Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 186
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 186
  • Total: 186

''ApORiES.. '' pOioS THa mOU TiS LUsEi ???

Ξεκίνησε από PoiSoN_GiRL, Αυγούστου 07, 2005, 05:01:39 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

πιασε ενα ντοντουρμα να δοκιμασουμε Κατερινιω !!
παει κι αυτη η απορια .. λυθηκε επιτυχως !! χαχαχαχα παμε για αλλες τωρα !!  :wink:

Enia

η παραπάνω απορία θα λυθεί επιτυχώς μόνο αν δοκιμάσουμε τον περίφημο ντοντουρμά! :P

επόμενη απορία: η φίλτατη miss spell spellbound του κομφούκιου, έχει καμμία συγγένεια με το spell cafe bar restaurant που έχει την τιμή να διαφημίζεται σε ετούτο το φόρουμ!? (συγχωρέστε με αν λέω πατάτα, αλλά την έχω την απορία, είναι γεγονός!!)

spellbound

Παράθεση από: "Enia"η παραπάνω απορία θα λυθεί επιτυχώς μόνο αν δοκιμάσουμε τον περίφημο ντοντουρμά! :P

επόμενη απορία: η φίλτατη miss spell spellbound του κομφούκιου, έχει καμμία συγγένεια με το spell cafe bar restaurant που έχει την τιμή να διαφημίζεται σε ετούτο το φόρουμ!? (συγχωρέστε με αν λέω πατάτα, αλλά την έχω την απορία, είναι γεγονός!!)

Καμμια σχεση!!!!  Προηγειτο η σπελλ του Κομφουκιου (ιδε σπελλ ουχι σπελλμπαουντ) της διαφημισης!

Πατατενια ε πατατενια!!!!   ]

Enia

και σε -εντελώς- ελεύθερη μετάφραση:
συγκνώμη καρντιά μου, όλοι κάνουμε πατάτες μερικές φορές... λάθη είμαστε, ανθρώπους κάνουμε....

PoiSoN_GiRL

[/u][/color]

Εχει κανεις την συνταγη για πατατα φουρνου ??  :shock:  :roll:

PoiSoN_GiRL

[/u][/color]

θα μου απαντησει κανεις στην προηγουμενη ερωτηση μου ?? [size=24]λολ[/size]  :P

Anonymous

Για την πατάτα φούρνου?
Θα μαγειρέψεις τουλουμπίτσα μου???? ]

PoiSoN_GiRL

ωχ ! καλη απορια κι αυτη !!!
λες να μαγειρεψω ? (Το αποτελεσμα φοβαμαι ..)  :roll:

199 ειναι το νουμερακι που πρεπει να εχω σημειωμενο παντα στον τοιχο πανω απο την ηλεκτρικη κουζινα ??  :roll:

Anonymous

Ναι ναι και το 166 για τις πρώτες βοήθειες!!
Μη μου βγεις καρβουνισμένη ]

PoiSoN_GiRL

λολ ! μα καλα δεν μου εχεις εμπιστοσυνη ??  ]  :wink:

tristana

Η απάντηση στην απορία σου είναι απλή.

Παίρνουμε μία ευμεγέθη -αχ, μου άρεσε αυτό- πατάτα, τη κοιτάμε με νόημα
και την δίνουμε στον καλύτερό μας φίλο που τυχαίνει να είναι σεφ.
Του κάνουμε καφέ, τον περιπούμαστε και περιμένουμε να βγάλει
την πατατούλα από τον φούρνο για να του δώσουμε τα ειλικρινή μας
συγχαρητήρια. (Εάν δεν υπάρχει σεφ, μας κάνει και κάποια μητέρα που διαθέτει ανεπίτρεπτα πολύ ελεύθερο χρόνο).

tristana

Υ.Γ. Δεν τον περιπούμαστε, αλλά αφού τον περιποιηθούμε τον περιπούμαστε κιόλας! (Βλέπε Μπριτάνικα, λήμμα Αγουροξυπνημένη)

Anonymous

tristana

Ο καφές φτιάχνεται... με τα χεράκια μας. (Σαφέστατο νομίζω)
Ο καθένας την περιποιείται όπως θέλει και μπορεί.

PoiSoN_GiRL

ααα ! οπα οπα ! (ριχνω και μια στροφη !) αυτο το θεμα του καφε μπορω να το απαντησω εγω Γωγουλα ! ειχα γραψει καπου και την συνταγη του καφε αλλα νομιζω μεταφερθηκε στα φαγητα κι οπως πολυ καλα γνωριζεις εγω δεν παταω το ποδαρακι μου εκει μεσα !

λοιπον εχουμε και λεμε :
(Χαρτι και στυλο πηρατε ?? θα το πω μονο μια φορα κι οποιος καταλαβε καταλαβε)

υλικα :
καφες - ζαχαρη - νερο - κουταλι - σεικερ - παγακια

εκτελεση :

ανοιγουμε το καπακι του σεικερ και πιανουμε στο αριστερο μας χερακι το κουταλι (το χερακι ειναι προεραιτικο , μπορει να σας βολευει το δεξι για παραδειγμα , απλως εγω βολευομαι με το αριστερο) και το βυθιζουμε στο κουτακι του καφε .. αντιστοιχη διαδικασια ακολουθουμε και με την ζαχαρη (η δοσολογια ειναι διαφορετικη για καθε ατομο αλλα δεν εχω εκπαιδευτει ακομη τοσο πολυ..) προσθετουμε νερακι και κλεινουμε το καπακι του σεικερ. Το κουναμε κανενα διλεπτο (Εγω συνηθως βαριεμαι και στα 5 δευτερολεπτα θεωρω οτι ειναι ετοιμος) ανοιγουμε το καπακι και ριχνουμε το περιεχομενο σε ενα ποτηρι . προσθετουμε παγακια και ενα καλαμακι . Α ναι .. συμπληρωνουμε και νερο .. στο καλο μου παλι μανταρα τα εκανα .. ελπιζω να καταλαβατε ..  :shock:

186 Επισκέπτες, 0 Χρήστες