Εκδόσεις & συγγραφείς αστρομεταφυσικής

Ξεκίνησε από AdminForum, Νοεμβρίου 08, 2006, 11:00:33 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

AdminForum

Στο θέμα αυτό μπορούν οι χρήστες να προβάλουν όλες τις εκδόσεις ή τους εκδοτικούς, οίκους, ή συγγραφείς που αφορούν την ενότητα αστρολογία.
Το a33.gr δεν έχει κανένα οικονομικό όφελος από αυτό. Άρα μπορείτε είτε εσείς ως χρήστες του a33 να προβάλετε τα έργα και τις εκδόσεις που υπάρχουν είτε οι ίδιοι οι εκδοτικοί οίκοι ή οι συγγραφείς των έργων εδώ χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Ελπίζουμε η πρωτοβουλία μας αυτή να βοηθήσει τους δημιουργούς και τους εκδοτικούς οίκους , στην διάδοση των έργων τους με τους αναγνώστες και επισκέπτες που έχει το α33.

Ενδεικτικά βάζουμε ένα πρώτο url εμείς (ώστε κάνοντας πάνω του το quote να έχετε παράδειγμα πως γίνετε) και μη διστάσετε να μας ρωτήσετε πως μπορείτε να το κάνετε από μόνοι σας.

Αν κάποιο έργο ή εκδοτικός οίκος που επιθυμείτε να προβάλετε δεν έχει δικτυακό τόπο παρακαλούμε να έχετε φροντίσει να αναρτήσετε έστω μια μικρή φωτογραφία και να γράψετε τίτλο έργου συγγραφέα εκδοτικό οίκο και μπορείτε να το προβάλετε εδώ.

Αν ο οποιοσδήποτε συγγραφέας ή εκδοτικός οίκος επιθυμεί να προβάλουμε το έργο του σε αυτή την ενότητα χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση (ή άλλη υποχρέωση) και δεν επιθυμεί να κάνει εγγραφή στο a33 για να το κάνει από μόνος, του ας στείλει email ή μήνυμα (PM) στο adminforum με συνημμένη φωτογραφία και ότι συνοδευτικό κείμενο κρίνει χρήσιμο να το κάνουμε αντί αυτού.

a33