Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 179
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 183
  • Total: 184
  • Leon

Χωρίς θέμα ....

Ξεκίνησε από KiSSeS, Μάρτιος 23, 2005, 04:37:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KiSSeS

Aloz κι από μένα (για μια ακόμη φορά)!

Είπα να ανοίξω ένα θέμα συζήτησης αλλά δεν έχω κάτι συγκεκριμένο..... Ο μικροσκοπικός εγκέφαλος μου αρνείται κατηγορηματικά να κατεβάσει κάποια ιδέα... Από την άλλη, έχω μια τάση από το ένα θέμα, να "πηδάω" σε κάποιο άλλο, χωρίς λόγο ή αιτία, πολύ γρήγορα...

Ανοίγω ένα θέμα λοιπόν, χωρίς κανένα απολύτως αντικείμενο συζήτησης, έτσι για να δω που μπορεί να οδηγήσει... Όλα μπορούν να ειπωθούν, όλα μπορούν να αλλάξουν...

Για να δούμε....  :arrow:  :arrow:

:rabbit:       :tongue:

Enia

ta panta rei....

mataioths mataiothtwn, ta panta mataioths...

oso gi'auto to gati, sorry alla einai kakasxhmo!

bre meshmeriatiko ti pa8ame pali, den mas eftanan tosa 8emata (me titlo!)... exoume kai ta paramu8ia xwris onoma twra...
paw na faw... kalh mou ore3h...

KiSSeS

e nai vre Enia mou... oloi exoume polla na poume... giati na ta periorisoume??? ti kerdizoume ti xanoume??

parepiptontos... kalh oreksh!! :D

Enia

kissoulini mou, me eides na periorizomai!!??? lllooolll
tnx!  ]

PoiSoN_GiRL

oUpS ! auto edw molis twra to anakalupsa ! pws mou diefuge toses meres ?? Kisses otan me vlepeis kai eimai afhrhmenh skounta me ligo na pairnw mpros ...  :mrgreen:

Enia

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"oUpS ! auto edw molis twra to anakalupsa ! pws mou diefuge toses meres ?? Kisses otan me vlepeis kai eimai afhrhmenh skounta me ligo na pairnw mpros ...  :mrgreen:

Poisonaki! LOL Apo xtes einai monaxa kalh mou! Bre mpas exoume xasei thn ais8hsh tou xronou? Bre mpas 8eloume diakopes na 3elampikaroume? Leme twra...

A! Poison, me thn eukairia, na se skounth3w ligaki? Ebala dhmopsifisma sto 'sxeseis', ante na mas peis ki esu th gnwmh sou. (Sorry pou kanw diafhmish, alla touth edw 8a mas leei meta oti den to eide...  ]

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Enia"
Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"oUpS ! auto edw molis twra to anakalupsa ! pws mou diefuge toses meres ?? Kisses otan me vlepeis kai eimai afhrhmenh skounta me ligo na pairnw mpros ...  :mrgreen:

Poisonaki! LOL Apo xtes einai monaxa kalh mou! Bre mpas exoume xasei thn ais8hsh tou xronou? Bre mpas 8eloume diakopes na 3elampikaroume? Leme twra...

A! Poison, me thn eukairia, na se skounth3w ligaki? Ebala dhmopsifisma sto 'sxeseis', ante na mas peis ki esu th gnwmh sou. (Sorry pou kanw diafhmish, alla touth edw 8a mas leei meta oti den to eide...  ]

Enia efuga !!! paw na psofisw (ews kai psifisw LooooL!)
kai pou eisai!!!!!! otan vlepeis kati pou ksefeugei apo ton mati mou sunexise na me skountas !!!! makiaaaa !

KiSSeS

ιχχχχχχχχχχχχχ!

τι βλεπουν τα ομορφα καστανομπιρμπιλοτα ματακια μου????  :shock:
spam μεσα στο θεμα μου????????????????  :evil:
θα κλαψουν μανουλες λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ενια μου με 5 ευρα βολευεται το θεμα νομιζω.... :P :P  :P
αλλα δε μου ειπες... εγω να ερθω να "δημο-ψοφησω"? δεν ακουσα καμια προσκληση.... αλλα ετσι επειδη ειμαι διακριτικο ατομο εγω, θα παω να ψηφισω αμεσως (κι ας μη θετε λε!!!!)
 :tongue: χεχεχεχεχεχεχεχε

