Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 192
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 251
  • Total: 252
  • Leon

Γυναίκες άνω των 40 .....

Ξεκίνησε από Belladona, Δεκεμβρίου 05, 2011, 04:37:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

saliara

Αν και νομίζω ότι δεν έχει φτάσει ακόμη τα 40... :?

KostasD33

καμία γυναίκα δεν φτάνει τα 40....
max 36....
ακόμα κι αν τα φτάσουν 36 δείχνουν ....

saliara

Τςςςςςς Ωραία απάντηση!!!
Τέλειοοοο??????Δεν θα γεράσουμε ποτέεεεεε!!! :lol:  :lol:

jcdenton

Παράθεση... χωρίς ταμπού γίνονται πιο σέξυ...

Είναι πιο συνειδητοποιημένες, έχουν μάθει να εκτιμούν τις ανάγκες τους, αγαπούν τον εαυτό τους, έχουν πλέον αίσθηση της αξίας τους

Συμφωνώ. Συμπληρώνω πως μια σαραντάρα μπορεί να βγάλει μεγαλύτερο αισθησιασμό απ' ό,τι σε άλλες ηλικίες, ίσως λόγω της μεστότητας που τις χαρακτηρίζει.
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

MEGA 1

Τόσο τέλεια είναι πάλι τα πράγματα? :mryellow:
Αλλά ξέχασα είπαμε η παράλληλη πραγματικότητα του φόρουμ.
Στην δική μου πραγματικότητα οι σαραντάρες (σήμερα) είναι εκείνες που επιδιώκουν σχέσεις με μικρότερους η πολύ μικρότερους και κατά προτίμηση καλοβαλμένους άνδρες.
Δέν δέχονται τίποτα λιγότερο αρκετά πιο κακομαθημένες απο τις μικρότερες σε ηλικία γυναίκες και όχι δέν είναι και τόσο ώριμες.
Αλλά ίσως πιό "ψύχραιμες"¨και όχι σαν το αποτέλεσμα μίας ωριμότηατς αλλά μάλλον βαρεμάρας μετά απο τόσα χρόνια.
Αυτά.
Είμαι εναντίον της εικονικής πραγματικότητας βλέπετε.
 8)

Belladona

Mega 1 δεν σε ξέρω αλλά από τα γραφόμενά σου, μου βγάζεις ένα μισογυνισμό. Δεν ξέρω αν αυτό είναι αποτέλεσμα από προσωπικές σου εμπειρίες αλλά είναι προσβλητικό και αγενές να εκθέτεις έτσι τις απόψεις σου. Δεν αρνούμαι ότι υπάρχει και το είδος της γυναίκας που αναφέρεις με μια μικρή ένσταση. Ως επί το πλείστον οι αρκετά μικρότεροι "'άντρες" είναι αυτοί που επιδιώκουν εμπειρίες με μεγαλύτερες γυναίκες για όσα έχουν προγραφεί . Η 40άρα γυναίκα έχει να δώσει πολλά και το μόνο που έχει να πάρει και αυτό αμφισβητούμενο είναι ανώριμο sex και μια παροδική ανάταση της αυτοπεποίθησης της , γιατί και αυτή συμβαδίζει με την ηλικία της.

MEGA 1

ΠαράθεσηMega 1 δεν σε ξέρω αλλά από τα γραφόμενά σου, μου βγάζεις ένα μισογυνισμό. Δεν ξέρω αν αυτό είναι αποτέλεσμα από προσωπικές σου εμπειρίες αλλά είναι προσβλητικό και αγενές να εκθέτεις έτσι τις απόψεις σου. Δεν αρνούμαι ότι υπάρχει και το είδος της γυναίκας που αναφέρεις με μια μικρή ένσταση. Ως επί το πλείστον οι αρκετά μικρότεροι "'άντρες" είναι αυτοί που επιδιώκουν εμπειρίες με μεγαλύτερες γυναίκες για όσα έχουν προγραφεί . Η 40άρα γυναίκα έχει να δώσει πολλά και το μόνο που έχει να πάρει και αυτό αμφισβητούμενο είναι ανώριμο sex και μια παροδική ανάταση της αυτοπεποίθησης της , γιατί και αυτή συμβαδίζει με την ηλικία της.

