Ειδήσεις:

Το φτιάχνουμε ακόμα.. υπομονή ...

Main Menu

Τα Πάντα για το Σκορπιό

Ξεκίνησε από Soula_1, Νοεμβρίου 04, 2006, 10:14:33 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Soula_1

Ο Σκορπιός σε κερδίζει με το βλέμμα του. Σε καλεί να ταξιδέψεις μαζί του στη ζωή με εφόδια το πάθος και τη διάθεση να ανακαλύψεις ό,τι κρύβεται πίσω από τα φαινόμενα. Πίσω από την εσωστρέφεια του κρύβεται μια ισχυρή διαίσθηση αλλά και μια έντονη σεξουαλική επιθυμία.

Τι λένε οι άλλοι για το Σκορπιό:
 «Κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει τις επιλογές και τις κινήσεις του. Κάθε βήμα του είναι και μια έκπληξη. Κινείται χωρίς να τον καταλαβαίνει κανείς. Δείχνει σιωπηλός και απόμακρος, ενώ στην πραγματικότητα επεξεργάζεται μέσα του τα γεγονότα και τις καταστάσεις. Προτιμά να ζει στο παρασκήνιο αναζητώντας τα μυστικά της ζωής. Το βλέμμα του είναι αφοπλιστικό».

Τι λέει ο ίδιος για τον εαυτό:
 «Μπορεί να δείχνω ντροπαλός και απόμακρος, στην πραγματικότητα όμως συγκεντρώνω μέσα μου ισχυρές πνευματικές δυνάμεις. Δεν μπορώ να ζήσω σε μέτριους ρυθμούς. Με διατρέχει ένα πάθος για καθετί που θα μου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Δεν συμβιβάζομαι με ημίμετρα. Το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, αλλά μην ξεχνάμε και το συναίσθημα. Μπορεί να μη μου φαίνεται, αλλά έχω μεγάλες ευαισθησίες».

Τα δυνατά σημεία του Σκορπιού:
Η ικανότητα του να αποθηκεύει μέσα του πράγματα, να κρατά «θησαυρούς» και να επεξεργάζεται πληροφορίες χωρίς επιδεικτική διάθεση τον κάνουν ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Ζει για να βιώνει μεγάλες συγκινήσεις και λειτουργεί με βάση το πάθος του. Δίνει σημασία στο σεξ ως άμεση συνέχεια του έρωτα.

Τα αδύνατα σημεία του ο Σκορπιός:
 Ο Σκορπιός ανήκει στα ζώδια του σταθερού σταυρού, γεγονός που τον κάνει, από τη μια, σταθερό στις επιλογές του και, από την άλλη, απόλυτο στις απόψεις του. Όταν το πάθος του μετατρέπεται σε ορμή, μπορεί να χάσει τον αυτοέλεγχο του. Έχει την τάση να δημιουργεί σκηνές ζήλιας που ξαφνιάζουν.

Καριέρα :
 Ο Σκορπιός χτίζει την καριέρα του με αργά βήματα, χωρίς να παρασύρεται από βεβιασμένες αποφάσεις. Περιμένει, συγκεντρώνει υλικό και μετά «χτυπάει». Έτσι, χωρίς κανείς να το περιμένει, ο Σκορπιός αναδεικνύεται σε σημαντικό ανταγωνιστή. Δεν υποχωρεί εύκολα και δεν εξαγοράζεται. Μένει σταθερός στα ιδανικά και τις ιδέες του.

Ο Σκορπιός - συνεργάτης:
Είναι ένας έμπιστος συνεργάτης, αλλά, όταν τυφλώνεται από τη φιλοδοξία για εξουσία, μπορεί να προβεί ακόμη και σε παρασκηνιακές ενέργειες. Χρειάζεται προσοχή. Μπορεί να κρατά κρυφά αρχεία ή να σημειώνει τις αδυναμίες των συναδέλφων του.
Ο Σκορπιός ζει για να βιώνει μεγάλες συγκινήσεις και λειτουργεί με βάση το πάθος του.

