Ειδήσεις:

Το φτιάχνουμε ακόμα.. υπομονή ...

Main Menu

Οι Μασόνοι κυβερνάνε την Ελλάδα...

Ξεκίνησε από pixie, Μαΐου 31, 2010, 09:22:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

pixie

Κι ενώ κάποιοι από εμάς ακόμα ελπίζουν, ως άλλοι ρομαντικοί, σε αξίες και ανθρώπινα στοιχεία...

Η πικρή αλήθεια, απογυμνωμένη, είναι διαφορετική... και πολύ πιο σκληρή από αυτή που θέλουμε να δούμε...

''Χρειαζόμαστε μια παγκόσμια διακυβέρνηση. Παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση, και τη χρειαζόμαστε γρήγορα!''


Αυτά είναι τα λόγια του πρωθυπουργού μας! Σοκ! Κι ένα είδος παραδοχής. Είς εξ αυτών βεβαίως...


KostasD33

[quote user="pixie"]

Αυτά είναι τα λόγια του πρωθυπουργού μας! Σοκ! Κι ένα είδος παραδοχής. Είς εξ αυτών βεβαίως...
[/quote]

Με το συμπάθιο μεν, αλλά (ώς άποψη) μπούρδες βεβαίως.....

pixie

Και πού ακριβώς το στηρίζεις το σχόλιο που κάνεις?


'Ωρες είναι να είμαστε τόσο αφελείς ώστε να πιστεύουμε ότι η σημερινή κυβέρνηση είναι ''Σοσιαλισμός''!  :razz:  :lol:

Μια κυβέρνηση η οποία παραβιάζει και εκχωρεί ένα - ένα, όλα τα συνταγματικά δικαιώματα του Έλληνα πολίτη - ενώ δεν είχε κάνει αυτή την τοποθέτηση προεκλογικά -  εξυπηρετώντας αλλότρια συμφέροντα.

Και μάλιστα εκχωρεί τα δικαιώματά μας σε μη εκλεγμένους και, το κυριότερο, σε μη Έλληνες!

Εκτός από το συνταγματικό πραξικόπημα, δηλαδή, κι αφού ανερυθρίαστα καταστρατηγούνται τα πάντα, παραδίδουμε την υποτιθέμενη πατρίδα μας στο μεγάλο όραμα της παγκόσμιας διακυβέρνησης! Αυτό δεν είπε???KostasD33

[quote user="pixie"]Και πού ακριβώς το στηρίζεις το σχόλιο που κάνεις?..[/quote]
αλλά όταν λες ένας πρωθυπουργός της χώρας μας είναι Μασόνος, εσύ πρέπει να το αποδείξεις ότι είναι κι όχι εγώ φυσικά ότι δεν είναι.....
Για κανέναν εκλεγμένο πρωθυπουργό της Ελλάδας δεν δέχομαι να μου πει ο οποιοσδήποτε χωρίς απόδειξη ότι είναι μασόνος.
Να πει ότι είναι βλακας
Τεμπέλης
Γύφτουλας
Ανίκανος
και ότι άλλο (ως πολιτικό χαρακτηρισμό) νομίζεις..... ναι δημοκρατία έχουμε… πολιτικές επίκρισης έχουμε όλοι φυσικά και για όλους… άλλο αυτό όμως κι άλλο μασόνος…
Το λες? Απόδειξε το.. συγκεκριμένα όμως όχι με χαζοβιντεάκια και αυτό που είπε ο τάδε σημαίνει εκείνο κι άρα η γιαγιά μου αφού είχε τρίχες στην μύτη μπορεί να είχε και @@ οπότε ήταν παππούς μου....


[quote user="pixie"]'Ωρες είναι να είμαστε τόσο αφελείς ώστε να πιστεύουμε ότι η σημερινή κυβέρνηση είναι ''Σοσιαλισμός''!  :razz:  :lol:
[/quote]
Όσο για αυτό...
...φυσικά καμία σχέση έχει το ΠΑΣΟΚ με τον σοσιαλισμό...
μη τρελαθούμε κιόλας......

