Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 187
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 261
  • Total: 262
  • Leon

''ΕΡΩΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ Α33''

Ξεκίνησε από Panagiotis, Μαΐου 27, 2005, 07:00:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Jezebell

Ρε Φοιβη ασχετο τελειως

Foivi63

Τσες για σένα μπορεί να είναι άσχετο, για μένα όμως είναι σχετικότατο!!!!!

Titika_H_Gkavh

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ Ν’ΑΓΑΠΗΣΩ ΜΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ...ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΔΕΘΕΙ...

ΠΕΣ ΤΟΥ ΜΑΓΚΑ ΠΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΟΣΟ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙ, ΠΕΣ ΤΟΥ ΜΑΓΚΑ ΠΩΣ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ, ΘΑ’ΜΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ. :arguement:

Panagiotis

Παράθεση από: "Titika_H_Gkavh"ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ Ν’ΑΓΑΠΗΣΩ ΜΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ...ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΔΕΘΕΙ...

ΠΕΣ ΤΟΥ ΜΑΓΚΑ ΠΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΟΣΟ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙ, ΠΕΣ ΤΟΥ ΜΑΓΚΑ ΠΩΣ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ, ΘΑ’ΜΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ. :arguement:

[/b]
``περπινιαδης``...............

Foivi63

Άρα πανούλη μου θα ξέρεις και το τραγουδάκι "Η Γυναίκα του Μπελά"............................................

Enia

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΤΕ!!!

οποιαδήποτε δημοσίευση εκτός θέματος έχει φύγει για τον κεάδα...

(όχι, μην πείτε ότι δεν σας προειδοποίησα...!  :evil: )

Φοίβη, πες μας σε παρακαλώ για τον έρωτά σου επιτέλους...!  :shock:

Foivi63

ουφ βρε ένια, με απατάει ο έρωτας μου και μάλιστα εν γνώσει μου.
Θέλει και μένα, αλλά και την άλλη. Μου το δήλωσε εξ αρχής, Σας αγαπώ και τις δύο.

Enia

ε, αφού το έχεις αποδεχτεί πια, τι να λέμε!!... πότε θα τον παρατήσει να ησυχάσουμε?

Foivi63

ΠαράθεσηΗ ¨ενια έγραψε
, αφού το έχεις αποδεχτεί πια, τι να λέμε!!... πότε θα τον παρατήσει να ησυχάσουμε?

Ενια κορίτσι μου, δεν θα τον παρατήσει, ουτε αυτή, αλλά ούτε και το μωρό μου μπορεί να ζήσει χωρίς την άλλη.
Και τις δυο είπε μας θέλει. Εμένα με λατρευει παντως.την άλλη απλά την θέλει.

Enia

μπας κατάλαβα λάθος και δε λες για το Mundial...??  :roll:

ε που θα πάει, θα τελειώσει κάποτε..!

θα μου πεις μετά θα έχουμε άλλα.. εντάξει, αλλά τουλάχιστον δεν θα 'βλέπονται' καθημερινά!...

Anonymous

Παράθεση από: "Foivi63"Ενια κορίτσι μου, δεν θα τον παρατήσει, ουτε αυτή, αλλά ούτε και το μωρό μου μπορεί να ζήσει χωρίς την άλλη.
Και τις δυο είπε μας θέλει. Εμένα με λατρευει παντως.την άλλη απλά την θέλει.

Κουμπαρούλα μου τι είναι αυτά που διαβάζω?

Foivi63

Ax κουμπαρούλα μου ειδες τι υποφέρω? Και μάλιστα εν γνώσει μου?
Αλλά δεν μπορώ να του στερήσω την αγάπη του.
Ειδικά εδω και ένα μήνα, όλο με την άλλη είναι......

Enia

Ωπ! Να η μια αποκάλυψη!! Τουλάχιστον μάθαμε την κουμπάρα! Συνάδελφοι, είμαστε σε καλό δρόμο...! :tongue:
Έλα, πες το, μπορείς... Δε ζητάμε πολλά... Μονάχα όνομα, ηλικία, ιδιότητα, ΑΦΜ, Ε9... :lol:

Anonymous

Παράθεση από: "Enia"Δε ζητάμε πολλά... Μονάχα όνομα, ηλικία, ιδιότητα, ΑΦΜ, Ε9... :lol:

Aφού δεν ζητάς πολλά Λιλούκα μου δεν λέω τίποτις..  ]

Panagiotis

Παράθεση από: "Foivi63"Άρα πανούλη μου θα ξέρεις και το τραγουδάκι "Η Γυναίκα του Μπελά"............................................
an soy pw foivi moy oti den to kserw to sxetiko tragoydi tha me thewrhseis asxeto peri twn ellhnikwn skyladikwn;mporei omws to men tragoydi na mhn to kserw kserw omws ton idio ton mpela kai ayto nomizw oti einai yperarketo...panos

261 Επισκέπτες, 1 Χρήστης