Και εσύ με αποκαλείς μισογύνη που δέν έχουμε μιλήσει ποτέ? :roll:  :razz:  :o  :???:
Δέν μπορεί μου έχει βγεί το όνομα πια. Δέν πειράζει.
Κοίτα δέν αποκάλεσα καμμία και "τεκνατζού" απλά ξέρεις δέν είναι κακό λοπόν να κάνει ο καθένας και η καθεμία ότι νομίζει, όταν όμως θεωρούν ότι είναι ασύδοτες γιατί λέει είναι :"γυναίκες σύγχρονες απελευθερωμένες, έμπειρες" και υποτίθεται ότι ξέρουν -λέει-τι ζητούν τότε κάτι  στραβό υπάρχει και εδώ.
Ζούμε σε μία σουρεαλιστική πραγματικότητα Belladona όπου οι γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας, εισοδήματος, θέσης, status μπορούν να κάνουν ότι θέλουν γιατί "είμαστε λέει στην εποχή που διεκδικούν δικαιώματα" (λές και τα έχασαν ποτέ) ενώ οι άνδρες σου υπενθυμίζω ότι ΔΕΝ μπορούν -ανεξάρτητα απο εισόδημα, ηλικία status-να κάνουν τα πάντα.
Εάν δέν έχεις το ανάλογο status στην Ελλάδα τουλάχιστον  σαν άνδρας έχεις συγκεκριμένες επιλογές .
Εάν είσαι γυναίκα?
Τότε έχεις λίγο "περισσότερα"¨δικαιώματα-"δικαιωματικά.
Κάτι που έχουν δεχθεί αρκετοί απαθείς άνδρες.
Τα παραπάνω είανι τόσο φανερά όσο και το ότι ο Ήλιος ανατέλλει απο την ανατολή και δύει απο την Δύση κάθε μέρα.
Δηλαδή δέν μπορώ σε παρακαλώ να μπώ κάν στην συζήτηση εάν τα παραπάνω ισχύουν διότι ισχύουν.
Τώρα εάν θεωρούνται πολιτικά ορθά που λέω έγω , τότε άλλο.

MEGA 1

Όσο για τους " αρκετά μικρότερους άντρες" αυτό που συμβαίνει είναι ότι αυτοί αντιλαμβάνονται το πραφανές: ότι αυτές οι γυναίκες σε αντίθεση με τις μικρότερες που πιθανώς να τους "ταλαιπωρούν" λιγάκι παραπάνω είναι περισσότερο "προθυμες".
Άν και εγώ αυτό το είδος προθυμίας το ορίζω ώς :"ασυδοσία".
Και αυτό αυτοί το αντιλαμβάνονται δέν είναι περιορισμένης αντίληψης.

MEGA 1

Ποιό είναι το ιδανικότερο πράγμα να είσαι στην Ελλάδα σήμερα?
Απ.
Θρασύς, αριστερός και....γυναίκα!

MEGA 1

Μέ αλλά λόγια καλές οι γυναίκες σήμερα αλλά ..."λίγες" όπως έχω πεί για πολλοστή φορά.
Γυναίκες φούσκες, γυναίκες κακά κακέπτυπα των κακών κακέπτυπων της πρώϊμης μετα-φεμινιστικής Αμερικής της δεκαετίας του 80 ούτε κάν του 90.

black_velvet

Παράθεσηκαμία γυναίκα δεν φτάνει τα 40....
max 36....
ακόμα κι αν τα φτάσουν 36 δείχνουν ....

ΠαράθεσηΑν και νομίζω ότι δεν έχει φτάσει ακόμη τα 40... :?

Xaxaxaxa! Αυτά τώρα τα είδα.
Και σ' ευχαριστώ πολύ πολύ μικρή μου. Αλλά την ηλικία μου την έχω δηλωμένη στο προφίλ μου απ' την πρώτη κιόλας στιγμή. Και είναι η πραγματική  ;-)

Όσο για σένα Μεγάλε 1...

ΠαράθεσηΤόσο τέλεια είναι πάλι τα πράγματα? :mryellow:
Στην δική μου πραγματικότητα...
...
 8)

Φάσκεις και αντιφάσκεις. Μιας και η δική σου πραγματικότητα είναι εντελώς εικονική.

Αλλά ξέρεις κάτι; Αυτό είναι δικό σου θέμα.
Ζήσε με αυτό.
Και με τις αντιφάσεις σου.

Εμείς είμαστε εδώ να τις διαβάζουμε. Αλλά συμπάθα μας που δεν μπορούμε και να στις υποστηρίξουμε κιόλας.  :razz:  :razz:  :razz:
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

MEGA 1

ΠαράθεσηΌσο για σένα Μεγάλε 1...

ΠαράθεσηΤόσο τέλεια είναι πάλι τα πράγματα? :mryellow:
Στην δική μου πραγματικότητα...
...
 8)

Φάσκεις και αντιφάσκεις. Μιας και η δική σου πραγματικότητα είναι εντελώς εικονική.

Αλλά ξέρεις κάτι; Αυτό είναι δικό σου θέμα.
Ζήσε με αυτό.
Και με τις αντιφάσεις σου.

Εμείς είμαστε εδώ να τις διαβάζουμε. Αλλά συμπάθα μας που δεν μπορούμε και να στις υποστηρίξουμε κιόλας.  :razz:  :razz:  :razz:

Μα γιατί φάσκω και αντι-φάσκω?
Αλήθεια τώρα..και μήν μου πείς σε παρακαλώ σάν και το κατινάκι ότι "περνάς" φάση και δέν μπορεί; να απαντήσεις....

