Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 194
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 201
  • Total: 202
  • Leon

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ : "ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ Α33"

Ξεκίνησε από Titika_H_Gkavh, Μάρτιος 17, 2007, 07:45:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

sevenseas

Παράθεση από: "lila"kalhmera ka ermhna h8ela kai ego em thn xeira mou na sas rotiso kati pou m evasanizei...

sigoura eseis 8a xerete thn lisi, otan mas aresei kapios kai den to katalabenei pios einai o oreoteros tropos na tou to dosoume na to katalabei prin to viasoume epi topou kai tou r8ei ligo apotoma? kati kompso pou an mou armozi 8a h8ela

merci d'avance...

αγαπητή μου φιλη
φιλη μου αγαπημενη

συμφωνω μαζι σου
οι αντρες ειναι αργοκινητοι
μπορει να μας αρεσει καποιος
να του το δειχνουμε με 1000 τροπους
και να μην παιρνει χαμπαρι
αλλαααααααααααααααααααααα
βρε κοριτσι μου
βιασμος ?
γιατι τετοια αγριοτητα?
εχεις κι αλλα μεσα να τον καταφέρεις

αυτα τα υπεροχα γαλαζια ματια
ας παρουν μιε μελαγχολική εκφραση
το τύπου "γιατι με απορριπτεις"
ετσι ναζιαρικα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αυτα τα υπεριοχα μακρια και λεπτα δαχτυλα
ας ξεκοουμπωσουν ενα κουμπι του πουκαμισου του
κι ας γλιστρήσουν  τρυφερά σρο στήθος του .
κι αλλα ...................... κολπα που ξερεις

φιλικα
κυρία Ερμινα

sevenseas

ααααααααααααααααααααααα

ειρήσθω εν παροδω

περιμενω την συνταγή της
creme bruille

μην ξεχνιομαστε

Athinoula

thn sundagi tis creme brulee den thn dino....

einai mustiko...

a.

Athinoula

agapiti ka ermhna, den xero ti lete eseis alla akoma kai na ta kano ola auta pali den 8a me 8elei...einai adiko na 8eloume kapion pou isos apo oti exo katalabei na min me 8elei..me stenaxorei poli auto to gegonos etsi mou rxetai na gino GAY...esu ti les ka ermhna mou na to dokimaso?

a. :roll:

sevenseas

Παράθεση από: "lila"agapiti ka ermhna, den xero ti lete eseis alla akoma kai na ta kano ola auta pali den 8a me 8elei...einai adiko na 8eloume kapion pou isos apo oti exo katalabei na min me 8elei..me stenaxorei poli auto to gegonos etsi mou rxetai na gino GAY...esu ti les ka ermhna mou na to dokimaso?

a. :roll:

και βεβαια να το δοκιμασεις
και να φωναξεις και τον sevenseas  να παρει ματι
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Athinoula

ka ermhna mou, to kako einai oti den boro na pao me gunaika...kako elatoma isos...alla ti na kanoume :D ara 8a gino kalogria..mou paei kai to mavro..

sevenseas

Παράθεση από: "lila"ka ermhna mou, to kako einai oti den boro na pao me gunaika...kako elatoma isos...alla ti na kanoume :D ara 8a gino kalogria..mou paei kai to mavro..

με κανεις τρελλο από ποθο
ναι η μεγαλυτερη φαντασιωση μου
με καλογρια 1,79 ύψος και γαλαζια ματια
μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

gohssa

Κυρία Ερμίνα θέλω καιρό να σας γράψω άλλα δεν έβρισκα την ευκαιρία.
Βλέποντας το πρόβλημα της φιλενάδας μου Λίλας, δράττωμαι της ευκαιρίας και σας παραθέτω το δικό μου που είναι το εξής:
Εδώ και λίγο καιρό είμαι σε δίλλημα, μου αρέσουν ταυτόχρονα 2 άνδρες, ο καθένας για ξεχωριστό λόγο(δεν θέλω να αναφέρω πως και τι  για ευνόουτους λόγους). Έχω ανταπόκριση και άπο τους δύο άλλα δεν ξέρω ποιόν να διαλέξω......Βρίσκομαι σε απόγνωση , διαφώτισε με σε παράκαλω.......Βασίζομαι στην άποψη σου και τις εμπειρίες σου.......

φιλικά
Ρενάτα

Athinoula

ka ermhna ..1.79 me galazo-prasina matia ...

Athinoula

filenada krata kai tous duo kalhtera..den xereis pote ti ginete...xaxaxaxxa... :oops:

sevenseas

Παράθεση από: "gohssa"Κυρία Ερμίνα θέλω καιρό να σας γράψω άλλα δεν έβρισκα την ευκαιρία.
Βλέποντας το πρόβλημα της φιλενάδας μου Λίλας, δράττωμαι της ευκαιρίας και σας παραθέτω το δικό μου που είναι το εξής:
Εδώ και λίγο καιρό είμαι σε δίλλημα, μου αρέσουν ταυτόχρονα 2 άνδρες, ο καθένας για ξεχωριστό λόγο(δεν θέλω να αναφέρω πως και τι  για ευνόουτους λόγους). Έχω ανταπόκριση και άπο τους δύο άλλα δεν ξέρω ποιόν να διαλέξω......Βρίσκομαι σε απόγνωση , διαφώτισε με σε παράκαλω.......Βασίζομαι στην άποψη σου και τις εμπειρίες σου.......

φιλικά
Ρενάτα

αγαπητη μυο φιλη
φιλη μυο αγαπημενη

κανενα διλημμα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και τους 2
και 3
και 4

γιατι δλδ?
δεν καταλαβαινω
και χωρια και ταυτοχρονα

φιλικα
κυρία Ερμινα

gohssa

Παράθεση από: "sevenseas"
Παράθεση από: "gohssa"Κυρία Ερμίνα θέλω καιρό να σας γράψω άλλα δεν έβρισκα την ευκαιρία.

φιλικά
Ρενάτα

αγαπητη μυο φιλη
φιλη μυο αγαπημενη

κανενα διλημμα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και τους 2
και 3
και 4

γιατι δλδ?
δεν καταλαβαινω
και χωρια και ταυτοχρονα

φιλικα
κυρία Ερμινα

Κυρια Ερμινα μου

ωραια αυτα που μου γραφεις αλλα πως να προγραμματιστω η γυναικα ωστε να μην καταλαβουν τιποτα ο ενας για τον αλλον?
Φτιαξε μου ενα προγραμμα να μην προδωθω , βλεπεις ειμαι αβγαλτο ακομα σε τετοια θεματα και χρειαζομαι καλο δασκαλο στα πρωτα μου βηματακια της αμαρτιας!!  :P

sevenseas

λοιπον εχουμε και λεμε

Δευτέρα 3  μετα την δουλεια
συνατισεσαι με τον Α
χρονος 2 λωρες μεχρι τις 5
πρτιμας κεντρικο ξενοδοχειο για να μην χανεις χρονο
(βλεπε ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ)

στον Β λες οτι πας στην αδελφή σου

ΤΡριτη

.............. πας ........για να χαζεψεις τις βιτρινες χαχαχαχαχαχαχα
στον Α λες οτι εισαι αδιαθετη
και βλεπεις τον Β
σε παραλιακο ξενοδοχείο (για να μην μπερδεύεσαι)
σου συνιστω το ΚΡΕΟΛΗ

ετσι εχεις δυο μερες πληρεις
και 5 μερες για τον αντρα σου

ουτε γατα ουτε ζημια

φιλικα
κυρία Ερμινα

Athinoula

xaxaxaxa kuria ermhna etsi opos tis ta pes 8a thn berdepseis...lipon gohssoula ego leo to exis...

tous dineis to tilefono tou a sto b kai tou b ston a kai kanonizoume metaxi tous meres kai ores na min tsakonomaste...

a. :oops:

gohssa

χαχαχα φιλεναδα λες εεε? χμμμ να το σκεφτω μαλλον εχεις δικιο......κυρια ερμινα αυτο δεν μου το προτεινατε εσεις!!

201 Επισκέπτες, 1 Χρήστης