Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 194
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 203
  • Total: 204
  • Leon

ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ?

Ξεκίνησε από Calma, Ιανουαρίου 05, 2008, 10:43:11 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

katinaki

astatos

εμενα μου λειπουν 50 ευρω!!! θα παω να τα βγαλω απ την τραπεζα οποτε δε θα μου λειπει τιποτα!!!!!  χεχεχεχεε  (αυταρκειαααα εεεε???)
νομιζω πως δε μου λειπει τιποτα πραγματικα , τα μικροπραγματα που βλεπουμε τοσο φοβερα μερικες φορες ειναι το ΄΄αλατι'' που νοστιμιζει τη ζωη μας και δε την αφηνουν να γινει βαρετη!!!!

Nikos Apomakros

Δεν θα είμουν ποτέ ευτυχισμένος. Έτσι νομίζω.
Αυτή θεωρώ άλλωστε πως είναι η φύση μας,
αυτό που μας οδηγεί -πάντα- να αναζητούμε
κάτι καλύτερο από αυτό που έχουμε ή κάτι που
ποτέ δεν αποκτήσαμε.

Αυτή η "νοσηρή", θα μπορούσε κανείς να πει,
πλευρά του ανθρώπου, είναι κι αυτή που οδήγησε
στην όποια εξέλιξη, θετική ή αρνητική, ανάλογα
με την χρήση της. Εγώ θα χρησιμοποιούσα την
λέξη "αλατοπίπερο", ελπίζοντας πως θα γίνει
κατανοητός ο τρόπος που το εννοώ.

Θα έλεγα μάλιστα, σε μια τάση προς υπερβολή,
ότι αυτή η δήθεν "αχαριστία", αυτή η ροπή προς
πάντα κάτι περισσότερο ή κάτι καλύτερο, είναι
αυτό που δίνει ένα μεγάλο μερίδιο "νοήματος"
στη ζωή μας. Έχει διάφορα ονόματα. Σκοπός,
Στόχος, Όνειρο. Γενικά είναι η έμφυτη τάση
να αγγίξεις το Ιδανικό, το Τέλειο, το Απόλυτο.
Κάτι που ευτυχώς καταδικασμένοι είμαστε να μην
αγγίξουμε, αλλιώς πιθανότατα καταδικασμένοι θα
είμασταν να μην συνεχίσουμε την πορεία μας,
όντας ακίνητοι, αγκαλιά με αυτό που κατακτήσαμε.

Ναι το ξέρω ότι με διαβάζετε κάποιοι "ευτυχισμένοι"
με μισό μάτι. Λυπάμαι που δεν με πείθετε και ειλικρινά
μακάρι να είμουν σε θέση να σας πιστέψω...

vencedor

....els meus terres llunyanes, el meu esser estimat, la terra, nascuts i criats....

Pappas10

[quote user="vencedor" post="353108"]....els meus terres llunyanes, el meu esser estimat, la terra, nascuts i criats....[/quote]

Για ρίξε μία μετάφραση γιατί κάτι σε "γή" και "εκτίμηση" μου βγάζει το google translate αλλά μάλλον κανένας Χέρμπερτ θα είναι... και είμαι περίεργος. Ευχαριστώ
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

kapoia_za

vencedor

[quote user="Pappas10" post="353111"][quote user="vencedor" post="353108"]....els meus terres llunyanes, el meu esser estimat, la terra, nascuts i criats....[/quote]

Για ρίξε μία μετάφραση γιατί κάτι σε "γή" και "εκτίμηση" μου βγάζει το google translate αλλά μάλλον κανένας Χέρμπερτ θα είναι... και είμαι περίεργος. Ευχαριστώ[/quote]

καμμια σχεση με αυτα που σου λεει η μεταφραση.
ειναι περιεργη γλωσσα, οχι συνηθισμενη.. να σαι καλα.

Pappas10

[quote user="vencedor" post="353116"][quote user="Pappas10" post="353111"][quote user="vencedor" post="353108"]....els meus terres llunyanes, el meu esser estimat, la terra, nascuts i criats....[/quote]

Για ρίξε μία μετάφραση γιατί κάτι σε "γή" και "εκτίμηση" μου βγάζει το google translate αλλά μάλλον κανένας Χέρμπερτ θα είναι... και είμαι περίεργος. Ευχαριστώ[/quote]

ειναι περιεργη γλωσσα, οχι συνηθισμενη.. να σαι καλα.[/quote]

Προφανώς και είναι περίεργη γλώσσα.... κάτι σε εσπεράντο μυρίζομαι αλλά δεν ξέρω κι όλας. Θα μου πεις όμως τι λέει;