Ο Σκορπιός - αφεντικό:
O Σκορπιός μπορεί να αφιερώσει όλη τη ζωή του στη δουλειά, αρκεί να έχει τα ηνία. Μετατρέπει τη δουλειά σε προσωπική ζωή και δίνει όλο του τον εαυτό. Του αρέσει να ηγείται και να υποτάσσει. Φροντίζει να ενημερώνεται πλήρως για τους υπαλλήλους του, ώστε να έχει τη γενική εποπτεία. Είναι γενναιόδωρος στην ανταμοιβή, αλλά απαιτεί αφοσίωση και αποδοτικότητα από τους υπαλλήλους του. Δυσαρεστείται όταν βλέπει να αναπτύσσονται ερωτικές σχέσεις στο εργασιακό περιβάλλον.

Ο Σκoρπιός - φίλος:
Ο Σκορπιός είναι ένας πιστός και αιώνιος φίλος. Είναι εξυπηρετικός και πρόθυμος να βοηθήσει ανά πάσα στιγμή. Καταφέρνει όμως υποσυνείδητα να ηγείται ακόμη και σε αυτή τη σχέση. Δρομολογεί έτσι τις καταστάσεις, ώστε να τις φέρνει εκεί που θέλει. Κάποιες φορές είναι επικριτικός, παρουσιάζοντας τη γυμνή αλήθεια ακόμη κι όταν είναι δυσάρεστη.

Ο Σκορπιός - σύντροφος:
Ο Σκορπιός ανταποκρίνεται απόλυτα στο ρόλο του συντρόφου. Είναι πιστός και αφοσιωμένος στη σχέση του. Πιστεύει πολύ στη δύναμη των ανθρώπινων σχέσεων και στο δεσμό που μπορεί να συνδέει δύο ανθρώπους. Ο τομέας όπου διαπρέπει είναι το σεξ, στο οποίο φροντίζει να βάζει πολύ πάθος, εφευρετικότητα και ένταση. Κάποιες φορές γίνεται υπερβολικά κτητικός.

Ο Σκορπιός - εχθρός:
 Η ικανότητα του Σκορπιού να ελίσσεται παρασκηνιακά, να αλλάζει προσωπεία και να ανταγωνίζεται μέχρι τελικής πτώσεως τον κάνει ιδιαίτερα επικίνδυνο εχθρό. Μπορεί να γίνει κακός, γιατί αποζητά την εκδίκηση. Δεν πειράζει, αν δεν τον πειράξουν. Αν όμως τον ενοχλήσουν, μπορεί να γίνει ύπουλος και ανελέητος.

Οι επιθυμίες του Σκορπιού:
 Ο Σκορπιός, στην πραγματικότητα, αποζητά απλά πράγματα. Επιθυμεί τη δημιουργία οικογένειας, έναν πιστό και αφοσιωμένο σύντροφο και παιδιά που θα του δώσουν την ικανοποίηση ότι έχει συμβάλει σημαντικά και αυτός στη διαιώνιση του είδους.

Οι φαντασιώσεις του Σκoρπιού:
Η φαντασίωση που «φτιάχνει» ένα Σκορπιό έχει να κάνει με παιχνίδια εξουσίας. Θέλει να κυριαρχεί επί των άλλων, τόσο ψυχικά όσο και πνευματικά. Θέλει να ακούν όλοι τις συμβουλές του και να υποτάσσονται στο θέλημα του. Ακόμη, ο Σκορπιός αποζητά την επιβεβαίωση μέσω του σεξ και φαντασιώνεται μια ισχυρή σεξουαλικότητα που προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση.

Οι ανομολόγητες αμαρτίες του Σκορπιού:
Η ζήλια είναι ίσως η μεγαλύτερη αμαρτία του Σκορπιού. Χωρίς να το συνειδητοποιεί, εξαιτίας της παρασύρεται εύκολα σε ανεξέλεγκτες πράξεις και πικρόχολα λόγια καθώς τον στρέφει στην εκδίκηση. Επίσης, μια από τις ανομολόγητες αμαρτίες του Σκορπιού έχει να κάνει με το σεξ και πολλές παραλλαγές του.

Το ερωτικό πεπρωμένο του Σκορπιού:
Το ερωτικό πεπρωμένο του Σκορπιού δεν μπορεί παρά να τρέφεται από το πάθος και τη σεξουαλική διέγερση. Δεν επιλέγει επιπόλαια συντρόφους. Αποζητά τον άνθρωπο που θα γίνει ο γονιός των παιδιών του.

