Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 202
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 207
  • Total: 207

Τι ειναι αυτο που σε ελκυει σε ενα αγορι/ενα κοριτσι;

Ξεκίνησε από illaria, Μάρτιος 13, 2008, 02:53:10 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gon

vencedor

:arrow: ματια-χαμογελο-ομορφα ακρα πανω κατω- κ αν υπαρχει καποιο σημαδι, σε ημιφανερο σημειο...

papadia

...εγω που εχω ενα σημαδι σε ημιφανερο σημειο απο παιδικο εμβολιο εχω ελπιδες???? :lol:  :lol:  :lol:
...οσο μπορω...οταν μπορω...

Belladona

επειδή γενικότερα είμαι απαιτητική και επιλεκτική με ελκύει ένας άντρας που να περιλαμβάνει όλο το "πακέτο"
δηλαδή να είναι και ο ίδιος επιλεκτικός και όχι πολυγαμικός , λίγο  εμφάνιση,  σεβασμός και   εκτίμηση  στον εαυτό του αλλά και σε μένα, σοβαρός αλλά με χιούμορ,  κοινά ενδιαφέροντα ...

εεε αυτά .... σε πρώτη σκέψη

vencedor

[quote user="papadia" post="354131"]...εγω που εχω ενα σημαδι σε ημιφανερο σημειο απο παιδικο εμβολιο εχω ελπιδες???? :lol:  :lol:  :lol:[/quote]  ΕΧΕΙΣ ΕΛΠΊΔΕΣ ΠΡΟΚΡΊΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΠΌΜΕΝΟ ΓΎΡΟ... ΤΑ ΑΛΛΆ ΌΜΩΣ ΠΟΥ ΕΊΠΑ? ΠΕΣ Κ ΕΣΥ ΤΙ ΖΗΤΆΣ ΒΡΕ :oops:

papadia

...να εχει πολλα ενδιαφεροντα, να εχει πολυ χιουμορ, να ειναι βεβαιως μονογαμικος,κ....

μου αρεσει να κοιτω  στα χερια.....αν δεν μου αρεσουν τα χερια......φευγω......  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
...οσο μπορω...οταν μπορω...

katinaki

[quote user="vencedor" post="354114"]:arrow: ματια-χαμογελο-ομορφα ακρα πανω κατω- κ αν υπαρχει καποιο σημαδι, σε ημιφανερο σημειο...[/quote]

είμαι ο άνθρωπός σου! έχω ένα τεράστιο σημάδι στο γοφό κι άλλο ένα στην κοιλιά. Σ' έφτιαξα; :lol:

επίσης σ' ένα αγοράκι προσέχω τις πατούσες. Αν δε μ' αρέσουν αυτές δεν μ' αρέσει ολόκληρος :mryellow:

kuria

εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Pappas10

Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Belladona

[quote user="katinaki" post="354157"]

επίσης σ' ένα αγοράκι προσέχω τις πατούσες. Αν δε μ' αρέσουν αυτές δεν μ' αρέσει ολόκληρος :mryellow:[/quote]

καλά βρε Κατινάκι μου, στο πρώτο ραντεβού, του λες να βγάλει παπούτσια και κάλτσες για να αποφασίσεις αν θα τον εγκρίνεις ???  και αν ας πούμε είναι "Ο Άντρας"!!!!! αλλά έχει πλατυποδία, θα του πεις ξου ????  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

vencedor

[quote user="katinaki" post="354157"][quote user="vencedor" post="354114"]:arrow: ματια-χαμογελο-ομορφα ακρα πανω κατω- κ αν υπαρχει καποιο σημαδι, σε ημιφανερο σημειο...[/quote]

είμαι ο άνθρωπός σου! έχω ένα τεράστιο σημάδι στο γοφό κι άλλο ένα στην κοιλιά. Σ' έφτιαξα; :lol:

επίσης σ' ένα αγοράκι προσέχω τις πατούσες. Αν δε μ' αρέσουν αυτές δεν μ' αρέσει ολόκληρος :mryellow:[/quote]

μια χαρα λεμε....χαχαχαα :mryellow:

saliara

Aπίστευτο..ενώ κάποιοι μου λέγανε πως όταν "μεγαλώσεις" θα αλλάξουν τα ενδιαφέροντά σου..μετά από ένα Post πριν 4 χρόνια εγώ πάλι τα χέρια κοιτάω!!!

Λες να κάνω κάτι λάθος?? :?  :? δεν έχει αλλάξει τπτ..πωπωωωω τραγικό..

katinaki

[quote user="Belladona" post="354187"][quote user="katinaki" post="354157"]

καλά βρε Κατινάκι μου, στο πρώτο ραντεβού, του λες να βγάλει παπούτσια και κάλτσες για να αποφασίσεις αν θα τον εγκρίνεις ???  και αν ας πούμε είναι "Ο Άντρας"!!!!! αλλά έχει πλατυποδία, θα του πεις ξου ????  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:[/quote]

αφού με ξενερώνει, όταν τα δω κοβω δρομο

eloy

Nikos Apomakros

Πέρα πάντα από την ομορφιά...

σπιρτάδα, στοχαστικότητα, νάζι και μια γερή δόση εκούσιας παράνοιας (ή και ψυχεδέλειας).

207 Επισκέπτες, 0 Χρήστες