Ειδήσεις:

Το φτιάχνουμε ακόμα.. υπομονή ...

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Μηνύματα - larus audouinii

#16
Σχέσεις / Re: ...ξερεις πως ειναι να....
Ιανουαρίου 01, 2015, 03:17:40 ΠΜ
Γελάω...γιατί το τριάζ σκεφτόμουν και εγώ σήμερα, δηλ χτες το απόγευμα.
1.να γλυτώσουν ΟΛΟΙ. Κλπ κλπ
Όμως ξέρεις τι άλλο σκέφτομαι τώρα που το αναφέρεις; Πολύ σημαντικό είναι σε ατομικό επίπεδο να συνειδητοποιήσει ο κάθε ένας μας πως είναι το απαραίτητο και λογικό να αντιδράσει και να πράξει κάτω από ανάλογες συνθήκες.
Κρατώντας την ψυχραμία καταρχήν. Είναι λογικό ο τρόμος και ο πανικός, το αίσθημα της αυτοσυντήρησης και αυτό του εγκλωβισμού σε μεγάλο κίνδυνο. Σκέπτοντας και πράτοντας ορθολογιστικά και γνωρίζοντας πάνω κάτω τι να κάνει, είναι ο μόνος καλύτερος (και σίγουρα αξιοπρεπής τρόπος) να βοηθήσεις τον εαυτό σου -τους δικούς σου και τους άλλους δίπλα που βρίσκονται στην ίδια θέση. Συχνά δίνεις και την δυνατότητα να σου προσφέρουν πιο εύκολα και γρηγορότερα (άρα και περισσότερη) αλλά και με μεγαλύτερη ασφάλεια βοήθεια. Ίσως δεν είναι τυχαίο πως κάποιοι φορτηγατζήδες βοήθησαν αρκετούς.
Δεύτερον ας μην ξεχνάμε τι ψηφίζουμε και σε τι κατάσταση βρίσκονται τα συστήματα διάσωσης στην Ελλάδα. Τουλάχιστον αυτά.Ψυχή υπάρχει. Λεφτά υπάρχουν παρεπιπτόντως, σε μίζες.
#17
Cafe / Re: εύλογα άηχος
Δεκεμβρίου 30, 2014, 11:33:48 ΜΜ
Εντόπισα ορθογραφικό. Συμβαίνει και σε μένα είτε από εξάντληση συνήθως, είτε από υπερένταση.
Και μάλλον έπεσα εντός θέματος. Περί κύκλων και περιφερειών δεν λέγατε; :-)

Κώστας, εύχομαι και ελπίζω για το καλό όλων και της πατρίδας να πιάσουν τόπο οι ευχές σου. Με κάθε ειλικρίνεια το λέω και στην τελική ειλικρινά και πάλι από την πλευρά μου δεν περιμένω πολλά.

Κώσταςδ από ότι βλέπω μια χαρά φαίνονται τα εικονίδια με τα emoticon από το πληκτρολόγιο και με την κλασική πλατφόρμα χωρις τα windows! Τα πήρα πίσω! Πρακτική χρειάζομαι στα φοντς μμτ και θα σε φτάσω γουεμπμάστορα. :P
#18
Σχέσεις / Re: Mpetatzis Spikin
Δεκεμβρίου 29, 2014, 08:30:11 ΜΜ
Χρόνια Πολλά και από μένα, πολύχρονος.
Με αυτά και με αυτά μάθαμε και το ονοματάκι σας.
#19
[quote user="kuria" post="376561"]χρονια ομορφα σε γνωστους κι αγνωστους!!![/quote]

Χρόνια Πολλά Μαράκι. Χρόνια πολλά σε όλους!
#20
Σχέσεις / Re: ...ξερεις πως ειναι να....
Δεκεμβρίου 29, 2014, 08:26:48 ΜΜ
Να πετάς με αντίξοες συνθήκες για να σώζεις ζωές με 3 και 60. Με παλιά συστήματα έστω. Τουλάχιστον υπάρχει το αίσθημα καθήκοντος στο λιμενικό, στην Ελληνική αεροπορία, στο Εκαβ.. Σε κάποιους ακόμη. Και ας τους τρώνε κάποιοι ημέτεροι.
#21
Τζα! Δύο!
#22
[quote user="katinaki" post="376559"]χιόνια, έλατα χιονισμένα[/quote]
Σπα με φόντο όλα αυτά.
#23
Χαχαχα Μαράκι όντως προβλέψιμο...
βρε κορίτσια τα θαύματα συμβαίνουν από τον Θεό και κάποιες φορές τα επιτυγχάνει ο άνθρωπος με τα θέλω του. Ποτέ δεν το έχει καταφέρει η Ελληνική πολιτική. Ούτε προβλέπεται.

