Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 401
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 222
  • Total: 223
  • cuba

Τι είναι αυτό που δεν αντέχεις?

Ξεκίνησε από pixie, Οκτωβρίου 08, 2009, 06:59:48 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

pixie

Ας ξεκινήσω πρώτη, λοιπόν, κι ας τοποθετηθώ ανενδοίαστα και ανερυθρίαστα!   ;-)

Σιχαίνομαι τη μετριότητα και στη στάση ζωής και στη συμπεριφορά! Το να έχουν οι πράξεις μας εκείνη την μικρόψυχη μικροσυμφεροντολογική στίλβη του λίγου!
Το να μοιάζουν ακόμα και τα όνειρά μας γεμάτα ελαττώματα ή να πρέπει να τα σερβίρουμε έντεχνα σαν να' μαστε λαθρεπιβάτες..

Σιχαίνομαι να δίνονται αυτές οι καθημερινές παραστάσεις σατυρίζοντας το νόημα του ιδανικού!
Σιχαίνομαι τις γυναικούλες που υποκρίνονται 27 οργασμούς το δευτερόλεπτο σηκώνοντας το φλάμπουρο της βολεμένης και του καλού γάμου!

Σιχαίνομαι τους άψαχτους, τους βλάκες, τους μάγκες, τους ξερόλες χωρίς νοητικό υπόβαθρο και όσους χρησιμοποιούν υποκατάστατα και ζουν με αντίδοτα γιατί δεν έχουν το θάρρος να ζήσουν μια αληθινή ζωή!

Εσείς? :cool:

black_velvet

[quote user="pixie" post="326942"]... τους ξερόλες χωρίς νοητικό υπόβαθρο ...
[/quote]

Εγώ πάλι δεν αντέχω τους ξερόλες γενικώς.  :cool:
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

pixie

Να υποθέσω ότι αναφερόμαστε προφανώς και στην ημιμάθεια?  :idea:

black_velvet

Εγώ προσωπικά αναφέρομαι περισσότερο στους επιδειξίες.

kuria

οπως εχω αναφερει ξανα:

1. να ζηλευεις
    2. να γκρινιαζεις
    3. να περνοδιαβαινεις μπροστα απο την οθονη οταν παρακολουθω αγωνα
    4. να κολλας πανω μου σε περιοδους καυσωνα

και γενικα να μη μου αφηνεις αρκετο χωρο να ανασαινω ελευθερα

εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

black_velvet

Πού όμως;;; πού το έχεις αναφέρει ξανά και δεν το βρήκα πριν;;;;;;;;;;

kuria

κι εγω που νομιζα βελουδενια μου, πως επειδη το ειχες διαβασει ειχες αλλαξει χαρακτηρα...  :razz:  :lol:  

pixie

Πάντως κορίτσια, τώρα που το σκέφτομαι...

Δεν αντέχω τις οσμές μέσα σε ένα λεωφορείο! Ειδικά όταν κάποια μασχάλη θυμίζει κρεμυδόσουπα!!!  :razz:  :mad:

larus audouinii

τι κακό έχει η κρεμυδόσουπα;  ειδικά το καλοκαίρι με κλειστά παράθυρα και σκούρες επιδερμίδες είναι χάρμα  :razz:  :grin:
με καλύπτετε, ακόμη και η κυρια εδικότερα όταν γκρινιάζει, ή βλέπει στην οθόνη τον θρύλο  :twisted:

kuria

Crazy

δεν αντέχω τα στημένα .. έρχομαι ξανά σε σένα!! δύο μαζί μπορούμε !!! δώσμου δυο φιλιά ...
λέει το άσμα και συμφωνώ κι εγώ  :lol:
δεν αντέχω την αναμονή και δη το στήσιμο !!! νιαρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
δεν αντέχω τους χωρίς άποψη και πρωτοβουλία ανθρώπους που δεν έχουν τίποτις να σου προτείνουν και δέχονται ό,τι θες αδιαμαρτύρητα (κι ας τους κάνεις καψόνια του χειρίστου ...  :mrorange: )
δεν αντέχω όσους έχουν άποψη για πράγματα-θέματα που δεν γνωρίζουν, δεν τους αφορούν, δεν ερωτήθηκαν !!!
κι ένω τσούρμο θεμάτων ακόμη ... μη βιαστείς όμως !!! έχω αμέτρητη αντοχή και μην ξεγελαστείς !!!  ;-)

katinaki

Όταν πάνε να μου τη φέρουν λάου-λάου λες και δε θα το καταλάβω  :evil:  
Γενικά όταν με υποτιμούν, μερικές φορές το συγχωρώ βέβαια γιατί δεν εμπνέω εμπιστοσύνη  :lol:  άλλο τεράστιο θέμα αυτό  :oops:

Επίσης:

[quote user="pixie" post="326942"]

Σιχαίνομαι τη μετριότητα και στη στάση ζωής και στη συμπεριφορά! Το να έχουν οι πράξεις μας εκείνη την μικρόψυχη μικροσυμφεροντολογική στίλβη του λίγου! [/quote]

+1

[quote user="pixie" post="326942"]Σιχαίνομαι τις γυναικούλες που υποκρίνονται 27 οργασμούς το δευτερόλεπτο σηκώνοντας το φλάμπουρο της βολεμένης και του καλού γάμου! [/quote]
και να συμπληρώσω ότι ακόμα κι όταν τους δίνεται η δυνατότητα να απαγκιστρωθούν απ' αυτή την κατάσταση, να ανοίξουν τα φτερά τους και να πετάξουν ανεξάρτητες, έχοντας βοήθεια και υποστήριξη... πάλι δε θέλουν  :???:  :twisted:

larus audouinii

[quote user="kuria" post="327000"]εσενα, εσενα κι εσενα!  :razz:[/quote]

αυτήν, αυτή, κι αυτήνα :razz:  :lol: παλιόγαυρε  :razz:

Gerogriniarhs

Nα μου λένε: "Ίσα που προλαβαίνω το χαπάδικο,μην κλείσει και μετά θα τα πούμε..." κι εγώ να περιμένω τραγουδώντας:
"Σήκωσε το ακουστικό,
με πιάνει υπνηλία,
κάτω στην Κορινθία...
πάρε...θα κοιμηθώωωω"

pixie

[quote user="katinaki" post="327021"]...και να συμπληρώσω ότι ακόμα κι όταν τους δίνεται η δυνατότητα να απαγκιστρωθούν απ' αυτή την κατάσταση, να ανοίξουν τα φτερά τους και να πετάξουν ανεξάρτητες, έχοντας βοήθεια και υποστήριξη... πάλι δε θέλουν  :???:  :twisted:[/quote]

Αχ, katinaki μου! Ξέρεις τι είναι να ασκείς εξουσία και εκ του ασφαλούς μάλιστα - ''τακτοποιημένη'' νωχελικά και αρυτίδωτη?

Κι αφού τίποτα δεν καταγράφεται τυχαία, φαντάζεσαι τι κόστος έχει το ''να πετάξεις ανεξάρτητη''? ;-)

222 Επισκέπτες, 1 Χρήστης