Η διαίσθηση του Σκορπιού:
 Ο Σκορπιός είναι από τα λίγα ζώδια με ισχυρή διαίσθηση. Μπορεί να διαβάζει τις σκέψεις και να ψυχολογεί τους ανθρώπους, καταφέρνοντας με τον τρόπο αυτό ακόμη και να τους χειραγωγεί.

Η αξιοπρέπεια του Σκορπιού: Ο Σκορπιός αντιλαμβάνεται την αξιοπρέπεια ως σεβασμό και έλλειψη μεγάλης οικειότητας. Αντιπαθεί το ψέμα και την εξαπάτηση. Είναι πολύ περήφανος και, όπως σέβεται τους άλλους, έτσι απαιτεί να τον σέβονται και αυτόν.

Μοιραία ζώδια για το Σκορπιό
Ο Σκορπιός έχει καρμική σύνδεση με τους Διδύμους, τους Ζυγούς, τους Ιχθύς και τους Ταύρους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ταιριάζει μαζί τους. Όμως, το πάθος είναι κάτι που μπορεί να βρει σε αυτά τα ζώδια.

Πώς ερωτεύεται ο άνδρας
Ο άνδρας Σκορπιός, όσο υπομονετικός και καρτερικός κι αν είναι, στον έρωτα τα θέλει όλα «τώρα». Είναι κτητικός, πολλοί τον λένε «σατράπη», αλλά όλες οι πρώην του παραδέχονται ότι δεν έχουν γνωρίσει καλύτερο εραστή. Είναι μαέστρος στο σεξ. Κατευθύνει το ερωτικό παιχνίδι και κοντρολάρει τους ρυθμούς. Δεν του αρέσει να του επιβάλλονται, προτιμά να κρατά αυτός τα ηνία. Αφοσιώνεται στη σύντροφο του και καταφέρνει να τη μαγέψει με τα γλυκόλογα του. Βιώνει τη σεξουαλικότητα του χωρίς αναστολές και πιστεύει στο ρητό «Στο κρεβάτι όλα επιτρέπονται, αρκεί να θέλουν και οι δύο». Δεν στοχεύει μόνο στο σώμα αλλά κυρίως στο πνεύμα. Δεν θα μπορούσε ποτέ να πάει με μια γυναίκα που δεν μπορεί να αγγίξει τις ευαίσθητες εσωτερικές χορδές του.

Πώς ερωτεύεται η γυναίκα ΣκορπιόςΗ γυναίκα Σκορπιός είναι απρόβλεπτη σε θέματα του έρωτα. Με κύριο κίνητρο τις επιθυμίες και το πάθος της, όταν αγαπά, αγαπά πολύ. Αφοσιώνεται στον έρωτα και του δίνεται ολοκληρωτικά. Εντυπωσιάζει με τη γοητεία και το σαγηνευτικό βλέμμα της. Ακόμη κι αν πρόκειται για μια γυναίκα μέτριας εξωτερικής εμφάνισης, δύσκολα περνά απαρατήρητο το σεξαπίλ και η ρομαντική αύρα της. Στη γυναίκα Σκορπιό αρέσει το σεξ σε ασυνήθιστα μέρη και υπό ασυνήθιστες συνθήκες. Αγαπά το κρυμμένο και γρήγορο σεξ με αινιγματικούς συντρόφους, που θα πρέπει να είναι ορμητικοί, παθιασμένοι αλλά και εχέμυθοι. Θα απομακρυνθεί αμέσως από αυτόν που θα προδώσει τα μυστικά τους. Όταν όμως τα πράγματα στον έρωτα δεν κυλούν όπως τα περίμενε, εκδηλώνει ξεσπάσματα ζήλιας. Πάντως, όταν ανακαλύψει τον άνδρα της ζωής της και δημιουργήσει μαζί του οικογένεια, αφοσιώνεται πλήρως, εξακολουθώντας να εφευρίσκει τρόπους για να ανανεώνει τη σεξουαλική ζωή και των δύο.

