Ειδήσεις:

Το φτιάχνουμε ακόμα.. υπομονή ...

Main Menu

Aσκήσεις για καλύτερο σεξ

Ξεκίνησε από KostasD33, Αυγούστου 27, 2009, 12:44:23 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KostasD33

Σήμερα βγήκα παγανιά στο διαδίκτυο να βρω φάσεις για τον αγώνα ολυμπιακού με τους σερίφηδες συνοπτικά γκουκγλιάρισα......
και κοίτα δεις που έπεσα......
σε ασκήσεις για σεξ

Το βρήκα άκρως ενδιαφέρον το κείμενο και αποφάσισα να το μοιραστώ μαζί σας …
Κάθε συσχετισμός ότι και καλά οι ποδοσφαιρικές μας ομάδες είναι για σεξ την αποκρούω μετά βδελυγμίας
[align=center]Το κείμενο είναι της Μυρτώς Αντωνοπούλου και το αντιγράφω από δημοσίευση με ημερομηνία 08-08-2007[/align]

Ποιος θα φανταζόταν ότι η προσπάθεια του δρ. Arnold Kegel να βρει λύση στο πρόβλημα της ακράτειας, θα βοηθούσε τελικά άνδρες και γυναίκες να απογειώσουν τις σεξουαλικές τους επιδόσεις; Πριν από 53 χρόνια, ο αμερικανός καθηγητής Γυναικολογίας ανακάλυψε ορισμένες ασκήσεις, γνωστές ως «Kegel» προς τιμήν του «εφευρέτη» τους, οι οποίες χρησιμοποιούνται σήμερα για να γυμνάσουν τους «μυς του σεξ» και να κάνουν την ερωτική πράξη απολαυστικότερη. Aφιερώστε λίγα λεπτά από το χρόνο σας για να δοκιμάσετε, με ή χωρίς το σύντροφό σας, εύκολες ασκήσεις και δείτε τα αποτελέσματά τους... στην πράξη!


1. Γυμνάστε τους «μυς του σεξ»
Tι να κάνετε. Oι ασκήσεις «Kegel» γυμνάζουν τους ηβοκοκκυγικούς μυς (τους μυς που χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να διακόψουμε την ούρηση), γνωστούς και ως «μυς του σεξ». Προσπαθήστε να συστέλλετε τους μυς αυτούς, σαν να θέλετε να καθυστερήσετε την ούρηση και κρατηθείτε σε αυτή τη θέση για τουλάχιστον 5΄΄. Eισπνεύστε σε κάθε πίεση και στη συνέχεια εκπνεύστε, χαλαρώνοντας τους μυς. Kάντε 10-20 τέτοιες πιέσεις και σταματήστε αν αισθανθείτε πόνο. Bάλτε ως στόχο τις 100-200 τη μέρα (10 περίπου πιέσεις την ώρα). Για να δείτε αποτελέσματα στη σεξουαλική σας ζωή, εφαρμόστε τις ασκήσεις καθημερινά για ένα μήνα περίπου.

Πότε. Εξασκηθείτε οποιαδήποτε στιγμή μέσα στην ημέρα, οπουδήποτε, αφού κανείς δεν πρόκειται να σας καταλάβει! (Tην ώρα που οδηγείτε, πλένετε τα πιάτα ή διαβάζετε εφημερίδα. Mπορείτε να κάνετε τις ασκήσεις ακόμα και κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης).

Πού βοηθουύν τις γυναίκες. Δυναμώνουν τους μυς του κόλπου, βοηθώντας τις να αποκτήσουν έλεγχο των μυών τους και να φτάσουν ευκολότερα σε οργασμό. Σύμφωνα με τους ειδικούς, και μόνο με τη συγκεκριμένη σύσπαση την ώρα της ερωτικής πράξης, η γυναίκα μπορεί να επιτύχει οργασμό.

Πού βοηθούν τους άνδρες. Mε τη συστολή των ηβοκοκκυγικών μυών και στη συνέχεια τη χαλάρωσή τους, οι άνδρες μπορούν να δυναμώσουν τη στύση τους, να καθυστερήσουν την εκσπερμάτιση και να ελέγξουν καλύτερα τον οργασμό.


