Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 275
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 296
  • Total: 296

ΤΕΣΤ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΗΣ!!!!

Ξεκίνησε από KiSSeS, Ιουνίου 16, 2005, 12:37:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ntama

λέγαμε κάτι για τέστ τεκνοποίησης νομίζω...

τελικά βρε παιδιά, πως πάμε από τεκνοποίηση?? :twisted:  :twisted:

ας την βάλουμε μπρός!! χεχεχε

PoiSoN_GiRL

ποια τεκνοποιηση ?!?! εδω ανοιγουμε πολεμο λεμε .. που να φερεις παιδι σε αυτο τον κοσμο ?? ασε .. του χρονου παλι που θα εχει τελειωσει ο πολεμος ! εν καιρω ειρηνης με λιγα λογια !!  λολ   :P

--AIXMHROS--

για αυτο...
καντε σεξ κ οχι πολεμο!!!!!! :twisted:

freak

μα αγαπητε αιχμηρε κ η επανασταση ειναι κ αυτη μια μορφη ερωτα.

Enia

Παράθεση από: "freak"κ οι αντιμαχομενες πλευρες ποιες ειναι;

ποιές είναι!? ε? ε? ποιές? ε?  :roll:

freak

εγω ειμαι η μια.....η αλλη παει....η εχασα η νικησα σημερα παντως.... θα αλλαξουν πολλα... ο χρονος θα δειξει αν το παιδι μου εχασε την ευκαιρια να γινει μια ομορφη χαριτωμενια...οι εχων ωτα ακουετω κ οι γνωριζοντες γνωριζουν. αρκετα.....παω να θρηνησω.

PoiSoN_GiRL

και να φανταστεις οτι ολο αυτο ξεκινησε απο ενα τεστ τεκνοποιησης ... !  :roll:

Enia

Παράθεση από: "freak"εγω ειμαι η μια.....η αλλη παει....η εχασα η νικησα σημερα παντως.... θα αλλαξουν πολλα... ο χρονος θα δειξει αν το παιδι μου εχασε την ευκαιρια να γινει μια ομορφη χαριτωμενια...οι εχων ωτα ακουετω κ οι γνωριζοντες γνωριζουν. αρκετα.....παω να θρηνησω.

οιμεεεε... μπορώ να θρηνήσω παρέα? κάτι θα βρω κι εγώ...

'μην κλαις για κάτι που τέλειωσε... χαμογέλα γιατί το έζησες...'

και η νίκη και η ήττα έχουν πολλά να μας διδάξουν... η ήττα περισσότερα...

σ'αγαπώ πολύ.

εγώ πότε θα γίνω μάνα?

KiSSeS

exasa to mpousoula...... twra ti leme?? gia polemo? gia sex? gia teknopoihsh? gia manades? gia antimaxomenous????

aman!!!!! ka8e mera me pei8ete olo kai perissotero oti eimai ksan8ia!!!!!

:evil:  :evil:  :cry:

freak

το ξερω λιλου μου κ σ΄ αγαπω κ εγω πολυ... αλλα μεγαλο το κεφαλαιο που εκλεισε..... κ δικαιωματικα του αρμοζει καποιος χρονος θλιψης.... κατα τα αλλα αφου το παιδι μου εχασε την ευκαιρια να γινει ανεκδοτο, κ μαλιστα πετυχημενο, προχωρω μπροστα ακαθεκτος.
οι τεθλιμενοι συγγενεις.111 (για τους μετεχοντες στα συνθηματικα).

KiSSeS

*KiSSeS apexei apo sun8hmatika pantws tupou kai paei hsuxa sth gwnia ths na paiksei me ta paixnidia ths........

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "KiSSeS"*KiSSeS apexei apo sun8hmatika pantws tupou kai paei hsuxa sth gwnia ths na paiksei me ta paixnidia ths........

δοκιμασε βρε να γραψεις κι εσυ ενα 111 ! θα δεις μετα ποσο ''δικια μας'' θα νιωθεις !!  :wink:

296 Επισκέπτες, 0 Χρήστες