Ειδήσεις:

Το φτιάχνουμε ακόμα.. υπομονή ...

Main Menu

Θανατογνωσία...

Ξεκίνησε από zarkvilion, Σεπτεμβρίου 05, 2005, 12:38:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

zarkvilion

Ας υποθέσουμε ότι μας δινόταν η ευκαιρία να γνωρίσουμε την ακριβή ημερομηνία του θανάτου μας.

Θα τολμούσαμε να την μάθουμε;

Αν ναι, πως θα διαμορφωνόταν η ζωή μας έπειτα από μια τέτοια γνώση;

Anonymous

kathreftis

nai  8a  i8ela  na  kserw  tin  imerominia  8anatou  mou  an  itan  dinaton  

twra  gia  to  pos  8a  mporouse  na  diamorfo8i  i  zwh  mou  meta  apo
mia  tetia  gnosi ................................................................................
........................................................................................................
den  nomizw  oti  eimai  se  8esi  na  kserw ,  giati  oti  kai  an  leme  ek  
tou  asfalous  ...........meta  ton xtipo  tis  kampanas  den  kseroume  an  
zei  kati  apo  to  twra .

exw  kapia  pragmata  pou  8elw  na  kanw  kai  den   ta  kanw  twra  
giati . giati ?  ela  nte  giati ?  isos giati  eimai  dilos . isos .  

den  me  niazei  na  dikiologiso to  giati  den  tolmaw  na  ta  kanw  twra
an  kai   exw  kapies  etimes  apantisis  .  apantisis  pou  isos  na  
kriboun  epimelos  tin  ali8ia .  isos .  pios  mpori  na  pei  me  sigouria ?

to  mono  pou  me  fobizei  meta  apo  mia  tetia  gnosi einai  to  an  
exoun  pia  aksia  auta  pou  8elw  na  kanw  meta  apo  tin  enimerosi .

Valia

Δεν θέλω να μάθω ποτέ την ημερομηνία του θανάτου μου, όχι γιατί τον φοβάμαι, απλά νομίζω ότι θα χανόταν ο αυθορμητισμός μου με την γνώση αυτή..

Enia

Isws 8a 8ela na to 3erw liiigo prin. Px kana duo meres... Isa isa na peis ena antio se kapoious an8rwpous. Na taktopoihseis kapoies ekremothtes ths teleutaias stigmhs, na afhseis kapoies 'odhgies pros nautilomenous'...
Alla oxi nwritera...

spellbound

Θα ηθελα πολυ να την ξερω.

Να ειμαι σε θεση να προγραμματισω το υπολοιπο της ζωης μου, να κανω ολα αυτα που δεν εχω προλαβει να κανω λογω λοιπων υποχρεωσεων,  να τακτοποιησω εκκρεμοτητες και να φυγω ησυχη..

xhmeia

και ναι κ οχι
ναι ?για να αποχαιρετησω κ να πω σ αγαπω σε ατομα που δεν εχω πει ποτε:cry:  
ναι?για να τακτοποιησω εκρεμμοτητες  :roll:
ναι?για να ξεσαλωσω  :twisted:

οχι?ισως φοβηθω........θα θελα να φυγω ηρεμη

minoraki

Παράθεση από: "zarkvilion"Ας υποθέσουμε ότι μας δινόταν η ευκαιρία να γνωρίσουμε την ακριβή ημερομηνία του θανάτου μας.

Θα τολμούσαμε να την μάθουμε;

Αν ναι, πως θα διαμορφωνόταν η ζωή μας έπειτα από μια τέτοια γνώση;
:?  :?  :?  :? ψιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιττττττττττ δεν μου λες μπουμπουκα μου....? γιατι ολη αυτη η θανατικη θεματολογια τις τελευταιες μερες?????   :?  :?  :?  :? δεν αλλαζουμε θεμα λεω εγω????

:arrow: προσωπικα ουτε θελω να ξερω ποτε θα πεθανω εγω ουτε και κανενα απο τα αγαπημενα μου προσωπα.....ειμαι σε μια φαση αναδιοργανωσης της ζωης μου....ας πουμε μια στιγμη που αλλαζω σελιδα....μια εποχη που κατι αρχιζει να φωτιζει τις μαυρες μερες της ζωης μου....οποτε και τα περι θανατου κλπ κλπ δεν μου αρεσουν καθολου τωρα λεωωωωωωω! με το συμπαθειο βεβαια, μπουμπουκα μου, καθοτι ξερεις το ποσο πολυ σε συμπαθω! φιλια πολλα!

selene

Ποτέ δεν θα μάθουμε ποτε θα ρθει η ώρα μας να φύγουμε απο αυτόν εδώ τον κόσμο!! Αυτό το ξέρουμε λίγο καιρό πριν ξεψυχήσουμε!! Οπότε προλαβαίνουμε να πούμε αντίο σε όσους αγαπάμε κ μας αγαπάνε!!
 Τώρα αν ήθελα να το ξέρω;; ΝΑΙ, από απλή περιέργεια κ ΟΧΙ, γιατί θα έκανα τα πάντα για να το εμποδίσω να έρθει!! Εγώ κ ο βασιλιάς Σύσσιφος ένα πράγμα!! :wink: