Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 202
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 209
  • Total: 209

``Ο ΕΡΩΤΙΚΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΒΛΑΠΤΕΙ``

Ξεκίνησε από Panagiotis, Ιουλίου 13, 2006, 10:01:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Jezebell

Ενια μου αυτο εννοω, πως εφοσον εχουμε δειξει κατι αλλο και δεν μπορουμε να το αλλαξουμε, αν δεν μπορουμε-δεν θελουμε, τοτε ερχεται το τελος

Pappas10

Επικίνδυνο θέμα. Συμφωνώ με την τοποθέτηση των όρων στη βάση τους, όπως την κάνει ο Χέιν αλλά προσθέτω ότι άλλο σεξ κι άλλο έρωτας.

Εγώ πάντως τη λέξη "σεξ" την έχω ταυτίσει με την συνήθεια του Αυνάν.... τέλος πάντων. Την επί της βιολογίας ανάγκη για σπερματική (ή οιστρογονική φαντάζομαι στην περίπτωση της γυναίκας ) εκτόνωση, την ικανοποιεί κάποιος / α και με το χεράκι. Όπως λέει και ο Μίσιος, "... έρωτας δεν είναι "χύνω" (ο αρσενικός της χήνας) (sic) είναι ένα ατελείωτο παιχνίδι χρωμάτων και συναισθημάτων..."

Ένα παιχνίδι όμως (λέω εγώ τώρα) πρέπει να είναι και συναρπαστικό. Πρέπει να είναι απρόβλεπτο. Πρέπει να κρατά το σώμα σου σε διέγερση τόση όση και το κεφάλι σου. Εκεί λοιπόν μπαίνει για εμένα το ερώτημα... παίζεις με τη γυναίκα σου;

Για εμένα εξαρτάται από τον άνθρωπο. Το να μην "ψάχνεσαι" με την γυναίκα σου πάντως δεν είναι, για εμένα, δείγμα σεβασμού αλλά παραίτησης και ανίας.... ενίοτε και άνοιας. Σε παραπέμπω και στην ατάκα του Ντε Νίρο στο "Analyze this" "....are you crazy?... that's the mouth that kiss my kid every night..." ... ο τύπος είναι ψυχικά ασθενής όμως.

Όσον αφορά τη σχέση του φίλου σου... μάλλον πεθαίνει ερωτικά επειδή εκείνος αποφάσισε να την σκοτώσει. Το αν θα λήξει σε θεσμικό (κατά Χέιν) επίπεδο εναπόκειται στο πόσο διατεθειμένοι είναι και οι 2 να υποτάξουν τον ερωτισμό τους στη σχέση τους. Έχω δει πολλά ζευγάρια έτσι δυστυχώς. Η λύση πάντως είναι η υποταγή της σχέσης στον ερωτισμό, κατά τη γνώμη μου.

Δεν ξέρω αν απάντησα.

Με εκτίμηση.

Παππάς10.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Brasidas

DEN APANTATE STO BASIKO EROTIMA POU KRIBEI APO PISO TOU TO 8EMA.

STO TELOS 8A PIDISOUME H' MONO 8A TO SIZITISOUME?

Pappas10

Παράθεση από: "Brasidas"DEN APANTATE STO BASIKO EROTIMA POU KRIBEI APO PISO TOU TO 8EMA.

Πήδα καθώς το συζητάς... καταναλώνεις και περισότερες θερμίδες έτσι.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

araxnoula

Tha apantisw me mia ataka pou eixe pei o robert de niro sto ksana analise to otan ton rwtisan giati den thelei na tou kanei stomatiko erwta i gunaika tou.eipe loipon MA AYTA TA XEILI FILAEI TA PAIDIA MOU.....

tristana

ΚΑΡΑΛΟΛ, Αραχνούλα!!! Μπουλζ άι! Γκέιμ, σετ εντ ματς στην κυρία!

Foivi63

Εάν κρίνω λοιπόν από τα γραφόμενα του παναγιώτη, μάλλον δεν σέβεται καθόλου το έτερον ήμισυ του.
Για σύνελθε λίγο λοιπόν και δείξε και λίγο σεβασμό πια...

Panagiotis

Παράθεση από: "araxnoula"Tha apantisw me mia ataka pou eixe pei o robert de niro sto ksana analise to otan ton rwtisan giati den thelei na tou kanei stomatiko erwta i gunaika tou.eipe loipon MA AYTA TA XEILI FILAEI TA PAIDIA MOU.....
DHLADH ARAXNOYLA NA YPOTHESW OTI ESY SYNAINEIS ME THN SYGKERKIMENH APOPSH TOY HTHOPOIOY;AN NAI TOTE ME TO IDIO SKEPTIKO DEN PREPEI NA AKOYMPAEI KAI ME TA XERIA THS STIS EYAISTHITES PERIOXES TOY ANTRA THS MIA POY KAI ME TA IDIA XERIA AGGIZEI TA PAIDIA THS....ME EKTIMHSH    PANOS

Panagiotis

Παράθεση από: "Pappas10"
Παράθεση από: "Brasidas"DEN APANTATE STO BASIKO EROTIMA POU KRIBEI APO PISO TOU TO 8EMA.

Πήδα καθώς το συζητάς... καταναλώνεις και περισότερες θερμίδες έτσι.
An to kaloskefteis den exeis kai adiko mixalh..kalo brady.   panos

Panagiotis

Παράθεση από: "Foivi63"Εάν κρίνω λοιπόν από τα γραφόμενα του παναγιώτη, μάλλον δεν σέβεται καθόλου το έτερον ήμισυ του.
Για σύνελθε λίγο λοιπόν και δείξε και λίγο σεβασμό πια...
am giayto to sebasmo ginontai ola ayta poy ginontai[milaw gia ton erwtiko sebasmo]...kalo brady foivoyla.   panos

Foivi63

Φύκι φύκι παναγιώτη όμως και σεβασμός δεν ταιριάζουν. Τι λες και εσυ?

χαχαχαχαχαχαχα και ο νοών νοείτω.....

araxnoula

pano..sumfwnw kai me to ithopio kai me olous.to pws aresei se kathenan na kanei sex einai kathara diko thema.eksallou o kathenas exei ta dika tou taboo kai diaforetikes anages.an aresei o tropos pou kanei sex o filos sou kai i gunaika tou tote pernane mia xara.to oti esu eisai antithetos me auto den simainei oti autoi oi antrwpoi exoun provlima stin sxesi tous.kai an akoma apoktisoun pou ksereis mporei kai na dokimasoun kati diaforetiko...

Panagiotis

Παράθεση από: "araxnoula"pano..sumfwnw kai me to ithopio kai me olous.to pws aresei se kathenan na kanei sex einai kathara diko thema.eksallou o kathenas exei ta dika tou taboo kai diaforetikes anages.an aresei o tropos pou kanei sex o filos sou kai i gunaika tou tote pernane mia xara.to oti esu eisai antithetos me auto den simainei oti autoi oi antrwpoi exoun provlima stin sxesi tous.kai an akoma apoktisoun pou ksereis mporei kai na dokimasoun kati diaforetiko...
araxnoyla kalhspera.isws exw dwsei lathos entypwsh sto thema moy.den krinw toys antrwpoys aytoys sto pws kanoyn erwta.dikaiwma toys einai kai o tropos kai h syxnothta.ekeino poy syzhtame edw einai giati o ``grhgorhs``kai o oiosdhpote grhgorhs enw sthn arxh den eixe kanena problhma ston tropo epafhs me thn gynaika toy ksafnika arxise na sebetai erwtika ton antrwpo toy me apotelesma aytos o sebasmos na epiferei kai thn erwtikh ptwsh sto zeygari.den einai krisei alla syzhthsh mia kai yparxoyn polloi grhgorhdes kai epishs polles sofies.   nasai panta kala.   panos

Panagiotis

Παράθεση από: "Foivi63"Φύκι φύκι παναγιώτη όμως και σεβασμός δεν ταιριάζουν. Τι λες και εσυ?

χαχαχαχαχαχαχα και ο νοών νοείτω.....
gia na katalabei kaneis thn aksia twn fykiwn prepei na ta aisthanthei foivi moy........panos

LoVeDePy

eipame... sto xeri tis gynaikas einai OLA!!!!!!!!! ]

209 Επισκέπτες, 0 Χρήστες