MEGA 1

Οι μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες τουλάχιστον Ελλάδα είναι τελείως αλλοπαρμένες.΄
Δέν έχουν ουσιαστικά ηθικές συντεταγμένες νομίζοντας ότι τάχα δέν χρειάζεται και πετυχαίνει!!
Γιατί όμως πετυχαίνει?
Γιατί ευνοεί και το περιβάλλον που κινούμαστε στην Ελλάδα.
Ένα ανήθικο διεφθαρμένο περιβάλλον κοινωνικό και πολιτισμικό.
Στην αναμπουμπούλα λοιπόν -οι σαραντάρες και όχι μόνο-χαίρονται.
Ανέκδοτες αναφορές και φήμες κάνουν λόγο για πολλές γυναίκες που έχουν όλο και περισότερους ερωτικούς συντρόφους ακόμη  και με  μετανάστες.
Ειδικά για το τελευταίο κάποιοι το συνδέουν και με την αύξηση αφροδισίων μεταδιδομένων νοσημάτων στην Ελλάδα σήμερα.
Πιθανόν να έχει συμβάλλει και η είσοδος λαθρο-μεταναστών σε αυτό και η ξέφρενη σεξουαλική ζωή πολλών γυναικών αλλά και ανδρών.
Μήν ξεχνάμε όμως ότι οι άνδρες πάνε σε "επιλεγμένα κέντρα" και όχι τυχαία όπου τηρούνται  ίσως οι κανόνες υγιεινής.
Οι γυναίκες?
Όχι.
Μόνο τυχαία, τον μετανάστη τηςς διπλανής πόρτας η γειτονιάς.

pixie

Πω πω, πού έχεις πέσει και συ Μega...  ;-)  :sad:

Τρόμαξε το μάτι σου στην άγρια ζούγκλα των θηλυκών!  :razz:  :lol:

Λοιπόν, άνευ πλάκας τώρα - γιατί είμαι σίγουρη πως κάνεις πλάκα - αυτά που λες είναι τελείως ανεδαφικά... ούτε για σενάριο επιστημονικής φαντασίας, γιατί οι Γυναίκες δεν προέρχονται από άλλον πλανήτη!

Ναι μεν η συμπεριφορά των φύλων είναι διαφορετική, διαφορετικός ο τρόπος σκέψης, διαφορετικός κι ο τρόπος έκφρασης των αναγκών, αλλά αν κάποιος έχει την ωριμότητα να αναγνωρίζει και να σέβεται τον κώδικα επικοινωνίας ανάμεσα στα δυο φύλα και να μπει στη διαδικασία της σχέσης τότε βρίσκει αυτά που θέλει.

Γιατί καλή σχέση σημαίνει πολλή και σκληρή δουλειά! Δεν είναι κάτι που καταγράφεται τυχαία.

Πολλές φορές οι άντρες λειτουργούν επιφανειακά ή ξεκινούν με την πρόθεση να γίνουν συλλέκτες στιγμών και μόνο ή ψάχνουν γυναίκες που δεν τους κοστίζουν πολλά σε συναισθηματικό επίπεδο, οπότε αυτό που παίρνουν τι είναι? Είναι τα χιλιάδες πρόσωπα της αλήθειας, όχι όμως η αλήθεια μιας Γυναίκας.

Nikos Apomakros

Έχετε διαβάσει καθόλου ιστορίες του Χότζα; Μια πολύ όμορφη ιστορία έχει να κάνει με κάποιους
"σοφούς" που κάποια στιγμή μπαστακώθηκαν στο παλάτι του Σουλτάνου, υποστηρίζοντας με θέρμη
ότι κανείς δεν μπορεί να απαντήσει στα ερωτήματά τους.

Ένα από τα ερωτήματα ήταν... "Πόσα είναι τα αστέρια του ουρανού;"

Τρωγόπιναν λοιπόν στο παλάτι, αφού είχαν δικαίωμα να παραμείνουν εκεί για όσο δεν υπήρχε
κάποιος να τους "παραβγεί".

Μια μέρα πήγε ο Χότζας με τον γάιδαρό του μέσα στο παλάτι. Τον ρωτούν λοιπόν...
"Πόσα είναι τα αστέρια του ουρανού;"
Ο Χότζας απτόητος τους δείχνει το γαϊδούρι και τους απαντάει με ύφος απόλυτης σιγουριάς
"Μα φυσικά όσες και οι τρίχες του ζώου έδω. Αν δεν με πιστεύετε, μετρήστε τα αστέρια,
μετρήστε και τις τρίχες του ζώου και θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας."
Έτσι κάπως οι σοφοί τσακιστήκαν έξω απ' το παλάτι.

Κάπως έτσι λοιπόν μου ακούγεται και ο Mega σ'αυτό το θέμα. Σαν το Χότζα, ασχέτως αν κάνει
τελικά πλάκα ή το πιστεύει. Δεν έχει νόημα να πρέπει να μετρήσεις  τα αστέρια ή και τις τρίχες
ενός γαιδουριού για να αποδείξεις κάτι διαφορετικό από αυτό που κάποιος ισχυρίζεται.
Όχι όταν τουλάχιστον ο ισχυρισμός του δεν αποδεικνύεται, όπως δεν αποδεικνύεται κι οτιδήποτε
διαφορετικό αυτού.

251 Επισκέπτες, 1 Χρήστης