Ειδήσεις:

Το φτιάχνουμε ακόμα.. υπομονή ...

Main Menu

S P E C I A L I S T

Ξεκίνησε από webmaster, Δεκεμβρίου 01, 2003, 02:53:33 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

webmaster

Στις κατηγορίες θεμάτων ειδικού ενδιαφέροντος όπως το παρόν  ΤΕΧΝΙΚΑ προβλέπεται να υπάρχει και τουλάχιστον ένας ειδικός (Specialist) χρήστης.
   Εκτός λοιπόν των γενικού ενδιαφέροντος θεμάτων και αντιπαραθέσεων απόψεων που αναπτύσσουν όλοι οι χρήστες όπως σε όλες τις άλλες κατηγορίες ο Specialist μπορεί να απαντά σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτονται με την ευθύνη του λόγου ενός ειδικού.
π.χ
      πολεοδομικά και κατασκευαστικά ερωτήματα
      θέματα αυθαίρετων
      θέματα εκτιμήσεων ακινήτων
      οικοδομισημοτητες αρτιότητες
ή ότι άλλο άπτεται ειδικότητας Μηχανικού (αρχιτέκτονα, πολιτικού, μηχανολόγου, τοπογράφου) ή και τεχνικού

   Το Site φροντίζει ώστε  να δίνει τον τίτλο του ειδικού μόνο σε άτομα που διαθέτουν τους τίτλους ή την επαγγελματική εμπειρία σε τομείς που δεν απαιτείτε τίτλος σπουδών ώστε τα αναγραφόμενα επαγγελματικά δεδομένα που έχουν δηλωθεί, στο PROFILE των Specialist, να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

  Ευθύνη των προτάσεων ή των απαντήσεων των Specialist το έχουν αποκλειστικά οι ίδιοι.
  Ευθύνη αποδοχής ή όχι των προτάσεων των Specialist  είναι αποκλειστικά του εκάστοτε χρήστης επισκέπτη του Forum οι οποίοι μπορούν να βγάζουν επικουρικά συμπέρασμα από την όλη πορεία των Specialist σ αυτό τον χώρο.

  Το site και οι διαχειριστές του δεν έχουν καμία ευθύνη για τα γραφόμενα από τους Specialist

  Στην Διάθεση χρηστών, τα τηλέφωνα και η επαγγελματική διεύθυνση των Specialist, εφόσον χρειάζεστε περαιτέρω συνεννόηση για μια πιο άμεση επικοινωνία, με την ανάλογη επαγγελματική τιμολογιακή πολιτική εκάστου.