Ειδήσεις:

Το φτιάχνουμε ακόμα.. υπομονή ...

Main Menu

ηνεα κετροδεξια

Ξεκίνησε από sevenseas, Δεκεμβρίου 23, 2013, 03:28:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

κώστας

Το θέμα δεν είναι...

[size=13]Το τελευταίο πράγμα που θέλει ο sevenseas είναι να του γαμάς το θέμα. Έχει την απόλυτη δικαιοδοσία σ' αυτό. Γενικότερα, οι μανταρίστρες (εκ του moderators) οφείλουν σεβασμό στα θέματα των χρηστών.[/size]
eLe

black_velvet

[quote user="κώστας" post="374619"]

[size=13]Το τελευταίο πράγμα που θέλει ο sevenseas είναι να του γαμάς το θέμα. Έχει την απόλυτη δικαιοδοσία σ' αυτό. Γενικότερα, οι μανταρίστρες (εκ του moderators) οφείλουν σεβασμό στα θέματα των χρηστών.[/size][/quote]

Σ'αυτό θα συμφωνήσω απόλυτα.
Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος που πάντα διαφωνούσα με την χρήση του ίδιου nick name και για την έκφραση προσωπικών απόψεων στα διάφορα θέματα από τη μια, αλλά και για την διαχείριση.

Από την άλλη πλευρά όμως, είναι πολύ λεπτές οι ισορροπίες. Διότι ακόμη και η Διαχειριστική Ομάδα έχει το δικαίωμα στην άποψη και την έκφραση αυτής, όπως ακριβώς και κάθε άλλος χρήστης. Οι υποχρεώσεις αλλά και τα δικαιώματα είναι ακριβώς τα ίδια για όλους τους χρήστες. Λίγος σεβασμός στη Δ.Ο. που έχει επιφορτιστεί και κάποια επιπλέον καθήκοντα εδώ μέσα, χωρίς να έχει καν την υποχρέωση (αλλά μόνο για να βοηθήσει), ε, δεν βλάπτει πού και πού.  ;-)

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους!
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

κώστας

[size=13]Σημασία έχει ότι συμφωνούμε σ' αυτό.[/size]
eLe

pixie

[quote user="κώστας" post="374619"]Το θέμα δεν είναι...

[size=13]Το τελευταίο πράγμα που θέλει ο sevenseas είναι να του γαμάς το θέμα. Έχει την απόλυτη δικαιοδοσία σ' αυτό. Γενικότερα, οι μανταρίστρες (εκ του moderators) οφείλουν σεβασμό στα θέματα των χρηστών.[/size][/quote]
Καλημέρα! Θα ήθελα τη γνώμη σου κώστα, τι γίνεται όταν ο ίδιος ο θεματοθέτης ''καταστρέφει'' το θέμα του εξ αρχής σχεδόν [με ειρωνείες θες, υβριστικά χωρίς λόγο στην απ. 12 θες] δίνοντας έτσι σαφώς και στους άλλους το δικαίωμα ανάλογης απάντησης.
 
Και επειδή αναφέρθηκες σχετικά, την έλλειψη σεβασμού εκ μέρους των moderators πού την είδες? :roll:
Και επειδή μιλάμε για σεβασμό στον συνομιλητή μας, πώς εξηγείς το ότι εγώ πχ. ενοχλήθηκα εξαιρετικά με την απάντηση Νο 2 στο δεύτερο σκέλος αυτής? ;-)

Βlack_velvet, ευχαριστούμε για τις ευχές σου και ανταποδίδουμε.  Συμφωνώ σε όσα λες, διαφωνώ με το να υπάρχουν περισσότερα του ενός ψευδώνυμα για το ίδιο πρόσωπο. Δεν χρειάζονται μάσκες.

κώστας

eLe

pixie

[quote user="κώστας" post="374625"][/quote]
Κοίτα, η εξήγηση είναι όντως απλή: έχεις χάσει την ψυχραιμία σου και παραφέρεσαι αγενώς απέναντί μου για άλλη μια φορά. Και επειδή εκτός από τους συνομιλητές μου οφείλω σεβασμό και στον εαυτό μου, σου κάνω αρχικά μια γενική σύσταση για ευπρέπεια στον λόγο και θα ήθελα να το σεβαστείς. ;-)
 
Ελπίζω να καταλαβαίνεις με τη σειρά σου τους λόγους που δεν θα απαντήσω συγκεκριμένα σε όσα αναφέρεις, το κακό στυλ δεν με αφορά.

Την καλησπέρα μου! :smile:

κώστας

eLe

pixie

Ό,τι νάναι... Λυπάμαι ειλικρινά που κάποιος εκτίθεται έτσι χωρίς λόγο... :sad:

Ας ελπίσουμε ότι εκτονώθηκες οπότε πάμε γι' άλλα!

black_velvet

[quote user="pixie" post="374624"]

Συμφωνώ σε όσα λες, διαφωνώ με το να υπάρχουν περισσότερα του ενός ψευδώνυμα για το ίδιο πρόσωπο. Δεν χρειάζονται μάσκες.[/quote]

Μόνο που εγώ δεν μίλησα ποτέ για μάσκες. Πώς σου ήρθε αυτό πάλι;
Με αναγκάζεις να διευκρινίσω (ξανά μανά!) ότι δεν είπα ποτέ να μην λέμε ποιοι είμαστε. Γι'αυτό και ποτέ δεν έκρυψα ότι πίσω από το πληκτρόλογιο της mauroula είμαι και πάλι εγώ. Άποψή μου, και δικαίωμά μου και να την εκφράσω αλλά και, πολύ περισσότερο, να την κάνω πράξη.  ;-)


ΤΕΛΟΣ του OFF Topic!!  ;-)


Καλή Χρονιά!

Αλήθεια, ο θεματοθέτης τι απέγινε;;  :roll:
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

κώστας

[align=justify][size=13]Τώρα που πέρασαν τα Χριστούγεννα, ήρθε και το νέο έτος, με υγεία, ευτυχία και όλα τα καλά, χαρήκαμε και τις χιονισμένες βουνοκορφές από την τηλεόραση (το ίδιο είναι σαν να είμασταν εκεί, ελπίζω να μην αμφιβάλλει κανείς) δεν είναι καιρός να σταματήσει η κουκκιδόπτωση στην οθόνη; Ή, να το θέσω αλλιώς, υπάρχει κανένας που του αρέσει αυτό το πράμα;[/size][/align]
eLe

KostasD33

λύσαξες λέμε.....


(το μαμίσαμε το θέμα και θα γίνει ενα καθάρισμα)

κώστας

[size=13]Πες μου ποιους υποστηρίζεις να σου πω ποιος είσαι.[/size]
eLe

saliara

Κοίτα χαμό που φέρνει "ηνεα κετροδεξια"
Μη τσακώνεστε... Μου δημιουργούνται (κι άλλα) ψυχολογικά...  :cry: