Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 615
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 160
  • Total: 161
  • Leon

Η πρώτη σου αγάπη...

Ξεκίνησε από Enia, Αυγούστου 01, 2005, 05:57:05 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

ολες οι αγαπες μου ειναι υπεροχα μοναδικες και φυσικα... ΠΡΩΤΕΣ!!!   :wink:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

tristana

Η πρώτη μου αγάπη; Μα ο Ελευθέριος Βενιζέλος, βεβαίως!

Evitaki

h prwth agaph k h pantotinh h lacta den einai????????? :wink:  :wink:

se x_mas elafaki

santa_gik

Η πρωτη μου αγαπη???   :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

χε χε..... . Ημουνα νια και γερασα :evil:

papi

Εμενα ο τρελλος ερωτας ηταν η Ελενιτσα μου!

αχ Ελενιτσα μου..μου λειπεις :roll: σαν την Ελενιτσα δεν ειναι καμμια! :evil:

se x_mas elafaki

xo xo xo xo xo xo xo xo xo xo xo xo xo xo xo xo
Πάει και το Βασιλικό μας .... ερωτεύθηκε σφόδραααααααααααααααα!!!!

fmas

Παράθεση από: "purple"mono na min ginoyn zombie

Ενοείτε Σωκ........ Και δεν πρέπει να μας κυνηγάνε κι όλας αλλά έλα που τις θυμόμαστε συνέχεια....

Nikos28

Κάποιες φορές το σκέφτομαι κι εγώ ότι η πρώτη αγάπη είναι και παντοτεινή.
Αλλά αυτό είναι μια απλή σκέψη που έρχεται και φέυγει σα φάντασμα, χωρίς ν' αφήσει ίχνη πίσω της...
Αν πιστέψω πραγματικά κάτι τέτοιο, κακό του κεφαλιού μου!

matesalato

Παράθεση από: "Nikos28"Κάποιες φορές το σκέφτομαι κι εγώ ότι η πρώτη αγάπη είναι και παντοτεινή.
Αλλά αυτό είναι μια απλή σκέψη που έρχεται και φέυγει σα φάντασμα, χωρίς ν' αφήσει ίχνη πίσω της...
Αν πιστέψω πραγματικά κάτι τέτοιο, κακό του κεφη πρώτη αγάπη είναι και παντοτεινή.
αλιού μου!

kuria

Παράθεση από: "matesalato"
Παράθεση από: "Nikos28"Κάποιες φορές το σκέφτομαι κι εγώ ότι η πρώτη αγάπη είναι και παντοτεινή.
Αν πιστέψω πραγματικά κάτι τέτοιο, κακό του κεφη πρώτη αγάπη είναι και παντοτεινή.
αλιού μου!

matesalato καλο μου... επιμενω πως ο τροπος γραφης... ακομα και αντιγραφης σου (quote) ειναι για μενα μια μεγαλη προκληση... πως τα καταφερνεις ομορφια μου και τα μπουρδουκλωνεις... εισαι υπεροχος και δεν το αναφερω ειρωνικα...
φιλακιααααααααααααα
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

matesalato

Παράθεση από: "kuria"
Παράθεση από: "matesalato"
αλιού μου!

matesalato καλο μου... επιμενω πως ο τροπος γραφης... ακομα και αντιγραφης σου (quote) ειναι για μενα μια μεγαλη προκληση... πως τα καταφερνεις ομορφια μου και τα μπουρδουκλωνεις... εισαι υπεροχος και δεν το αναφερω ειρωνικα...
φιλακιααααααααααααα
8)  :roll:  :oops:

jcdenton

Αν γίνουν ζόμπι Σωκράτη, τότε υπάρχει πρόβλημα. Δεν θέλουν να πεθάνουν!! Εκεί πιάνουν δουλειά οι ήρωες. Αίσχος... Θάνατος (το 'πιασες το υπονοούμενο?).
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

purple

Παράθεση από: "jcdenton"Αν γίνουν ζόμπι Σωκράτη, τότε υπάρχει πρόβλημα. Δεν θέλουν να πεθάνουν!! Εκεί πιάνουν δουλειά οι ήρωες. Αίσχος... Θάνατος (το 'πιασες το υπονοούμενο?).

Got it!!!!!!

yoda

η πρωτη αγαπη??η πρωτη αγνη και αδολη αγαπη χωρις κανενα σεξουαλικο υπονοουμενο και χωρις τις αναστολες της "ωριμης"σκεψης ηρθε για μενα νωρις.μολις στα 9-10 χρονια μου.(απο νωρις στα βασανα ο καζανοβας  :lol:  :lol: )
λεγοταν ολγα και εμενε ενα στενο πιο πανω απο μενα.μεγαλυτερη μου 2 χρονια αλλα αυτο ουτε καν μου περναγε απο το μυαλο.ποτε δεν της το εξομολογηθηκα ουτε και εκεινη το καταλαβε (ετσι νομιζω τουλαχιστον) αν και για χατηρι της ειχα "χτυπηθει" με εναν τυπο 4 χρονια και 30 ποντους υψους μεγαλυτερο μου.ας ειναι καλα οι πολεμικες ταινιες που μας εδειχνε η κρατικη tv τοτε που με γλιτωσαν και δεν εφαγα 3 κουβαδες ξυλο :lol:  :lol:
τελευταια φορα που την ειδα ηταν πολλα χρονια (και αρκετες γυναικες) μετα.επρεπε βλεπεις να της δωσω το δωρο για τον γαμο της με εναν κοινο μας φιλο.πολυ συχνα ερχεται στο μυαλο μου ειδικα οποτε μια σχεση μου παει κατα διαολου.σκεφτομαι τι θα ειχε γινει αν...!! εξειδανικευση νομιζω οτι το λενε αυτο οι ψυχολογοι.ελπιζω να ειναι καλα και ευτυχησμενη.

160 Επισκέπτες, 1 Χρήστης