Ειδήσεις:

Το φτιάχνουμε ακόμα.. υπομονή ...

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Μηνύματα - sun-sweet

#1
Cafe /
Μάρτιος 19, 2005, 12:32:43 ΜΜ
Στην αρχή σκέφτηκα ότι θα έπαιρνα την κόρη μου, αλλά μετά που το ξανασκέφτηκα είδα ότι ήταν λάθος, θα πέρναγε καλύτερα σπίτι μας με την γιαγιά της και τον παππού της, οπότε θα έπαιρνα σαπούνι για να ξεβρωμίζομαι και μερικά βιβλία για να περνάν οι ώρες πιο εύκολα
#2
Cafe / Re: ΑΝΤΡΕΣ
Μάρτιος 19, 2005, 12:25:10 ΜΜ
Παράθεση από: "Χρήστος"οι άντρες αγαπούν πολύ αυτά τα άτιμα πλάσματάκια τις γυναίκες!
τι άλλο θέλετε απο τους άντρες;;;;

Έπιασες ακριβώς το πρόβλημα φίλε Χρήστο, οι άντρες έχετε μάθει να αγαπάτε πολλές γυναίκες μαζί, ενώ οι γυναίκες αγαπούν μόνο αυτόν που έχουν δίπλα τους :roll:  :D
#3
Cafe /
Μάρτιος 19, 2005, 11:44:09 ΠΜ
Θα έγραφα στην κόρη μου:Είσαι ότι πολυτιμότερο υπάρχει για μένα στον κόσμο, θα προσπαθήσω να μην σε απογοητεύσω ποτέ, κι αν κάποιες στιγμές σε μαλώνω και κάνω τα ματάκια σου να δακρύζουν και τα χειλάκια σου να σουφρώνουν απο λύπη να ξέρεις ότι εγώ πονάω πιο πολύ εκείνη την ώρα, αλλά πρέπει να σου διδάξω ότι δεν είμαστε μόνοι στον κόσμο άρα ότι κάνουμε έχει αντίκτυπο και στους γύρω μας, θέλω να μάθεις να μοιράζεσαι, δεν θέλω να μου γίνεις υπερόπτρια και εγωπαθής, γιατί θα πληγωθείς πολύ στην ζωή σου. Για μένα είσαι μοναδική, δεν είσαι όμως και για όλον τον κόσμο καρδιά μου, πρέπει να σε πονέσω τώρα για να μάθεις... Σ'αγαπώ καρδούλα μου, αυτό να μην το ξεχνάς ποτέ.
#4
Παιχνίδια λέξεων /
Μάρτιος 19, 2005, 11:34:13 ΠΜ
Έξοδος
(αφορά το τέλος του αγωνίσματος της δοκού ισορροπίας)
#5
Cafe /
Φεβρουαρίου 19, 2005, 04:26:44 ΜΜ
Παράθεση από: "fmas"
Παράθεση από: "sun-sweet"Τα όνειρά μας γλυκειά μου, αντικατοπτρίζουν τον εαυτό μας, αν τα όνειρά μας είναι ανέφικτα, οφείλεται στο ότι δεν γνωρίζουμε καλά τον εαυτό μας, όταν λοιπόν μάθουμε ποιοι είμαστε και μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε, τότε και τα όνειρά μας θα γίνουν πραγματικότητα.


Sun-sweet...........

Για πες μας πως μπορείς να μάθεις τον ευατό σου???????? Γιατί προσωπικά δεν τα έχω καταφέρει ακόμα (και ούτε θα μπορέσω ποτέ)..........

Ζω με όνειρα και σκέψεις γιατί χωρίς αυτά δεν θα ήμουν αυτός που είμαι...

Πάντα Φιλικά,
Fmas

Το πως γνωρίζουμε τον εαυτό μας δεν μπορώ να σου πω καλέ μου fmas βρίσκομαι ακόμη στην αρχή κι εγώ, ωστόσο σ'αυτή την διαδρομή που έχω διανύσει, έχω καταλάβει ότι πολλά από τα όνειρά μου είναι ανέφικτα διότι υπερτιμούσα κάποιες δυνατότητές μου, γι'αυτό και είπα ότι όταν θα καταλάβουμε τι πραγματικά μπορούμε να κάνουμε, ποιές είναι οι δυνατότητές μας, ποιοι στην ουσία είμαστε,  μόνο τότε και τα όνειρά μας θα είναι πραγματοποιήσιμα.
#6
Cafe /
Φεβρουαρίου 18, 2005, 04:11:36 ΜΜ
Τα όνειρά μας γλυκειά μου, αντικατοπτρίζουν τον εαυτό μας, αν τα όνειρά μας είναι ανέφικτα, οφείλεται στο ότι δεν γνωρίζουμε καλά τον εαυτό μας, όταν λοιπόν μάθουμε ποιοι είμαστε και μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε, τότε και τα όνειρά μας θα γίνουν πραγματικότητα.
#7
Φιλοσοφία /
Φεβρουαρίου 05, 2005, 08:06:42 ΜΜ
Κι εγώ μαζί σου gikama....

