Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 244
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 251
  • Total: 252
  • Leon

Ενημερωτικό δελτίο για τα αδέσποτα στο Θριάσιο Νοσοκομείο

Ξεκίνησε από drusilia, Οκτωβρίου 14, 2008, 05:18:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

κώστας

Με τη σειρά μου κι εγώ
οφείλω να πω ότι
υπερ-καλύφθηκα]spellbound[/b] (ασχολίαστα πλέον)·

από τη drusilia, η οποία, μόνη της αναρωτιέται τι εννοώ, μόνη της απαντάει τι εννοώ, μόνη της παρακάτω λέει τι θα έλεγα...αλλά, κατά τα άλλα...συζητάμε·

από τον andreasec13, ειδικότερα στην τελευταία του παράγραφο με κάλυψε πλήρως.
eLe

larus audouinii

[quote user="andreasec13" post="306992"]Θα συμφωνήσω με τον larus audouinii
[/quote]

Τείο  με έκανες και λυθηκα στα γέλια πάλι....και είναι δύσκολη μέρα...και έχει μπόλικο  μπροστά Πατριωτικούς χαιρετσιμούς..
παραγνωριστήκαμε με φαίνεται

αν και , άσχετο  :oops: με το θέμα του τοπικ

spellbound

Ανδρεα ....Εγραψες!!!!!!    Φανταζομαι απ τη μια εσενα με τη καραμπινα σου και το βαρυ σου ορκο, απ την αλλη τη Τζουλια με το προσφιλες της καρυοφιλλι να καραδοκει στη γωνια, και τη δρουσιλια να τρεχει πανικοβλητη πανω κατω με τις συριγγες στο χερι!!!!! :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Να σαι καλα, μας εφτιαξες το κεφι με το απιστευτο χιουμορ σου !!!!!  :D  :D  :D  :D  :D  :D

HAVANA

νομίζω κατάφερα να ανοίξω σωστά τη σελίδα..και διάβασα διάφορα, χαρούμενα ειπωμένα.
Απλά να σας ενημερώσω οτι έχουμε 2008 και ναι έχουμε επέμβει στη φύση πολύ, όποτε οφείλουμε πλέον να την προστατέψουμε και να μην το παίζουμε θεοί, γιατί πολύ απλά δεν αφήσαμε τον πλανήτη στο έλεος των θεών αλλά στα δικά μας τερατουργά  χέρια,
γιαυτό στειρώστε και σώστε...
οτιδήποτε άλλο είναι μια εγκληματική και  αδικαιολόγητη αδιαφορίας.

drusilia

[quote user="κώστας" post="307012"]Με τη σειρά μου κι εγώ
οφείλω να πω ότι

από τη drusilia, η οποία, μόνη της αναρωτιέται τι εννοώ, μόνη της απαντάει τι εννοώ, μόνη της παρακάτω λέει τι θα έλεγα...αλλά, κατά τα άλλα...συζητάμε·

[/quote]

εγώ νομίζω σου έκανα μια σαφή ερώτηση και από εκεί και πέρα προσπάθησα να αναπτύξω την άποψή μου σχετικά με το θέμα αυτό μιλώντας γενικά σχετικά με την άποψη του αν είναι "φυσική" η στείρωση ή όχι, χωρίς να αναφερθώ σε εσένα κάπου.
τώρα για τα λεγόμενα του αντρέα σχετικά με την στείρωση στα δίποδα, νομίζω ότι θα έπρεπε να ανοίξουμε ένα νέο θέμα, καθώς αφορά 100% την ενότητα περιβάλλον και οικολογία.

spellbound

[quote user="κώστας" post="307012"]Με τη σειρά μου κι εγώ
οφείλω να πω ότι

[/quote]

Εαν εννοεις το :

"Ολες οι αποψεις δεκτες και σεβαστες!!!  Ασχετως του αν δεν τις ασπαζομαι προσωπικα "  που ειπα,

χαιρομαι που δεν το σχολιαζεις, δημοκρατια εχουμε αλλως τε στο φορουμ αυτο, οποτε και σεβομαι τις αποψεις σου, ασχετο το αν δεν τις επικροτω.