αλλά άσχετο το μη σοσιαλιστικό πασοκ, τη μη φιλελεύθερη νέα δημοκρατία, το μη κομουνιστικό κουκουέ, τον ασυνάσπιστο συνασπισμό με το να πω τους αρχηγούς τους μασόνους....
Πέραν όλων των άλλων είναι ποινικά και αστικά διωκόμενο αυτό και δικαίως αν δεν είναι τεκμηριωμένη μια κατηγορία σαν αυτή.

pixie

Ε, όχι και χαζοβιντεάκια! :razz:
Ο πρωθυπουργός της χώρας μιλάει, ας το σεβαστούμε... ;-)
 
Και αναφέρεται σε παγκόσμια διακυβέρνηση, το ίδιο δλδ. που λένε και όλοι οι Σιωνιστές ή Πεφωτισμένοι, αυτοί ντε, που έχουν το παγκόσμιο όραμα [νέα παγκόσμια τάξη ή αλλιώς novus ordo seclorum λατινιστί].
Αυτοί που πουλάνε την ψυχή τους στο διάολο αν πρόκειται για δύναμη και θέσεις ισχύος μέσα από τον έλεγχο του τραπεζικού [χρηματοπιστωτικού] συστήματος, εν ολίγοις.

Το ''εις εξ αυτών'', εδώ κολλάει! Δεν χαρακτήρισα άμεσα κανέναν! :idea:
Για το αν τώρα αυτοί οι ''θεοί'', παρεμπιπτόντως, χρησιμοποιούν και μασονικούς συμβολισμούς, δεν φταίω εγώ για τα συμπεράσματά μου! Εγώ απλά υποθέτω το αυτονόητο, ως αθώα κορασίς! :smile:


Και να σου πω και κάτι? Αρκετά με τον φασισμό των πολυεθνικών, μ' αυτή την ψυχρή βιομηχανία του χρήματος και τους ηγέτες της, και τις μυστικές εταιρίες τους, όποιοι κι αν είναι! Δεν με αφορά, πραγματικά, με θλίβει!

tziger

Φαντάσματα ψάχνουμε? Σε μιά χώρα κατεστραμένη εδώ και πολλά χρόνια μάλλον φταίει ο κακός μας εαυτός αφού εμείς την απαρτίζουμε,ψηφίζουμε,φοροδιαφεύγουμε και γενικότερα την καταστρέφουμε. Βέβαια οι θεωρίες συνωμοσίας δεν αποδεικνύονται και για αυτό μας προκαλούν. Αλλά τώρα μάλλον πρέπει να δουλέψουμε για να επιζήσουμε και να βγούμε κάποια στιγμή στην επιφάνεια.

jcdenton

[quote user="pixie" post="338139"]Αρκετά με τον φασισμό των πολυεθνικών, μ' αυτή την ψυχρή βιομηχανία του χρήματος και τους ηγέτες της, και τις μυστικές εταιρίες τους, όποιοι κι αν είναι![/quote]


Δεν έχω γνώμη επί του θέματος, αλλά:

α) οι μασώνοι ελέγχουν πολυεθνικές, αλλά διαφορετικό πράγμα ο φασισμός & άλλο μια εταιρεία

β) η βιομηχανία του χρήματος είναι μεν ψυχρή, αλλά όλοι είμαστε μέσα σ' αυτό. Απλά κάποιοι πετύχανε & τα έχουν, ενώ άλλοι είτε αποτύχανε, είτε δεν προσπαθήσανε για να τα έχουν.

γ) οι μασώνοι δεν είναι μυστική εταιρεία. Φέρουν διακριτικά της ιδιότητάς τους (όπως ο χριστιανός φοράει το σταυρό), οι συγκεντρώσεις τους αναγγέλονται & δεν κρατώνται κρυφες (οι μασωνικές στοές χαρακτηρίζονται από τους φάρους που ανάβουν όταν συγκεντρώνονται - παράδειγμα η μασωνική στοά Θεσσαλονίκης, λίγο πάνω από τον Λευκό Πύργο).

Απλά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις πληροφορίες.
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)