Ειδήσεις:

Το φτιάχνουμε ακόμα.. υπομονή ...

Main Menu

Θέλω να παντρευτώ.....

Ξεκίνησε από Alths, Απριλίου 01, 2008, 02:07:06 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

pixie

[quote user="KostasD33" post="376405"]πως τα καταφέρνετε και παντρεύεστε και ξαναπαντρεύεστε....

Εγώ μία φορά έκανα το έκανα και δεν το ξανακάνω.....
(άσε που δεν χώρισα γμτ... αλλά αυτό είναι λεπτομέρειες)[/quote]
Αν καταφέρνεις να διατηρείς έναν γάμο ουσίας με ισότιμες συνθήκες χωρίς εκείνους τους τρελούς συμβιβασμούς που σου στερούν τον αέρα που ανασαίνεις, τα όργια μιας επιφανειακής συνύπαρξης, σε συγχαίρω ειλικρινά!
Α, και χωρίς διπλοπαρκαρίσματα βεβαίως... ;-)

Πολλές φορές οι γυναίκες είναι εκείνες που έχουν τεράστια αποθέματα υπομονής και κατανόησης λόγω εξάρτησης, κι έτσι κρατιέται ένας γάμος... γενικότερα το λέω για να μην παρεξηγηθώ... αλλά αυτό δεν προσφέρει αρκετά σε επίπεδο προσωπικής ανάπτυξης, εξυπηρετεί απλά καθημερινές ανάγκες ίσως, συνήθεια ίσως, μια εικόνα προς τα έξω ίσως, συνεργασία στο μεγάλωμα των παιδιών... ένα κλειστό συμβόλαιο ανάμεσα σε δυο ανθρώπους που προσπαθούν μεν για τα κοινά, αλλά δεν είναι και χαρούμενοι με τη ζωή τους πιθανόν.
Αν και πολύ μικρή σε ηλικία κάποτε αρνήθηκα να μπω σε τέτοια διαδικασία, επέλεξα να μαζέψω τα κομμάτια μου και να τα χάσω όλα, εννοώντας τη σιγουριά ή την εξασφάλιση ή κι εγώ δεν ξέρω τι θα μπορούσε να προσφέρει ένας γάμος αυτής της μορφής και από τότε σε όποια σχέση ή γάμο έχω ξαναδημιουργήσει στη ζωή μου αναζητώ μόνο ουσία.

cuba

παντρευτηκα!!! με  συμφωνο συμβιωσης!!!