Ειδήσεις:

Το φτιάχνουμε ακόμα.. υπομονή ...

Main Menu

Το όνομά σου δεν είναι τυχαίο!

Ξεκίνησε από pixie, Ιανουαρίου 06, 2010, 11:52:40 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

larus audouinii

η ώρα της ένστασής μου κυριε πρόεδρε :!:   :mricy:

Στυλιανός, Στυλιανή: άγιος της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Βλέπουν τη ζωή με κάποια αποστασιοποίηση και δεν παίρνουν τίποτα πολύ στα σοβαρά. Το γέλιο αποτελεί το όπλο τους, με αποτέλεσμα να τους τα συγχωρούν όλα. Εργατικοί και ευσυνείδητοι, είναι πολύ καλοί επαγγελματίες.

με το Στέλλα δεν τα πήγε καλά το τεστ Στο larus ελπίζω  :razz:

pixie

Είτε το ένα, είτε το άλλο, εμένα με εκφράζουνε και τα δυο!

Μάγια: ρωμαϊκή θεότητα, συμβολίζει τη γονιμότητα της γης. Δίνει την εντύπωση ότι ζει στα σύννεφα. Έχει όμως τόση θέληση κι επιμονή, που μπορεί να κάνει τα πιο τρελά όνειρα πραγματικότητα. Η προσωπική της ζωή έρχεται σε δεύτερο πλάνο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει ένταση και ποικιλία.

Μαγδαληνή: μαθήτρια του Χριστού. Με τη γνησιότητα του χαρακτήρα της δημιουργεί πολλές συμπάθειες. Ο έρωτας παίζει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή της. Της αρέσει να θαυμάζει αυτόν που αγαπά. Συνήθως, δεν μπορεί να έχει προϊστάμενο πάνω απ' το κεφάλι της και γίνεται ελεύθερη επαγγελματίας. Λατρεύει τα ζώα και τα παιδιά.


ΥΓ. Ειδικά στο σημείο που λέει:''Λατρεύει τα ζώα ''... Α, ρε Μπάμπη...  :lol:  :lol:  :lol:

Delmar

Aθανάσιος, Αθανασία: ο αθάνατος, αιώνιος. Απλός κι ευγενικός, ο Αθανάσιος χρειάζεται χρόνο για να επιβληθεί. Επηρεάζεται εύκολα, έχει ανησυχίες και ψάχνει τρόπο να τις εκφράσει. Η Αθανασία είναι σταθερή στα πιστεύω της και τα συναισθήματά της. Δίνει πολλά στους άλλους, χωρίς να ξεχνάει τον εαυτό της.

H Aθανασια πως και ειναι σταθερη στα πιστευω της?...δεν καταλαβα?....και εμεις πασχιζουμε να βρουμε τροπο να εκφρασουμε τις ανησυχιες μας?....χαχαχαχαχαχα

KostasD33

[quote user="pixie" ]...
Μαγδαληνή .............
 και γίνεται ελεύθερη επαγγελματίας....
............[/quote]
α καλά...
έτσι το λένε τώρα?

pixie

Ελεύθερη επαγγελματίας λέει... όχι ελευθερίων ηθών...  :roll:  :razz:  :lol:


'Οσο για τον Σάκηηηηηη! :mrblue:

Λοιπόν, έχω ακούσει κι εγώ  Delmar για τον Θανάση ότι είναι πολύπλοκος χαρακτήρας, εύθικτος συναισθηματικά, αρκετά ιδιόρυθμος, και συνεχώς εναλλάσσονται οι διαθέσεις του. 'Οντως είναι ανήσυχος και δεν ξεδιπλώνει εύκολα όλες τις πτυχές του χαρακτήρα του. Δραπετεύει και γίνεται εύκολα ''φυγάς''.

Delmar

Oπου Θανασης μαλαμα ομως.......χαχαχχαχχχχαχχαχαα......δεν ειναι τυχαιο......χαχαχαχαχχαα....