Μήπως είσαι καταλανός και σου λείπει η χώρα που γεννήθηκες και μεγάλωσες;
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

andreoulla

πιστευω πως π0τε κανεις δεν νιωθει ευτυχισμενος... αν νιωθει ευτυχισμενος ειναι για καποιο μικρο χρονικο διαστημα. Για το λογο οτι κανεις δεν τα εχει ολα στη πραγματικοτητα . Παντα κατι λειπει απο την "ολοκληρωση" του. Αλλωστε αν δεν μας ελλειπε ενα μερος που νιωθουμε οτι θα χρειαζομασταν δεν θα αισθανομασταν τι πραγματικα σημενει ΕΥΤΥΧΙΑ! η ευτυχια ειναι ενα υπεροχο συναισθημα αλλα και αβαστακτος πονος τις στιγμες που σ'εγκαταληπει...! αν ειναι ενα αυτ0κινητ0 θα χαρεις για π0σ0? 1 χρ0ν0?.... πλε0ν θα γινει ρ0υτινα! ενα νε0 φλερτ! παλι τ0 ιδι0! 0λα τα καιν0υργια γιν0νται ρ0υτινα! και τ0 φεγγαρι να απ0κτησεις ρ0υτινα θα σ0υ γινει! Αρα η ευτυχια ειναι περιπλ0κη εισαγωγη και εξαγωγη!

papadia

σημερα απολυτως τπτ δε μου λειπει..ισα ισα ειμαι πολυ πολυ ευτυχισμενη...

απεκτησα(οχι παιδι, παιδια εχω χαχα) avatar..... κ χωρις βοηθεια.....κ χωρις υποχρεωσεις............

Για αυριο δε ξερω τι θα μου λειπει, ολο κ κατι σιγουρα θα μου λειπει....
...οσο μπορω...οταν μπορω...

black_velvet

[quote user="Pappas10" post="353117"][quote user="vencedor" post="353116"][quote user="Pappas10" post="353111"][quote user="vencedor" post="353108"]....els meus terres llunyanes, el meu esser estimat, la terra, nascuts i criats....[/quote]

Προφανώς και είναι περίεργη γλώσσα.... κάτι σε εσπεράντο μυρίζομαι αλλά δεν ξέρω κι όλας. Θα μου πεις όμως τι λέει;

Μήπως είσαι καταλανός και σου λείπει η χώρα που γεννήθηκες και μεγάλωσες;[/quote]

Οι μακρινές μου χώρες (οι μακρινοί τόποι θα έλεγα εγώ), οι αγαπημένοι μου, η γη, όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα...

Ναι, αυτά θα έλεγα (κι) εγώ...
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Pappas10

[quote user="black_velvet" post="353145"][quote user="Pappas10" post="353117"][quote user="vencedor" post="353116"][quote user="Pappas10" post="353111"][quote user="vencedor" post="353108"]....els meus terres llunyanes, el meu esser estimat, la terra, nascuts i criats....[/quote]

Μήπως είσαι καταλανός και σου λείπει η χώρα που γεννήθηκες και μεγάλωσες;[/quote]

Οι μακρινές μου χώρες (οι μακρινοί τόποι θα έλεγα εγώ), οι αγαπημένοι μου, η γη, όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα...

Ναι, αυτά θα έλεγα (κι) εγώ...[/quote]

Στα καταλανικά κι εσύ;

Εγώ λέω να το ρίξω στα Σουαχίλι...

Ulaya kwa ajili ya michuano ya soka ya Panathinaikos ... na moja na matiti kubwa kufanya mimi hewa
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

katinaki

vencedor

[quote user="black_velvet" post="353145"][quote user="Pappas10" post="353117"][quote user="vencedor" post="353116"][quote user="Pappas10" post="353111"][quote user="vencedor" post="353108"]....els meus terres llunyanes, el meu esser estimat, la terra, nascuts i criats....[/quote]

Ναι, αυτά θα έλεγα (κι) εγώ...[/quote]

σχεδον σωστη... γνωριζεις σπανιολικα φανταζομαι...
δεν ειναι ακριβως καταλανικα... ειναι ενα κραμα με "βλαχικα ισπανικα κ λιγα παραδοσιακα χιλιανικα"...
να σαι καλα..

vencedor

[quote user="Pappas10" post="353117"][quote user="vencedor" post="353116"][quote user="Pappas10" post="353111"][quote user="vencedor" post="353108"]....els meus terres llunyanes, el meu esser estimat, la terra, nascuts i criats....[/quote]

Νοο.. δεν ειμαι καταλανος..
ειναι ενα κραμα απο καταλανικα κ χιλιανικα παραδοσιακα..
μητρικη μου γλωσσα...
περιπου αυτο που καταλαβες γραφω...
να σαι καλα.

203 Επισκέπτες, 1 Χρήστης