Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 387
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 318
  • Total: 318

Γυναίκες άνω των 40 .....

Ξεκίνησε από Belladona, Δεκεμβρίου 05, 2011, 04:37:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

MEGA 1

katinaki

Παράθεση
Παράθεσηπες τα ρε pixie!

Πάντως δεν συζητάει καν ο MEGA1 μήπως κάνει λάθος! απλά δηλώνει  τη δική του αλήθεια, και αυτή πρέπει να δεχτούν όλοι!  :?

Αξιότιμο κατινάκι για πολλούς φαίνεται ότι η "συζήτηση"  είναι να στάζουμε μέλι ο ένας για τον άλλο και γενικά να "εχουμε όλοι δίκιο"!
Ε λοιπόν λυπάμαι αλλά.....όχι!

ενώ πολύ απλά πρεπει να δεχθουμε οτι μονο εσυ εχεις δικιο. Τι να πω τωρα? Μπορει η κυρια να κοιτουσε τους νεαρους δεν αντιλεγω, αλλά αν εκει διπλα δεν υπήρχε κάτι άλλο, εκτός από μπάζα... τι να έκανε κι αυτή?  :lol:

pixie

ΠαράθεσηΜα γιατί, θέλεις και μία φορά να το συζητήσουμε η πάλι πρέπει να πούμε όλοι τα καλύτερα και να "στάξουμε μέλι" για την συμπεριφορά των γυναικών σήμερα?
Ειλικρινής ερώτηση.

Αυτό που θέλω είναι να ξύσεις με το μυαλουδάκι σου την επιφάνεια των ανθρώπων και να εμβαθύνεις λίγο. Αυτά που λες δεν εκφράζουν την αντικειμενική πραγματικότητα αλλά εσένα και τον τρόπο που εσύ βλέπεις τα πράγματα!

Είναι θέμα λοιπόν του δικού σου αντιληπτικού συστήματος...

Τα μάτια σου δεν μπορούν να συλλάβουν παρά ένα ελάχιστο κομμάτι του κόσμου των γυναικών. Αυτά που παρατηρείς και βγάζεις τα συμπεράσματά σου δεν είναι τίποτα άλλο από τις δικές σου σκέψεις και εκφράζουν τον δικό σου υποκειμενικό τρόπο με τον οποίο έμαθες να εξηγείς τα φαινόμενα αγνοώντας την ψυχή των πραγμάτων που πιθανότατα έχει διαφορετική μορφή.

Σκάψε λίγο πιο βαθιά...

Ακόμα κι αν είναι αληθινό το περιστατικό που περιγράφεις... Γιατί μένεις εκεί αφού δεν σε αφορά? Γιατί δεν προσπερνάς και του δίνεις σημασία? Γιατί κρατάς τη συγκεκριμένη πληροφορία και μάλιστα τη μεταδίδεις αν είσαι άτομο άλλης κουλτούρας? Γιατί ασχολείσαι με κάτι ευτελές και δεν ποντάρεις σε κάτι που είναι στο ύψος σου? Γιατί εξισώνεις τον εαυτό σου με κάτι που ουσιαστικά απαξιώνεις? Γιατί σωροβολιάζεις όλες τις γυναίκες σε ένα επίπεδο ομοιομορφίας? ;-)

MEGA 1

Παράθεση
Παράθεση
Παράθεσηπες τα ρε pixie!

Πάντως δεν συζητάει καν ο MEGA1 μήπως κάνει λάθος! απλά δηλώνει  τη δική του αλήθεια, και αυτή πρέπει να δεχτούν όλοι!  :?

Αξιότιμο κατινάκι για πολλούς φαίνεται ότι η "συζήτηση"  είναι να στάζουμε μέλι ο ένας για τον άλλο και γενικά να "εχουμε όλοι δίκιο"!