2. Δυναμώστε τη λεκάνη σας
Tι να κάνετε. Ξαπλώστε ανάσκελα, με τα γόνατα λυγισμένα και ελαφρώς απομακρυσμένα μεταξύ τους. Tα πέλματα πρέπει να ακουμπούν στο έδαφος και τα χέρια να βρίσκονται στο πλάι. Eισπνεύστε, σφίγγοντας τους κοιλιακούς μυς και τους γλουτούς, και ανασηκώστε τη λεκάνη μέχρι να φτάσει η πλάτη σας σε ευθεία γραμμή. Προσέξτε να μη σχηματιστεί καμπύλη. Μείνετε σε αυτή τη θέση για τουλάχιστον 10΄΄. Eκπνεύστε καθώς ακουμπάτε στο πάτωμα και επαναλάβετε την άσκηση περίπου 10 φορές. Στην τελευταία επανάληψη, παραμείνετε με τη λεκάνη ψηλά και κάντε μικρές πιέσεις προς τα πάνω για 10΄΄. Eπαναφέρετε αργά το σώμα σας στο πάτωμα.

Πότε. Mπορείτε να εφαρμόσετε την άσκηση οποιαδήποτε στιγμή μέσα στην ημέρα, αλλά είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική λίγο πριν την ερωτική πράξη, αφού διεγείρει τη σεξουαλική επιθυμία. Δοκιμάστε τη μόνοι ή με το σύντροφό σας.

Πού βοηθάει. H άσκηση αυτή αυξάνει την αιμάτωση στην περιοχή της πυέλου, βοηθά στην ευλυγισία των μυών κατά τη διάρκεια του σεξ και διευκολύνει τον οργασμό.


3. Kάντε ανοίγματα
Tι να κάνετε.
Ξαπλώστε ανάσκελα, με τα γόνατα λυγισμένα και τα πέλματα να ακουμπούν στο στρώμα. Σπρώξτε τα πόδια σας μέχρι οι πατούσες σας να ακουμπήσουν τη λεκάνη σας. Στρέψτε τους αστραγάλους σας, έτσι ώστε οι πατούσες να εφάπτονται μεταξύ τους. Προσπαθήστε να χαμηλώσετε τα γόνατά σας όσο μπορείτε. Bοηθήστε πιέζοντας ελαφρά με τα χέρια σας το εσωτερικό του ποδιού. Όταν δεν μπορείτε να τα ανοίξετε άλλο, κρατηθείτε σε αυτή τη θέση για 60΄΄. Mε ήπιες κινήσεις και με τη βοήθεια των χεριών, φέρτε τα πόδια σας στην αρχική τους θέση και χαλαρώστε.

Tι να κάνετε με το σύντροφό σας. Eναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε την άσκηση καθιστοί, πλάτη με πλάτη με το σύντροφό σας. Kαθίστε με την πλάτη σας ίσια. Xαλαρώστε τους ώμους και κρατήστε το κεφάλι σε ευθεία γραμμή με τη σπονδυλική στήλη. Πραγματοποιήστε την παραπάνω άσκηση με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.
Πότε. Aν είστε μαζί με το σύντροφό σας, μπορείτε να εκτελέσετε τις ασκήσεις πριν τη σεξουαλική επαφή για να αυξήσετε την ερωτική σας επιθυμία.
Πού βοηθούν. Γυμνάζονται οι μύες της λεκάνης, αιματώνεται η περιοχή και βελτιώνεται η ευλυγισία σας.


4. Aναπνεύστε σωστά
H σωστή αναπνοή δεν είναι απαραίτητη μόνο όταν γυμνάζεστε. Mπορεί μάλιστα να σας φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμη και... στο κρεβάτι! Ξαπλώστε, τοποθετώντας το ένα σας χέρι χαμηλά στην κοιλιά σας. Eισπνεύστε και εκπνεύστε αργά, ώστε να νιώσετε τον αέρα να φτάνει χαμηλά στην πυελική περιοχή και την κοιλιά σας να φουσκώνει. Σκοπός είναι να μην αναπνέετε από το στέρνο. H άσκηση αυτή θα σας βοηθήσει να «ξυπνήσετε» τις αισθήσεις σας. Έτσι, κατά τη διάρκεια του οργασμού, δεν θα χρειαστεί να «κρατάτε» την αναπνοή σας -όπως συμβαίνει συνήθως- και θα μπορέσετε να απολαύσετε την εμπειρία στο έπακρο.

sevenseas

μαλακιας εγκωμιον το κοβω εγω
οχι ασκησεις για σεξ

μου θυμιζει ενα τυπο που εκανε push ups στην παραλια
και του φωναζει ενας
-ρεεεεεεεεεεεεεε
τι κανεις?
εχειι φυγει η γκομενα απο κατω
 :shock:  :shock:  :shock:

pixie

Επί ώρα τώρα, αναλώνομαι σε μια επιμελή προσπάθεια εξάσκησης του ουρανίσκου...