Ο Σκορπιός στην κουζίνα
Ο Σκορπιός έχει ιδιαίτερη σχέση με την κουζίνα. Είναι αρκετά εκκεντρικός τόσο στις επιλογές όσο και στα γούστα του. Δεν είναι απαιτητικός, αλλά, όταν του δίνεται η ευκαιρία, πειραματίζεται και αναζητεί νέες γεύσεις. Λατρεύει τα πουλερικά, τα γλυκόξινα, τα μύδια, τα μανιτάρια και τα λαχανικά. Συμπαθεί το ψάρι αλλά και τις σούπες. Αποφεύγει τα τυποποιημένα φαγητά και προτιμά, ακόμη κι αν δεν έχει χρόνο, να ετοιμάζει σπιτικό φαγητό. Έχει αδυναμία στην πικρή σοκολάτα και το κόκκινο κρασί, ενώ, όταν βγαίνει, συνήθως επιλέγει να πιει τσάι το απόγευμα και μπύρα το βράδυ. Οι μαγειρικές επιδόσεις του Σκορπιού δεν είναι ποτέ σταθερές. Η τάση του να μη συμβουλεύεται τον τσελεμεντέ αλλά να δημιουργεί μόνος του φέρνει συνήθως απρόβλεπτα αποτελέσματα, πότε πετυχημένα και πότε αποτυχημένα. Όπως και να 'χει, του αρέσει να πειραματίζεται. Αυτό που κάνει τις δημιουργίες του ξεχωριστές είναι η χρήση σπάνιων βοτάνων και μπαχαρικών. Όταν ο Σκορπιός δεξιώνεται τους φίλους του, δημιουργεί ένα μυστηριακό κλίμα στο τραπέζι. Επιλέγει τραπεζομάντιλα σε σκούρες αποχρώσεις και προτιμά το χαμηλό φωτισμό, ακόμη και τα κεριά. Δεν αποκαλύπτει τις δημιουργίες του εκ προτέρων και αφήνει τους καλεσμένους του να έχουν τον τελευταίο λόγο.

Ο Σκορπιός οικοδεσπότης
Ο Σκορπιός δεν συνηθίζει να καλεί ο φίλους στο σπίτι. Αυτό μπορεί να οφείλεται στην εσωστρέφεια ή την περιορισμένη κοινωνικότητα του. Αν τελικά καλέσει κόσμο στο σπίτι, ίσως πίσω από την πρόσκληση να κρύβεται κάποια σκοπιμότητα. Πάντως, προσπαθεί να είναι ευγενικός και κάποιες φορές αποδεικνύει ότ έχει τακτ.

Ο Σκορπιός στο εστιατόριο
Ο Σκορπιός δεν θεωρεί ότι αξίζει να ξοδέψει πολλά λεφτά σε ένα εστιατόριο. Είναι οικονόμος χωρίς να είναι τσιγκούνης. Δεν συνηθίζει να συχνάζει σε ακριβά εστιατόρια. Προτιμά πιο πρόχειρες στάσεις και βολικά μέρη, όπου θα νιώθει «σα στο σπίτι » του. Γνωρίζει πολύ καλά τα μέρη της γειτονιάς του, τα οποία προτιμά περισσότερο από άλλα, άγνωστα. Μπορεί όμως να τον εντυπωσιάσει κάποιο εστιατόριο σε μια κακόφημη συνοικία ή ένα μέρος με αινιγματική ιστορία.

Σκορπιός με ωροσκόπο...
Κριό: Δυνατός συνδυασμός, που δείχνει μεγάλη αποφασιστικότητα και ηγετική φιλοδοξία. Το πάθος «παίρνει σάρκα και οστά».

Ταύρο: Ιδιαίτερα ερωτικός συνδυασμός. Το σεξ συνδυάζεται αρμονικά με το συναίσθημα.

Διδύμους: Μεγάλες διακυμάνσεις στις διαθέσεις. Η αισιοδοξία γρήγορα μετατρέπεται σε μελαγχολία.

Καρκίνο: Έντονη επιθυμία για τη δημιουργία μεγάλης οικογένειας. Επιδιώκει να παίξει το ρόλο του πάτερ-φαμίλια.

Λέοντα:Δύσκολος συνδυασμός που μαρτυρά έναν υπερβολικά φιλόδοξο και ματαιόδοξο χαρακτήρα. Ερωτικές κατακτήσεις που μπορεί να διαλύονται λόγω αλαζονείας.

Παρθένο: Πολύ καλή μνήμη και εξυπνάδα που εντυπωσιάζει. Οξυδέρκεια και οργάνωση αποτελούν το συνδυασμό της επιτυχίας.