ενώ πολύ απλά πρεπει να δεχθουμε οτι μονο εσυ εχεις δικιο. Τι να πω τωρα? Μπορει η κυρια να κοιτουσε τους νεαρους δεν αντιλεγω, αλλά αν εκει διπλα δεν υπήρχε κάτι άλλο, εκτός από μπάζα... τι να έκανε κι αυτή?  :lol:

Καλόοοοο :mrblue:  :mrgreen:  :mrorange:  :twisted:  :evil:  :mad:  :mrorange:  :mryellow:  :mad:
Δέν γνωρίζω εάν είμασταν "μπάζα" -μπορέι και να είμασταν άν και όχι και ξέρω τί λέω-γνωρίζω όμως τα εξής κυρία Κατινάκι:

1.Εμείς είμασταν πολύ κοντά στην δική της ηλικιακή ομάδα εάν όχι στην ίδια.
2.Οι πιτισρικάδες ήταν- δέν ήταν- το πολύ 20 πραγματικά ούτε 21 ή 22, έτσι φαινόντουσαν τουλάχιστον.
Αναρωτιέμαι εάν  ένας σαραντάρης-άνδρας κοιτάξει τόσο "λάγνα" μία παρέα κοριτσιών 20 το πολύ ετών και ΚΑΡΦΩΣΕΙ! (πρόσεξε τί λέω σε παρακαλώ ...ΚΑΡΦΩΣΕΙ με το βλέμα του και για πολύ ώρα) αυτήν την ομάδα καριτισιών θα βγεί η δεν θα βγεί ΜΕΓΑ-"μαλ.......ας¨, ναί ΄όχι κατινάκι?
Και να σου πώ και κάτι?
Σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί να φάει και ξύλο, διαπόμπευση ενδεχομένως εάν είναι κλειστή η κοινωνία η ακόμα και....δικαστήριο εάν τελικά ήσαν οι κοπέλες και αποδειχτεί ότι ήταν ..ανήλικες κάτι το οποίο θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι και οι πιτσιρικαρέοι της στάσης που περιγράφω!

Η δέ απάντησή σου δείχνει ακριβώς αυτό που λέω εάν μου επιτρέπεις κατινάκι.
Ποιό?
Μα την ασυδοσία αλλά και τα δύο μέτρα και σταθμά που επικρατούν υπέρ των γυναικών σήμερα.

MEGA 1

Pixie?? :?:  :?  :?:

Σιγή ιχθύος η συγγραφέας του πολύ ενδιαφέροντος άρθρου πραγματικά.

:D  :mryellow:

pixie

ΠαράθεσηΑκόμα κι αν είναι αληθινό το περιστατικό που περιγράφεις... Γιατί μένεις εκεί αφού δεν σε αφορά? Γιατί δεν προσπερνάς και του δίνεις σημασία? Γιατί κρατάς τη συγκεκριμένη πληροφορία και μάλιστα τη μεταδίδεις αν είσαι άτομο άλλης κουλτούρας? Γιατί ασχολείσαι με κάτι ευτελές και δεν ποντάρεις σε κάτι που είναι στο ύψος σου? Γιατί εξισώνεις τον εαυτό σου με κάτι που ουσιαστικά απαξιώνεις? Γιατί σωροβολιάζεις όλες τις γυναίκες σε ένα επίπεδο ομοιομορφίας?
 ;-)

Mega, δεν μου απάντησες όμως! Εν αντιθέσει με μένα...

MEGA 1

Παράθεση
ΠαράθεσηΑκόμα κι αν είναι αληθινό το περιστατικό που περιγράφεις... Γιατί μένεις εκεί αφού δεν σε αφορά? Γιατί δεν προσπερνάς και του δίνεις σημασία? Γιατί κρατάς τη συγκεκριμένη πληροφορία και μάλιστα τη μεταδίδεις αν είσαι άτομο άλλης κουλτούρας? Γιατί ασχολείσαι με κάτι ευτελές και δεν ποντάρεις σε κάτι που είναι στο ύψος σου? Γιατί εξισώνεις τον εαυτό σου με κάτι που ουσιαστικά απαξιώνεις? Γιατί σωροβολιάζεις όλες τις γυναίκες σε ένα επίπεδο ομοιομορφίας?
 ;-)

Mega, δεν μου απάντησες όμως! Εν αντιθέσει με μένα...