Κουράγιο Έλληνες. (Εν τω μεταξύ οι εργατοπατέρες... και μας, τρομάρα μας, πόσα ένσημα έχουν μαζέψει κάποιοι από δαύτους για να γνωρίζουν και το δίκιο του εργάτη; Τι ανάγκη έχουν, και πλάκες κάνουν μεταξύ τους και σόμπορο που λέγαν οι παλαιότεροι και θερμούς ασπασμούς, και διακοπές άλλοτε συχνά πυκνά, δίπλα τους δε πάει να καίγεται το πελεκούδι; Ωρέ άνθρωποι πάλευαν με τους καπνούς σήμερα...
#24
Διάνα.  (Και πάει το χαμόγελό σου το κίτρινο εδώ. Φέτος ειδικά πολλές αστοχίες.)
#25
Cafe / Re: Τι άρωμα φοράς?
Δεκεμβρίου 24, 2014, 02:53:40 ΠΜ
Πρωτότυπο. Καλύτερα να μην ανοίγω ορέξεις με τα δικά μου τα παραμονιάτικα. Σημείωσε πως δέχομαι επισκέψεις εν προκειμένω κατά προτίμηση τις γιορτές.. Αμήν και πότε..
#26
Cafe / Re: εύλογα άηχος
Δεκεμβρίου 24, 2014, 02:46:08 ΠΜ
[quote user="KostasD33" post="376535"]Έχεις δοκιμάσει να κουνάς το ποντίκι να δεις ότι το χιόνι ακολουθάει το χέρι σου?

Τεσπα, σε δέκα λεπτά κομμένο το χιόνι κι ότι προλάβεις.
Το δικαιούσαι με τόσο ανάλυση που έκανες για τα α, β, αβααβα, βααβαα για να μου πεις ότι είναι μαλακια.[/quote]

Το καλύτερο είναι να βλέπεις την σελίδα με το λειτουργικό που χρησιμοποιώ σχεδόν πάντα από το σπίτι τελευταία. Ούτε εμοτικόν και όλα τα συναφή, ούτε χιόνια, οπότε δεν εννοείς και κάποια σχόλια. Καταλάβαινα που δεν καταλάβαινα..χεχε
#27
Είναι φορές που θα προτιμούσα το αλτσχαϊμερ σε χάπι.. Άσε που έχω και μια πλευρά αλτηριοσκλήρωσης.
#28
Που με κάνει και γελάω. Μάκια σαλιάρικα.
#29
Πολιτικός καφενές / Re: σχολια
Δεκεμβρίου 22, 2014, 04:54:35 ΜΜ
Τις τελευταίες μέρες της επικαιρότητας, στο σόου καλύτερα, εμφανίστηκαν στο προσκήνιο οι λέξεις   σκουλήκια,συνώνυμα της λέξης 'βόθρος',ανταλλάγματα, Πρόεδρος, δωροδοκία,πάτος κλπ και δεν θα έλειπαν τα περί υποκλοπών.
Υποθέτω περίπου τι συμπέρασμα βγάζει ο καθένας, από την δική του σκοπιά, αν κατάλαβε.
Διχασμός απόψεων; Πόλωση; θα συμφωνήσουμε.
Όπως το ότι περνάμε μια προεκλογική περίοδο ακόμη και που όμως το όλο γύρω τοπίο ειναι εντελώς διαφορετικό από άλλες εποχές, (πάμπερς κλπ), ακόμη και του Βατοπεδίου.
Σίγουρα ζούμε στην Ελλάδα. Ο Καραγγιόζης έχει χάσει την ουσία του και το χαμόγελο του φτωχού Έλληνα έχει παγώσει από καιρό πριν ακούει εκατομμύρια να πετάνε γύρω του, δίπλα από μετανάστες να μετρούν την ζωή και ομάδες να συγκεντρώνουν το φαγητό των απόρων.
Ο Δευκαλίων ή Αποστολόπουλος έγραφε με πύρινο αντιμνημονιακό λόγο πριν μόλις λίγο καιρό φανεί να δωροδοκεί για αντίθετους λόγους και σκοπούς. Έχει καθήσει εκ δεξιών πολλών διαφορετικών πολιτικών.Δ/Γ,Δ/Α Τα κοράκια όμως της διαπλοκής και των συμφερόντων που διαχρονικά αλληλοτρέφονται με την πολιτική, δεν έχουν χρώματα και σημαίες. Τόσο βλάκες ήταν ; Παπανδρέου,Σαμαράς,Καμμένος, και πρόσφατα Τσίπρας έμμεσα.
Η όλη διαχείρηση του θέματος αν δεν ήταν γελοία, δεν αρμόζει σε πολιτικά πρόσωπα που οφείλουν να διαχειρίζονται την διαφάνεια και το συμφέρον του λαού πάνω από όλα, να εμπλέκουν πρόσωπα όπως ο Λαζόπουλος, ούτε εγώ θα το διαχειριζόμουν με αυτόν τον τρόπο.
Θα μπορούσα να γράψω αρκετά ακόμη. Δεν έχει νόημα, ζω και αγαπώ αυτόν τον τόπο, εύχομαι για καλύτερο και προτιμώ να ζω μακριά ή τουλάχιστον να κλείνω τα αυτιά στην βρώμα του. Αλέ ύστ και ακόμη παραπέρα.
#30
Cafe / Re: εύλογα άηχος
Δεκεμβρίου 22, 2014, 03:45:03 ΜΜ
Για να λέω και του στραβού το δίκιο δηλαδή, μου είχε λείψει αυτό το μοναδικό ύφος και το ίδιο ο χαρακτήρας πίσω του.
Δεν θα το προσθέσω στην λίστα των εξομολογήσεων κάποτε,όποτε, ούτε στον ψυχολόγο μου. Χεχε
Καλές Γιορτές κώστας,Υγεία,Ευτυχία,
Και πολλά χαμόγελα.