Ειδήσεις:

Το φτιάχνουμε ακόμα.. υπομονή ...

Main Menu

Τι θα λέγατε στους/ις Πρώην σχέσεις σας;

Ξεκίνησε από gavrina, Αυγούστου 26, 2005, 02:12:53 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

energizer

βασικα η ζητουμενη δηλωση ποικιλει για καθε 1!ευχομαι ειλικρινα να'ναι καλα,ευτυχεις κτλπ...σε ολες οσες μοιραστηκαμε το κρεβατι-μπανιο-κουζινα-εξοχη-αυτοκινητο...στις λιγοτερο του μηνος το εννοω χωρις να με απασχολει & ιδιαιτερα!...σε οσες ηταν παρισσοτερο αλλα η φαση χαρακτηριζοταν απο χαλαροτητα ενδιαφεροντος,παθους εχω & την ανεση να διατηρω 1 φιλικου επιπεδου σχεση....για τις πιο πολυχρονες σχεσεις(ανω 6μηνου!)λογω συναισθηματικης φορτισης-εντασης ειτε διατηρω αναμνησεις-εμπειριες περισσοτερο ευχαριστες η δυσαρεστες!& εδω ευχομαι τα ιδια μονο που τα εννοω περισσοτερο!...βεβαια ομολογω οτι υπαρχουν & καποιες που δεν τους ευχομαι τιποτα απο τα προαναφερθεντα!ευτυχως ελαχιστες!!! :twisted:

kuria

συνήθως αφού έχει τελειώσει κάτι για μένα και λίγο πριν τελειώσει για τον άλλο... μπαίνω στη διαδικασία αποκατάστασης του... όχι δεν έχει να κάνει με τύψεις και ενοχές... απλά προσπαθώ να δημιουργήσω μια διάδοχη κατάσταση που θα τον στηρίξει, από καθαρά άδολο ενδιαφέρον για την  ψυχοσωματική του κατάσταση... όλα αυτά βέβαια υπό την προϋπόθεση ότι τα έχει ανάγκη...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

fmas

Έλα ντε.............. Τι μπορείς να πεις???????????

Μάλλον για αυτό το θέμα πρέπει να απαντήσει εκείνη και όχι εγώ..........

Τέλος Πάντων.......... Μάλλον προσπαθώ να εφαρμόσω το άντε γειά αν και δεν το καταφέρνω ακόμα γιατί όταν έχω τις μαύρες μου την θυμάμαι........

Evitaki

απολυτως τπτ.........
ενα τιποτα συμαινει οτι δεν υπαρχει κατι που να θυμιζει οτι περασε απο την ζωη μου
αν με πιεζαν ομως να πω κατι θα ηταν
ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΡΓΗΣΕΣ............

PoiSoN_GiRL

και επανερχομαι με συμπληρωματικη δηλωση ...

Στο καλο και να μην μου γραφεις ...
(ουτε sms , ουτε γραμμα , ουτε fax , ουτε τηλεφωνο .. και φυσικα η καταπληκτικη ατακα .. ''μαζι σου δεν θελω να εχω ουτε πυρετο'' )  :evil:

Evitaki

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"και επανερχομαι με συμπληρωματικη δηλωση ...

Στο καλο και να μην μου γραφεις ...
(ουτε sms , ουτε γραμμα , ουτε fax , ουτε τηλεφωνο .. και φυσικα η καταπληκτικη ατακα .. ''μαζι σου δεν θελω να εχω ουτε πυρετο'' )  :evil:

γιατι βρε ο πυρετουλης θελει συμπαρασταση κ αμα ειναι κ πανω απο 39
δεν εχεις κ κοραγιο να θυμωσεις :P  :P  :P  :P  :P

Prigkipissa

Eixame 2 xronia sxesh... gia ton xorismo mas ftaiksame kai oi dyo,alla perissotero h kaki sumperifora tou...
xtes milisame meta apo 3 mines poy eimaste xorismenoi....mou eipe oti brike alli kai tou eipa apla sugxaritiria  ]

''euxomai na brikes kati poly kalytero kai na eiste eutuxismenoi pantote'' ]

fmas

Evitaki να σου πω........ Συμφωνώ με την Poison για το μαζί σου δεν θέλω να έχω ούτε πυρετό...... Προτιμώ με έναν άνθρωπο που με αγαπάει ανιδιοτελώς παρά την πρώην μου.................

Prigkipissa σωστή σε βρίσκω.....

TaKs|D|_PoLyTaRaXo

Mia agapi pou teleiwse.........................
den itan POTE agapi......     :roll:

pingo

Άργησες πολύ...σ'έχω πιά ξεχάσει...σ'εχω ξεπεράσει...και έσενα και την μανούλα σου (δεν έχω τίποτα με τις μανούλες, μόνο με την συγκεκριμένη).
Να προσέχεις από εδώ και πέρα....

TetiQ

[size=24][/size]OTI KALO KAI OTI KAKO MOU EXOUNE KANEI STO DROMO TOUS NA TO BROUN.... :wink:

pisteuw oti einai mia dikaih euxh kai as kri8oun kai diaboun thn zwoula tous me bash tis pra3eis tou xarakthra tous :roll:  :twisted:

ASSOS

Ότι σαν πόρνη ήταν τέλεια σαν ανθρωπος ήταν τσούλα.

kitty!

Tώρα που παντρεύτηκες.....Βάλε μυαλό...Μέχρι στιγμής καλά κάνεις κ δεν έχεις επικοινωνήσει από τότε που μου είπες τα καλά νέα...Ας μείνει έτσι..

Βίος ανθόσπαρτον... ]

Bijoux

Παράθεση από: "ASSOS"Ότι σαν πόρνη ήταν τέλεια σαν ανθρωπος ήταν τσούλα.

με το μπαρντόν άσσε
και εσύ που τα έμπλεξες μαζί της
τι ήσουν;

apol

ναναι καλα απο ολες κατι πηρα και τις ευχαριστω .....ελπιζω και εγω να εδωσα κατι...