Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 194
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 198
  • Total: 199
  • Leon

Τι θα γίνει τελικά το 2012;

Ξεκίνησε από Bijoux, Ιανουαρίου 04, 2006, 09:15:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Bijoux

Παράθεση από: "energizer"...ακομη & αν δεν υπηρχε ΘΕΟΣ θα επρεπε να δημιουργησουμε 1 (2,3...):wink:

Λιαντίνης; :P

Nikos28

Το μετά σημαίνει αυτό που σημαίνει. Μετά=μετά. Ούτε αλλού, ούτε μακριά...
Το φυσικό πεδίο δε χρειάζεται να διανυθεί ολόκληρο. Βαθύτερη σκοπιμότητα υπάρχει και στα επιμέρους γεγονότα και όχι μόνο στο σύνολο του φυσικού πεδίου, που είναι η ''συνισταμένη'' των επιμέρους φυσικών ''συνιστωσών''.
Τώρα, το ποιός κατάφερε να βρεί τα βαθύτερα αίτια... αυτό εξαρτάται απο το πως το βλέπεις. Ο καθένας προχωράει ανάλογα με τα δεδομένα που έχει και-κυρίως-ανάλογα με το πως τα επεξεργάζεται.      
Για το ''ουδείς εως τώρα'', μην παίρνεις κι όρκο!

Αν έχεις κάποια ένσταση επι των ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ που έγραψα στην πρώτη μου δημοσίευση, με χαρά να τη διαβάσω!  :twisted:

Bijoux

ααα μου αγρίεψες τον Νίκο!!!

δεν καταλαβαίνω τι έχουν τα μεταφυσικά ένερτζι;
γιατί δεν τα αποδέχεσαι ;
η επιχηρηματολογία άφθονη ..δοκίμασε μας!!
κατά βάθος και εσύ τα πιστεύεις
αλλά τζινάς  :P  λιγάκι
..το άγνωστο σε τρομάζει;

αυτό το πρεσβεύει σου άνωθεν  πχ μας δοκίμασε :wink:

οφουυυυυ

energizer

...αν μου αναφερεις ΕΝΑΝ εγω θ'αποδεχτω το "μεταφυσικο"...
 :lol:
...ορκο δεν παιρνω για τιποτα...
...αλλα να προσπαθουμε να προσδιορισουμε ή και ν'αντιδιαλεχθουμε για κατι αοριστο-αναποδεικτο-αυθαιρετο...
 :shock:
...ειναι λιγο "βαρυ" για την περιορισμενη μας ευθυνη...
...αποσυρομαι απο το ματαιο της συζητησης αγαπητε...
 :wink:
...ας περιμενουμε το 2012...εως & το 2024...
 :twisted:
...α...να προσθεσω...το 2036 εμφανιζεται ο ΑΠΟΦΙΣ (καραουαου μεταφυσικος τιτλος...για τη συντελεια  :!:  ,ενας κομητης ειναι με πιθανοτητα να εμπλακει στο βαρυτικο μας πεδιο & να συγκρουστει με τη Γαια το 2040...μονο που δεν ειναι προφητεια,δεν το εγραφε καποια αποκρυφιστικη γραφη...αλλα το δωσανε τα τερματικα των αστρονομικων παρατηρητηριων!)
...να μην πω...για οικολογικους κινδυνους , νανοτεχνολογια , ρομποτικη , γεννετικα πειραματα & υβριδια...
 :twisted:
...μονο τα "γνωστα" με τρομαζουν...

Nikos28

Αγαπητέ energiser,
όσους και να σου αναφέρω δεν υπάρχει περίπτωση να σε πείσω γιατί ο καθένας μας μιλάει σε διαφορετικό πλαίσιο.

Θα επαναλάβω (για τρίτη και τελευταία φορά) ότι αν έχεις κάποια ένσταση επι των ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ που έγραψα στην πρώτη μου δημοσίευση (εγώ, όχι κανένας άλλος), τότε με χαρά να τη διαβάσω!

Αν όχι, τότε αποσύρομαι κι εγώ απο τη μάταιη τούτη συζήτηση...

Όχι τίποτ' άλλο, αλλά για να μην κουράσουμε κι αυτούς που μας διαβάζουν, μιλώντας ειδικά ο ένας και γενικά ο άλλος!  :wink:

Bijoux

ενερτζι ένα ένα...

- Αμφιβάλλεις τον πολιτισμό των Μάγιας;
- Οι Μάγιας δεν έκαναν πρόβλεψη για το τέλος του κόσμου..
αυτό το έκαναν νεότεροι ..και ανέπτυξαν ολόκληρη θεωρία...

Ο άνθρωπος κάτι το αοριστο-αναποδεικτο-αυθαιρετο...
και όμως η θεωρία της ύπαρξης συζητιέται ακόμα και σήμερα..
δεν είδα κανένα να αποκαλεί την κουβέντα μάταιη...
Αν σύμφωνα με την λογική σου, που τολμω να πω είναι δογματική
θεωρούμε μάταια ότι δεν αντιλαμβανόμαστε..τότε τι πρέπει να κάνουμε;
Επαναπαυόμαστε και ηφησυχάζουμε;

Θέλω να μου εξηγήσεις και το άλλο
τι εννοείς εσύ μεταφυσικό...

Η μεταφυσική η φυσική του μέλλοντος

kuria

[size=14]αρχισαν παλι επαγγελματιες κινδυνολογοι και γιαλαντζι προφητες να αστραφτουν και να βροντανε για την επερχομενη συντελεια του κοσμου το Δεκεμβρη του 2012...
θα κανουν ενα παρτακι (συνοδο το λενε) οι ΕΡΜΗΣ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΑΡΗΣ, ΔΙΑΣ, ΚΡΟΝΟΣ, ΗΛΙΟΣ και ΣΕΛΗΝΗ στις 22/12/2012, θα ερθει στα ισα του ο ηλιος με το κεντρο του Γαλαξια υστερα απο 26.000 χρονια, αυτο θα φερει καπακι τους μαγνητικους πολους της γης, οποτε θα μεινουμε ξεβρακωτοι στην κοσμικη και ηλιακη ακτινοβολια...
τοτε ολα θα αλλαξουν και εμεις θα γινουμε φωσφοριζε οντοτητες που θα κανουν πασαρελα και δημοσιες σχεσεις στις κοσμικες γεφυρες...
για του λογου τους το αληθες, επιστρατευουν και την ημερομηνια ληξεως των ημερολογιων των συγχωρεμενων των μαγια...
αντε να δουμε τι αλλο θα πουνε...
[/size]
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

rain

Βρε δε πα να &^%*^%&$^%$χτουν όλοι, με τις συντέλειες τους και τις βλακείες τους που αναζητούν κοροΐδα να πουλάνε βιβλία

cna

Καλά αυτό με τους Μάγια έχει παραγίνει. Εντάξει είχαν εφεύρει το ακριβέστερο ημερολόγιο όλων των εποχών (αν θυμάμαι καλά 10.000 φορές ακριβέστερο από το δικό μας που σημαίνει ότι αυτή διόρθωναν μια ημέρα κάθε 40.000 χρόνια ενώ εμείς διορθώνουμε κάθε 4). Αλλά βρε καλοί μου τί να κάνουμε που οι άνθρωποι υπολόγιζαν στους απογόνους τους, ότι δηλαδή θα βρεθεί ένας έρμος απόγονός τους το 2012 να συνεχίσει το ημερολόγιό τους; Εδώ υπολογιστή αγοράζεις σήμερα και το ημερολόγιό του σταματά το 2065 (και σου λέει ο κατασκευαστής μέχρι το 2065 αυτόν τον υπολογιστή θα έχεις;). Τέλος πάντων, τί να κάνουμε που η τρομολαγνία και η κινδυνολογία πουλάνε στις μέρες μας αλλιώς θα είχαμε άλλους 200 άνεργους "δημοσιογράφους".

black_velvet

Διάβαζα σε μηνιαίο περιοδικό ένα αφιέρωμα στον χρόνο. Εκεί έκαναν λόγο και για το ημερολόγιο των Μάγια. Σχολίαζαν λοιπόν πως οι Μάγια δεν εννοούσαν το τέλος του κόσμου έτσι όπως το φανταζόμαστε εμείς, δηλαδή με καταστροφές και αφανισμούς (μια τάση στο μελό την έχουμε οι σημερινοί, ας μην κρυβόμαστε). Οι άνθρωποι εκείνοι ήταν πιο πνευματικοί - για να μην πω διόλου υλιστές. Στο ημερολόγιό τους, λοιπόν, μιλάνε για το τέλος μιας εποχής. Και ουχί για το συθέμελο τέλος την ανθρωπότητας!

Θα προσπαθήσω να το ξαναβρώ και να σας μεταφέρω περισσότερα.
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

sevenseas

εγω ξερω, οτι η καταστροφη εχει ελθει από τωρα με τον συνοδο των 8 αστερων της παγκοσμιας οικονομιας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και καμμια ...ουφαλα προφητισσα, καφετζου ,χαρτορριχτρα  ουτε καν η Αλεκα , μας ειχε προειδηποιήσει !!!!!!!!!!!!!!!

pixie

Και κατά Λιακόπουλο... Τα Νεφελίμ θα έρθουν στην Γη, οι εξωγήινοι θα κάνουν επιτέλους την επίσημη εμφανισή τους, οι Ελ δεν ξέρω και γω τι θα κάνουν αλλά σίγουρα κάποια δουλειά θα τους έχει αναθέσει ο Λιακόπουλος εκείνη την ημέρα.  

Τα Νεφελίμ, για όποιον δεν ξέρει, λέγεται ότι ήταν γίγαντες των οποίων τα παιδιά ήταν οι γίγαντες που κρατάνε την Γαία. Μιλάμε για τρομερή οικογένεια!

Το 2012 μάλλον θα έρθει και ο Χριστός! Τόσα χρόνια αναμονής, βρήκε και εκείνος μέρα να έρθει που θα έχει και κίνηση! Τέτοια σύναξη! Ο Χριστός, οι 12 απόστολοι, οι εξωγήινοι, Ελ, Βριλ, Νεφελίμ, όλοι μαζί! Traffic jam! :mryellow:

Κι αν η ζωή στη Γη το 2012 εξαφανιστεί, ερημωθούν τα πάντα, και οι εξωγήινοι έρθουν για να μάθουν ποιοι ζούσαν σ' αυτό τον πλανήτη και τι πολιτισμό είχαν, στα βιβλία ιστορίας τους ακολούθως θα γράψουν: ''Οι κάτοικοι αυτού του πλανήτη είχαν ως κύρια ασχολία τους... το πιτσίκλιασμα!''  :mrblue:  :mrgreen:

KostasD33

Κι εγώ λέω ότι το 2013 το α33 θα είναι ακόμα όρθιο το κείμενο αυτό θα είναι ακόμα εδώ αυτοαναιρούμενο και ας φωνάζει ο Λιακόπουλος όσο θέλει στα θύματα που πουλαει τα βιβλία του

pixie

Σαφώς και το εύχομαι να είμαστε όλοι - οικείοι πλέον - εδώ, συναθροίζοντας μεστά χρόνια, κέφι και έναν ορυμαγδό γνώσεων...;-)  :mrorange:
Και να ζήσουμε, λέει, μετά από έναν υπέροχο Νηστικό Δείπνο και μια συγκλονιστική Αποκάλυψη! :grin:  :mryellow:  :mrblue:

Πάντως πλάκα - πλάκα KostasD33... Αυτό το ημερολόγιο των Μάγιας [και ουχί της Μάγιας  :oops: ] με προβληματίζει... :mrgreen:

pixie

[quote user="cna" post="310401"]Καλά αυτό με τους Μάγια έχει παραγίνει. [/quote]

Σωστό! Πολύ σωστό...  ;-)  :evil:

Κι ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου το ίδιο μου έλεγε σε κάθε γάμο: Αυτό Μάγια έχει παραγίνει!  :mad:  :mrorange:  :mryellow:

Τέλος πάντων, ας πάμε και στο θέμα, έτσι για να μη σκουριάζει η γλώσσα... :smile:

Προβληματιζόμαστε και νιώθουμε δέος γιατί είμαστε πολύ μικροί ακόμα μπροστά στα μυστήρια του σύμπαντος και γιατί είναι κάτι δύσκολο να το συλλάβουμε και να κατανοήσουμε τι σημαίνει ότι το Ηλιακό μας σύστημα θα ευθυγραμμιστεί με το κέντρο του Γαλαξία!
Τι σημαίνει αυτό που λέγεται ότι τα γήινα ηλεκτρομαγνητικά πεδία θα μηδενιστούν προσωρινά κι έτσι θα επηρεάσουν τον χωροχρόνο! Κι έτσι τα πάντα θα αναιρούν τα πάντα.

Είναι δύσκολο να αποδεχτεί κανείς αυτά που λέγονται από τους επιστήμονες ως λογικοφανή, ότι'' θα μεταβληθεί η μοριακή δομή των ζωντανών οργανισμών και οι άνθρωποι, όσοι επιζήσουν, θα είναι διαφανείς ενεργειακές φιγούρες με απεριόριστες δυνατότητες...''

Ας μου το εξηγήσει κάποιος που γνωρίζει αυτό... ;-)

198 Επισκέπτες, 1 Χρήστης