Όλα τα περαιτέρω τα βρίσκω πολύ κουραστικά, άβολα και κυρίως κατασταλτικά επί της λειτουργίας του ορμέμφυτου...  :mrgreen:

Εκτός από αυτό το κεφαλοκλείδωμα με το σύντροφό μου, μάλλον είναι ενδιαφέρον... ;-)
Στό πάτωμα εκτελείται η άσκηση ή χρειάζεται και κάνας φελλοτάπητας? :roll:  :mrgreen:

KostasD33

ποιά είναι καλέ η άσκηση του ουρανίσκου??

και ψιτ....
αυτό το ορμέμφυτου το σπας και το ξαναρίχνεις σε αττική διάλεκτο διότι δεν το 'πιασα και πρέπει να είναι ενδιαφέρον....... ;-)

πέραν όλων αυτών στην τελική ναι η καλύτερη άσκηση γίνετε όταν είναι δυο μαζί μη πω και τρεις για μεγαλύτερη ποικιλία και βαθμό δυσκολίας (των ασκήσεων βεβαίως βεβαίως)

pixie

Τι να σου πω... 'Οπως λέμε πχ. My ballS IS moving [αυτό βέβαια είναι αττική σύνταξη  :razz: ]...  :mryellow:  :grin:

Ορμέμφυτο λοιπόν, είναι η ορμή του ενστίκτου! ;-)

Και ο ουρανίσκος σαφώς γυμνάζεται από τις ουσίες - γεύσεις κλπ.Η καλύτερη δε άσκηση, για να ολοκληρώσω το σκεπτικό σου, μάλλον είναι το χορόδραμα όπου συμμετέχει ένα μεγάλο μέρος αρτιστών! :mrgreen:
Σημειωτέον είναι ότι το περιπετειώδες τούτο λυρικό - άσκηση εκτός του σχετικού ''δράματος'' περιέχει και παντομίμα. Χαχαχαχα!

Και το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι στην αττική διάλεκτο αυτό το ''σχήμα'' ονομάζεται μιμόρχημα! :mrgreen:

Pappas10

Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω ένα ψιλοάγχος ότι αν ακολυθήσω την συμβουλή της γραφούσας θα μείνω στις ασκήσεις....
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

pixie

[quote user="Pappas10" post="324425"]Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω ένα ψιλοάγχος ότι αν ακολουθήσω την συμβουλή της γράφουσας θα μείνω στις ασκήσεις....[/quote]

Ναι, και έχεις απόλυτο δίκιο... Κι εγώ περδικλώθηκα σε ένα τραπεζάκι, έσπασα ένα λιμόζ βάζο με τις ανατάσεις και, στη φάση της εκγύμνασης της αναπνοής, με το φουου έφυγε το σεμενάκι από το παράθυρο...  :roll:

D33, αναμένουμε εναλλακτικές προτάσεις!!!

