκλώματα βρε
και παρέες λαμπερές
το καθρέφτισμα τους στις ακρογιαλιές

Εγώ θα έλεγα να το λήξουμε εδώ το ζήτημα όχι κουκουλώνοντας τις οποίες αντιθέσεις και διαφορετικότητες αντιλήψεων απόψεις και ιδιοσυγκρασίες, αλλά σεβόμενοι ο καθένας την παρουσία του άλλου ασχολούμενοι ο καθένας με αυτά που τον ενδιαφέρουν.
Αν πάλι θέλετε να συνεχισθεί το ζήτημα και να βγουν τα απωθημένα (να ξεχαρμανιασουμε βρε αδερφέ ολίγον) θα γίνει σεβαστό με μια προσωπική δικιά μου παράκληση.
Να μου ζητήσετε να το παμε στην σωστή του ενότητα το θέμα στα διάσπαρτα εφήμερα δηλαδή και ας γίνει κόλαση εκεί.
Προσωπικά στο θέμα δεν θα ξαναγράψω αν συνεχίσει εδώ η οποία αντιπαράθεση και σχωρέστε με.....
χαλιέμαι......

Υ.Γ.
Αυτός ο κινκαρος φταιει για όλα αλλά μας πούλησε για μια φρατζόλα ψωμί (φρατζόλα ψωμί = πιπίνια)

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Bijoux"κρυφτηκες και επιασες κοροιδο χρηστες οπως η ενια ο ανδρεας η ποιζον και η γωγω για να χεις αλλοθι και να τους εμπλεξεις σε μια κουβεντα
που δεν ηξεραν γιατι συμμετειχαν τι καυτηριαζαν...
γουσταρω τους υπερανω ανθρωπους..

Αυτό που γράφεις, είναι μια άμεση εμπλοκή ατόμων σε μια διένεξή σου προσωπικη που δεν τους αφορά. Αν κατάλαβες, κάνεις αυτό ακριβώς, για το οποίο κατηγορείς υποθετικά τον Skou_70 και επί του συγκεκριμένου, θα ήθελα να πώ οτι η PoiSoN_GiRL δεν ''πιάνεται κοροϊδο'' από ΚΑΝΕΝΑΝ και ειδικά από άτομα που ΕΚΤΙΜΑ.
Θα μου έκανες πολύ μεγάλη χάρη αν έλυνες τα προσωπικά σου προβλήματα, χωρίς αναφορές στο όνομά μου, γιατί ποτέ δεν ήμουν και ούτε φιλοδοξώ να γίνω δεκανίκι κανενός και συγκεκριμένα δικό σου.

Υ.Γ. Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη άτομα που αγαπιούνται μεταξύ τους !

213 Επισκέπτες, 1 Χρήστης