Για το θεμα των διποδων συμφωνω με τη δρουσιλια απολυτα και φυσικα οταν τεθει το θεμα εχω φυσικα και τις δικες μου αποψεις οποτε και θα τις πω.

σπελλ-φρου

larus audouinii

[quote user="HAVANA" post="307018"]
Απλά να σας ενημερώσω οτι έχουμε 2008 και ναι έχουμε επέμβει στη φύση πολύ, όποτε οφείλουμε πλέον να την προστατέψουμε και να μην το παίζουμε θεοί, γιατί πολύ απλά δεν αφήσαμε τον πλανήτη στο έλεος των θεών αλλά στα δικά μας τερατουργά  χέρια,
οτιδήποτε άλλο είναι μια εγκληματική και  αδικαιολόγητη αδιαφορίας.[/quote]

Η αλήθεια είναι πως ο α33 γέμισε με γνωστες αγαπημένες φυσιογνωμίες και δεν σας κρ΄βω πως χαίρομαι
Θα ήταν πρακτικά δυνατόν άραγε στο εγγύς μέλλον τα μέλη της κοινότητας του α33 να αναλάβουν οργανωμένα κάποια δράση με όφελος το περιβάλλον ? Σε συνεργασία με κάποιους φορείς ίσως ...
Μια καλή ευκαιρία να βρισκομαστε δημιουργικα και εκτος μιτινγκ
Ποιος ξέρει..υπάρχει διάθεση ?

spellbound

[quote user="larus audouinii" post="307093"][quote user="HAVANA" post="307018"]
οτιδήποτε άλλο είναι μια εγκληματική και  αδικαιολόγητη αδιαφορίας.[/quote]

Η αλήθεια είναι πως ο α33 γέμισε με γνωστες αγαπημένες φυσιογνωμίες και δεν σας κρ΄βω πως χαίρομαι
Θα ήταν πρακτικά δυνατόν άραγε στο εγγύς μέλλον τα μέλη της κοινότητας του α33 να αναλάβουν οργανωμένα κάποια δράση με όφελος το περιβάλλον ? Σε συνεργασία με κάποιους φορείς ίσως ...
Μια καλή ευκαιρία να βρισκομαστε δημιουργικα και εκτος μιτινγκ
Ποιος ξέρει..υπάρχει διάθεση ?[/quote]

Λαρους...... γνωριζομαστε/γνωριζεστε  ???   (προβληματιστηκα τωρα η μελαχροινη  :shock: )
Αν ναι, [size=14]χαιρομαι [/size]και στειλε πμ γιατι δεν εχω ιδεα η δολια ποιος/α εισαι (φταινε και οι βαφες ξερεις!! :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: )

larus audouinii

Tzoulia

spellbound

Αν σου πω.... θα μεινεις καγκελλο οπως εμεινα και εγω!! Και η Λοη καγκελλο θα μεινει!! Εντελως ομως!!!

Αλλα δε σε λεω μπρε, αν δε μου πεις πως εβαλες την υπογραφη που εχουμε ολοι μας με την παλαμη του 'στοπ'
Στις οικοζωοφιλικες φορουμιες τα καταφερα εδω ντεν καταλαβαινει η χαζη μελαχροινη καρντια μου !! (και να σκεφτεις οτι ειμαι εντω απο γεννησιμιου του σαιτ  :oops:  :oops:  :oops:

(ετσι! στριμμενο γεννηθηκα, και τωρα εξελισσομαι σε Σαπφω Νοταρα!) :razz:

Rakendytos

αν δεν φοβομουν τον ευνουχισμο κι εγω στο Θριασιο θα ειχα εγκατασταθει!!!

