Ειδήσεις:

Το φτιάχνουμε ακόμα.. υπομονή ...

Main Menu

Σχέδια για το μέλλον...

Ξεκίνησε από Enia, Μαΐου 10, 2005, 03:03:26 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kapoia_za

..αποκαλύφθηκα..το ομολογώ πως είναι άβολο.
σχεδιάζω λοιπόν την άμεση ξανακάλυψη :)

fortune

Χαιρομαι ,που το θεματακι ξανανεβηκε μετα απο τοσα χρονια!(Θυμαμαι οτι για να γραψω τοτε τις σκεψεις μου,μου ειχε παρει αρκετο χρονο!)

f.

larus audouinii

Σκάβε fortune  :grin:

Ζαχαρένια όχι! ...βέβαια εσύ ξέρεις .... ;-)
 Την καλησπέρα μου

fortune

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:   ;-)  ;-)  :smile:  :smile:

pixie

Τα σχέδια για το μέλλον είναι σαν να κάνεις είσοδο στην αβεβαιότητα. Άδικος κόπος!
Το να οργανώνεις τη ζωή σου στις ανάσες του μέλλοντος είναι θέμα για μυθιστόρημα και τίποτα άλλο.

KostasD33

Τελευταία σχεδιάζω το μέλλον μου ευάερο, ευήλιο αλλά και σκιερό και να μη μπάζει βροχές από παντού....
Να έχω και θέα ανεμπόδιστη όποτε το θέλω και κατεβασμένα τα ρολά για να μη είμαι εγώ η θέα όποτε το θελουν...

Χρειάζομαι γη για να πατήσω ή ταράτσα για να ακουμπήσω.

larus audouinii

Ήμασταν μια γενιά, της σειράς μου, διαφορετική απο την σημερινή. Παιδιά της επαρχίας γαλουχημένα στις συνήθειες της, με φιλότιμο, σεμνότητα, κάποιες αρχές. Κάποιοι έκαναν όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον με όπλο την εκαπίδευση. Τα κατάφεραν.
Η τελευταία μας κουβέντα με τον Θράσο στο γραφείο του ήταν οι πολλές ώρες δουλειάς, η πίεση και το στρες ενός δικηγόρου. Περνούσαμε όμορφα. Η ιδέα του να αποφασίσεις να σταματήσεις να δουλεύεις με εντατικούς ρυθμούς και να το κλείνεις ώστε να αφιερώσεις τον περισσότερο χρόνο στην οικογένεια, στην ζωή σε ανθρώπινες συνθήκες, με έβαλε σε σκέψεις, την επικρότησα. Και του το είπα. Δεν το εφαρμόζουν πολλοί.
Τελευταία για χάρη μιας  επέμβασης που έκανα μου έκρυψαν (απίστευτο) πως  ο φίλος μου πάνω από 30 χρόνια πέθανε. Ξαφνικά από μια αυτοάνοση ασθένεια, από το πουθενά σχεδόν. Ούτε κάπνιζε, ούτε έπινε και μάλλον η  ζωή του ήταν γεμάτη από λάιτ συνήθειες.
Έχω αναθεωρήσει προ πολλού πολλά πράγματα. Έχω καταλήξει πως μάλλον ο τρόπος που σκεφτόμαστε δημιουργεί την πραγματικότητά μας. Γνώριζα το "βλέπω, ακούω, αισθάνομαι, κατάλαβα μόνη μου το σταμάτα, κοίταξε, ξανάκουσε. Προσπαθώ λοιπόν να αναβαθμίσω την ποιότητα ζωής του τώρα. Να είμαι ευτυχισμένη με αυτά που έχω. Να έχω πλέον λιγότερες ευθύνες. Να προσέχω ώστε να αφήνω επιτέλους χώρο για μένα. Και κάθε πρόβλημα το βλέπω σαν μια καλή ευκαιρία.  ;-)

Το σύστημα υγείας, ιδιαίτερα σήμερα, έχει ελαττώματα. Ας μην ξεχνάμε μόνοι μας να ενημερωνόμαστε για θέματα υγείας, να κάνουμε συχνά όλες τις απαραίτητες εξεάσεις πρόληψης.

larus audouinii

[quote user="KostasD33" post="373785"]Τελευταία σχεδιάζω το μέλλον μου ευάερο, ευήλιο αλλά και σκιερό και να μη μπάζει βροχές από παντού....
Να έχω και θέα ανεμπόδιστη όποτε το θέλω και κατεβασμένα τα ρολά για να μη είμαι εγώ η θέα όποτε το θελουν...

Χρειάζομαι γη για να πατήσω ή ταράτσα για να ακουμπήσω.[/quote]
 :smile: