Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 246
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 244
  • Total: 245
  • Leon

Παρεό: Κανόνας σαβουαρ βιβρ ή άλλο ???

Ξεκίνησε από joking, Αυγούστου 18, 2008, 02:47:56 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

'Οσο για τον Κωστή το Ντι Θέρτι Θρι μια ζωή εκτός... χεχεχεχε

Παρεό είπαμε όχι σαδομαζοχιστική ενδυμασία νταρντανοειδούς ύπαρξης. ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΕ

black_velvet

[quote user="seagull" post="299729"]Και ξανά-μάτα-πάλι ΣΩΣΤΟΣ ο Κώστας.

οχι που δεν θα συμφωνούσατε  :mad: εμείς  εδώ έχουμε ακουστα το γνωστό σύλλογο  ! Φ.Μ.Ψ Δεν είν κακό :lol:  :lol:

βελβετάκινα περνας καλά καρδούλαμ , ότι και αν κάνεις ...η ευχή κατά προέκταση και στους υπόλοιπους , για να μη νομίζετε πως ειμαι ΚΑΙ τσιγγουνα  :smile:[/quote]

Φ.Μ.Ψ. -> Φάτε Μάτια Ψάρια!!!
Ζγκντουπ!
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

tristana

ΚΚΠ (Και Κοιλιά Περίδρομο) Αν κάνετε έναν σύλλογο να τον κάνετε σωστά, παρακαλώ!  :twisted:

lucretia

[quote user="tristana" post="299781"]ΚΚΠ (Και Κοιλιά Περίδρομο) Αν κάνετε έναν σύλλογο να τον κάνετε σωστά, παρακαλώ!  :twisted:[/quote]

Εγώ μπορώ να κρατήσω μονο το ΚΚΠ???

:mryellow:

seagull

[quote user="black_velvet" post="299776"][quote user="seagull" post="299729"]Και ξανά-μάτα-πάλι ΣΩΣΤΟΣ ο Κώστας.

οχι που δεν θα συμφωνούσατε  :mad: εμείς  εδώ έχουμε ακουστα το γνωστό σύλλογο  ! Φ.Μ.Ψ Δεν είν κακό :lol:  :lol:

βελβετάκινα περνας καλά καρδούλαμ , ότι και αν κάνεις ...η ευχή κατά προέκταση και στους υπόλοιπους , για να μη νομίζετε πως ειμαι ΚΑΙ τσιγγουνα  :smile:[/quote]

Φ.Μ.Ψ. -> Φάτε Μάτια Ψάρια!!!
Ζγκντουπ!
[/quote]

για μισουλι

seagull

....το μάτι κάγκελο ψαράκια μασουλάει ....που λεέι και ο Πανούσης ο καλλιτέγνης...

ως γνωστό αφου και το μπανιστήριέχει αναδυθεί ως εθνικό μας σπορ , κάνει καλό και στο καταρράχθη..που έλεγε και ένας γνωστός μου

και σοβαρά τώρα , επιστημονικά ανεβάζει το όριο ηλικίας, βελτιώνει το κυκλοφορικό μειώνει τον κίνδυνο για στεφανιαία νόσο και ισοδυναμει με χρόνο στο γυμναστήριο στο πολλαπλάσιο...ειναι απαραίτητο μετα τα 40, είτε προκειται για το σύντροφο(ΚΚΠ που λένε και οι αγριόγατες  ) ή γενικότερα..το ωραίο ειναι ωραίο...που λέει και ο λόγος

....και πάλι το μπαχαλέψαμε  :mrorange:

tristana

Τέλειο, Σίγκαλ!!! Και είσαι εντελώς εντός!!!!!!!!!!!  :twisted:

(Πανεπιστημόνισσα εσύ!!)

black_velvet

[quote user="seagull" post="299839"]

....το μάτι κάγκελο ψαράκια μασουλάει ....που λεέι και ο Πανούσης ο καλλιτέγνης...

ως γνωστό αφου και το μπανιστήριέχει αναδυθεί ως εθνικό μας σπορ , κάνει καλό και στο καταρράχθη..που έλεγε και ένας γνωστός μου

και σοβαρά τώρα , επιστημονικά ανεβάζει το όριο ηλικίας, βελτιώνει το κυκλοφορικό μειώνει τον κίνδυνο για στεφανιαία νόσο και ισοδυναμει με χρόνο στο γυμναστήριο στο πολλαπλάσιο...ειναι απαραίτητο μετα τα 40, είτε προκειται για το σύντροφο(ΚΚΠ που λένε και οι αγριόγατες  ) ή γενικότερα..το ωραίο ειναι ωραίο...που λέει και ο λόγος

....και πάλι το μπαχαλέψαμε  :mrorange:[/quote]

Αχ! τι ωραία αίσθηση να κολυμπάς γυμνός!  ]

lucretia

Μωρέ εγώ κολυμπαω γυμνή.

τα ψάρια τι φταίνε;  :roll:

Rakendytos

[quote user="black_velvet" post="299713"][quote user="Rakendytos" post="299695"]...
και επιμενω στα παρεο του αρκτουρουυυυ
η αρκουδα στην παραλια.. :mrorange:[/quote]

Βρε μανία με τα παρεό!!
Μα δε νιώθεις να σε πνίγει την ώρα που πας να το δέσεις;;;
Α πα πα πα πα πα πα πα πα πα!

[/quote]

σου πω ενα μυστικο εσενα..  ]σκρατς[/i]) κα θα το ραψεις στα κορδονια..
(αν εχει και αν δεν ειναι στρογγυλα)
αν δεν εχει στις ακρες..
οποτε μ ενα σκρατςςς αποκαλυπτεσεεεε  :mryellow:

Ειχα παρει ενα με σκρατς στα Ινδικα καποτε..και απο τοτε αγοραζω βελκρον και περναω σε ολα..
(αν βαριεσαι να το ραψεις καρφιτσωσε το με συρραπτικο)  :razz:

black_velvet

[quote user="lucretia" post="299865"]Μωρέ εγώ κολυμπαω γυμνή.

τα ψάρια τι φταίνε;  :roll:[/quote]

Γιατί; αυτά φοράνε φράκο;  ]

kuria

η αληθεια ειναι πως οταν εχεις συνηθισει να κολυμπας γυμνος, το μαγιο σε εκνευριζει αφανταστα...  :roll:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

andreasec13

[quote user="seagull" post="299839"]...και ισοδυναμει με χρόνο στο γυμναστήριο στο πολλαπλάσιο...[/quote]

Εμ πες το,ρε Γλάρι μ' και μ' έχει φάει η απορία "γιατί ο μυικός τόνος είναι πάντα ανεβασμένος;"

Ησύχασα τώρα.

tristana

Ο Ανδρέας είναι ωραίος και λέω να τον κρατήσουμε. ΧΕΧΕΧΕΧΕ

Μην σας δω να επαναλαμβάνετε το έπος της Κέιτι θα σφαχτούμε.

Και ΚΩΣΤΑ, μάι ρενάρ, περιμένω να διαβάσω ξανά γραπτά σου. Ξέρεις να γράφεις, αλλά όχι και να μας γράφεις!

'Αντε τέρμα οι διακοπές. Θα αναγκαστώ να παραλείπω σημεία στίξης και άλλα τέτοια φρικαλέα για να σε αναγκάσω
να μπεις και να με διορθώσεις. Γκέγκε;  :twisted:

seagull

ρακ είσαι απίθανος...  :oops:

...τελικα, μαζί σας εδω , αν ήταν μια στάση θα ήταν η πιο τέλεια διαδρομή με λεωφορείο ...

Τρις παραυτα αι ντου μάιι μπεστ !!  ;-) ...και Είθε

Το σαβουαρ βιβρ επιτάσσει
αλλά ειλικρινά όσο και να υποτιμάται, το ομορφότερο ίσως θα ταν κάπως  έτσι

αν και χαλάει.... με το ξανθό μαλλί...και δεν έχω χρόνο να ψάχνω και για άλλες ανάλογες φωτογραφίες στο νετ

:grin:

244 Επισκέπτες, 1 Χρήστης