Ειδήσεις:

Το φτιάχνουμε ακόμα.. υπομονή ...

Main Menu

''ΕΡΩΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ Α33''

Ξεκίνησε από Panagiotis, Μαΐου 27, 2005, 07:00:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Panagiotis

Παράθεση από: "Foivi63"ουφ βρε ένια, με απατάει ο έρωτας μου και μάλιστα εν γνώσει μου.
Θέλει και μένα, αλλά και την άλλη. Μου το δήλωσε εξ αρχής, Σας αγαπώ και τις δύο.
giayto eipa kai gw ean exeis kamia idia STA GOYSTA SAN ESENA NA DEXETAI TON KALO THS NA EINAI KAI ME ALLH ESTW KAI GIA ENA MHNA...AMAN BRE FOIVI POLLA ZHTAW;  PANOS

Foivi63

Κώδικας [Επιλογή]
Foivi63 έγραψε:
ουφ βρε ένια, με απατάει ο έρωτας μου και μάλιστα εν γνώσει μου.
Θέλει και μένα, αλλά και την άλλη. Μου το δήλωσε εξ αρχής, Σας αγαπώ και τις δύο.

giayto eipa kai gw ean exeis kamia idia STA GOYSTA SAN ESENA NA DEXETAI TON KALO THS NA EINAI KAI ME ALLH ESTW KAI GIA ENA MHNA...AMAN BRE FOIVI POLLA ZHTAW; PANOS

Άλλη σαν και μένα καμμιά, Πανούλη μου! - καλά ντε μην βαράτε, είμαι kai ολίγον τι μετριόρφων -

tseriko

Παράθεση από: "Evitaki"μπορει να υπαρξει αληθινος ερωτας απο το ιντερνετ????????
μη με βρισετε
απορια ειναι
apanthsh (kai vevaia etsi kai allios dokhmh eine )

Panagiotis

Παράθεση από: "Foivi63"
Κώδικας [Επιλογή]
Foivi63 έγραψε:
ουφ βρε ένια, με απατάει ο έρωτας μου και μάλιστα εν γνώσει μου.

giayto eipa kai gw ean exeis kamia idia STA GOYSTA SAN ESENA NA DEXETAI TON KALO THS NA EINAI KAI ME ALLH ESTW KAI GIA ENA MHNA...AMAN BRE FOIVI POLLA ZHTAW; PANOS

Άλλη σαν και μένα καμμιά, Πανούλη μου! - καλά ντε μην βαράτε, είμαι kai ολίγον τι μετριόρφων -
η μετριοφρωσυνη αυτου του κοριτσιου παιδια δεν εχει προηγουμενο.καθε πρωι οταν κοιταζεται στον καθρεφτη αμεσως μετα δινει συγχαρητηρια στην μητερα της για την ωραια κορη που εκανε...δεν λεω ειναι δυο μετρα γυναικα αλλα.....αυτη η μετριοφροσυνη  ειναι το κυριο προσον της.  ΠΑΝΟΣ

Foivi63

Παράθεσηη μετριοφρωσυνη αυτου του κοριτσιου παιδια δεν εχει προηγουμενο.καθε πρωι οταν κοιταζεται στον καθρεφτη αμεσως μετα δινει συγχαρητηρια στην μητερα της για την ωραια κορη που εκανε...δεν λεω ειναι δυο μετρα γυναικα αλλα.....αυτη η μετριοφροσυνη ειναι το κυριο προσον της. ΠΑΝΟΣ

Άλλα προσόντα μωρό μου δεν έχω;  

kodikas

Παράθεσηη μετριοφρωσυνη αυτου του κοριτσιου παιδια δεν εχει προηγουμενο.καθε πρωι οταν κοιταζεται στον καθρεφτη αμεσως μετα δινει συγχαρητηρια στην μητερα της για την ωραια κορη που εκανε...δεν λεω ειναι δυο μετρα γυναικα αλλα.....αυτη η μετριοφροσυνη ειναι το κυριο προσον της. ΠΑΝΟΣ

Έτσι μπράβο ρε Φοίβη..

μ αρέσει που το συζητάτε.

Εξάλλου τη γλώσσα την έχουμε και για άλλες δουλειές εκτός απʼ το να τη χώνουμε στο στόμα του πλησίον μας.

Foivi63

Κώδικας [Επιλογή]
Foivi63 έγραψε:
Παράθεση:
η μετριοφρωσυνη αυτου του κοριτσιου παιδια δεν εχει προηγουμενο.καθε πρωι οταν κοιταζεται στον καθρεφτη αμεσως μετα δινει συγχαρητηρια στην μητερα της για την ωραια κορη που εκανε...δεν λεω ειναι δυο μετρα γυναικα αλλα.....αυτη η μετριοφροσυνη ειναι το κυριο προσον της. ΠΑΝΟΣ

Κώδικας [Επιλογή]

Κώδικας [Επιλογή]
Έτσι μπράβο ρε Φοίβη..