τι πεινα ειν αυτη.. :???:

CHRISTINA LOI

http://adespotathriasio.blogspot.com/2008/11/blog-post_19.html

Γειά σας και πάλι...
Είμαι η Δαφνούλα και από ό,τι λέει η νονά μου, η Χριστίνα, ΕΧΩ ΑΣΤΡΟ.

Οταν ήμουν πολύ μικρή κάποιος κύριος με άφησε στο χώρο του Θριασιου Νοσοκομείου.
Εκεί ευτυχώς -επειδή ήμουν πολύ παιχνιδιάρια & γλυκούλα- έγινα αμέσως πάρα πολύ καλή φίλη με όλα τα σκυλάκια της περιοχής. Παίζαμε, γελάγαμε, τρέχαμε, τους δάγκωνα συνεχώς τα ποδαράκια (γιατί ήταν μεγάλα σκυλιά & πιο μεγάλα απο μένα). Πάντως με προστατεύανε και με προσέχανε πολύ οι μεγαλοσωμοι φίλοι μου.

Ο καιρός πέρασα και έκανα την πρώτη μου έξοδο. Βγήκα σε κάτι δρόμους που περνάγαν αυτ0κίνητα με τεράστιες ρόδες. Πολλές φορές κόντεψα να σκοτωθώ μέχρι που με είδε η νονά και οι φίλοι της και τρέξανε σα τρελοί, με πιάσανε & άρχισαν τις κουβέντες του τι θα απογίνω. Και μίλαγαν, και μίλαγαν, και φύσαγαν και ξεφύσαγαν.

Τότε εμφανίστηκε η πρώτη χαζομαμά μου, η Κατερινούλα. Με παίρνει σπίτι της αμέσως...
Και αρχίσαμε: πλύσιμο, βούρτσισμα, τάισμα
-ξανά πλύσιμο, -ξανά βούρτσισμα
-παιχνίδια, τρεχαλητά με τους δύο φίλους της (τους χνουδωτούς)
-εκπαίδευση συνεχή (έμαθα να περπατάω με λουράκι που μέχρι τότε ΔΕΝ ΤΟ
ΑΝΤΕΧΑ)
Αλλά το καλύτερο μου ήταν ο ύπνος: χουζούρι σε κουβερτούλες (και πολλές φορές πάνω στο κρεβάτι)...Η καλύτερη χαζομαμά του κόσμου που την αγαπάωωωω τρελλάαααα!

Επρεπε να φύγει όμως μακριά σε ταξίδι & έτσι πήγα στη δεύτερη χαζομαμά μου, τη Νιόβη...
Αλλά δε δυσκολεύτηκα καθόλου. Και αυτή την αγάπησα πολύ πολύ....
Και αρχίσαμε: παιχνίδια, τρεχαλητά, ψώνια, βόλτες, χουζούρια τρελά και πάλι
Και μετά απο πολλά χάδια και χουζούρια, τελικά βρήκα το μόνιμο σπιτάκι μου και το τελικό μου μπαμπά , το Γιώργο...Βλεπετε είμαι κορίτσι και μάλιστα πλέον μια δεσποινιδούλα πανέμορφη και του έκλεψα τη καρδιά... Τον ξετρέλανα απο τη πρώτη ματιά και τώρα θα ειμαστε αχώριστοι....

Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ όλους: γιατί με αγαπήσατε, με προστατέψατε, με φροντίσατε & μου χαρίσατε μια αγκαλιά μεγάλη!!!

ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ!
Είναι ακόμα εκεί έξω και πεινάνε, και πονάνε!
Δεν χρειάζεται να τους πάρετε όλους στα σπίτια σας.
Τουλάχιστον ένα πιατάκι φαγητό, ένα βλέμμα, ένα χάδι.
Και όλα τα άλλα θα βρουν το δρόμο τους!
Τουλάχιστον μη τους χτυπάτε, μην τους πατάτε, μη τους ταιζετε φόλες.
Πονάνε, πονάνε πολύ!

Φιλάκια και καλύ τύχη σε όλους τους φίλους μου, τετράποδούς και δίποδους!!!

251 Επισκέπτες, 1 Χρήστης