Ζυγό: Περίεργος συνδυασμός που μαρτυρά αντιφατική προσωπικότητα. Τα πικρόχολα σχόλια «στολίζονται» με ευγένεια και τα επικριτικά υπονοούμενα μπορεί να περάσουν απαρατήρητα χάρη στην υποκριτικότητα που τα διέπει.

Σκορπιό: Όλα τα σκορπίσια χαρακτηριστικά στο ζενίθ: πάθος, εσωστρεφείς επιμονή και σταθερότητα. Μπορεί να αγαπήσει σφοδρά.

Τοξότη: Μεγάλη πίστη σε ιδανικά. Αγωνιστής και φιλόδοξος, πολεμά το άδικο και υπερασπίζεται το δίκαιο.

Αιγόκερω: Συνδυασμός που δείχνει, δύσκαμπτο χαρακτήρα και τάση για επιβολή. Συνεπής και αξιόπιστος, δεν σηκώνει αντιρρήσεις.

Υδροχόο: Απρόβλεπτος χαρακτήρας, πολλά σκαμπανεβάσματα, άστατη ερωτική ζωή και πολλά ρίσκα.

Ιχθύς: Ρομαντικός και ευαίσθητος συνδυασμός που δείχνει ανάγκη για αγάπη και έρωτα. Φαντασία στο σεξ και πίστη σε ιδανικές σχέσεις.

Soula_1

Σκορπιός - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου
Οι Σκορπιοί είναι γνωστοί για τον έντονο ερωτισμό τους και τον μυστηριακό μαγνητισμό που ασκούν στο περιβάλλον τους. Δύσκολα να τους καταλάβεις, και ακόμα δυσκολότερο να συμβιώσεις μαζί τους. Αναζητούν την γνησιότητα και την ένταση στην ζωή τους, και είναι ανήσυχοι και ασυμβίβαστοι. Διαθέτουν ένα αλάνθαστο ένστικτο, και μπορούν να διαβάζουν την σκέψη σας από πολύ μακριά. Μην αποπειραθείτε να τους κρύψετε κάτι. Θα το καταλάβουν, και απλά θα χάσετε την εμπιστοσύνη τους. Είναι το ζώδιο τού θανάτου και της αναγέννησης. Στην ζωή τους ποτέ δεν θα ακολουθήσουν τον εύκολο δρόμο, και οι εμπειρίες τους είναι υποψήφιες για θεατρικά δράματα. Δείχνουν μία ιδιαίτερη στάση απέναντι στην ζωή και προ πάντων στον έρωτα. Αναζητούν το βάθος και το μάξιμουμ σε ότι κάνουν. Το πάθος γενικά κυριαρχεί στην ζωή τους, κι αν δεν το βρίσκουν δυστυχούν.


Ο ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Ο άνδρας Σκορπιός κυριαρχείται από τις επιθυμίες του, και για να τις βρει θα κινήσει γή και ουρανό. Το πάθος του για την ζωή είναι ακατανίκητο, και πολύ περισσότερο οι ερωτικές του επιθυμίες. Διαθέτει έναν ανυπέρβλητο μαγνητισμό, και σίγουρα δεν μένει απαρατήρητος στο πέρασμά του. Στην ερωτική του ζωή θα αναζητήσει το πάθος, αλλά και την γνησιότητα. Παρʼόλο που διακατέχεται από τις έντονες ερωτικές του παρορμήσεις, εντούτοις, δεν είναι απʼ αυτούς που τους αρέσει να παίρνουν την ερωτική τους ζωή στα αστεία. Αναζητούν την συμμετοχή ψυχή τε και σώματι, και όταν την βρουν θα δώσουν και τα εσώψυχά τους στην ερωτική ιεροτελεστία, που θα αποτελέσει μία πρωτόγνωρη εμπειρία για κάθε ερωτικό τους σύντροφο. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την ηφαιστειακή τους ερωτική συμπεριφορά. Απλά, οποιοσδήποτε γευτεί μία ερωτική εμπειρία με έναν Σκορπιό, θα έχει κάνει σίγουρα ένα μεγάλο βήμα για την προσωπική του ολοκλήρωση.


Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Οι γυναίκες Σκορπιοί, είναι τα πιο περίεργα και παθιασμένα θηλυκά τού πλανήτη. Είναι μυστηριώδεις και συχνά ακατάληπτες. Αναζητούν τον νόημα στην ζωή τους στις πιο απόμακρες γωνιές των φιλοσοφικών τους αναζητήσεων, και συνήθως είναι δύσκολο να το βρουν. Δεν συμβιβάζονται εύκολα, και τα γούστα τους είναι δύσκολα και μεταβλητά. Αντιμετωπίζουν κρίσεις στην ζωή τους, καθώς ψάχνουν να βρουν απεγνωσμένα αυτό που ελάχιστοι μπορούν να τις το δώσουν. Στην ερωτική τους ζωή τα θέλουν όλα ή τίποτε. Δεν μπορούν να προσποιηθούν ούτε να παίξουν με την σεξουαλικότητά τους. Η ερωτική πράξη είναι κάτι ιερό για αυτές. Στην πράξη μπορούν να υποδυθούν όλους τους ρόλους, και κυριολεκτικά να ρουφήξουν τον εραστή τους. Η διαίσθησή τους είναι τρομακτική , και κυριολεκτικά επικοινωνούν με την ματιά τους και το ένστικτό τους. Η ζήλια τους αποτελεί για αυτές το πιο σατανικό σαράκι στην ζωή τους. Αν πληγωθούν ερωτικά, μπορεί κυριολεκτικά να ισοπεδώσουν τον εραστή τους, ή και να αυτοκαταστραφούν. Αν είστε από αυτούς που τους αρέσει να παίζουν με το ταίρι τους, απλά ξεχάστε τες.


ΟΙ ΕΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΖΩΝΕΣ

Οι πιο ερωτογενείς τους ζώνες είναι αυτές ακριβώς που παράγουν την ερωτική πράξη, τα γεννητικά τους όργανα. Οι ευαισθησίες τους είναι τρομακτικές, και η διέγερσή τους είναι αυτόματη. Η θηλυκιά Σκορπίνα, μπορεί απλά να διεγερθεί και με το που θα σταυρώσει τα πόδια της. Ακόμα διεγείρονται εύκολα από τις φαντασιώσεις τους, και η στάση που προτιμούν είναι το 69.


ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ

Δεν είναι εύκολο να τους πλησιάσετε, καθώς αποτελούν το μεγαλύτερο αίνιγμα τού ζωδιακού. Οι διαθέσεις του διαφέρουν από μέρα σε μέρα, και γενικά στο ερωτικό τους παιγνίδι αντιδρούν ενστικτωδώς. Μπορεί να ερεθιστούν από τις πιο περίεργες καταστάσεις, και ποτέ δεν θα μπορέσουν να εξηγήσουν τι είναι αυτό που τους δημιούργησε την έλξη. Ο κόσμος τους είναι βαθύς και ακατάληπτος, και πολλές φορές αμφισβητείται κι από αυτούς τους ίδιους. Υπάρχουν όμως κάποιες απλές συνταγές για να κεντρίσετε το ενδιαφέρον τους. Μην κάνετε φτηνό χιούμορ, και μην δείχνετε φτηνοί στα μάτια τους. Μην προσποιείστε σε τίποτε, και προσπαθήσετε να κεντρίσετε την ιδιόρρυθμη και βαθιά ιδιοσυγκρασία του. Δείξτε θάρρος ή γίνετε ιδιαίτερα ευάλωτοι. Και πάνω απʼόλα μην λέτε πολλά λόγια χωρίς λόγο.


ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ

ΜΕ ΚΡΙΟ
Μία ιδιαίτερα έντονα ερωτική σχέση, καθώς το Κριάρι αγγίζεται από την μυστηριακή φύση τού Σκορπιού. Όμως οι ιδιοσυγκρασίες τους διαφέρουν, και στην πορεία η σχέση τους δεν αντέχει.

ΜΕ ΤΑΥΡΟ
Σίγουρα υπάρχει έντονη έλξη μεταξύ τους. Αν και μπορούν να ταιριάζουν στην καθημερινότητά τους, όμως η σχέση τους είναι αμφίβολο αν έχει διάρκεια, καθώς ο Ταύρος αδυνατεί να διεισδύσει στα άδυτα τού Σκορπιού.

ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ
Σεξουαλικά μπορεί να τα πάνε καλά, αλλά ο Δίδυμος θα αποδειχτεί συχνά εκνευριστικός για τις πραγματικές ανάγκες τού Σκορπιού, που είναι πιο σοβαρές και βαθιές. Ένας δύσκολος γάμος.

ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ
Μία ιδανική σχέση, ειδικά αν ο Καρκίνος είναι η γυναίκα. Έντονα ερωτικοί και οι δυο, καταλαβαίνουν τις ανάγκες ο ένας τού άλλου, και ο Καρκίνος βρίσκει άνετα προστασία και κατανόηση στον Σκορπιό. Η σχέση τους μπορεί να απογειωθεί, αν υπάρχει πραγματική αγάπη. Ένας πετυχημένος γάμος.

ΜΕ ΛΕΟΝΤΑ
Δυναμικά και αδιάλλακτα ζώδια και τα δύο, δύσκολα μπορούν να ξεπεράσουν και να λειάνουν τις διαφορές τους. Κυριαρχικοί και οι δύο, απλά θα παίξουν ένα ντέρμπι, όπου μπορεί να μην υπάρξει νικητής.

ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ
Ένας πολύ καλός συνδυασμός, που βασικά βασίζεται στα υψηλά ιδανικά της φιλίας. Ερωτικά υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αν ο Παρθένος αρνηθεί να ξεπεράσει κάποιες διαχωριστικές γραμμές, και να γίνει πιο ριζοσπαστικός και γενναιόδωρος.

ΜΕ ΖΥΓΟ
Μία δύσκολη σχέση, όπου μπορεί να υπάρξει κατανόηση και επικοινωνία, αλλά στην πορεία θα δείξει τις αδυναμίες της. Οι Ζυγοί αποδεικνύονται πιο ελαφρείς και αβασάνιστοι για τους δραματοποιούς Σκορπιούς.

ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ
Μία σχέση που σίγουρα έχει ενδιαφέρον, και μπορεί να γίνει εκρηκτική σε ορισμένες περιόδους, αλλά εγκυμονεί πολλούς κινδύνους στην συνέχεια. Η αχίλλειος πτέρνα τους, η ζήλια θα φάει την σχέση σας το αδηφάγο σαράκι, και η αντιπαράθεση θα είναι ολέθρια.

ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ
Οι Τοξότες δύσκολα ταιριάζουν με τα ζώδια τού νερού που αγαπούν πολύ το σπίτι τους. Εντούτοις ο Τοξότης μπορεί να δώσει κάποια ιδιαίτερα ερεθίσματα και ενδιαφέρον στον Σκορπιό, που μέχρι ενός σημείου θα μείνει ικανοποιημένος από αυτήν την σχέση, όχι όμως για πάντα.


ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Μία καλή σχέση, και πολύ καλύτερη για γάμο. Πολύ καλή συνεννόηση, καθώς οι συχνότητές τους συντονίζονται απόλυτα. Ερωτικά τα πάνε καλά, και στην πορεία ο Αιγόκερως υποδέχεται ευχάριστα την πιο συναισθηματική φύση τού Σκορπιού.

ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ
Υπάρχουν κάποια πολύ δυνατά σημεία στην σχέση τους, καθώς ο Σκορπιός δελεάζεται από το ανοιχτό μυαλό τού Υδροχόου, αλλά στην πορεία δεν τον ικανοποιεί η συναισθηματική του ανταπόκριση που είναι πιο ουδέτερη απ΄όσο χρειάζεται. Ένας μέτριος γάμος με συμβιβασμούς.

ΜΕ ΙΧΘΥ
Μία ιδιαίτερα ικανοποιητική σχέση, καθώς υπάρχει ένταση και συντονισμός στην ερωτική τους ζωή, και ο Ιχθύς δελεάζεται από τον δυναμισμό τού Σκορπιού, ενώ ο Σκορπιός καλύπτεται πλήρως από την συναισθηματική του ανταπόκριση. Ένας εξαιρετικός γάμος.

NoName

Αυτοκαταστροφικός όταν αισθάνεται περικυκλωμένος από την φωτιά. Με το ίδιο του το κεντρί μπορεί να δώσει την χαριστική βολή στον εαυτό του χωρίς να περιμένει να το κάνουν οι άλλοι ή οι συνθήκες.