Ναί συγγνώμη, τώρα μόλις είδα το πόστ σου έτσι που το παρέθεσες, διότι εμένα είναι πάρα πολύ αργή η εμφάνιση των αποτελεσμάτων, δέν ξέρω γιατί.
Κοίτα, η απλή απάντηση είναι ότι εμένα με ενδιαφέρει η "επικρατούσα αντίληψη" κάθε φορά Pixie .
Εάν ήταν "μεμονωμένη περίπτωση" δέν θα με ενδιέφερε αλλά κάτι μου λέει ότι δέν είναι.
Σε τελική ανάλυση σε αυτό το περιβάλλον ζούμε όλοι.
Εσύ το βλέπεις τελείως διαφορετικό αυτό το περιβάλλον η την περριρέουσα ατμόσφαιρα?
Αλήθεια τώρα........
Υ.Γ
Συμφωνώ πάντως με την διαπίστωση την δική σου σχετικά με το τί ζητάνε τα δύο φύλα σήμερα που είπες πιό πάνω  πάντως.

katinaki

Δεν ξέρω αν ζεις στο δικό σου κόσμο, γιατί στο δικό μου και στο περιβάλλον που έχω ζήσει, Αττική και Ρόδο, ποτέ δεν έτυχε να δικαστεί κάποιος άντρας, διαπομπεφθεί ή οτιδήποτε σχετικό αναφέρεις, μόνο και μόνο με ένα λάγνο βλέμμα έστω κάρφωμα.
Τουναντίον, ξέρω πάρα πολλούς που διατηρούν δεσμούς με μικρές κοπέλες.
Κι εγώ έψαχνα πάντα κάποιον της ηλικίας μου αλλά σχεδόν πάντα τους ήμουν αδιάφορη, ενώ φοβερό ενδιαφέρον έδειχναν κατά πολύ νεότεροι άντρες. Πολλούς έχω απορρίψει, από τους νεαρούς πάντα, διότι δε μου αρέσει να ρεζιλεύομαι και επίσης έψαχνα κάτι σοβαρό όχι να περάσω μερικές βραδιές στις αγκαλιές τους ;)
Τώρα αν έτυχε εσύ να γνωρίζεις κυρίες ελαφρών ηθών δε ξέρω τι να σου πω. Έχεις εδραιώσει μια πολύ άσχημη εντύπωση για όλες τις γυναίκες και είσαι πολύ αναιδής σε όλα σου τα ποστ. Δεν θα απαντήσω ξανά σε εσένα γιατί σε θεωρώ άρρωστο πλέον...

vencedor

Παράθεση
Παράθεση
Παράθεσηπες τα ρε pixie!

ενώ πολύ απλά πρεπει να δεχθουμε οτι μονο εσυ εχεις δικιο. Τι να πω τωρα? Μπορει η κυρια να κοιτουσε τους νεαρους δεν αντιλεγω, αλλά αν εκει διπλα δεν υπήρχε κάτι άλλο, εκτός από μπάζα... τι να έκανε κι αυτή? :lol:

ειναι ερωτηση αυτη? ακου εκει "τι να εκανε"?  :roll:
να φωναζε τον αρμοδιο αντιδημαρχο καθαριοτητας. :shock:
μπαζα διπλα απο την σταση του λεωφορειου? :mad:
ΝΤΡΟΠΗ...! :razz:

MEGA 1

@vencedor

vencedor  το έπιασα το υποννούμενο αλλά μήν με βάζεις σε αυτήν την διαδικασία "εκκαθαρίσεων" διότι θα διαπιστώσεις ποιός είναι υπέρ των πραγματικών "εκκαθαρίσεων" σε αυτή την χώρα.
Εγώ δέν είμαι υπέρ του να καλέσουμε δημάρχους αλλά τον στρατό για να πετάξουμε μόνιμα στην χωματερή τα σκουπίδια απο την χώρα.

