Του έκλεψαν το γεννητικό του όργανο ενώ κοιμόταν!

Ξεκίνησε από Belladona, Οκτωβρίου 23, 2012, 02:10:22 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Belladona

[img align=left]http://images.newsnow.gr/20/200747/tyflothike-apo-ti-zilia-kai-tou-ekopse-to-peos-1-315x236.jpg[/img] Ένας 40χρονος άνδρας από την Κίνα καταγγέλλει ότι του έκλεψαν το μόριο του την ώρα που κοιμόταν...

Ο Fei Lin από το χωριό Niqiao της Κίνας, δήλωσε στην αστυνομία πως κάποιοι άγνωστοι μπήκαν στο δωμάτιο του, του έβαλαν στο κεφάλι μια σακούλα και αφού του κατέβασαν το παντελόνι, έφυγαν από το σπίτι τρέχοντας.

«Ήμουν τόσο σοκαρισμένος που δεν κατάλαβα τίποτα, όταν όμως είδα ότι αιμορραγούσα, είδα ότι το πέος μου έλειπε...», αναφέρει ο Fei Lin.

Η αστυνομία θεωρεί πως οι «κλέφτες» είναι εραστές των πολλών γυναικών με τις οποίες ο Fei Lin διατηρούσε παράνομες σχέσεις.

Ο ίδιος, ωστόσο, σύμφωνα με την «Huffinghton Post» διαψεύδει ότι έχει πάει ποτέ με γυναίκα άλλου άνδρα, αλλά οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι ότι το πέος του το «έκλεψαν» κάποιοι από τους απατημένους...
[align=right]πηγή: Το μάτι[/align]

rain

Θα νόμιζε πως του έπαιρνε πίπα η παντρεμένη που δεν κατάλαβε τίποτα μέχρι να δει τα αίματα. Ρεεε θα μας τρελάνουν οι Κινέζοι.  :mrblue:  :mrblue:  :mrblue:

saliara

Φαντάσου πόσο ήταν το μόριό του που δεν κατάλαβε ότι έλειπε!!! :roll: και καλά σοκαρισμένος το λέμε τώρα...
μουαχαχαχαχαχα