Kι επί του θέματος τώρα...

Ελπίζω κι ονειρεύομαι άρα υπάρχω, βάζω στόχους (όνειρα) και προσπαθώ να τους πετύχω για μένα αυτό είναι ύπαρξη, ο αγώνας και το ταξίδι για να φτάσω όσο πιο κοντά μπορώ στους στόχους μου.
#8
Θρησκείες /
Φεβρουαρίου 05, 2005, 07:57:38 ΜΜ
Μπορείς να δώσει κανείς σαφή εξήγηση για το τι είναι αγάπη; Ο καθένας έχει την δική του θεωρεία... ΘΕΟΣ=ΑΓΑΠΗ όταν θα φτάσουμε να εξηγήσουμε την αγάπη θα έχουμε βρει και τον ΘΕΟ μέσα μας. Είναι κατι το ανεξήγητο για εμάς που δεν έχουμε βρει ακόμα τον εαυτό μας.
#9
Σχέσεις /
Φεβρουαρίου 05, 2005, 07:38:45 ΜΜ
Πολλές φορές, ηθελημένα, απαγοητεύουμε τους άλλους
γι'αυτό η ζωή μας εκδικείται προσπερνώντας μας
#10
Σχέσεις /
Φεβρουαρίου 05, 2005, 07:35:06 ΜΜ
Ήλιε μου φωτίζεις ακόμη και τις νύχτες μου.Απίστευτο.....
#11
Cafe /
Φεβρουαρίου 05, 2005, 07:30:54 ΜΜ
Μήπως τελικά με τις μάσκες μας, καταφέρνουμε μόνο να ξεγελάμε τον ίδιο μας τον εαυτό και κανέναν άλλον. Για να φοράμε μάσκες σημαίνει ότι ακόμη και εμείς οι ίδιοι δεν αποδεχόμαστε τον εαυτό μας, αλλά δυστυχώς όπως πολύ σοφά είπε και κάποιος ο δυσκολότερος δρόμος είναι ο δρόμος προς τον εαυτό μας... Δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να διορθώσουμε τις ασχήμιες της ψυχής μας.
Περαστικά μας!!!!!
#12
Cafe /
Φεβρουαρίου 05, 2005, 07:19:55 ΜΜ
Βλέπω την χαρά και την θλίψη, την αισιοδοξία και την απαισιοδοξία, την δημιουργία και την καταστροφή, την φιλοδοξία και την ματαιοδοξία, την επίθεση και την υποχώρηση, την δύναμη και την αδυναμία, την αποφασιστικότητα και την αναβλητικότητα, την γυναίκα, την μητέρα και την κόρη, βλέπω μικρά αποσπάσματα της ζωής μου, είναι ο καθρέφτης της ψυχής μου
#13
Σχέσεις /
Ιανουαρίου 10, 2005, 11:47:31 ΠΜ
Είμαι της αρχής καλώς ή κακώς... Εκεί που φτύνω, δεν γυρνάω να τα γλύψω
Η επαναφορά σε σχέσεις τους παρελθόντος και δη όταν αυτός ο άνθρωπος δεν με έχει σεβαστεί μάλλον σε μαζοχισμό μου κάνει, ποτέ δεν θα έριχνα τόσο πολύ το αυτοσεβασμό μου και τον εγωισμό μου για να γυρίσω σ'εναν άνθρωπο τέτοιο.
#14
Cafe /
Δεκεμβρίου 29, 2004, 04:01:46 ΜΜ
Μέχρι τις 10 το βράδυ συνήθως οι ώρες μου είναι κατειλλημένες απο την εργασία μου και την κόρη μου, εκτός απο κάποιες μέρες που έχω την πολυτέλεια να ασχολούμαι με πράγματα που μου αρέσουν, όπως 2 φορές την εβδομάδα να πηγαίνω γυμναστήριο, κάποια μεσημέρια ή βράδυα να μπαίνω στο site, να διαβάζω κανένα βιβλίο ή απλώς να αράζω στον καναπέ μου και να δω λίγο τηλεόραση.
#15
Cafe /
Δεκεμβρίου 29, 2004, 03:56:53 ΜΜ
Το ωραιότερο δώρο το έλαβα απο τον πατέρα μου, ένα άλμπουμ με φωτογραφίες που συγκέντρωνε απο όλες τις φάσεις τις ζωή μου, καλές και άσχημες.