ρε πριζον που βοσκεις παλι? κατα πρωτον δε σε φτανω να σε σκουντιξω... κατα δευτερον φοβαμαι να σε σκουντιξω λογω του οτι εισαι ευθραυστη... κατα τριτον δε συνηθιζω να σκουνταω τον κοσμο... κατα τεταρτον βαριεμαι αφορητα να κουνηθω... κατα πεμπτον να προσεχεις καλυτερα! :D:D:D:D:D

Υ.Γ.: Ενια τι σοκολατακια εχεις σημερα??? νηστισιμα??? :P κρατα 5-6 για εμας...  :rabbit:  :mrgreen:  :cheese:

PoiSoN_GiRL

skisses eimai eu8rausth re c ?? alh8eia twra ?? h aplws den me skountas giati tsirizw ??  :shock:  :roll:

PoiSoN_GiRL

btw ... koita ti sou vrika mikri mou skisses !!

Enia

LOL foberh h fwto poisonaki, ta kaname setaki ta zwntana! fousta-mplouza ena prama! lol

Gia na dw, ena ena me th seira o,ti exw na pw, giati ligo eleipsa kai mazeuthkan polla]

PoiSoN_GiRL

Enia kalhmera ! edw PoiSoN_GiRL (kata kosmon nuxteridaki !!)
ti leei to Londino ?? ema8a sas hr8e h anoiksh !! exw ton filo mou ton Jim ekei kai mou leei ka8hmerina ton kairo (LoL!)
oso gia to msn ... anoikses megalo 8ema mou fainetai ...
twra na milhsw h na krathsw xarakthra ??
epidh den uphrxe periptwsh na kanw to deutero (den kratiemai h mplampladiastra 8a to pw) shmera eftasa sta pro8ura nevrikhs krishs me to rimadi to nudge ... kai fusika poios allos 8a htan o enoxos apo tin filenada mou tin Skisses..?
mia wra mpika sto msn (pou ofeilw na omologisw oti to apofeugw-exw mpleksei ta mpoutia mou me ta contacts ekei mesa kai den kserw poios einai poios-) kai dwstou tarakounima h kouniotrampalismeni...
den 8a filotimi8ei na me parei aurio thlefwno ... 8a ta akousei stereofwnika to xrusoulaki mou ...
oso gia tis euais8hsies mou... ena exw na pw ... eimai anais8hth leme !!
ante sas elusa oles tis apories kai shmera!!

Y.G. an vrw ki allo zwntano na kanei setaki me tis photo 8a to ek8esw na to apo8ewsete !!

Love yaaaaaaaaaa

Enia

A, ti kala Poisonaki-nuxteridaki, na les sto filo sou ton Jimako na mou leei kai mena ton kairo, giati egw h axrhsth den akouw pote eidhseis, oute enhmerwnomai kata oudena tropo, kai olo aporoetoimasth me pianei o atimos!!! Gi'auto kai eimai olo kruwmeno to amoiro... Gkouxou-gkouxou!  ]

PoiSoN_GiRL

Enia mou 8a sou dwsw to mousounou tou filou mou tou Jim na tou kaneis 5-6 nudge mazemena na deis gia pote 8a sou pei ton kairo... !! ki autos nudge-pa8hs einai o kakomoirhs !! LooooooL ! (vre mpela pou vrikame.. mhpws na gurisw se palaioterh ekdosh tou msn??)
oso gia thn kampana... stou koufou tin porta... pali kala na leme pou den mas anakalupse akoma edw !!! (opou na nai 8a skasei muth dld ... sxedon sigouro to exw!)
xixixixixixixi!
anyway ti na pei kaneis !! vre Enia mou luse mou kai mia teleutaia aporia ! ok egw eimai gnwsth kai ws nuxteridaki kai malista epivevaiwnw ton xaraktirismo auto xronia twra (kataramenh aupnia klp...) esu kalo mou ti kaneis tetoia wra ???? sunadelfos na upo8esw ??  :roll:  :roll:  :roll:

kai pali makia moukia ki apo mena !

Y.G. Skisses telika polu kalh idea gia to topic !! vgazoume ta apw8hmena mas vre paidi mou! mpaineis mesa...mplampladiazeis..les oti 8eleis ... kai stin telikh den mporei kai kaneis na sou pei tpt giati oti kai na peis eisai mesa sto 8ema !!!  :wink:  :wink:  :wink:

Enia

xaxaxaxa (apo to teleutaio 3ekinaw opws panta) , nai, etsi einai, leme oti mas katebei kai pali mesa peftoume ]

183 Επισκέπτες, 1 Χρήστης