MEGA 1

*θα διαπιστώσεις στην συζήτηση εννοώ.

pixie

ΠαράθεσηΚοίτα, η απλή απάντηση είναι ότι εμένα με ενδιαφέρει η "επικρατούσα αντίληψη" κάθε φορά Pixie .
Εάν ήταν "μεμονωμένη περίπτωση" δέν θα με ενδιέφερε αλλά κάτι μου λέει ότι δέν είναι.
Εσύ το βλέπεις τελείως διαφορετικό αυτό το περιβάλλον η την περριρέουσα ατμόσφαιρα?
Αλήθεια τώρα........

Η επικρατούσα αντίληψη ποιού? Του κοινωνικού συστήματος? Των 5 - 10 που μαζεύονται στα καφενεία ή τις δημόσιες υπηρεσίες ή οπουδήποτε αλλού και σχολιάζουν τα δρώμενα περί του γυναικείου φύλου? Σε λίγο θα μου πεις ότι διαβάζεις τις γυναίκες σαν νάναι λαϊκή φυλλάδα!  :razz: :lol:

Κοίτα, δεν είμαι καθόλου της κόντρας, απλά δεν είμαι άτομο που καταπίνει τις διαφωνίες του! Επίσης πάντα υπερασπίζομαι τον χώρο μου ως γυναίκα και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που κάνεις δλδ. να γενικεύεις ή να χειρίζεσαι έναν οδοστρωτήρα και να ισοπεδώνεις. Μιλάμε για ανθρώπινη ουσία και ο καθένας ή η καθεμιά είναι μοναδικό άτομο και ένας κόσμος ολόκληρος! Ακόμα και τις ατέλειες, όταν τις βλέπεις με ένα εύρος αντίληψης, είναι μια μορφή τελειότητας.

Υπάρχουν υπέροχες γυναίκες που σέβονται τον εαυτό τους και διατηρούν τον έλεγχο της ζωής τους μη εγκαταλείποντας ποτέ αυτά που τις κάνουν ξεχωριστές. Νομίζω λοιπόν ότι βλέπεις τον δικό σου τρόπο σκέψης και μόνο, στο θέμα της γυναίκας, αλλά τα αρνητικά στερεότυπα δεν είναι ποτέ εποικοδομητικά. Θάταν καλύτερο να κατεβάσεις το πιστόλι ακτίνων - διότι η ζωή δεν είναι καρέ από ταινία φαντασίας με εξωγήινους- και προσπάθησε να καταλάβεις το άλλο φύλο έτσι ώστε να νιώσεις άτομο ισότιμο κι όχι αντίθετο...

MEGA 1

Παράθεση
ΠαράθεσηΚοίτα, η απλή απάντηση είναι ότι εμένα με ενδιαφέρει η "επικρατούσα αντίληψη" κάθε φορά Pixie .
Αλήθεια τώρα........

Η επικρατούσα αντίληψη ποιού? Του κοινωνικού συστήματος? Των 5 - 10 που μαζεύονται στα καφενεία ή τις δημόσιες υπηρεσίες ή οπουδήποτε αλλού και σχολιάζουν τα δρώμενα περί του γυναικείου φύλου? Σε λίγο θα μου πεις ότι διαβάζεις τις γυναίκες σαν νάναι λαϊκή φυλλάδα!  :razz: :lol:

Κοίτα, δεν είμαι καθόλου της κόντρας, απλά δεν είμαι άτομο που καταπίνει τις διαφωνίες του! Επίσης πάντα υπερασπίζομαι τον χώρο μου ως γυναίκα και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που κάνεις δλδ. να γενικεύεις ή να χειρίζεσαι έναν οδοστρωτήρα και να ισοπεδώνεις. Μιλάμε για ανθρώπινη ουσία και ο καθένας ή η καθεμιά είναι μοναδικό άτομο και ένας κόσμος ολόκληρος! Ακόμα και τις ατέλειες, όταν τις βλέπεις με ένα εύρος αντίληψης, είναι μια μορφή τελειότητας.