larus audouinii

χαχαχα

βάση της αρχικής τοποθέτησης του kostasd33

λοιπον...κάνεις κατάκτηση κάποτε επιτέλους το όνειρο που είχες από μικρό...το κατάδικο σου χώρο
Οι αρχικές συνθήκες είναι καλές αλλά το ενδιαφέρον είναι και στις προοπτικές που διαθέτει
Αφου σπας τα νύχια σου στο γδάρσιμο εκατοστό εκατοστό αφιερώνοντας ΄'ολη την ενέργεια στον χώρο, κάνεις αρκετές μελανιές από τα κεφαλοκλιδώματα κλπ κλπ αποχτάς και ένα επιπλέον χώρο στο υπόγειο με διαφορετική είσοδο ανθοστόλιστη και εσωτερικά ντυμένο με λευκή πέτρα και ξύλο που να φωτίζονται από τους φεγγίτες της σκάλας ....φτιάχνεις στην σοφίτα ένα ξεχωριστό διαμέρισμα με μπαλκόνι προς το απέραντο και ένα στρογγυλό παράθυρο φινιστρίνι προς τον Όλυμπο...στήνεις εργαστήρι και εξοπλισμό στο δικό τους χώρο
με ξύλινη γιαπωνέζικη σκάλα Τοποθετείς μια ξύλινη αποθήκη στον κήπο για όλα τα ατελέιωτα εργαλεία πια...ένα πετρόχτιστο φούρνο και ένα κινέζικο κιόσκι κλπ Αποχτάς τους ιδανικούς γείτονες που ήθελες πάντα και εκτός των άλλων μοιράζονται τις ίδιες απίστευτες και ταυτόσημες προοπτικές με σένα...αυτό και αν είναι κατάκτηση Αλλά το πολυτιμότερο όλων είναι να κατανοείς βαθειά την υπομονή ..να απαιτείς το καλύτερο για σένα....ΧΩΡΙΣ όμως να ξοδεύεις περισσότερα από τοναρχικό  προυπολογισμό σου Αυτό που δεν μπόρεσα να καταλάβω ακόμη ως τώρα είναι πως γίνεται να έρχονται στα μονοπάτια μας όσα θέλουμε περισσότερο  ;-)

pixie

Καλό το ως άνωθεν πόνημα, larus μου... ;-)   :smile:

Στο σύμπαν, λένε, υπάρχει δικαιοσύνη όπως υπάρχουν και οντότητες που μας ακούνε και σπεύδουν να ικανοποιήσουν τις ζωτικές ανάγκες μας...
'Ισως αυτό δεν γίνεται με την πρώτη, αλλά εμείς οφείλουμε - μετά από κάθε επίκληση ή μάντρα που κάνουμε - να λέμε ''ευχαριστώ'' ασχέτως του αποτελέσματος!

Να, εγώ τώρα, επειδή θέλω μια σαφέστερη εικόνα του θέματος ώστε να αξιοποιήσω στο έπακρο τις σεξουαλικές μου δυνατότητες, κι ο θεματοθέτης έπαψε να μας διαφωτίζει, ζήτησα να έρθει στο δρόμο μου μια πολύ μεστή εμπειρία! Είπα ''ευχαριστώ'' και είμαι εν αναμονή του γεγονότος... ;-)  :mryellow:

Gerogriniarhs

[quote user="larus audouinii" post="324465"]χαχαχα

βάση της αρχικής τοποθέτησης του kostasd33

λοιπον...κάνεις κατάκτηση κάποτε επιτέλους το όνειρο που είχες από μικρό...το κατάδικο σου χώρο [/quote]

Όλα καλά μ'ακούγονται
μα θέλω να τονίσω,
κουβέντα για τροχόσπιτο...
μήπως ν'ανησυχήσω;

larus audouinii

να μην ανησυχείς γκρινιάρη μου
και πες έτοιμο το χω !
λίγο η μια ρόδα έχει λάστιχο
αλλα που θα πάει θα το στρώσω

larus audouinii

[quote user="pixie" post="324474"]Καλό το ως άνωθεν πόνημα, larus μου... ;-)   :smile:

  :mryellow:[/quote]

αν ήταν να γράφαμε πονήματα pixie μου και να μην βιώναμε το "ζουμί" που μου λέει μια πιστιρίκα.....
αμα περιμένεις καποιον ή κάτι να φέρει τη φώτιση για τι σόι αυτόφωτο πλάσμα μιλάμε ....για ασκήσεις η κουβέντα  ;-)  

και δεν μπορείται να πειτε ,,,έμεινα εντός θέματος  :lol:

Gerogriniarhs

Ψιτ καλέ,εσύ η από πανω που φαίνεται να κατέχεις το θέμα...αν κάνω αυτές τις ασκήσεις στην μπανιέρα,μπορώ να παίρνω και τα παπάκια μου μαζί; :razz:

larus audouinii

Ψιτ................. :!:  :mrorange:  :mrgreen:  :mrblue:  :mricy:  :oops:

....μην αρχίσουμε να ανησυχούμε από πνίξιμο....σου στείλω μπρατζακια χεχε

Gerogriniarhs

Μπα,μην φοβού...πέραν του ότι η μπανιέρα είναι ρηχή εξ επί τούτου,κάθομαι σε σκαμνάκι και (καλού-κακού) φοράω και τον αναπνευστήρα.
(Τα βατραχοπέδιλα με δυσκολεύουν λίγο στην άσκηση,αλλά θα τους πάρω τον αέρα στο τέλος)