Εξάλλου τη γλώσσα την έχουμε και για άλλες δουλειές εκτός απʼ το να τη χώνουμε στο στόμα του πλησίον μας.

Κώδικα αν δεν παινέψεις το σπίτι σου-τους φίλους- σου, φωτιά θα πέσει να σε κάψει μετά και παρεμπιπτόντως, προσωπικά, μόνο τη γλώσσα του σώματος ξέρω, και τίποτις άλλο.

Panagiotis

Κώδικας [Επιλογή]
Foivi63 έγραψε:
Παράθεση:
η μετριοφρωσυνη αυτου του κοριτσιου παιδια δεν εχει προηγουμενο.καθε πρωι οταν κοιταζεται στον καθρεφτη αμεσως μετα δινει συγχαρητηρια στην μητερα της για την ωραια κορη που εκανε...δεν λεω ειναι δυο μετρα γυναικα αλλα.....αυτη η μετριοφροσυνη ειναι το κυριο προσον της. ΠΑΝΟΣ

Κώδικας [Επιλογή]

Κώδικας [Επιλογή]
Έτσι μπράβο ρε Φοίβη..

Κώδικα αν δεν παινέψεις το σπίτι σου-τους φίλους- σου, φωτιά θα πέσει να σε κάψει μετά και παρεμπιπτόντως, προσωπικά, μόνο τη γλώσσα του σώματος ξέρω, και τίποτις άλλο.
αχ φοιβη μου εσυ και η γλωσσα του σωματος.γιατι να μην μιλαω την ιδια γλωσσα με το σωμα σου να σε βαλω κατω και να σου μαθω ολες τις υπολοιπες γλωσσες που κυκλοφορουν στην πιατσα...φιλακια [χωρις γλωσσα].καλο απογευμα.   ΠΑΝΟΣ

Sotis

ΚΑΙ  ΝΑΙ  Ο ΝΕΟΣ   ΜΕΓΑΛΩΣ  ΕΡΩΤΑΣ  ΣΤΟ  Α33  ΕΙΝΑΙ....Ο  ΚΩΔΙΚΑΣ..ΚΑΙ  ΜΠΙΤΖΟΥΞ....ΑΧΜΜΜΜ  ΝΑΙ  ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ  ΕΙΝΑΙ... :D  :D  :D  :lol:  :lol:

Foivi63

Αντε σότι, άντε βγάλε όλα τ¨άπλυτα στη φόρα

Foivi63

Κώδικας [Επιλογή]
αχ φοιβη μου εσυ και η γλωσσα του σωματος.γιατι να μην μιλαω την ιδια γλωσσα με το σωμα σου να σε βαλω κατω και να σου μαθω ολες τις υπολοιπες γλωσσες που κυκλοφορουν στην πιατσα...φιλακια [χωρις γλωσσα].καλο απογευμα. ΠΑΝΟΣ

Αρχισες με τα αχ πάνο μου...... και πού είσαι ακόμη.

εμένα μόνο πάνο, ουπς πάνω ήθελα να γράψω μου αρέσει και όχι κάτω και μάθε μου όποια γλώσσα θέλεις. από αρμένικα μεχρι και ινδουιστικά είμαι διατεθειμένη να με μάθεις.

zouzouna

Παράθεση από: "Jezebell"Ρε Φοιβη ασχετο τελειως
γιατι? και ποτε ηταν σχετικη?

Foivi63

Κώδικας [Επιλογή]
Jezebell έγραψε:
Ρε Φοιβη ασχετο τελειως
Ζουζούνα έγραψε γιατι? και ποτε ηταν σχετικη?

Συνήθισα να δέχομαι "επιθέσεις" και ''υπονοούμενα''. Αλλά δεν γκρεμίστηκε δα και το σύμπαν.
Το άντιθετο μάλλον θα έλεγα, ανέβασες το ίματζ μου ζουζούνα και πάλι, για αυτό σε κερνάω δυο φετούλες τσουρεκάκι.

Panagiotis

Κώδικας [Επιλογή]
αχ φοιβη μου εσυ και η γλωσσα του σωματος.γιατι να μην μιλαω την ιδια γλωσσα με το σωμα σου να σε βαλω κατω και να σου μαθω ολες τις υπολοιπες γλωσσες που κυκλοφορουν στην πιατσα...φιλακια [χωρις γλωσσα].καλο απογευμα. ΠΑΝΟΣ

Αρχισες με τα αχ πάνο μου...... και πού είσαι ακόμη.

εμένα μόνο πάνο, ουπς πάνω ήθελα να γράψω μου αρέσει και όχι κάτω και μάθε μου όποια γλώσσα θέλεις. από αρμένικα μεχρι και ινδουιστικά είμαι διατεθειμένη να με μάθεις.
toso eykola mathaineis otan eisai apo katw foivi moy;ayto einai na kserei kaneis tyflo susthma....panos

Pappas10

Ligo asxeto alla pou phgan oi antalages podosfairikwn apopsewn me ton Panagioth??? Diagrafhsan h metafer8hkan se allon xoro?

Me ektimhsh

Pappas10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.