Υπάρχουν υπέροχες γυναίκες που σέβονται τον εαυτό τους και διατηρούν τον έλεγχο της ζωής τους μη εγκαταλείποντας ποτέ αυτά που τις κάνουν ξεχωριστές. Νομίζω λοιπόν ότι βλέπεις τον δικό σου τρόπο σκέψης και μόνο, στο θέμα της γυναίκας, αλλά τα αρνητικά στερεότυπα δεν είναι ποτέ εποικοδομητικά. Θάταν καλύτερο να κατεβάσεις το πιστόλι ακτίνων - διότι η ζωή δεν είναι καρέ από ταινία φαντασίας με εξωγήινους- και προσπάθησε να καταλάβεις το άλλο φύλο έτσι ώστε να νιώσεις άτομο ισότιμο κι όχι αντίθετο...

"" έτσι ώστε να νιώσεις άτομο ισότιμο ""

Προσπαθώ αλλά ουχί τα καταφέρνω έως τώρα.

papadia

....κ αυτο το "τεκνατζου" βρε παιδι μου!!!!!

πολυ ασχημο ακουγεται...

γτ δλδ δε θα μπορουσε μια γυναικα μεγαλυτερης ηλικιας

να ερωτευτει εναν μικροτερο της?

γτ σε ολα βαζουμε ταμπελες?????

το συναισθημα που ειναι???

γτ το βγαζουμε απο τη ζωη μας???

κ απο την αλλη γτ δε βλεπεις μεγα 1 ανδρες πολυ μεγαλης ηλικιας

γεροι - να συνυπαρχουν με κοριτσακια ......??????

εκει τι?

αυτο δεν ειναι μεμπτο???

κ μη μου απαντησεις οτι εκει φταινε μονο τα κοριτσακια?????

ακομα κ σε αυτες τις σχεσεις

ακομα κ σε τετοιες διαφορες ηλικιας υπαρχει το συναισθημα...

οχι παντα βεβαια αλλα υποαρχει

μη το αποκλειουμε λοιπον απο τη ζωη μας

γτ ξερεις κατι? δηλητηριαζουμε τον εαυτο μας!!!!
...οσο μπορω...οταν μπορω...

MEGA 1

Παράθεση....κ αυτο το "τεκνατζου" βρε παιδι μου!!!!!

πολυ ασχημο ακουγεται...

γτ δλδ δε θα μπορουσε μια γυναικα μεγαλυτερης ηλικιας

να ερωτευτει εναν μικροτερο της?

γτ σε ολα βαζουμε ταμπελες?????

το συναισθημα που ειναι???

γτ το βγαζουμε απο τη ζωη μας???

κ απο την αλλη γτ δε βλεπεις μεγα 1 ανδρες πολυ μεγαλης ηλικιας

γεροι - να συνυπαρχουν με κοριτσακια ......??????

εκει τι?

αυτο δεν ειναι μεμπτο???

κ μη μου απαντησεις οτι εκει φταινε μονο τα κοριτσακια?????

ακομα κ σε αυτες τις σχεσεις

ακομα κ σε τετοιες διαφορες ηλικιας υπαρχει το συναισθημα...

οχι παντα βεβαια αλλα υποαρχει

μη το αποκλειουμε λοιπον απο τη ζωη μας

γτ ξερεις κατι? δηλητηριαζουμε τον εαυτο μας!!!!

ΔΕΝ ανέφερα την λέξη τεκνατζού, αυτό λέγω.
Ότι ΔΕΝ ανέφερα.
Παπαδιά, τα γυρίζεις απο εδώ απο εκεί ακούγεσαι σαν πολιτικός στο τέλος.

318 Επισκέπτες, 0 Χρήστες